Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Depth of Field?
Utána nézek....
De én konkrétan a NextContent-re gondoltam......mert az a nexzgen textúrákra cserélte le ezt a minõséget, ami most az Anniversary-ban is leledzik....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

"a legend-del ellentétben nem lehet Nextgen-t használni"

És a Depth of Field az mi? Mert az van (Legendben is volt).

Csúnyácska? Ehhhh...
Szerintem szép és jó a grafikája.
DarkSectornak meg igaza van ez az eredeti Tomb Raider. Bár ahova fejlõdött a Legends az nekem jobban bejön. Szeretem az akciórészekkel egybekötött ugrabugrát, mert megtöri a kemény ügyességi részeket. Meg a Legends változatosabb is. De hát ez egy Remake.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DarkSector
Igen igazad van (én is ezt mondanám, ha nem a TR-rõl lenne szó), de ezzel csak az a bökkenõ, hogy ez a játék pont errõl szól és pont ez a lényege......
A Legend az ami nem igazi tombraider rész szerintem, mert túlságossan akciós lett......
És ez a játék kezdetben TR 1-2-3 pont ezt hozta el a rajongóknak az akkor újnak számító gondolkodtató/ügyességi játékmenetet, és ezzel hódított, hogy nem csak menni és lõni kell....
A grafika meg háát szerintem nagyon is szép, ahhoz képest hogy a legend-del ellentétben nem lehet Nextgen-t használni......
Az idegesítõ részek valóban kellemetlenek, de ezek nélkül túl könnyû lenne, és nem lenne többé tomb raider......
<#vigyor3>
Ezzel nem rábeszélni akartalak, csak azért írtam ezeket, hogy igazából a Legend (Legend a 7.rész) lett aki kilépett a sorból (meg szerintem a tr 4-5-6 is túl akciós lett) és nem a mostani (8.) rész........

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

PhantomAss
végigvittem
vélemény:
lehet hogy sokaknak nem fog tetszeni, de nekem egyáltalán nem jött be a játék
2007-ben kiadni egy ilyet...
az egész játék arról szól hogy mész a (meglehetõsen csúnyácska)pályákon és ugrabugrálsz és keresed merre menj
sztem nem kellett volna kiadni az eredeti játékot mai felfogásban
10 éve lehet hogy új volt +jó volt de ma már kevés
ráadásul ezek az idegesítõ kombók
szal én azt várom egy játéktól hogy szórakoztasson, ne pedig idegesítsen
-ez a játék pedig sajnos inkább idegesített
(megjegyzem a tr legend az egyik kedvencem, az a játék nagyon el lett találva, lehet az a baj ettõl is sokat vártam)
na mindegy...ez csak az én véleményem, biztos van akinek bejön

GOOBY, pls

rage
Ha ott akadtál el ahol én, akkor nézd meg a videot amit linkeltem nem sokkal lejjebb !

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Az valóban egy frusztráló pálya de annyira nem jellemzõ a másodprecre pontos mozgáskoordináció.
Próbálj csak ki egy régi NES játékot <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

AGRHHHHHHHHHHHHHHH....
A "Great Pyramid" nem embernek való pálya!!!!!!!
Olyan másodpercre pontos idõ és mozgáskoordináció kombinálva a billentyükkel kell, hogy ezt csak idegbeteg remegõ kezû cyberbuzik csinálják meg egybõl.
Ezzel nagyon lehúzták a játékot...
Kár érte.
Klemice
de hát ha 100%os profil kell azt találsz máshol is és be is volt linkelve 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Feltölthetem ha kell.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Muki100
profilt feltöltöd? :>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Na megvan az összes Time Trial is. Meg az összes Relic és Artifact. Mindent unlockoltam.

rage
Vissza lehet ugrálni úgy, hogy a terem másik végében felmászol ugyanott, ahol le is jöttél.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Én nem aktiváltam a csapdákat. Viszont így nem lehet a végén visszaugrálni úgy, ahogy az a végigjátszásvideóban volt(nem jön ki a falból egy perem,amin meg lehetne fogódkodni), hanem mágneskötéllel kell visszalendülni, úgy ahogy az elején lejöttél.

Hahaha, ez jó. A legszemetebb rész. Idõben ugyan nem nyerünk vele, de a szemét ugrabugrát kikerülhetjük.

