Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, nem probléma fel tudsz mászni a legtetejére. Kb a bejárat altatt nézz körrül, onnan tudsz felászni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sõt, emlékeim szerint van még egy hely, ahol fel lehet jönni (van valahol egy hosszú létra az egyik pilléren), bár mondjuk az csak akkor mûködik ha a megfelelõ ládát már lelökted, mert különben blokkolja a feljutást.

Broafka
a legtetejére is feltudsz menni! 😊
szintén egy ilyen ledöntött faltömeg a másik falnak támaszkodva, onnan feltudsz kapaszkodni a peremen, majd egy rúdra, onnan átugrasz egy szírtre, ahonnan felmászol egy ilyen leomlott kis lyukrészbe, onnan pedig kaszkadõr mutatványként a feletted lévõ híd felé ugrasz, ott lesz egy párkány, és onnan már fel tudsz mászni! 😊

csak keresni kell 😉

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

gabesz752
már tudom mire gondolsz a medence aljára. Onnan feltdok jönni, csak a legtetejére nem

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
sajna nem találom azt, amire gondolsz

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
Az a baj, hogy az ez elõtti mentésem a greece legeleje :S

Broafka
hmm, de feltudsz mászni!

ott van egy iylen ledöntött csúszós kõhalmaz, onnan lecsúszol aztán kampóval tovább a szírtre, és így tovább...

TCelica
Ezt a részt kezd teljesen az elejétõl. 😊)
Én is jártam már igy, kb. 5x kezdtem újra. 😄
Sok sikert.

Broafka
nem tom!
tipp: vidd végig a játékot és aztán Croft Manor-ozz! 😊

Vinsanity15
VALAKI????

Vinsanity is back!!

gabesz752
Most itt vagyok Greece: Tomb of thiocan
Van itt két doboz amit le kellett volna lökni, de csak az egyiket löktem le. Lementem leengedtem a vizet. Kiszedtem a "tutajt", de nemtudok felmászni a 2. doboz miatt ami fenmaradt, így se elõre se hátra. Ezt a részt szeretném valahogy újrakezdeni, de a replaynél csak perut adja be.

Persze. Ha az adott színt végigvitted, akkor Replayben újrajátszhatod (és mindig a legjobb idõt számolja).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gabesz752
Sziasztok, újralehet valahogy kezdeni az adott szintet?

Na, phewww. A két leggenyóbb pálya Time Trialján túlvagyok. Az Egyiptomi csapdás, meg a láva felett ugálós. Ráadásul a láva felett feljutni pálya meglett alig több mint 12 perc alatt (ettõl a pályától nagyon féltem 😊).

Vinsanity15
Szasztok olyan gondom lenne h most Egyiptomban vok és gondoltam jácco kegyet a Croft manorban. namost ha a menüben rámeek a Croft manorra mindig visszadobb a Greece pályára.ez miért van?automatikusan a Greecet tölti be

Vinsanity is back!!

DarkSector
Nyugodtan szólj hozzá.....ez a topic lényege....amúgy ezt azért mondtam, hogy nehogy már úgy jöjjön ki, hogy ha nem lehet lépte-nyomon menteni, akkor ez "konzolosságot" jelentsen!!!
Ez gyerekek játék és készítõ-függõ!
<#pias>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Amikor felépd rohan egy ellenfél, néhány másodpercre elhomályosodik a kép, mintha belassítana a Mátrix. Ekkor - folyamatosan célozva az ellenre - shift+egyik nyílbillentyû segítségével tudsz elvetõdni, eközben Lara gondosan becélozza az ellen fejét, és lehet küldeni a headshotot.

Seth
az mi?

PSN ID.: Beegabor

hALI
hOGY LEHET aktiválni a combo modot?

Seth
A kristályok a pc-s 1. részben nem voltak,csak a 3. részben. A ps1-es elsõ részben ugye rögzítettek voltak, a 3.-ban viszont ha összeszedted õket,akkor bárhol lehetett használni

PSN ID.: Beegabor

TIBI
Vagy pont így értetted?!<#vigyor3>

^^

TIBI
Nem akarok beleugatni a párbeszédetekbe, de azok a bizonyos kristályok a PC-s verzióban is szerepeltek...

