2757
-
nobodyknowme #2237 nemsikerült ,szal továbbra is várom a segítséget kösz!
-
marcio mela #2236 Nem néztem meg a mentést de azért leírom,van néhány eset amikor érdemes a fallal szembe tenni a nézőpontot.Akkor Lara háttal van.Az A és D gombokkal hintázol aztán az S és a space/szóköz megnyomásával a falra merőlegesen ugorsz. -
nobodyknowme #2235 HELL . elakadtam a Egypt - Temple of Khamoon-páya végén egy ötéllel kéne egy párkányra ugrani de sehogy sem skerül! a mentésem feltöltöttem,ha vki leszedné és átvinnmé megköszönném!
http://www.speedyshare.com/237566533.html -
#2234 Na ezt tuti nem a bannerben levő link honlapjárol szedted, mert teljesen másik honlap.... de a lényeg hogy köszi a segítséget -
#2233 Na végigvittem a Perut. Eddig nagyon klassz a játék! Remélem ez nem fog megváltozni. csak a T-Rex harc lehetett volna nagyobb. -
tonyo9 #2232 igggen kinyirtam a kentaurokat két nap után:DDDD -
#2231 bocsika mondom hogy lusta vagy
http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/walkthrough/index.html
Video Help - Defeating The Bosses -
Chipii #2230 Annyira nem nehéz pedig, csak próbálj megfelelő távolságban lenni tőle, és hamar felnyomni a düh-csíkját. Amikor megindul feléd, akkor elkezdesz hátrálni, közben továbbra is lövöd (jobb gomb), és lesz elég helyed és időd. Mivel már eleve mozgásban vagy, elegendő lesz a shiftet megnyomni a vetődéshez, majd lőni, amikor összeér a két célkereszt. Arra még érdemes figyelni, hogy a tüskés állványok fele csald, mert azok jóval többet sebeznek rajta, mint a fal. -
#2229 de erröl pont nincs... bocsika -
#2228 csomó videós végigjátszás is van mindenki lusta keresni egyet? pedig ott van a bannerben ... -
#2227 az ok, de mire elgurulok vele, addigra odaér -
Ry0K3N #2226 Akkor kell az elugrást csinálnod mikor ordít egyet és utána kik is jelzi a 4 irányt. Ekkor kell jobbra vagy balra shift-el vetődni és mikor a bulett time befogja a t-rex fejét akkor bumma fejbe. -
#2225 tehát.. a tippek trükkökbe az van írva, higy mikor belasul, fussak vmelyik irányba, nyomjak shift-et (erre nekem csak gurul egyet) aztán lőjek egyet, meg is teszem, de addigra odaér, és PADDLÓÓÓ -
#2224 Hali. Hogyan kell azt a ki...tt T-rex-et megölni? hiába csinálok bmit, nem birok vele... help. Elolvastam a tippeket,trükköket is de azok nem működnek nálam. -
#2223 Bakker tesó olvass már egyet vissza....
Tudom, hogy korán reggel van és vasárnap, de ennyire ne legyünk már lusták.... -
Chipii #2222 Persze, nem lövöd ki 99%-nál, hanem vársz, amig nem végez (ha sokáig tart, akkor is). -
#2221 Sziasztok
Letöltöttem egy Hatred verziót.. telepítés kb. 99%-nál megáll.. hiába várok.. kikellet lőnöm.. vagy restart (2x is telepítettem)
Crackeltem és elindítottam.
Bejön egy fekete képernyő az egérrel és semmi.
Erre van megoldás?? crack nélkül cd-t kér.. -
#2220 FIGYELEM!!!!!!!!
Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülő problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!
Van egy egyszerű megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevű játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklődtem, és már ismerőseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)
[A megoldás a hibákra az volt, hogy a havernál felraktam a játékot, mert ott ugye elindult, ezután csak maga a feltelepített könyvtárat egy lemezre kiírtam és hazavittem. Ezután már meglepetésemre a lemezről is simán indult a gém!!!!!!!!!
Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen műkszik a játék!!!!!]
Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira..... -
#2219 Akkor nálad hibás a játék, mert a Play Game (a legfelső) nálam Start Game néven van és ha rányomok, akkor kijön a Difficulty és alatta még egy és a 3. legalsó megintcsak Start Game, amivel elindul a gém....
Elméletileg a Croft Manor a főmenüben csak a második opcióban elérhető, és a sima Start Game-ben elő sem lehet hozni, hanem mindjárt a küldetés pályákra rak.... -
#2218 Huh, köcce. -
Chipii #2217 Először csinálj egy új profile-t, és akkor máris tudsz játékot indítani (croft manort nem kell hozzá megcsinálni, anélkül is el tudod kezdeni). -
Esty568 #2216 Sziasztok! Bocsi, ha beleszólok, de NAGYON sürgős! Most vettem meg a játékot és már a T-Rex előtt vagyok, de még mielőtt megjelenne, megáll az animáció! Lara csak áll és nem tudok mit tenni! Állítgattam már mindent, mert amúgy a játék fut tovább, a környezet mozog, be tudom hozni a menüt stb., csak Lara áll
Előre is köszi! -
#2215 szasztok megtudná vki mondani h hogy hol találom a 3. kapcsolót a bányás pálya elején ? -
#2214 Igen, ott van, hogy Playe Game. Azon belül Resume Game, Load game, és Replay Level, na de a Resume Gamre ismét a Manort hozza ki. -
#2213 Talán próbáld a menüben a legfelső opciót kiválasztani.... -
#2212 Lehet, hogy én vagyok hülye, sőt biztos. A játék elején végigvittem a Croft Manor kiképzőpályát, tehát bejutottam a szobába, kiírta a különböző adatokat, aztán semmi. ott állok a szobában, van néhány hangszer, meg fotel. Itt most mit csináljak, hogy vihessem a pályákat? -
#2211 csak 1x -
6600GT #2210 2206-ra vki kösszi
-
Hoz_Hun #2209 T-Rex csak egy pályán van. Raptorok előfordulnak még máshol is. -
Hoz_Hun #2208 Pedig muszáj lesz, ha a kapcsoló nem működik. Különben nem éred a felső peremet és nem tudsz átmenni. Én akkor szívtam egyszer, mikor nem élére esett a kő (egyszer fordult elő). Akkor sem lehetett elérni, a felső peremet, de akkor ha nem toltam a kapu alá csak elé és meghúztam a kapcsoltót, megvártam míg felér és akkor gyors ugrásorozattal el lehet kapni a tetejét. De ha a kapcsoló nem működik nem jutsz fel. -
Menő #2207 Akkor nincs jobb ötletem.Kezd előről nem olyan hosszú rész. -
6600GT #2206 hello! mindenn pályán van dinó? vagy csak egyszer szerepelnek? kösszi -
#2205 neem, mert már voltam itt és elmentem és visszajöttem. a checkpoint, ha meghalok, ugyanilyen lesz :( -
Menő #2204 és nem kell előről kezdened az egészet -
Menő #2203 DE előtte van checkpoint. Haljál meg -
#2202 sztem nem is mentettem -
#2201 de már 3 mást is megcsináltam. nincs kedvem előről:( -
Menő #2200 Akkor egy előtte lévő mentést tölts be. -
#2199 Nem tudok!
1. a kapcsoló már nem működik...
2. próbáltam hogy betolom előtte, de akkor nem érte el a tetejét. Rossz oldallal esett a földre a kő. :( -
Menő #2198 A kapcsolót lehúzod amikor megy föl az ajtó betolod a követ úgy hogy még rá tudj állni és akkkor föl tudsz ugrani.