Mercenaries 2: World In Flames
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudok haladni csinálni szinte semmit, mert folyton kiesek a pályáról. Load game nincs, csak a menüben, de ha kiestem a pályáról, akkor nem lép ki a menüben, hanem loading-nál megfagy.
Elég gagyisztikus az összkép, a célzás"segítõtõl" meg majd' megõrülök, nem hagy játszani...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
"Egyes rendszereken elõjöhet egy úgynevezett "...insufficient RAM..." hiba.
Ha találkozol ilyennel másold a Crack\Binkw32 mappában lévõ binkw32.dll fájlt a játék telepítési mappájába és írd felül az ott lévõt.A jelenség
nem ezen verzió hibája."
Ha nincs meg a fájl neked akkor feltöltöm valahova.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Megmondaná valaki hogy mi a francért nem tudom betölteni a már lementett állásomat?<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Eleinte semmi vált. nem volt. Mondom, ennyire csúnya nem lehet.
Levittem mindent lowra, még a felbontásnál is, sõt kikapcsoltam minden extrát. Aztán kiléptem a játékból és vissza. Átállítottam mindent highra, és utána ismét kiléptem. Mikor visszaléptem egy teljesen más, szinte már szép játék fogadott. Szerintem kellett neki egy lowos felülírás és úgy high, mert anélkül sznvedett és mixelte a beállításokat. Lehet, hogy csak szerencsém volt, de most már jó.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
meg amikor betöltöd a mentést, a "Go online?"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ha tudja valaki hogy mit kellene csinálni amikor a helikopterrel fel kell venni 1 csomagot a ház elõtt a gyakorló üldetésben , akkor megköszönném !
Sajnos nem tudok angolul,beszállok a helikopterbe a sárga körben levõ piros dobozt felveszem , de nem tudom mit kell csinálni vele!
HELP!
Esteleg valaki tud hozzá magyarosítást?
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Na kipróbáltam ezt a gyönyörûséget, hát meg kell mondjam nem nyûgözött le. Ha felteszi az ember high-ra akkor még kinéz valahogy, de médiumon már ocsmány, és high-on kemény 7-8 fps fogadott a játék indításakor 1024*768-ban az ati 4850-es kártyámmal !!! (igaz a procim gyenge, de a crysis 1280-ban high-on elmegy tûrhetõen) Ráadásul nem is lehet 1280*1024-re rakni, pedig a moncsimnak ez lenne a natívja...
Nameg a videók kifagynak, gyanús nekem hogy ez is amolyan elcseszett unreal3-mas motoros játék, mert azoknak a videói szoktak kifagyni...
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
A medve nem játék.
Most jöttem rá, hogy a level 3 gyakorló küldik után jönnek a választható ruhák. Nem rossz. 😄
A medve nem játék.
Röviden egész jóra sikeredett csak szvsz könnyû lett picit ...
Egy problémám viszont akadt ...
gondoltam végignyomom a küldiket a kalózoknak és az allied forcenak is ...
DE miután a fõszál végére értem és creditset leokéztam continuera valami nagyon régi állást töltött be...
Mentegetni fiúk !
A szerelõ csaj küldetése kicsit megizzasztott, de legalább már értem mire is megy ki a játék. Ez a nagy káosz eléggé élvezetes!<#nyes>#nyes>Loptam pénzt meg olajat is.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
púúúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezen mi nem egyértelmû? Nincs elég RAM. Aláírásodból ítélve (512)..
Szerintem 1 giga a minimum..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
púúúúú
Nem tudom akkor miért csinálja, lehetséges, hogy valami hihetetlenül peches összetûzés a géped és a crack között, avagy a játékkal közvetlenül, bár el nem tudom képzelni hogy lenne ez.
púúúúú
Feladatkezelõben mennyit ír ki felhasznált memnek egyébként? Bõven elégnek kéne pedig lennie, mert xp alatt még pár elvetemült háttér programmal se eszik 1 gigát. Neked meg van 2, ha jól emlékszem.
púúúúú
És virtuális memória.
púúúúú
Virtuális mem meg legyen mondjuk 1.5 giga.
púúúúú
Mondjuk törölj pár futó alkalmazást, és próbálgasd.
púúúúú
esetemben a cc.:
2007.0629.2229.38354 (tehát 1 évvel öregebb driver, az, ami a dobozhoz volt adva)
púúúúú
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
MERCENAIRES 2 WORLD IN FLAMES IS UNABLE TO CONTINUE DUE TO INSUFFICIENT RAM (610)REQUERED.
Mit csináljak ezzel.Sztem nem gyenge hozzá a gépem.Vki segítsen.
púúúúú
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
púúúúú
Szerintem jók ezek a kombós részek, ha nem is a játékmenet szempontjából, hanem maga a "videó".
púúúúú