Mercenaries 2: World In Flames

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Semmi gond a grafikával, csak 1x tényleg be kell lõni. Nem csúnyább, mint bármelyik "mászkálhatsz az egész városban és azt lerombolhatod" játék.

De tény, hogy ráférne egy patch.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem kellett volna. Fõmenüben megnézed a billentyûzetkiosztást. Ott az összes jel, a gombok mellett, és ez megmutatja, hogy mik jöhetnek fel a játékban. 1x kell memorizálni.

A medve nem játék.

Na basszus megvan, elõször R gomb, aztán meg a Space. Kb. ötven angol nyelvû oldalt és fórumot néztem át, mire megtaláltam...
dronkZero
Heh, én fel is függesztettem ezt, lehet, hogy peccsig, lehet, hogy örökre. Ez a játék _nincs_készen_.

Három küldetésbõl egyszer "elfelejti" betölteni a következõ szektor részletesebb objektumait, egy vonalon túl csak a lowres, "távoli" geometria marad, textúrák, egyebek nem. És ez a modell kvázi nincs ott, csak látszik. Simán át lehet rajta esni, és felkenõdni -1000 méternél a "világ aljára". Ilyenkor menübe sem lehet kilépni, mert a loading képernyõn lefagy, csak feladatkezelõ, folyamat kilövése segít.
Aztán persze van olyan is, hogy csak úgy, hibát észlel, leáll, elnézést kér. Kösz, fõleg egy sokat utazós küldetés végén...

Ilyen hibát _nem_hiszem_el_, hogy nem vettek észre, és azt sem hiszem, hogy kizárólag én tapasztalom. Ez igénytelenség, vagy a fejlesztõk, de szerintem inkább a kiadó részérõl.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Kezdek kicsit kibukni... Agyamra mennek ezek a hijack gomszekvenciák. Sehol nincsenek leírva. Honnan kéne kitalálnom hogy mi után mit nyomjak meg? Pl. már kb. 50x-szerre próbálom a túszt kiszabadítani a páncélautóba. De a vezetõ állandóan kiüt a kocsiból egy jól mért ökölcsapással. Milyen gomb(oka)t kell megnyomni? És honnan lehet ezt kitalálni?
blackfire001
Jah, és az eredeti játék is ilyen? Úgy értem, hogy aki megveszi annak is felmerülnek ezek a problémák?
blackfire001
Oké, nagyon köszi, meglesem. 😄
a.carkey
#951 elsõ fele!

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

blackfire001
Egy-két hiba, azért SPOILER, hogy más játékélvezetét el ne vegyem! Aki ért a játékhoz, és tud vmit, az olvassa el pls!:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kEZDEM AZT HINNI,H OGY KÉPTELENSÉG, HOGY ILYEN JÁTÉKOT KIADOTT AZ EA! Hopp, bocsi Caps Lock. 😞
Nem tudom rendesen beálítani a grafikát. Sõt, még a shader-t sem engedi. Fura... a VGA-m shader 3.0-as, Crysis, minden megy rajta. Bár a Crysis nem full maxon, de majdnem maxon megy. 😄
De ez a játék.... Ha gondoljátok szívesen mutatok képeket UFO zöld emberkékrõl, borzalmasan kockás árnyékokról, vagy robbanásszerûen feltûnõ effektekrõl (itt arra gondolok, hogy a hegy pl átváltozik egy nagy vaníliaszínû pacává, én meg azt hittem elõször, hogy valami felrobbant mellettem, aztán kézifék meg minden... utánna eszméltem, hogy hoppá öreg, megvan a hegy, csak az autód van a vízben....).
A legjobb viszont az, amikor rakétavetõvel belelövök a pálmafába, az meg mint a gumi meghajlik. 😄 Ha az aljába lövök, kiszakad... Meg nem tud eldõlni a motor.

