1124

• n3whous3
    omg...
  • WhiteEagle
    Nah, már fennt is van eBayen :-)
  • WhiteEagle
    A fene tudja... Most meg nem tudok légicsapást kérni, bár két félém is van, egyikből négy, a másikból öt, de mind ki van szürkítve. Nem tudom, ez már vagy a huszadik ilyen típusú játék amit játszok, és nem jövök rá mi miért történik, mit hogy kell csinálni, és valahogy az egész idegesítő. Inkább dühöngök rajta, mint szórakozok, úgyhogy asszem eladom, és inkább megveszem majd a Crysis Warhead-ot meg a FarCry 2-t...
  • n3whous3
    Szerintem nem a gerillék voltak a megbízók, nem? Valakit tuti megöltél, aki gerilla és amiatt ment a dolog.
  • WhiteEagle
    Köszi, megpróbálom. Most már csak azt nem értem, hogy megbíztak a gerillák (akikkel baráti volt a kapcsolatom) hogy menjek x helyre és foglaljam vissza az outpost-ot. Odamentem, mindenki lőtt rám mint az atom, én meg persze szétlőttem őket rendesen (amennyire láttam mint venezuellai katonák voltak, nem gerillák). Már az akció közepében szült az asszisztensem rádión, hogy a gerillák nem fognak örülni. De miért? Mindegy, mikor végeztem, megnéztem hogy állok a factionsszal, és hát bizony a gerillák most ellenségesek velem. Csak tudnám miért. És nem kaptam semmit az outpost elfoglalásáért, sőt, a küldetés is továbbra fennt van a térképen valamiért, mintha még nem lenne befejezve. Pedig már nincs ott senki...
  • n3whous3
    map alatt lehet mást rakni a gyorsválasztó listába.
  • WhiteEagle
    Új kérdés, bocsi ha hülyeséget kérdezek, de nekem nem egyértelmű a dolog, nem jövök rá. Szóval, egyik küldetésemhez választottam a saját készletből egy tankot meg C4-et. Ezek ugyebár bekerültek az F1-el előhívható ablak második fülén az Equipped három dobozából az első kettőből. Mostanra a tankomat már szétlőtték (teljesen, csak roncs maradt belőle) a C4-et meg elhasználtam. Viszont továbbra is ott van az Equipped első két négyzetében (és csak három van összesen a négyzetekből!) a tank és a C4, pedig már új küldetést is kezdtem. Hogyan lehet őket eltüntetni az Equipped-ből, hogy új dolgokat válasszhassak be?
  • Prince23
    Grat a fejlesztőknek, h nem csöszték el az optimalizációt, mint a Crysis Warheadnél.
    Pedig őszintén szólva: rettegtem, h csak közepes beállítással fogom majd tudni tolni. még egyszer grat érte. persze a graf néhol ronda, de néhol gyönyörű.
  • The Protector
    A windowsos felhasználóneved ékezetet tartalmaz ezért nem ment a játék.Erre a megoldás h letörlöd a gamet.Új profilt hozol létre a windowsodban.Ékezet nélkülit.Feltelepíted és lets rock:).
    Vki tud esetleg olyan megoldást h nem kell új profilt létrehozni.Mert nem fogok csak ezért s a profillal vacakolni.(az átnevezés+game újratelepítés nem segít)
  • Peakman
    jó lenne a játék, ha a savejeim nem lennének mind korruptak :S
    valami ötlet esetleg ennek orvoslására?
    mellékesen minden videónál befagy, legyen az EA logo vagy intro videó :/
  • 4D
    Ja nyilván. Nem a megjegyzés a gondom, hanem hogy a 3. at egyszerűen lehetetlen látni annyira rövid időre mutatja, hogy nem tudtam eddig (tán az idegtől..lol) felismerni.
    Rutinból tudom, hagyom pár napra, aztán simán menni fog.
    De ha emléxel rájuk csak mondjad bátran.

Prince23
    A Nuke-BBustert az UN adta, kis konflikt után.

