Mercenaries 2: World In Flames
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bunkeres küldetésnél járok. Összeszedtem azt a 3 rakétát, és most kéne valahogy ledobni a bunkerre, csak nem tudom hogyan. Support menüben nincsen. Lehet valahogy törölni onnan, hogy betegye valaminek a helyére?
Még egy kérdésem volna, nincs olyan hogy load game, csak olyan van hogy continue, és olyankor nem tudom melyik elmentésemet tölti be, valószinüleg az autosavet. Mit lehet tenni, ha mást akarok folytatni?
Köszi a válaszokat.
ime a patchhez par info.
patch info
szerintem
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
púúúúú
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
a játék 1280*1024-ben való futtatását megoldottam, ha valakit érdekel még: leszedtem a korábban említett linkrõl a "merc2res2" file-t, és a következõ vele a teendõ:
a "merc2res2" mappából bemásoljuk a játék fõkönyvtárába a cuccot, majd az ini fájlt szerkesztjük, ha más méretû felbontást akarunk, mint ami a játékban van:
pl. 1280*1024 esetén így néz ki:
ASPECT=1250
ScrW=1280
ScrH=1024
ebbõl az ASPECT az aminek az értékét a progi exe fájl indításával állíthatunk (a képerány mértéke), itt 1250 jelentése 1.25 (1280/1024)
a ScrW és ScrH a képernyõ vizszintes és függõleges képpontjainak száma, ezt írtam én hozzá és jó lett 😊😊
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De van bribe Fionanál, és ott ismét majdnem friendlyt csinálhatsz az enemybõl.
A medve nem játék.
púúúúú
púúúúú
Pedig õszintén szólva: rettegtem, h csak közepes beállítással fogom majd tudni tolni. még egyszer grat érte. persze a graf néhol ronda, de néhol gyönyörû.
Vki tud esetleg olyan megoldást h nem kell új profilt létrehozni.Mert nem fogok csak ezért s a profillal vacakolni.(az átnevezés+game újratelepítés nem segít)
valami ötlet esetleg ennek orvoslására?
mellékesen minden videónál befagy, legyen az EA logo vagy intro videó :/
Rutinból tudom, hagyom pár napra, aztán simán menni fog.
De ha emléxel rájuk csak mondjad bátran.
Prince23
A Nuke-BBustert az UN adta, kis konflikt után.
púúúúú
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na most akadtam ki egy "picit", amikor Solano bunkerét ugyan lebontottam a nuke-bunkerbusterrel (Mischa: Panic in Cocpit..lol-100 pont), és amikor bementem érte, egyszerûen követhetetlen gyorsan, és rövid idõre 5 szmp mutatja az ikonokat. Félre is teszem míg valaki ki nem írja, ha látja, hogy milyen sorrendben és miket mutat, mert kéz, balnyíl, az oké, de a 3.-at egyszerûen nem látni.
Nem kicsit húzott fel, pedig eddig egész jól bírtam ezeket a felesleges baromságokat.
Bakancs: SPACE
Kéz, ütés: F
Tárazás: R
Tank elfoglalás jelentõs opciói, kombói!
(Space + R, F + Space)
Valaki próbálta már elfoglalni az Anaconda helikoptert? Egyik küldetésnél muszáj és egyszerûen képtelen vagyok, a karomba izomláz van a space billentyû majd kettétört, de egyszerûen nem megy. Ekkora gyökérséget...
Kipróbálom!!!
Helipilótám van ott pöffeszkedik a kanapén a villában!!! 😊
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Egy rohadt szót nem szóltam a grafikáról, csúnyácska ugyan, fõleg, hogy pont elõtte fejeztem be a Crysist...
De ez mindegy is, a probléma az, hogy a játék idõnként nem frissíti a részletesen megjelenített zóna határát(a játékos körüli x méteren belül lévõ objektumok, amik közelrõl ház, út meg mittudomén, messzirõl meg egy nagyjából olyan alakú, egyszínû izé), csak a "távoli" modell van a helyén, amin viszont ki lehet esni a pályáról... De ha legközelebb ilyet látok, lescreenshotolom, ha tudom.
Ami nem mostanában lesz, asszem, mert elkezdett olyat csinálni a játék, hogy szétcsúszik interlaced-é a kép, úgy egy fél képernyõnyit elcsúszva egymástól, kettõslátással...
Mindegy... Ez egy bughalmaz. Majd ha befejezik, akkor talán játszok vele...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
(kell egy helikopáterpilóter ahhoz, hogy fel tudj szedni ehhez hasonló cuccokat)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Egy kis segítség kellene... Abban a küldiben amit a részeg vadászpilóta ad, hogy meg kell fújni 3 rakétát, ott mit kell csinálni? Már kiírtottam az egész szigetet csak én vagyok, a rakétákat megjelöltem, de semmi sem történik... 😞
Ha valaki tud légyszi segítsen!
Köszönöm szépen!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!