Ja, és egy tipp. Próbáljatok meg motorral körbe-körbe menni.... Füstöltetni a gumikat, drift, csak ilyen kicsi körben. A hang odaver, mert elváltott nekem szépen 5-ig. 😄

Bocsi, ha más játékélményet elrontanám, direkt azért SPOILER. Ha valaki tud valamiféle patchet, bugfixet, vagy valami tippet, hogy hogyan változtassak a grafikán, az pls szóljon. Amúgy állat játék lenne, csak így nincs hangulata hozzá az embernek.
Jó neked.

n3whous3
Ilyen nem volt nálam.

púúúúú

Sziasztok.
Valakinek sikerült már megoldani ama problémát,hogy ne szaggasson be egy idõ után.Elkezdem tolni a gamet,majd egyszercsak akadozik,ha átállítom egy másik felbontásra,akkor általában megjavul,de egy idõ után ismét akadni kezd.
Azért elég unalmas 15-20 percenként állítgatni.
A gépigényben olvasottaknak totál megfelel a gépem.-akkor mi lehet a probléma

Prince23
<#eljen>

Üdv emberz!
Jó ez a gamma, eltekintve tényleg a konzolos nyomogatósditól, meg pár idegesítõ hülyeségtõl, hibától, melyek egy része gyanítom a gamedev ben szokásos brutál schedule-k bõl ered. Tökéletes game meg nincs ugye.
El lehet vele lenni változatos, realtív szabadsággal, s szerintem egy jól összehangolt gépen szép is, (nálam legalább is) a hangulata az ami bejön, ez pedig a mai felhozatalban amúgy is hiánycikk. Max stílusában hasonlítanám a GTA sorozathoz, amúgy nemigen. Az sem utolsó, hogy a rombolhatóság nem Physix függõ pl. amit én temporálisan a +11 es trainerrel teszteltem, és igen csak rendben volt ahogy lebontottam az egész várost.
:-)))
Próbálkozok
a.carkey
A 824en van valami resolution dolog. Nem próbáltam, mert nálam okés a dolog egy idõ óta, de próbáld ki.

A medve nem játék.

a.carkey
Kétszer kérdezte. 😄

A medve nem játék.

Egyébként épp most írja emailben az egyik haverom, hogy neki sincs 1280-as beállítás és nem is tudja összebûvészkedni az 1280-at. Azért érdekes, mert neki Ati Radeon HD4850-ese van (én is ilyent akarok venni! :-)), tehát nem Nvidia-specifikus a probléma. Mivel azt meg nem hiszem, hogy az 1280-at úgy ahogy van kihagyták volna a játékból, nyilván valami bug lesz. Mindegy, azért 1024-ben is szép. Csak a guta üt majd meg, ha pont mire végigjátszottam, akkor jön ki a patch ami elérhetõvé teszi az 1280-at :-)
Prince23
Ez jó volt, a válaszreakció😄

Köszi. Sajna a monitorom csak 17"-os és csak 1280*1024-et tud, de amint lesz nagyobb (készülök venni egy 20-22"-os 1680*1050-eset, már elég olcsók) monitorom, kipróbálom a #663-at.
a.carkey
A #824-et és a #663-t nézd meg. Két tipp. Az egyik hátha bejön.

A medve nem játék.

Tényleg, köszi.

Az egyik mûködött is: átállítottam 640*480-ra, mindent alacsony minõségre, elfogad, kikapcs. Újraindít, 1024*768-ra állít, mindent maximum minõségre, elfogad, kikapcs. Újraindít, és wow! tényleg sokkal szebb lett mint elõtte.

A másik sajnos nem. Próbáltam a Mercs2.ini-be írni 1280*1024-et, erre 640*480-ban indult el, és át is írta magát 640*480-ra. Aztán írtam 1152*864-et, amire szintén 640*480-ban indult el, és át is írta az ini fájlt 640*480-ra... Nehéz elhinni, hogy 2008 végén egy játék ne menjen legalább 1280*1024-ben... Hmm... Szerintem ez is valami bug lesz. Sajna ahogy látom még nincs patch a játékhoz, várni kell.

Azért ha valakinek van további mûködõ ötlete, írjon. Köszi!
a.carkey
Lehet. Van bent legalább két féle link, hogy miként kell.
Lehet. Van bent legalább két féle link, hogy miként kell.

<#vigyor2>

A medve nem játék.