• n3whous3
    Nem megy elvileg, mert a multihoz kellene egy felhaszn. fiók és azt nem tudsz csinálni persze.
  • Shep
    Pedig nem olyan nehéz az, harmadikra megcsináltam, addigra jegyeztem meg mikor mi következik.
  • predator0
    Ahhoz a küldetéshez ingyen van 1 darab, aztán meg lehet vásárolni.
  • Prince23
    Honnan szerezted a bunkerbustert??
  • 4D
    Üdv Emberz!
    Na most akadtam ki egy "picit", amikor Solano bunkerét ugyan lebontottam a nuke-bunkerbusterrel (Mischa: Panic in Cocpit..lol-100 pont), és amikor bementem érte, egyszerűen követhetetlen gyorsan, és rövid időre 5 szmp mutatja az ikonokat. Félre is teszem míg valaki ki nem írja, ha látja, hogy milyen sorrendben és miket mutat, mert kéz, balnyíl, az oké, de a 3.-at egyszerűen nem látni.
    Nem kicsit húzott fel, pedig eddig egész jól bírtam ezeket a felesleges baromságokat.
  • Stief
    Shift és számok valamelyike!
  • Stief
    Multiba hányan lehet nyomni? Törtverziót eltudta valaki indítani multiba?
  • Prince23
    Jelek!
    Bakancs: SPACE
    Kéz, ütés: F
    Tárazás: R

Tank elfoglalás jelentős opciói, kombói!
    (Space + R, F + Space)
  • WhiteEagle
    Space-t nyomogatni mint az őrült
  • n3whous3
    Nézd már meg kérlek a controlsban, hogy egyik meg másik gombhoz milyen ikon tartozik.
  • Firerock
    [IMG][/IMG]
    most mit kell csinálni?
  • Sharkys
    Csá!
    Valaki próbálta már elfoglalni az Anaconda helikoptert? Egyik küldetésnél muszáj és egyszerűen képtelen vagyok, a karomba izomláz van a space billentyű majd kettétört, de egyszerűen nem megy. Ekkora gyökérséget...
  • WhiteEagle
    Tényleg, igazad van...
  • BlueMaster
    Nagyon köszönöm srácok!!!!

Kipróbálom!!!

Helipilótám van ott pöffeszkedik a kanapén a villában!!! :)
  • dronkZero
    Funkcionális analfabéta tetszik lenni?
    Egy rohadt szót nem szóltam a grafikáról, csúnyácska ugyan, főleg, hogy pont előtte fejeztem be a Crysist...
    De ez mindegy is, a probléma az, hogy a játék időnként nem frissíti a részletesen megjelenített zóna határát(a játékos körüli x méteren belül lévő objektumok, amik közelről ház, út meg mittudomén, messziről meg egy nagyjából olyan alakú, egyszínű izé), csak a "távoli" modell van a helyén, amin viszont ki lehet esni a pályáról... De ha legközelebb ilyet látok, lescreenshotolom, ha tudom.

Ami nem mostanában lesz, asszem, mert elkezdett olyat csinálni a játék, hogy szétcsúszik interlaced-é a kép, úgy egy fél képernyőnyit elcsúszva egymástól, kettőslátással...

Mindegy... Ez egy bughalmaz. Majd ha befejezik, akkor talán játszok vele...
  • predator0
    Miután megjelölted a rakétákat Support menüből (ahol a légitámogatásokat választhatod) menj a Resource pickupra. Ilyenkor emberünk eldob egy füstgránátot és utána jön a helikopter felszedni a cuccot.
  • moralosan
    Olvass vissza.
    (kell egy helikopáterpilóter ahhoz, hogy fel tudj szedni ehhez hasonló cuccokat)
  • BlueMaster
    Sziasztok!

Egy kis segítség kellene... Abban a küldiben amit a részeg vadászpilóta ad, hogy meg kell fújni 3 rakétát, ott mit kell csinálni? Már kiírtottam az egész szigetet csak én vagyok, a rakétákat megjelöltem, de semmi sem történik... :(
    Ha valaki tud légyszi segítsen!
    Köszönöm szépen!
  • n3whous3
    lol, én is mondtam már, de senki nem figyel :D
  • a.carkey
    Semmi gond a grafikával, csak 1x tényleg be kell lőni. Nem csúnyább, mint bármelyik "mászkálhatsz az egész városban és azt lerombolhatod" játék.

