2757
  • Seth
    load/save képernyőn
  • bogyoka
    köszke, már észrevettem, csak bajlódom még, vagyis ügyeskedem:DD
  • Broafka
    hol látom hogy hány %-nál tartok a játékban?
  • Klemice
    CROFT manor nem grof :D

amugy megnyomod a gombot az ajtón én is ezzel szenvedtem (és enhogy azzal gyerek hogy a könyvtárban nincs gomb az ajtó mellett mert tessék megnézni a relic szobában ott van ám...)
  • magus4884
    Már nem kell a segitség:)Sikerült végig tolnom:)Nagyon jo volt:)A tejes játékot is beszerzem az tuti:)
  • magus4884
    De, hogy kell az oszlop tetejére ugrani?mien bilentyüzet kombinácioval?
    Köszi a segitséget egyépként,de most erre is válaszolnod kéne!elöre is köszönöm.
  • Seth
    az első oszlopról a mögötted lévő falra ugrassz, a falról pedig vissza az oszlop tetejére, onnan a másikra stb...
  • magus4884
    Én most az anniversary demojával játszok.Szép a grafikája és jó a játék élmény is.Lara meg továbra is jol néz ki.De most elakatam.
    A medve barlangos résznél akatam el.Megölöm a medvét,aztán felungrándozom és van ott két oszlop és hiába mászok fel nem tudok semere át ugrani.
    Akkár mere ugrok semmere nem jutok,már az ott találhato töltény tárat megtaláltam fel is vettem,de most nem tudom mi a teendő.Valki kérem irja le hogy most merre tovább és hogyan:?!Elöre is köszönöm a segitséget:)!!!
  • Broafka
    köszi
  • bogyoka
    Nemtok kimenni a Grof Manorban a könyvtárszobából, mindenem megvan de miért nem nyilik ki az ajtó?:(
  • AtiRadish
    Itt csekkold, angol de nem olyan nehez szovegezes sztem.
  • Robbb
    Sziasztok! Most fogok hozzá ehhez a részhez, furcsa az irányítás. Tényleg kihagyták ebből a részből a kicsi hátraugrást és jobbra-balra lépegetést? Vagy csak én nem találom? Az első részekben megvolt.
  • nobodyknowme
    nem kell mást tenned csak asszem a croft manor végigvinnedott kapsz asszem :S egy uj rucit az se rossz de ugy alapbol ami rajta van az is kiráy:D
  • Muki100
    szedj le egy 100%os mentést abban minden benne van.
  • NorbyI
    Mássz egy kicsit feljebb akkor elkapja. Én is ezzel szívtam. De mint kiderült én voltam a béna. Néha viszont a gém csinál olyat hogy egyszerűen kilép és kész. Valaki tapasztalt ilyet. Semmi hibaüzi csak exit.
  • Broafka
    kéne egy kis segítség :(

Egyiptom - Temple of Khamoon

nem találok egy artifact-et :(

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megtaláltam a mcsakás szobor felettit, és azt ahol egy ilyen szkarabeusz van és le kel engedni egy nagy homok tömeget! hol van a harmadik? :(
  • ioinme
    Nem tud valaki olyan kódot ami a ruhákat előhozza, amik még vannak benne? Csalni nem akarok de ezta ruhát nem nagyon csipam ami alapban van rajta :S
  • Yrda
    sziasztok
    képzeljétek most kiírta nekem az R55-ös verzió, hogy a jogosultságom 5 nap múlva lejár!
    akkor ez időkorlátos?
  • urbijoe
    ezt olvassátok
  • Broafka
    miért nem a képet mutatod?