^^

Gideon Wieth
jah a címem

[email protected]

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
nem tudna valaki egy olyan mentést adni aminél megvan az a pisztoly amit a colosseumban vettünk fel és a legelsõ egyíptomi pályán vagyunk ? 😊
Ujra kellett huzni a gépem mert elszállt😞
köszönöm

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DarkSector
Ja majd elfelejtettem mondani a "konzolos mentés" dolognál elfelejtettem mondani, hogy szerintem inkább te nem láttál még életedben konzolos tomb-ot, mert akkor tudhatnád, hogy voltak azok a hihetetlenül hasznos kristályok, amikkel bárhol el lehetett menteni!
Vagy nem jól mondom....?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Na ezaz...

Broafka
tény hogy van benne buktató... de nem lett rossz a játék, mondjuk teljesen igazad van, hiányoznak (szerintem majdnem mindenkinek) a régi TR dolgok!

apropó, nem tudod hol, hogy, merre lehet megszerezni a régi részeket?

Broafka
hát te aztán nem tudod mi a Tomb Raider lényege! 😞((
pont az a lényege az összes Tomb Raidernek hogy gondolkodjál, mert vannak benne fejtörõk, gondolkodós részek, mit hova kell húzogatni hogy kijussál az útvesztõbõl, PONT EZ A LÉNYEGE!

nekem meg ezért nem tetszett a Legend, mert ott meg inkább arra ment ki az egész hogy menj és lõjj! szinte semmi logikai játék nem volt benne! és én ezért is sokkal jobban szerettem a régieket

Nemigazán.

rage
Kár, hogy mikor valamit fejlesztenek a játékban, mellette egy csomó jópofa dolgot meg elfelejtenek.

Régebben volt fáklya. Meg víz alatt is lehetett harcolni, mert volt hozzá fegyver. Illetve az állatok egy kicsit komolyabb kihívást jelentettek. Emlékszem a TR1-ben pl a krokodilok nem csak azért voltak, hogy az oszlopon állva gyorsan lelõjük õket, õk meg meg sem mozdulnak. Vagyis, 96-ban sem mozdultak meg, 2007-ben már megtehetnék.. 😊

Az ellenfelek AI-je nulla, ami kihívást jelentett most a számtalan csapda, illetve az, hogy a vége felé mindent gyorsan és idõre kellett tenni, mert lejárt, leszakadt, lesüllyedt, letört minden 😊

A Tomb Raider 1-ben volt néhány fickó, akivel tûzpárbajt kellett vívni, volt akivel több pályán át, s elég nehéz volt kinyírni, most ez mind kimaradt, mindössze ilyen interaktív animáció keretében kell megöljük õket. A másik dolog, mikor felgyulladtak a tüzek Midas egyik termében, eszembe jutott régen milyen jókat lehetett szívni ezekkel, mert ott ha a tûz hozzáért Larához, akkor meggyulladt, s folyamatosan ment le az életereje nulláig, ha csak nem érte víz közben.
Itt meg a tûz alig sebzett, s meg sem gyulladt Lara... hozzáteszem, szerencsére, mert ezzel a fajta mentési rendszerrel azért az durva lett volna már. Pedig a mentési rendszer biztosan megmarad, mert így szinte alig kell valamit elmentenie a játéknak, eleve beállított mentést kaphatunk csak vissza - de azért jó lenne, ha legalább a lehetõsége meglenne a régi típusú mentési rendszernek is, hogy akinek az jobban tetszik, választhassa azt is.

Amúgy maga a játékmenet így jó ahogy van, talán lehetne kevesebb frusztráló feladat, meg kicsit fura, ahogy Lara majom módjára pattog peremrõl peremre - az elsõ részben ez kicsit emberibb volt úgymond.
Remélem, lesz folytatás, s egyre jobb színvonalon.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DarkSector
Nem cseszegetésbõl mondom, de pont az ellenkezõje a lényeg....
Remélem tudod mire gondolok...

