Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána nézek....
De én konkrétan a NextContent-re gondoltam......mert az a nexzgen textúrákra cserélte le ezt a minõséget, ami most az Anniversary-ban is leledzik....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És a Depth of Field az mi? Mert az van (Legendben is volt).
Szerintem szép és jó a grafikája.
DarkSectornak meg igaza van ez az eredeti Tomb Raider. Bár ahova fejlõdött a Legends az nekem jobban bejön. Szeretem az akciórészekkel egybekötött ugrabugrát, mert megtöri a kemény ügyességi részeket. Meg a Legends változatosabb is. De hát ez egy Remake.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A Legend az ami nem igazi tombraider rész szerintem, mert túlságossan akciós lett......
És ez a játék kezdetben TR 1-2-3 pont ezt hozta el a rajongóknak az akkor újnak számító gondolkodtató/ügyességi játékmenetet, és ezzel hódított, hogy nem csak menni és lõni kell....
A grafika meg háát szerintem nagyon is szép, ahhoz képest hogy a legend-del ellentétben nem lehet Nextgen-t használni......
Az idegesítõ részek valóban kellemetlenek, de ezek nélkül túl könnyû lenne, és nem lenne többé tomb raider......
<#vigyor3>#vigyor3>
Ezzel nem rábeszélni akartalak, csak azért írtam ezeket, hogy igazából a Legend (Legend a 7.rész) lett aki kilépett a sorból (meg szerintem a tr 4-5-6 is túl akciós lett) és nem a mostani (8.) rész........
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
vélemény:
lehet hogy sokaknak nem fog tetszeni, de nekem egyáltalán nem jött be a játék
2007-ben kiadni egy ilyet...
az egész játék arról szól hogy mész a (meglehetõsen csúnyácska)pályákon és ugrabugrálsz és keresed merre menj
sztem nem kellett volna kiadni az eredeti játékot mai felfogásban
10 éve lehet hogy új volt +jó volt de ma már kevés
ráadásul ezek az idegesítõ kombók
szal én azt várom egy játéktól hogy szórakoztasson, ne pedig idegesítsen
-ez a játék pedig sajnos inkább idegesített
(megjegyzem a tr legend az egyik kedvencem, az a játék nagyon el lett találva, lehet az a baj ettõl is sokat vártam)
na mindegy...ez csak az én véleményem, biztos van akinek bejön
GOOBY, pls
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Próbálj csak ki egy régi NES játékot <#vigyor>#vigyor>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A "Great Pyramid" nem embernek való pálya!!!!!!!
Olyan másodpercre pontos idõ és mozgáskoordináció kombinálva a billentyükkel kell, hogy ezt csak idegbeteg remegõ kezû cyberbuzik csinálják meg egybõl.
Ezzel nagyon lehúzták a játékot...
Kár érte.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Én az egyiptomi utolsó pályán rövidítettem csak a piramis fényjátékos teremben (a lerobbantban jobboldaliban).
feltûnt, csak szerintem ha nem húzod meg a kart akkor nem nyílik ki egy ajtó, de lehet hogy csak tévedek
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Bár másodjára sikerült.
Anno itt én is sokat tököltem.
Nyomogasd az E-t meg a W-t
amúgy meg mögöttem meg nem lenne semmi, szal nem lenne mire hátraugrani! 😊
más ötlet?
Bár még ezek után is eltartott egy ideig míg rájöttem hogyan is kell ezeket összehozni, hogy el is találjam de sikerült. <#zavart1>#zavart1>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
/sigh
más ötlet?
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Amúgy rákerestem a fórumban hogy: t-rex, meg dinoszaurusz, de nem adott ki semmit, azért kérdeztem.Köszi.
ÉN A Greece: St. Francis Folly -NÁL VOK ELAKADVA!
PONTOSAN OTT AHOL 4 KÜLÖNBÖZÕ KULCSOT KELL MEGSZEREZNI, NA SZOVAL NEKEM PONTOSAN A VIZES RÉSZNEK A KULCSA KELL! NEM TUDNÁ,VKI ELMAGYARÁZNI,VAGY VMI MAGYAR VÉGIGJÁTSZÁS-T AJÁNLANI??????
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET!!!!
Addig lövöd míg az életereje alatti kis csík feltöltödik maxra, akkor elüvölti magát, és mikor feléd rohan egyszercsak megjelenik allul egy mindenirányba mutató nyíl. Akkor a vetõdés +irányt adsz (ekkor a kép belassul) és mikor a két célkereszt pirosra vált, lõsz. A dinó nekimegy a falnak. Ha ügyessen manõverezel ezt meg tudod csinálni úgy hogy azoknak a szöges gerendáknak menjen neki. Egy idõ után kampó lesz neki. De ha van idõd lödözheted is.
De le van ez itt írva már vagy 100x, rákereshetsz a keresõvel is és videó is van róla a banner alatti linken.
Eh a Görög utcsó pályán szenvedek a kentaurokkal Time Trialban. Mindig úgy érek oda hogy két percem van hátra és két kis medkitem. Egy nekifutásra kell legyalulnom õket, de a második mindig nagyon fickós. Na mindegy meglesz elõbb utóbb. A lényeg hogy a zuzós lost islandi, meg a egyiptomi már megvan. 😊
Itt sajnálom, hogy az ember ellenfelekkel ilyen interaktív történetszerûen van a fight. Az eredetiben ez nem így volt. A gördeszkás csávó sem gördeszkázott itt (pedig milyen szépet esett róla). Amúgy nagyon jól sikerült.
csak ügyesen
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Ugye sokaknak pattog a hang a gémbe akiknek sound blaster e van (nem audigy 2)?? fõleg a legendnél...
Nos, megtalálta a megoldást..
Kiadtak egy update-et csak ezért aminek a neve SBAX_WEBUP_LB_2_08_0004
nos ezt le lehet tölteni a netrõl , de igen ritka én csak egy oldalon találtam meg a következõn: http://softwarepatch.pl/plik/4221/115/4/karty_dzwiekowe/Creative-Sound-Blaster-Audigy---Audigy-2---Audigy-4---v-02080004.html (sajna román vagy mi nem tom 😉
de ha valaki nem akar vacakolni a letöltéssel akkor a direct x be kapcsolja le a hardveres gyorsitását a hangnak és ugy is megy,,,
Remélem hasznos help csá