Mercenaries 2: World In Flames
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vajon miért csak a baloldali hanxóróból jön hang?
Hangrendszerem 10/10-es, csak ennél a játéknál van ez a gond.
Most hogy megoldottam a 16:10-es problémát illetve nem fagy a játék, kicsit jobban rá tudtam nézni :)
A gfx tényleg csúnya, de maga a game szvsz teljesen rendben van.
1680X1050-ben szeretnék játszani, de max 1280X960-at enged. Erre már van valami megoldás?
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
A medve nem játék.
attract.bik ? (Elõjön automatikusan ha vártok a press space feliratnál még mielõtt bejönne a fõmenü.)
Na itt kurva jól néz ki a game. Sõt, van egy rész, ami nem is láttam eddig, mégpedig (egyáltalán benne van-e a PC verzióban) amikor belsõ nézetbõl mutatja a kamera amikor az autót vezeti a csaj. Mondjuk, én annak is örülnék, ha ezt a grafikát be tudnám csiholni ... :)
A medve nem játék.
Használjatok szótárt a játékhoz, ha ennyire nem megy -.-.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
A medve nem játék.
Így hát kezdtem egy újat, új karival, a csajjal nyomatom most. S minõ meglepetés, h nem írja felül az elsõ karakter által játszott mentést! Megmaradt, mind a két mentés aktív. Bár mikor betölthetem a régebbit is.
Tanknál elõször egy meele atack, aztán meg mikor másikat mutatja, akkor nyomkodd meg jópárszor a jumpot.
púúúúú
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A medve nem játék.
Kicsit tanuljatok angolul, most nemazé.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Szerelõcsaj szerintem még nincs még ez a 27% ahol vagyok nagyon nagyon az eleje még csak.
Next PC upgrade: 2022
Egyedül csak a pilotával vitetem magam ha messzire megye :D
Dobálnak le nekem valami airgenyó fegyvereket de nemtudom hogy kell befogni vele a helikoptereket :(
Valami fasziért kell elmenni ami görcsöl valamit egy kis bodéban azt kell védeni közben jön ellenség mindenhonnan.Ha sikerült megvédeni elkell vinni máshova és ott is görcsöl valamit közben megint jönnek de sokkal többen és kinyírnak :(
Kurva helikoptereket nemtudom leszedni azt az is van vagy 3-4 ellenem :(
Bunker busterbõl ott van 3 db annál a küldetésnél ahol a bunkert kell lebombázni, de elõtte szerezz heli pilótát, hogy fel tudja venni... Pilóta nélkül én a helyedben nem igazán mennék tovább a sztoriban.
Support menû az az, ahol a légi bombázásokat elõhívom meg a tankokat, stb..?tehát 1-2-es gomb?
http://www.youtube.com/watch?v=6JXERH4ovpU
I said oh lord Jesus it's a fire.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Asszondja a nõ hogy használjam a hidraulikát az ugráshoz.
Az melyik gomb?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.