De tény, hogy ráférne egy patch.
  • a.carkey
    Nem kellett volna. Főmenüben megnézed a billentyűzetkiosztást. Ott az összes jel, a gombok mellett, és ez megmutatja, hogy mik jöhetnek fel a játékban. 1x kell memorizálni.
  • WhiteEagle
    Na basszus megvan, először R gomb, aztán meg a Space. Kb. ötven angol nyelvű oldalt és fórumot néztem át, mire megtaláltam...
  • dronkZero
    Heh, én fel is függesztettem ezt, lehet, hogy peccsig, lehet, hogy örökre. Ez a játék _nincs_készen_.

Három küldetésből egyszer "elfelejti" betölteni a következő szektor részletesebb objektumait, egy vonalon túl csak a lowres, "távoli" geometria marad, textúrák, egyebek nem. És ez a modell kvázi nincs ott, csak látszik. Simán át lehet rajta esni, és felkenődni -1000 méternél a "világ aljára". Ilyenkor menübe sem lehet kilépni, mert a loading képernyőn lefagy, csak feladatkezelő, folyamat kilövése segít.
    Aztán persze van olyan is, hogy csak úgy, hibát észlel, leáll, elnézést kér. Kösz, főleg egy sokat utazós küldetés végén...

Ilyen hibát _nem_hiszem_el_, hogy nem vettek észre, és azt sem hiszem, hogy kizárólag én tapasztalom. Ez igénytelenség, vagy a fejlesztők, de szerintem inkább a kiadó részéről.
  • WhiteEagle
    Kezdek kicsit kibukni... Agyamra mennek ezek a hijack gomszekvenciák. Sehol nincsenek leírva. Honnan kéne kitalálnom hogy mi után mit nyomjak meg? Pl. már kb. 50x-szerre próbálom a túszt kiszabadítani a páncélautóba. De a vezető állandóan kiüt a kocsiból egy jól mért ökölcsapással. Milyen gomb(oka)t kell megnyomni? És honnan lehet ezt kitalálni?
  • blackfire001
    Jah, és az eredeti játék is ilyen? Úgy értem, hogy aki megveszi annak is felmerülnek ezek a problémák?
  • blackfire001
    Oké, nagyon köszi, meglesem. :D
  • a.carkey
    #951 első fele!
  • a.carkey
  • blackfire001
    Egy-két hiba, azért SPOILER, hogy más játékélvezetét el ne vegyem! Aki ért a játékhoz, és tud vmit, az olvassa el pls!:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kEZDEM AZT HINNI,H OGY KÉPTELENSÉG, HOGY ILYEN JÁTÉKOT KIADOTT AZ EA! Hopp, bocsi Caps Lock. :(
    Nem tudom rendesen beálítani a grafikát. Sőt, még a shader-t sem engedi. Fura... a VGA-m shader 3.0-as, Crysis, minden megy rajta. Bár a Crysis nem full maxon, de majdnem maxon megy. :D
    De ez a játék.... Ha gondoljátok szívesen mutatok képeket UFO zöld emberkékről, borzalmasan kockás árnyékokról, vagy robbanásszerűen feltűnő effektekről (itt arra gondolok, hogy a hegy pl átváltozik egy nagy vaníliaszínű pacává, én meg azt hittem először, hogy valami felrobbant mellettem, aztán kézifék meg minden... utánna eszméltem, hogy hoppá öreg, megvan a hegy, csak az autód van a vízben....).
    A legjobb viszont az, amikor rakétavetővel belelövök a pálmafába, az meg mint a gumi meghajlik. :D Ha az aljába lövök, kiszakad... Meg nem tud eldőlni a motor.

Ja, és egy tipp. Próbáljatok meg motorral körbe-körbe menni.... Füstöltetni a gumikat, drift, csak ilyen kicsi körben. A hang odaver, mert elváltott nekem szépen 5-ig. :D

Bocsi, ha más játékélményet elrontanám, direkt azért SPOILER. Ha valaki tud valamiféle patchet, bugfixet, vagy valami tippet, hogy hogyan változtassak a grafikán, az pls szóljon. Amúgy állat játék lenne, csak így nincs hangulata hozzá az embernek.