Mercenaries 2: World In Flames

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Netrat
Két kérdés: fps (belsõ) nézetre hogy lehetne váltani?
Vajon miért csak a baloldali hanxóróból jön hang?
Hangrendszerem 10/10-es, csak ennél a játéknál van ez a gond.

Maxtreme
Mhh egész jó ez a cucc, kellemeset csalódtam.
Most hogy megoldottam a 16:10-es problémát illetve nem fagy a játék, kicsit jobban rá tudtam nézni :)
A gfx tényleg csúnya, de maga a game szvsz teljesen rendben van.

Prince23
Nekem most fagyott le elõször a játék amúgy.

Nekem meg abszolút nem enged wide módot! (nem engedi kipipálni)
1680X1050-ben szeretnék játszani, de max 1280X960-at enged. Erre már van valami megoldás?

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

n3whous3
oks kösz, inkább akkor visszateszem, mert nem értem a történetet se így XD

púúúúú

a.carkey
Tedd át W98 módba. Nekem is szarozott a video, beszaggatott, de utána ez megszûnt.

A medve nem játék.

n3whous3
Nem néztem mert befagyott 2x is a játék itt és letöröltem a videofájlokat ^^

púúúúú

a.carkey
Néztétek már ezt a .bik-et a movies könyvtárban:
attract.bik ? (Elõjön automatikusan ha vártok a press space feliratnál még mielõtt bejönne a fõmenü.)

Na itt kurva jól néz ki a game. Sõt, van egy rész, ami nem is láttam eddig, mégpedig (egyáltalán benne van-e a PC verzióban) amikor belsõ nézetbõl mutatja a kamera amikor az autót vezeti a csaj. Mondjuk, én annak is örülnék, ha ezt a grafikát be tudnám csiholni ... :)

A medve nem játék.

Használjatok szótárt a játékhoz, ha ennyire nem megy -.-.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

erieskrisz
Háááááát én nyomkodtam már mindent de nem jöt pénzér senki<#wow1><#kuss><#wilting>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Prince23
Mondom valami Resource vmi, így kezdõdik a neve angolul. Kiválasztod 1-es billel, és nyomsz egy bal klikket. Mint ahogy a légi támadásokat hívod, ezt is úgy kell

erieskrisz
Hm use nálam az e megnyomom akkor be van jelölve a pénz vagy bomba de support menüböl hiába kérek helit nem jön <#falbav><#falbav><#fejvakaras>kell füstgránátot is dobni <#fejvakaras> és ha kell azt honnan lehet szerezni<#fejvakaras>vagy mi az angol neve <#wow3>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Prince23
Support menû, s eldobod a füstgranyót. Megjelzed neki. Asszem : resource vmi a neve, na azt dobd a csomag mellé

a.carkey
Odamész ami kell, use, és a legördülõ menübõl amit beállítottál, na onnan hívod, hogy vegye fel. (1 és 2 talán alapból, nem tudom).

A medve nem játék.

erieskrisz
Sziasztok a pénzt meg bombákat hogy lehet elszálitani a helikopteres csoka már velem van de az istenért nem tok rajöni hogy lehet hivni hogy elvigye a pénzt

Prince23
A franc se tudja, h kell bunker bustert venni vagy találni, mert egyaltalán nem találom. Szedem felfelé a bomba csomagokat a szigeten-amúgy. Lehet véletlenül elnyomkodtam rossz helyre bb-t, s nem a bunkerra.
Így hát kezdtem egy újat, új karival, a csajjal nyomatom most. S minõ meglepetés, h nem írja felül az elsõ karakter által játszott mentést! Megmaradt, mind a két mentés aktív. Bár mikor betölthetem a régebbit is.

erieskrisz
Szia elöször ütés utána az ugrás gomb

n3whous3
Mutatja a kis ikon, hogy mit nyomj, controllsnál láthatod mi mit jelent.

Tanknál elõször egy meele atack, aztán meg mikor másikat mutatja, akkor nyomkodd meg jópárszor a jumpot.

púúúúú

Helo tudnátok nekem abba segiteni hogylehet tankbol az embert kicibálni ,hogy mit kell nyomni ?
a.carkey
Köszi.