valahányszor elakadsz, ne várd hogy most mi megcsináljuk helyetted! :-/

szerintem az az élvezetes ha te jössz rá, vagy te csinálod meg...
  • zsotesz
    köszi a segítséget, sikerült tovább mennem
  • nobodyknowme
    elakadtam, segítséget várok , nemtudok a párkányra ugrani eléglenne a nemtul távoli CHECKPOINT-ig vinni a játékot ahol eltudod meneteni! megköszönném!::
  • Muki100
    Lehet unlockolni többet is de nem olyan jók mint a Legendben voltak szerintem.
  • ioinme
    Ő, én ma töltöm ezt a hatred verziót, remélem lejön mert kb a 15. darabnál szerverterheltségre hivatkozva nem engedi lecibálni a többi lenn van, majd este újra megpróbálom.
    A demóból itélve klassz kis játék, csak egy nem világos nekem, hogy a legendhez hasonlóan több ruciban lehet mászkálni? Vagy csak ebben a defaultban, mert eddig ami képet, meg videót láttam belőle mindig ugyanabban volt.
  • Muki100
    ^^
    RÉSZLETES VÉGIGJÁTSZÁS VIDEÓKKAL
  • urbijoe
    Hogy kell legyőzni a kentaurokat?

• DarkSector
    Igen azt írtam, hogy időkorlátos és akkor a bughoz mi köze?
  • Chipii
    Trex ellen mind1 mit használsz, nem a fegyvered sebzésétől fog meghalni. Ha ügyes vagy, akkor 3 headshot, és annyi.
  • Code92
    eddig te írtad még minden hsz-ben h. jobb a hatred mert az r55 lejár most hirtelen véleményváltozás???
  • Broafka
    itt olvashatod a megoldást!
  • Broafka
    én nekem a HATRED van meg és semmi gond nem volt vele nekem eddig.

nem találkoztam buggal (legalábbis olyannal biztos nem ami miatt nem tudtam volna megcsinálni egy pályát!)
    a Crift Manor nálam ugyanonnan folytatódik ahonnan abba hagytam!

egyetlen gondom van, de szerintem ez nem típus függő, hanem videókártya függő, elég gyakran lefagy a játék, de szerintem attól hogy túlmelegszik a videókártyám, ha mellé állítom a ventillátorom akkor egész sokáig bírja!
  • Broafka
    olyan buták vagytok! :)

elkapja Lara néni, nincsen olyan nagy bug, egy kicsi talán, annyi a titka hogy mássz fel a legtetejére, addig menj amíg már nem tudsz, és akkor onnan már át tudsz ugrani a másik oszlopra, és nem kell semmit sem ügyeskedni! :)
  • Klemice
    én egyiptomig r55el nyomtam azóta produkál érdekes dolgokat amióta hatreddel játszom
    mondjuk a trexet leszedtem sima kispisztollyal
  • gabesz752
    Nekem is hatred van és végigvittem.
  • DarkSector
    köcce a tippet...
  • tonyo9
    nekem hatred verzióm van .és a legelsö fejezetben mikor a mandróhoz fel kell jutni a barlang bejáratához,akit kinyirnak a farkasok,na ott lent elöször nekem se akarta elkapni a szikla peremet DE ujrainditottam a gamet és elkapta peremet,és azóta semmi gond.megy mint az anayapicsaja :D
  • DarkSector
    Én azt mondom, hogy a HATRED egy nagy rakás szar!!!
    És igazad van, mert az r55-ben így kell csinálni, hogy át kell ugrani egyik oszlopról a másikra....
    Csak a bug miatt nem kapja el, és ez nem az első eset, amit láttam...
    Kezdve még 2 esettel csak nálam és az egyik haveromnál....
    1.A croft manor-ban nem műkszik a chekpoint....
    2.A nemtuom melyik résznél jobbra is meg ballra is fel kell mászni, és valami kallantyúra ráugorva és megkapaszkodva egy kétszárnyas ajtóba kell beforgatni a kapcsokat, hogy kinyíljon...
    de jobbra ha bekapcsolom, akkor balra már mikor megyek, akkor az egyik párkányról elrugaszkodva nem kapaszkodik meg a fenti platformba és mindig a vízbe esik a csaj....

És ez még csak az eleje!
  • gabesz752
    Azért, mert nem kell átugrani. A 2. facölöp mögött lévő párkányra kell átugrani a "hídról" elég nehézkes, de sikerül. Állj vele egy vonalba és fuss neki, de csak az utolsó pillanatban ugorj rá és elkapja.
    Ha nem megy nézd meg a videót...
  • zsotesz
    én az előző képen látható helyen akadtam el, az a gond, hogy nem kapja el a mögötte lévő oszlopot. Valami ötlet? Hatred-es verzióm van.
  • zsotesz
    [IMG]http://[/IMG]