Mercenaries 2: World In Flames
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld meg te is azt, hogy win98 kompatibilis módba váltod a játékot, annak idején pl. GTA VC-nél is valamit számított (egy grafikus bug így nem jött elõ).
púúúúú
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Mi lehet a probléma?<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
nekem meg egy gyengusz procim van és a vga miatt soha nem akad be nagy akció közben jobban, mint anélkül.
púúúúú
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A64 3800+ x2 + 7600 GT + 1 giga ram a configom, ötlet? vagy tényleg ennyire kevés neki? remélem nemsokára összejön az xbox :S
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Driver,DirectX Frissítve!!!!
HELP HELP HELP HELP
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Aki olyan progit le tudott tenni az asztalra annak minden megengedett...
Amit én linkeltem ott megadhatod a képarányt is, így nem lesznek nyúlánkak az emberek.
A medve nem játék.
A tanklopásos téma tényleg idegesítõ de az eleje még hagyján amikor meg kell nyomni 1 vagy 2 gombot idõben. De amikor a végén egy amcsi tankhoz vagy helihez 5 gombot kell megnyomni az már marhára idegesítõ.
Amúgy a kis ikonokon még ki lehet igazodni egy idõ után, egyedül a két kéz zavaró de idõben megnyomni elég nehéz.
Viszont a végsõ kûzdelemben is ilyen megoldás van de ott mintha kicsit több idõt hagyna rá a gép mert 3ból csak 1x rontottam el és ott is vagy 5-6 gombot kell megnyomni egymás után.
A sniperrel nem is tudtam, hogy lehet zoomolni. A gugolással ráközelít egy kicsit nekem ez bõven elég volt. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nagyon hasonlít a The Club nevû játék képi világához.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
púúúúú
púúúúú
Mi lehet a gond?Gyenge a VGA?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Pedig rákerestem külföldi fórumokon is, hogy "wide problem" de nem találtam ilyen használható cuccost!
Amit még nagyon hiányolok (bár lehet csak nem vettem még észre) hogy nem lehet közelíteni lövésekhez, fõleg egy RPG-nél kellene nagyon, hogy el is találjam, amit szeretnék!<#confused>#confused>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
A medve nem játék.
Kifagyás ellen két megoldás: vagy kiszeded/letörlöd a videos mappában a bik fájlokat (mindent) vagy a parancsikonon win98 kompatibilitást beállítod.
púúúúú
Telepítés után fontos feltenni az az EA-s vmit?
Intróknál ha kifagy,vmi orvosság?
Köszi szépen elõre is
http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=14412&postdays=0&postorder=asc&start=30&sid=a6ff33e463bba8bd5ce5b3a304d5427f
Bocs de nem tudok linkelni.
Forrás egyébként nforce forum.
Ez 1 kis program aminek futnia kell játék közben.
A mercs2.ini-ben átírod a kívánt felbontást, ezen a kis progin beállítod az arányt, (1680x1050 az 1,6 arány) megnyomod hogy launch és kész.
Tesztelve és mûködik. Natív felbontásban bloom kikapcsolva nem csúnya ez a játék.
Márészrõl nálam nincs ilyen jellegû probléma.
hogy megkeresem és feltelepítem a jó öreg Far Cryt.
Vagy, hogy a kategóriánál maradjunk: a Pirates of the Caribbeant.
Ha már szóbahoztad a grafikát...
Amúgy egy NAD sztereó erõsítõ lóg a PC-n, ha mond valamit a név.
Vagyis totál indokolatlan, hogy minden hang a bal dobozból jön.
Közben toltam kicsit a játékot, de nem tetszik annyira, és kár, hogy nem fps.
Úgy néz ki, hogy hamar uninstall lesz belõle... 😞
púúúúú
1ébként a jelektõl én is hülyét tudnék kapni. Eddig ezt ált úgy oldották meg ezt a kérdést (ha hanyagok voltak) hogy az x360 gombjait írogatta a játék PC-n is.
Most meg mind2 platformon globálisan szar.. Találd ki a karikában levõ 2 pixelbõl hogy mit is akarok. Hát grat.
Ráadásul külön respect azért hogy x360 controlerrel nem lehet irányítani a jármûveket. (nem kezeli az irányokat)
Játék közben már engedte nekem is kipipálni a wide módot, de akkor sem tudom feljebb állítani a felbontást. Egyébként szép a játék egy-egy részlete és vannak nagyon elnagyolt helyszínek, tárgyak is, tehát vegyes az értékelésem ezzel kapcsolatban. Na, ami teljesen kiagyal, az a tanklopás meg hasonló esetek, amikor az idióta jelzésekrõl kellene kitalálni, hogy mégis melyik gombot nyomjam. Azért csak sikerült, különben nem jutottam volna tovább.
Netrat: néha nálam is csak az egyik hangszóró szól. Ez van.<#nemtudom>#nemtudom>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!