1124

• Elmör
    Köszi, megpróbálom!
    Pedig rákerestem külföldi fórumokon is, hogy "wide problem" de nem találtam ilyen használható cuccost!
    Amit még nagyon hiányolok (bár lehet csak nem vettem még észre) hogy nem lehet közelíteni lövésekhez, főleg egy RPG-nél kellene nagyon, hogy el is találjam, amit szeretnék!
  • Prince23
    Meg kell sarcoli, a fő női társadnál (Bribe faction)
  • balee4
    Ha egy frakció haragszik rám, ki lehet őket békíteni? :D
  • 16gaborm
    bejön a játék,mutatja is a "műszereket"(térkép+stb),de a képernyő viszon fehér
  • a.carkey
    Azért durva, hogy konzolon a képek szerint van fps nézet is, lehet "sim" nézetben vezetni az autókat. A PCs verzióból úgy érzem lustaság miatt sokminden kimaradt.
  • a.carkey
    b vagy távcső gomb
  • a.carkey
    Akkor működött nálad is?
  • Maxtreme
    Még jó hogy előtted 1-2 postal linkeltem be ^^
  • n3whous3
    Én eddig nem jöttem rá, lehet nem is lehet.
  • n3whous3
    EA-s dolgot nem kell.

Kifagyás ellen két megoldás: vagy kiszeded/letörlöd a videos mappában a bik fájlokat (mindent) vagy a parancsikonon win98 kompatibilitást beállítod.
  • balee4
    Nem tudjátok, hogy a sniperral hogyan lehet zoomolni?
  • 16gaborm
    Miért nincs 1280*1024?
    Telepítés után fontos feltenni az az EA-s vmit?
    Intróknál ha kifagy,vmi orvosság?

Köszi szépen előre is
  • hapi
    Megoldás a wide screen dolgokra.
    http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=14412&postdays=0&postorder=asc&start=30&sid=a6ff33e463bba8bd5ce5b3a304d5427f

Bocs de nem tudok linkelni.
    Forrás egyébként nforce forum.
    Ez 1 kis program aminek futnia kell játék közben.
    A mercs2.ini-ben átírod a kívánt felbontást, ezen a kis progin beállítod az arányt, (1680x1050 az 1,6 arány) megnyomod hogy launch és kész.
    Tesztelve és működik. Natív felbontásban bloom kikapcsolva nem csúnya ez a játék.
  • Maxtreme
    Hiába jó az erősítő. ha a hangkártya 1 kalap szar. Az erölködőhöz nem sok köze van a gépből "kijövő" hangoknak..

Márészről nálam nincs ilyen jellegű probléma.
  • Netrat
    Nekem nem jön be a grafikája (se). Bő egy óra játék után egyre inkább úgy érzem,
    hogy megkeresem és feltelepítem a jó öreg Far Cryt.
    Vagy, hogy a kategóriánál maradjunk: a Pirates of the Caribbeant.

Ha már szóbahoztad a grafikát...
  • Netrat
    Úgy értem, hogy az adható 10 pontból 10-et kap, mert cool. :)
    Amúgy egy NAD sztereó erősítő lóg a PC-n, ha mond valamit a név.
    Vagyis totál indokolatlan, hogy minden hang a bal dobozból jön.

Közben toltam kicsit a játékot, de nem tetszik annyira, és kár, hogy nem fps.
    Úgy néz ki, hogy hamar uninstall lesz belőle... :(

• n3whous3
    Szerintem nem annyira rossz a game grafikája, sőt. Nem GTA4, de ilyen méretekben nem is lehetne sokkal szebb ez se.
  • Maxtreme
    "Hangrendszerem 10/10-es"

hogy mit csinálsz?
  • Maxtreme
    ezzel

1ébként a jelektől én is hülyét tudnék kapni. Eddig ezt ált úgy oldották meg ezt a kérdést (ha hanyagok voltak) hogy az x360 gombjait írogatta a játék PC-n is.
    Most meg mind2 platformon globálisan szar.. Találd ki a karikában levő 2 pixelből hogy mit is akarok. Hát grat.

Ráadásul külön respect azért hogy x360 controlerrel nem lehet irányítani a járműveket. (nem kezeli az irányokat)
  • Elmör
    Hogy oldottad meg a 16:10-es problémát?
    Játék közben már engedte nekem is kipipálni a wide módot, de akkor sem tudom feljebb állítani a felbontást. Egyébként szép a játék egy-egy részlete és vannak nagyon elnagyolt helyszínek, tárgyak is, tehát vegyes az értékelésem ezzel kapcsolatban. Na, ami teljesen kiagyal, az a tanklopás meg hasonló esetek, amikor az idióta jelzésekről kellene kitalálni, hogy mégis melyik gombot nyomjam. Azért csak sikerült, különben nem jutottam volna tovább.