Én az egyiptomi utolsó pályán rövidítettem csak a piramis fényjátékos teremben (a lerobbantban jobboldaliban).

Nem elképzelhetetlen, most hogy így belegondolok. Meg kéne néznem, hogy át tudok-e ugrani a peremre úgy hogy nem a pengék kapcsolóról ugrok.

AtiRadish
Bakker ez igy marha jo trukk. Igy bevallalom a time trialjat annak a palyanak
Kossz a vidit!!

Broafka
jaja, egyszer úgy másztam föl! 😊

feltûnt, csak szerintem ha nem húzod meg a kart akkor nem nyílik ki egy ajtó, de lehet hogy csak tévedek

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
hát köszönöm szépen a sok helpet, majd megpróbálom, nem is tudtam hogy így lehet felfele is menni, köszönöm!

Klemice
háth én nem nyomtam be a pengéket

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

rage

rage
Állítólag, az artifact meg lehet a pengék nélkül is

Persze ha nem kell az artifact. Time Trialban ez egy érdekes pálya. 😊
Bár másodjára sikerült.

Pedig úgy kell ahogy itt lentebb mondták. Ahol állsz arrafele kell majd a faltól elugrani és alkapni a peremet (mármint azt a peremet amelyik a képen most közelebb van). Ott ésszel másszál fel a penge miatt (nem a Wesley Snipes <#vigyor>) és ne egybõl a rudra próbálj ugrani, hanem a falon van egy repedés arra és onnan a rudra. Aztán már csak egy ugrás az artifact.
Anno itt én is sokat tököltem.

xeth004
Falon futva, majd faltól elugrás, de nem mindegy mennyire van kiengedve a kötél. Ha jól emlékszem, akkor azon a falon festett alakok vannak. Na én kb. a derekukig (úh de hülye szó ez<#wilting>) ereszkedtem le, majd úgy lengés ameddig lehet, és úgy pont elkapta a peremet.

Amúgy feltünt valakinek, hogy a képen látható termet teljesen jól meg lehet csinálni anélkül, hogy a csapdákat elindítanánk? 😊

Az E-t nyomva kell tartani és akkor a W és az S billentyûkkel lehet fel- vagy lemászni.

rage
Nos,fel lehet mászni a kötélen magasabbra...
Nyomogasd az E-t meg a W-t

Broafka
az ilyen kötelen (vagyis eleve ebbe na játékban) a kötelen nem lehet felmászni! 😊

amúgy meg mögöttem meg nem lenne semmi, szal nem lenne mire hátraugrani! 😊

más ötlet?

Waterhorse
Nagyon köszönöm <#vigyor2> Azt hittem itt ért végte számomra a játék...
Bár még ezek után is eltartott egy ideig míg rájöttem hogyan is kell ezeket összehozni, hogy el is találjam de sikerült. <#zavart1>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Klemice
ööö elkapod a falfutós kötelek lelassulsz megállsz felmászol a tetejére és hátraugrás sztem

Legyetek szívesek, ha bármilyen kérdésetek van, azt nagy nyomtatott betûkkel, lehetõleg minél nagyobb betûméretet használva tegyétek fel, mert ide csak vakok és gyengénlátók járnak, így nem fogják tudni elolvasni az aktuális kérdést.

/sigh
Broafka
jobb egér gomb, kentaur kijelölése, amikor kép elhomályosodik akkor SHIFT valamelyik irányba és AMIKOR HALLOD A PITTYEGÉST! (vagy amikor piros lesz a célkereszt) akkor lõni!

Broafka
próbáltam kötélen, falon futva és onnan az egyik peremre ugorva de nem akarja elkapni a peremet :-/
más ötlet?