Na végigvittem én is.
Nem volt rossz, de a Tomb Raider játékok közül számomra továbbra is a Legend az etalon. Azt valami hihetetlenül eltalálták. Ez meg jó lesz másodiknak. Viszont jó lenne ha a folytatásokban a régi centizõs-idõre-ugrabugrálós játékstílust végleg felcserélnék a Legendben látott akció-ugrálós stílusra. Az sokkal jobban bejött. Itt, az Anniversaryban visszeidézhettük, milyen is volt a régi bosszankodós-centizgetõs-tízszerújrapróbálós tomb raider, és most el is lehetne felejteni végre.
Továbbá jó lenne, ha a következõ részeket külön fejlesztenék PC-re és konzolra, hogy ne kelljen többé elviselnünk a konzolos gagyiságokat a Tomb Raiderekben.

Broafka
azt gondolom mindenki észrevette már hogy Lara a sok ugrálástól, meg gurulásoktól bekoszosodik! 😊

hmm, volt néhány mókás dolog viszont a játékban 😊

egyszer a lávás résznél rosszul ugrottam az alacsony peremre és a lábujjam beleért a lávába, és a cipõm lángra kapott! 😊
vagyis csak úgy megperzselõdött, és azt hallottam hogy Lara sziszegett egyet! 😊
Natla's mine nevû pályán amikor falon futunk akkor elég mátrixosra fogja Lara, kiugrik az ív legvégére és ott helyben fut, aztán elindul! 😊

volt még néhány érdekesség csak most nem jut eszembe! 😊

rage
Nem... az R55-ben viszont volt néhány.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DarkSector
Nem vett észre senki bugosodást a Hatred verzióban?

rage
Na, a Great Pyramid negyedik kapcsolójától már nem volt gond a végigjátszással. Mint ahogy elõtte az elejétõl a harmadik kapcsolóig sem 😊 Végül is, nem volt rossz, bár nem kicsit idegõrlõ játék volt.

Hoz_Hun: #1791

Nekem 100% volt trialok nélkül.
serito
Már megvan köszi!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

A Time Trialok 5% jelent?
95% vagyok, de még nem estem neki a Time Trialoknál, és minden Relicet, meg Artifactot összeszedtem, beleértva a Mansiont is.

AtiRadish
E-betuvel sprintel viz alatt, es szinten e-vel maszik gyorsabban kapaszkodas kozben.

serito
Egy technikai kérdés:
Hogy lehet kapaszkodva ugrálva haladni, és hogy lehet gyorsúszásra bírni Lara cicát?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Broafka
szerintem nem olyan nehéz!

én most csak 2 dologgal szenvedek...

nem találok pár relicet meg artifectet, és állandóan lefagy a játékom, ezért a ventillátorral hûtenem kell a videókártyámat! 😄

A Time Trialt csinálja valaki? Annak mi a rewardja? Összes Relicet meg Artifactot összeszedtem, de a Time Trialnak még nem ugrottam neki. A láva fölött ugrálás nagyon elrettentett (Egyiptomi pálya nem, az valahogy tetszett).

UnknownAsshole
Az elõbb, a vízesésnél amikor beraktam az uccso fogaskereket leugrottam de nem nyomtam meg a siftet közben és a víz mellé esett 5 centivel és jól bezúzta a koponyáját 😄 Nagyot nevettem (nemvagyok szado, de ez az 5 centivel mellé 😄)
fery02
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Immáron teljesen 100 %-os az elmentésem. Kicsit büszke vagyok, meg hála idõm is volt a játékra. (Nagyon úgy tûnik 😊)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

AtiRadish
Bugger ez
az

AtiRadish
Clicky
MEg van minden time trial?Oo

rage
Nagyon köszi !
Holnap haladok tovább 😊

A két oriásszobros-vizes részben van