Netrat: néha nálam is csak az egyik hangszóró szól. Ez van.
  • Netrat
    Két kérdés: fps (belső) nézetre hogy lehetne váltani?
    Vajon miért csak a baloldali hanxóróból jön hang?
    Hangrendszerem 10/10-es, csak ennél a játéknál van ez a gond.
  • Maxtreme
    Mhh egész jó ez a cucc, kellemeset csalódtam.
    Most hogy megoldottam a 16:10-es problémát illetve nem fagy a játék, kicsit jobban rá tudtam nézni :)
    A gfx tényleg csúnya, de maga a game szvsz teljesen rendben van.

• Prince23
    Nekem most fagyott le először a játék amúgy.
  • Elmör
    Nekem meg abszolút nem enged wide módot! (nem engedi kipipálni)
    1680X1050-ben szeretnék játszani, de max 1280X960-at enged. Erre már van valami megoldás?
  • n3whous3
    oks kösz, inkább akkor visszateszem, mert nem értem a történetet se így XD
  • a.carkey
    Tedd át W98 módba. Nekem is szarozott a video, beszaggatott, de utána ez megszűnt.
  • n3whous3
    Nem néztem mert befagyott 2x is a játék itt és letöröltem a videofájlokat ^^
  • a.carkey
    Néztétek már ezt a .bik-et a movies könyvtárban:
    attract.bik ? (Előjön automatikusan ha vártok a press space feliratnál még mielőtt bejönne a főmenü.)

Na itt kurva jól néz ki a game. Sőt, van egy rész, ami nem is láttam eddig, mégpedig (egyáltalán benne van-e a PC verzióban) amikor belső nézetből mutatja a kamera amikor az autót vezeti a csaj. Mondjuk, én annak is örülnék, ha ezt a grafikát be tudnám csiholni ... :)
  • moralosan

Használjatok szótárt a játékhoz, ha ennyire nem megy -.-.
  • erieskrisz
    Háááááát én nyomkodtam már mindent de nem jöt pénzér senki
  • Prince23
    Mondom valami Resource vmi, így kezdődik a neve angolul. Kiválasztod 1-es billel, és nyomsz egy bal klikket. Mint ahogy a légi támadásokat hívod, ezt is úgy kell
  • erieskrisz
    Hm use nálam az e megnyomom akkor be van jelölve a pénz vagy bomba de support menüböl hiába kérek helit nem jön kell füstgránátot is dobni és ha kell azt honnan lehet szereznivagy mi az angol neve
  • Prince23
    Support menű, s eldobod a füstgranyót. Megjelzed neki. Asszem : resource vmi a neve, na azt dobd a csomag mellé
  • a.carkey
    Odamész ami kell, use, és a legördülő menüből amit beállítottál, na onnan hívod, hogy vegye fel. (1 és 2 talán alapból, nem tudom).
  • erieskrisz
    Sziasztok a pénzt meg bombákat hogy lehet elszálitani a helikopteres csoka már velem van de az istenért nem tok rajöni hogy lehet hivni hogy elvigye a pénzt
  • Prince23
    A franc se tudja, h kell bunker bustert venni vagy találni, mert egyaltalán nem találom. Szedem felfelé a bomba csomagokat a szigeten-amúgy. Lehet véletlenül elnyomkodtam rossz helyre bb-t, s nem a bunkerra.
    Így hát kezdtem egy újat, új karival, a csajjal nyomatom most. S minő meglepetés, h nem írja felül az első karakter által játszott mentést! Megmaradt, mind a két mentés aktív. Bár mikor betölthetem a régebbit is.
  • erieskrisz
    Szia elöször ütés utána az ugrás gomb
  • n3whous3
    Mutatja a kis ikon, hogy mit nyomj, controllsnál láthatod mi mit jelent.

Tanknál először egy meele atack, aztán meg mikor másikat mutatja, akkor nyomkodd meg jópárszor a jumpot.
  • nigthving
    Helo tudnátok nekem abba segiteni hogylehet tankbol az embert kicibálni ,hogy mit kell nyomni ?
  • a.carkey
    Köszi.