A medve nem játék.

predator0
Ahol a frakcióknál látsz bázisikonokat, ott általában bolt is van. Érdemes õket meglátogatni és mondjuk feltornázni az olaj mennyiségét.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

a.carkey
Viszont ez a vásárlás engem is érdekelne. A szerelõcsajszi megvan, és csak nála jött fel ez a bolt rész. Most van akkor valami féle "bolt/shop" a városban, mint GTA, vagy mindent a fõhadiszállásról lehet elérni, mint a szerelõcsajszinál?

A medve nem játék.

a.carkey
Ez de baromság. :) Fogalmam sem volt, hogy mi a feladat. Köszi.

A medve nem játék.

Transit.

Kicsit tanuljatok angolul, most nemazé.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

predator0
Support menü, Transit. 20 olajba kerül, és térképen jelzi a helikopter leszállóhelyeket, ahova vitetheted magad. Ha egy frakció ellenséges állapotban van veled szemben, akkor a leszállóhelyeit sem használhatod.

Törölt felhasználó
Hoyg tudom vitetni magam a pilotával?
grebber
Na csak sikerült megcsinálnom elég durván sokan jöttek.
Szerelõcsaj szerintem még nincs még ez a 27% ahol vagyok nagyon nagyon az eleje még csak.

Next PC upgrade: 2022

predator0
Szerelõcsaj megvan már?

grebber
26%-nál vagyok egyszer sem vettem semmit még.
Egyedül csak a pilotával vitetem magam ha messzire megye :D

Dobálnak le nekem valami airgenyó fegyvereket de nemtudom hogy kell befogni vele a helikoptereket :(

predator0
Ha van már helikopter elleni airstrake valamelyik boltban, akkor azt használd.

grebber
Huh baszki most van egy számomra nehéz küldetés.
Valami fasziért kell elmenni ami görcsöl valamit egy kis bodéban azt kell védeni közben jön ellenség mindenhonnan.Ha sikerült megvédeni elkell vinni máshova és ott is görcsöl valamit közben megint jönnek de sokkal többen és kinyírnak :(
Kurva helikoptereket nemtudom leszedni azt az is van vagy 3-4 ellenem :(

JÉZUS

Bunker busterbõl ott van 3 db annál a küldetésnél ahol a bunkert kell lebombázni, de elõtte szerezz heli pilótát, hogy fel tudja venni... Pilóta nélkül én a helyedben nem igazán mennék tovább a sztoriban.

predator0
Ennél a küldetésnél jársz és nincsen hozzá cucc?

Prince23
Akkor mit tegyek? :(
Elõlrõl kezdjem el? :(

predator0
Igen. Asszem ezt akkor kapja ingyen az ember, amikor elõször kell lebombázni Solano bázisát.

Prince23
Csak az a gond, h egyáltalán nem találom, azaz nincs.

Support menû az az, ahol a légi bombázásokat elõhívom meg a tankokat, stb..?tehát 1-2-es gomb?

predator0
Ha küldetéshez kell, akkor ingyen van belõle pár darab a support menüben

Prince23
Bunker bustert pls honnan lehet venni/kapni? :(

A helis küldetéshez itt egy tutorial<#smile>:
http://www.youtube.com/watch?v=6JXERH4ovpU

I said oh lord Jesus it's a fire.

Prince23
No akkor azt a fránya Bunker bustert hol is vegyem meg? kitõl??

Törölt felhasználó
Passz, nekem sp3 van fent.
a.carkey
Nincsenek. :(

A medve nem játék.

magyarítás készül esetleg? :D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Nyugi. teljesen jó az sp2
csak be reklamázzák az sp3-at ezzel a gémmel. ennyi:D

Figyu .légyszi válaszolj ha tudsz.Azt szeretném kérdezni hogy ehez a játékhoz jó az sp2,vagy rakjam majd fel az sp3-t(de még nincs meg a hozzávaló gépem).Légyszi válaszolj!
Törölt felhasználó
THX
Viktorr
Az egérnek a bal gombja.

Törölt felhasználó
Ott járok amikor egy kocsit kell tesztelnem a bányában.
Asszondja a nõ hogy használjam a hidraulikát az ugráshoz.

Az melyik gomb?
de ha a reloaded cracket használom akkor vmi regisztrációs kódot kér :S:S
IMYke2.0.0.0
Töltsd le a fixed RELOADED cracket!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.