Waterhorse
valaki legyen szives elárulni, hogy kell a kentaur fejét célozni a lassításnál, mert már az idegroham kerülget<#falbav>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Broafka

Hi, egy kis help kéne, oda hogy lehet feljutni? :-/

Köszi a választ, de én is így próbáltam, azt hittem máshogy kell, de mindig eltalál és kinyiffanok, hátrálva szaladok+ lövök mégis honnan lássam azt is hogy kerül a szöges izé a hátam mögé, és ott is ugyanúgy rámtaposott.
Amúgy rákerestem a fórumban hogy: t-rex, meg dinoszaurusz, de nem adott ki semmit, azért kérdeztem.Köszi.
Itt ami pirossal felül szerepel végigjátszás link, nem jó ?
nehezen
ÉN A Greece: St. Francis Folly -NÁL VOK ELAKADVA!
PONTOSAN OTT AHOL 4 KÜLÖNBÖZÕ KULCSOT KELL MEGSZEREZNI, NA SZOVAL NEKEM PONTOSAN A VIZES RÉSZNEK A KULCSA KELL! NEM TUDNÁ,VKI ELMAGYARÁZNI,VAGY VMI MAGYAR VÉGIGJÁTSZÁS-T AJÁNLANI??????
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET!!!!
Simán.

Addig lövöd míg az életereje alatti kis csík feltöltödik maxra, akkor elüvölti magát, és mikor feléd rohan egyszercsak megjelenik allul egy mindenirányba mutató nyíl. Akkor a vetõdés +irányt adsz (ekkor a kép belassul) és mikor a két célkereszt pirosra vált, lõsz. A dinó nekimegy a falnak. Ha ügyessen manõverezel ezt meg tudod csinálni úgy hogy azoknak a szöges gerendáknak menjen neki. Egy idõ után kampó lesz neki. De ha van idõd lödözheted is.

De le van ez itt írva már vagy 100x, rákereshetsz a keresõvel is és videó is van róla a banner alatti linken.

A nagy T-Rex-et a tisztáson hogy lehet megölni?
Amúgy benéztem azt a 95%. Nekem is 100%, úgy hogy még nincs meg az összes Trial.
Eh a Görög utcsó pályán szenvedek a kentaurokkal Time Trialban. Mindig úgy érek oda hogy két percem van hátra és két kis medkitem. Egy nekifutásra kell legyalulnom õket, de a második mindig nagyon fickós. Na mindegy meglesz elõbb utóbb. A lényeg hogy a zuzós lost islandi, meg a egyiptomi már megvan. 😊

Szerintem is a Legends egyszerûbb volt. Én is jobban szeretem, ha az akció és az ügyességi részek kiegyensúlyozottabban vannak jelen a játékban.
Itt sajnálom, hogy az ember ellenfelekkel ilyen interaktív történetszerûen van a fight. Az eredetiben ez nem így volt. A gördeszkás csávó sem gördeszkázott itt (pedig milyen szépet esett róla). Amúgy nagyon jól sikerült.

sztem meg nagyon egyszerû rész volt ez
Broafka
egyetlen irányba tudsz onnan ugrani ahol van egy kis szürke perem, egy kis kapaszkodó perem, azért kaszkadõr, mert hát nem mindig szokott felé kapaszkodni, szal van hogy ctrl-ozni kell! 😊

csak ügyesen

AtiRadish
Hmmm.. biztos h. vissza lehet jutni, mert en a "tutajt" 5 szor rontottam el mig a megfelelo helyre toltam be. Lehet vmit kell varialni a vizszint emelesevel csokkentesevel is, tenyleg probalkozz mert vissza lehet jutni tuti.

gabesz752
végignéztem, de õ persze lelöki a második dobozt is, így könnyû a feljutás 😊

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Heló!
Ugye sokaknak pattog a hang a gémbe akiknek sound blaster e van (nem audigy 2)?? fõleg a legendnél...
Nos, megtalálta a megoldást..
Kiadtak egy update-et csak ezért aminek a neve SBAX_WEBUP_LB_2_08_0004
nos ezt le lehet tölteni a netrõl , de igen ritka én csak egy oldalon találtam meg a következõn: http://softwarepatch.pl/plik/4221/115/4/karty_dzwiekowe/Creative-Sound-Blaster-Audigy---Audigy-2---Audigy-4---v-02080004.html (sajna román vagy mi nem tom 😉
de ha valaki nem akar vacakolni a letöltéssel akkor a direct x be kapcsolja le a hardveres gyorsitását a hangnak és ugy is megy,,,
Remélem hasznos help csá

AtiRadish
Nezz videovegigjatszast arrol a palyarol hatha vizualisan jobban atlatod minthogy itt leirkaljak.

gabesz752
A leomlott kis lyukrész megvan csak a kaszkadõrmutatvány nincs 😊
Mire gondolsz?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25