1124
-
#882 Akkor mit tegyek?Rakjam vissza a gyárit? -
n3whous3 #881 Nekem is ez van, csak pci-e
esetemben a cc.:
2007.0629.2229.38354 (tehát 1 évvel öregebb driver, az, ami a dobozhoz volt adva) -
#880 Sapphire Radeon HD 2600XT AGP 512 MB
Ati -
#879 Hy.1 hétig nem voltam itthon.Mielött elmentem nem tudtam beüzemelni a gamet mert az indításnál ezzel fogadott:
MERCENAIRES 2 WORLD IN FLAMES IS UNABLE TO CONTINUE DUE TO INSUFFICIENT RAM (610)REQUERED.
Mit csináljak ezzel.Sztem nem gyenge hozzá a gépem.Vki segítsen. -
n3whous3 #878 ja és agp vagy pci-e?M (asszem azt írtad, hogy nem jó a driver, mert csak pci-e találtál, szal gondolom AGP) -
n3whous3 #877 Milyen a VGA és melyik driver van fent? -
#876 Oksa átálítottam,de sajnos így is csak ugyan olyan fehér -
n3whous3 #875 Jobb gomb a parancsikonon, kompatibilitás rész, ott bepipálod, hogy akarod ezt a módit és kiválasztod a listából a win98/me-t. -
n3whous3 #874 Ha belemész a controls menübe, megláthatod az irányítások mellett a kis ikonokat a legtöbb irányítós dologhoz, ha jól emlékszem. Nem kiigazodni kell rajta fél óra próbálgatással, hanem megnézni 1x a menüben, aztán tuti emlékszel rá :-|
Szerintem jók ezek a kombós részek, ha nem is a játékmenet szempontjából, hanem maga a "videó". -
#873 És az tulajdonképpen hogyan is kell? -
n3whous3 #872 Rák tudja. Másik driver van ezek szerint most?
Próbáld meg te is azt, hogy win98 kompatibilis módba váltod a játékot, annak idején pl. GTA VC-nél is valamit számított (egy grafikus bug így nem jött elő). -
#871 Én chillstreamet használok amit elvileg xbox kontrollernek érzékel, de mégsem mutatja másként a jeleket, ráadásul még az autót sem lehet vezetni vele:( Gyalog működik minden gomb de úgy meg semmi értelme, mert ott az egér. -
#870 #860
Mi lehet a probléma? -
n3whous3 #869 vga miatt
nekem meg egy gyengusz procim van és a vga miatt soha nem akad be nagy akció közben jobban, mint anélkül. -
#868 Nekem erősebb a procim, több a ramom, de ugyanezzel a VGA-val fos nekem is.. (viszonylag, mediumban bőven élvezhető, nyilván nem 50fps, de 20-30 között eldöcög..) -
csoola #867 nálam tényleg ennyire szaggatni kell? elöször ha elinditom egész türhetö de amint egy kicsi akcio lesz iszonyatosan elkezd szaggatni és hiába csinálok bármit... a végén pedig megfagy
A64 3800+ x2 + 7600 GT + 1 giga ram a configom, ötlet? vagy tényleg ennyire kevés neki? remélem nemsokára összejön az xbox :S -
#866 Én azt is. Kezdek konzolosodni.. Kanapé, wireless control, HDTV.. Karácsonyra már veszek egyet szerintem (konzót) :DDD Amúgy bill+egér kombóhoz nincs sehol, csak ugye a kényelem.. Már az első küldik is izzasztottak helyenként.. Főleg ahol a papírmegsemmisítős ipsét kell védeni a toronynál :D Viszont a rumble az állat.. -
n3whous3 #865 Akkor ezt benéztem :) -
moralosan #864 jaja, én is azzal tolom [igaz az on-foot mondjuk nem] -
#863 okáj akkor nem szóltam :) -
#862 Valamit elb@sztál, nálam tökéletes.. -
#861 Ezér kell box kontrollerel játszani, mer ott mutatja, hogy A B X Y :DDD Ha meg olvasni sem tudsz, könnyen felismerhetőek, mert színesek -
#860 Legjobb esetben ennyit látok a Game-ből:(
Driver,DirectX Frissítve!!!!
HELP HELP HELP HELP
-
hapi #859 Senki ne piszkálja a fejlesztőket mert nekik köszönhetjük a battlezone1-2 -őt.
Aki olyan progit le tudott tenni az asztalra annak minden megengedett... -
hapi #858 Tényleg nem kötekedésből de amit te adtál meg linket azzal 1680x1050-ben picit megnyúlnak az emberek meg minden.
Amit én linkeltem ott megadhatod a képarányt is, így nem lesznek nyúlánkak az emberek. -
#857 Ne várj Test Driveot! -
#856 Elvileg van FPS mód is:
Ls. cover pistol video vége.
De miért csak konzolon? -
#855 Ronda... -
#854 -
#853 Mutatta a műszerfalat, meg minden? -
#852 PC-n az iránygombokkal tudtam nézetet váltani vezetés közben. Karakterrel nem tudom lehet-e. Szóval nem hiszem, hogy kimaradt.
A tanklopásos téma tényleg idegesítő de az eleje még hagyján amikor meg kell nyomni 1 vagy 2 gombot időben. De amikor a végén egy amcsi tankhoz vagy helihez 5 gombot kell megnyomni az már marhára idegesítő.
Amúgy a kis ikonokon még ki lehet igazodni egy idő után, egyedül a két kéz zavaró de időben megnyomni elég nehéz.
Viszont a végső kűzdelemben is ilyen megoldás van de ott mintha kicsit több időt hagyna rá a gép mert 3ból csak 1x rontottam el és ott is vagy 5-6 gombot kell megnyomni egymás után.
A sniperrel nem is tudtam, hogy lehet zoomolni. A gugolással ráközelít egy kicsit nekem ez bőven elég volt. :) -
#851 Hád de nem ám. Ez valami sját fejlesztésű fosh.
Nagyon hasonlít a The Club nevű játék képi világához. -
#850 Hogy lenne ez Unreal 3 motor? amúgy abban igazad van az u3 motor általában jól optimalizált, csak ennek köze sincs hozzá. -
#849 CSak az a baj hogy nincs driver frissítésem mert ehhez a fjtához csak a PCI-E-változtahoz adtak ki:( -
n3whous3 #848 Driver cserét ajánlok, ha az se oldja meg, akkor valami más szoftveres, ne adj isten memória hiba (vga vagy rendszer). Nálam is néha kékhalál van, de a vgam, szar, vagy a pci-e csatoló. -
n3whous3 #847 Unreal 3 enginere ne mondd szerintem, hogy optimalizálatlan, talán az utóbbi 10 év legjobbja ebből a szempontból. Egy ócska szar fos gépen is faszán futott az UT3, enyém is elég fosszar procit nézve és jól megy. -
#846 Fehé képernyő,minden közepesre van állítva,bejön a játék,elindulok a csónakkal,és a gép újra indul:(
Mi lehet a gond?Gyenge a VGA? -
#845 Ha kikapcsolom a water effects-et nálam akkor sem megy sokkal jobban, városban 30-35 FPS körül. Rohadtul optimalizálatlan. -
n3whous3 #844 jaja, kösz a tippet, azóta nem volt fagyi. -
#843 C-vel zoomolsz amúgy.
A barrettel pedig a B-vel.