Ma vettem meg a Mercenaries 2-t, ami nagyon szép meg minden, de egy dolgot nem értek. Miért nem lehet 1024*768-nál magasabb felbontásba kapcsolni? Core Duo 2.6 GHz, 2GB memória, NVidia Geforce 9600GT 512MB a konfig, és a TFT monitorom 1280*1024-es, szeretném ilyen felbontásban játszani (Crysis-t simán elviszi high quality settings-szel 1280x1024-ben 25-45fps-szel...)
Köszi elõre is a tanácsot!Ma vettem meg a Mercenaries 2-t, ami nagyon szép meg minden, de egy dolgot nem értek. Miért nem lehet 1024*768-nál magasabb felbontásba kapcsolni? Core Duo 2.6 GHz, 2GB memória, NVidia Geforce 9600GT 512MB a konfig, és a TFT monitorom 1280*1024-es, szeretném ilyen felbontásban játszani (Crysis-t simán elviszi high quality settings-szel 1280x1024-ben 25-45fps-szel...)
Köszi elõre is a tanácsot!
predator0
😄😄 Végülis így is lehet, de azért kicsit egyszerûbb egy másik konténert rápakolni, aztán rá a piros dobozt 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

a.carkey

A medve nem játék.

predator0
Roncsautó? A te verziódban nincs ott három darab konténer? 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

"Gyakorlatilag egyszerû, de megcsinálni kurva nehéz"

Gigantikus ellentmondás <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

grebber
Semmi elnéztem csak a láblécedet néztem a 4850-edet nem láttam.Nemszóltam semmit!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Hát ha az a géped ami a láblécedben van akkor nem hazudjál.Nekem is volt 7600GT-m és a Crysis méd médiumon is akadozgatott.

Next PC upgrade: 2022

n3whous3
Nálam a water effect nagyon leviszi a sebességet, de anélkül fasza, szóval az lehet egy kicsit nem 100-asan megoldva a játékban 😊

púúúúú

Sziasztok! Beszaggatnak a játék videói, tud valaki valami megoldást? Ajáték amugy maxon tükörsimán fut!

davidka003
lol akkor 1280x960.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tonyr
lol, nincs is benne 1280x1024-es felbontás...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Prince23
?

k

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
böböbö nekem minden maxon van , full, csak a felbontás 1024-es. Gf 8800 GT powa 😄D

davidka003
"Ezért kell nVidia karit venni."

ATI powa

Nekem HD 3870-el 1280x1024-ben ment úgy, hogy minden high 2xAA, csak a water effect volt kikapcsolva. Nem ment soha 30 FPS alá. Vista Ultimate 32 bit

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ezért kell nVidia karit venni.<#vigyor2>
Bár szerintem inkább proci és mem függõ a cucc. Nálam megy simán maxon 4XAA-val 40-50 fps között 1680X1050-ben 8800GTS-el(G92) és C2D 3,6GHz procival. Havernál szaggatott AMD X2 2GHz és 7950GT-vel, de neki csak 1GB ramja van. Betettünk még egyet és máris ment tûrhetõen maxon 1024X768-ban.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Prince23
Még szerencse h a No Name a nevem.

davidka003
Ha csinálsz új fiókot akkor a tiédben is megmarad minden.
Így csináld:

1. Játék törlése
2. Új fiók létrehozása
3. Játék telepítése

The Protector
Vagy esetleg a játék újjratelepítése megoldaná?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Basszus.Kövi visszalépésre már nem ment.De ratyi.Mind1.Ha új felhasználót hozok létre attól még minden meglessz az én fiókomban is uyhe?mint az alapban.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
ANew game felett nem volt semii sem ott kellen lennie a continue nak?Odakattintottam az üre lovedékre és betöltötte a mentésemet.

Gerbill
Hiába változtatod meg a felhnevet a dokumentumok mappa neve nem változik. Az egyetlen megoldás, hogy új felhasználói fiókot hozol létre.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

The Protector
Hy.Hol tudom a számítógépnevet(felhasználói nevet) megváltoztatni?Ékezet nélülire szeretném.Sürgõs lenne.Elõre is köszi

davidka003
Én is írtam.

The Protector
Írtam privátot.