Mercenaries 2: World In Flames
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tény, hogy ráférne egy patch.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Három küldetésbõl egyszer "elfelejti" betölteni a következõ szektor részletesebb objektumait, egy vonalon túl csak a lowres, "távoli" geometria marad, textúrák, egyebek nem. És ez a modell kvázi nincs ott, csak látszik. Simán át lehet rajta esni, és felkenõdni -1000 méternél a "világ aljára". Ilyenkor menübe sem lehet kilépni, mert a loading képernyõn lefagy, csak feladatkezelõ, folyamat kilövése segít.
Aztán persze van olyan is, hogy csak úgy, hibát észlel, leáll, elnézést kér. Kösz, fõleg egy sokat utazós küldetés végén...
Ilyen hibát _nem_hiszem_el_, hogy nem vettek észre, és azt sem hiszem, hogy kizárólag én tapasztalom. Ez igénytelenség, vagy a fejlesztõk, de szerintem inkább a kiadó részérõl.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom rendesen beálítani a grafikát. Sõt, még a shader-t sem engedi. Fura... a VGA-m shader 3.0-as, Crysis, minden megy rajta. Bár a Crysis nem full maxon, de majdnem maxon megy. 😄
De ez a játék.... Ha gondoljátok szívesen mutatok képeket UFO zöld emberkékrõl, borzalmasan kockás árnyékokról, vagy robbanásszerûen feltûnõ effektekrõl (itt arra gondolok, hogy a hegy pl átváltozik egy nagy vaníliaszínû pacává, én meg azt hittem elõször, hogy valami felrobbant mellettem, aztán kézifék meg minden... utánna eszméltem, hogy hoppá öreg, megvan a hegy, csak az autód van a vízben....).
A legjobb viszont az, amikor rakétavetõvel belelövök a pálmafába, az meg mint a gumi meghajlik. 😄 Ha az aljába lövök, kiszakad... Meg nem tud eldõlni a motor.
Ja, és egy tipp. Próbáljatok meg motorral körbe-körbe menni.... Füstöltetni a gumikat, drift, csak ilyen kicsi körben. A hang odaver, mert elváltott nekem szépen 5-ig. 😄
Bocsi, ha más játékélményet elrontanám, direkt azért SPOILER. Ha valaki tud valamiféle patchet, bugfixet, vagy valami tippet, hogy hogyan változtassak a grafikán, az pls szóljon. Amúgy állat játék lenne, csak így nincs hangulata hozzá az embernek.
Valakinek sikerült már megoldani ama problémát,hogy ne szaggasson be egy idõ után.Elkezdem tolni a gamet,majd egyszercsak akadozik,ha átállítom egy másik felbontásra,akkor általában megjavul,de egy idõ után ismét akadni kezd.
Azért elég unalmas 15-20 percenként állítgatni.
A gépigényben olvasottaknak totál megfelel a gépem.-akkor mi lehet a probléma
Jó ez a gamma, eltekintve tényleg a konzolos nyomogatósditól, meg pár idegesítõ hülyeségtõl, hibától, melyek egy része gyanítom a gamedev ben szokásos brutál schedule-k bõl ered. Tökéletes game meg nincs ugye.
El lehet vele lenni változatos, realtív szabadsággal, s szerintem egy jól összehangolt gépen szép is, (nálam legalább is) a hangulata az ami bejön, ez pedig a mai felhozatalban amúgy is hiánycikk. Max stílusában hasonlítanám a GTA sorozathoz, amúgy nemigen. Az sem utolsó, hogy a rombolhatóság nem Physix függõ pl. amit én temporálisan a +11 es trainerrel teszteltem, és igen csak rendben volt ahogy lebontottam az egész várost.
A medve nem játék.
Az egyik mûködött is: átállítottam 640*480-ra, mindent alacsony minõségre, elfogad, kikapcs. Újraindít, 1024*768-ra állít, mindent maximum minõségre, elfogad, kikapcs. Újraindít, és wow! tényleg sokkal szebb lett mint elõtte.
A másik sajnos nem. Próbáltam a Mercs2.ini-be írni 1280*1024-et, erre 640*480-ban indult el, és át is írta magát 640*480-ra. Aztán írtam 1152*864-et, amire szintén 640*480-ban indult el, és át is írta az ini fájlt 640*480-ra... Nehéz elhinni, hogy 2008 végén egy játék ne menjen legalább 1280*1024-ben... Hmm... Szerintem ez is valami bug lesz. Sajna ahogy látom még nincs patch a játékhoz, várni kell.
Azért ha valakinek van további mûködõ ötlete, írjon. Köszi!
Lehet. Van bent legalább két féle link, hogy miként kell.
<#vigyor2>#vigyor2>
A medve nem játék.
Köszi elõre is a tanácsot!Ma vettem meg a Mercenaries 2-t, ami nagyon szép meg minden, de egy dolgot nem értek. Miért nem lehet 1024*768-nál magasabb felbontásba kapcsolni? Core Duo 2.6 GHz, 2GB memória, NVidia Geforce 9600GT 512MB a konfig, és a TFT monitorom 1280*1024-es, szeretném ilyen felbontásban játszani (Crysis-t simán elviszi high quality settings-szel 1280x1024-ben 25-45fps-szel...)
Köszi elõre is a tanácsot!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A medve nem játék.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Gigantikus ellentmondás <#idiota>#idiota>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
púúúúú
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ATI powa
Nekem HD 3870-el 1280x1024-ben ment úgy, hogy minden high 2xAA, csak a water effect volt kikapcsolva. Nem ment soha 30 FPS alá. Vista Ultimate 32 bit
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bár szerintem inkább proci és mem függõ a cucc. Nálam megy simán maxon 4XAA-val 40-50 fps között 1680X1050-ben 8800GTS-el(G92) és C2D 3,6GHz procival. Havernál szaggatott AMD X2 2GHz és 7950GT-vel, de neki csak 1GB ramja van. Betettünk még egyet és máris ment tûrhetõen maxon 1024X768-ban.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Így csináld:
1. Játék törlése
2. Új fiók létrehozása
3. Játék telepítése
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.