1124

• jinmaster
    az istennek se tudom megcsinalni az elso helikopteres kuldit mikor meg kell szereznem a pilotat (Ewan).vmi tipp?
  • DarkSector
    Nekem sehogy sem jön össze.
    valamint ez is aggasztó.
  • DarkSector
    thx
  • The Protector
    Miért nem azt írjátok neki h mit nyomjon.1-es gombal le 2-essel fel válogatsz backupokat.Tehát airstrike miegymás.A PDA-t F1-el nyitod meg.P
  • DarkSector
    THX majd megpróbálom.
    lehet én vagyok hülye, de ez kicsit nehézkes kitalálni szerintem, abból amit angolul mond a csaj.
    kicsit lehetne jobb is az elején a tutorial szerintem.
  • n3whous3
    Megnyomod azt a menü gombot, amivel oldalt megjelenik a lista, hogy mit csinálhatsz. Majd látod, hogy ugye bomba. Az ugrás gombbal pedig aktiválhatod, esetünkben egy műholdas nézetből bejelölöd a helyet.
  • DarkSector
    nemtuom hogyan kell.

• Gerbill
    Airstrikeot hívsz.
  • DarkSector
    WH-nál sem cseszték el.
  • DarkSector
    az elején hogy kell a kaput megsemmisíteni?
  • Gerbill
    Rossz cracket használsz.
  • Zinaj
    aham:(
  • n3whous3
    Valahogy az az érzésem, hogy talán nem jó a serial ^^
  • Zinaj
    kodot keri az elejen . be is irtam de nem jo.hiaba nyomok arra, h kész.vissza dobja megint.mi a hiba?
  • davidka003
    Neszójjábe!!! :D
  • n3whous3
    Egyik haver jelentése szerint 64 bites XP-n fagyogat keményen a játék. Gondoltam beszólok :)
  • Sir IvanHoe
    Köszi,igy fasza lett!
  • davidka003
    Motion blur. Options-ban kilehet kapcsolni.
  • Sir IvanHoe
    Mitol van az,hogy ha fordulok minden teljesen elmosodik ezert azt se tudom merre nezek?
  • alma2
    Szia,
    a megvasarolt, felvett, ajandekba kapott fegyvereket, jarmuveket stb, barmikor tudod cserelgetni, egyszerre talan 3-4 lehet aktiv.
    Vagyis valaszd ki a listabol, csereld ki valamelyikre, es mar mehet is az irtas.

• Rapmotel
    Sziasztok!

A bunkeres küldetésnél járok. Összeszedtem azt a 3 rakétát, és most kéne valahogy ledobni a bunkerre, csak nem tudom hogyan. Support menüben nincsen. Lehet valahogy törölni onnan, hogy betegye valaminek a helyére?

Még egy kérdésem volna, nincs olyan hogy load game, csak olyan van hogy continue, és olyankor nem tudom melyik elmentésemet tölti be, valószinüleg az autosavet. Mit lehet tenni, ha mást akarok folytatni?

Köszi a válaszokat.
  • Prince23
    Gamershell Patch 1.1
  • alma2
    nem szokasom ilyeneket linkelni, de szimpatikus az oldal, ha masert nem is, de rendesen cikkeznek a sracok, a sok nagy oldallal ellentetben.
    ime a patchhez par info.
    patch info
  • TopGun
    Koszi a segitseget megprobalom.
  • n3whous3
    Ott van kirajzolva az ikon, hogy mit kell megnyomni. Menüben keresd meg a controlst és nézd meg az adott ikon melyik dolgot jelenti (itt esetedben először a melee atack, aztán majd a jump)
  • TopGun
    Sziasztok! tudna valaki segiteni nekem? Az a gondom, hogy nem tudom elfoglalni a tankot a haciendan, barmit nyomkodok, akar az "E" betut akar a Space-t semmi nem segit! :( folyton lelo az a mocsok, aki kibujik a tankbol. Hogy kell megcsinalni?
  • Szabyka
    Ehhez a játékhoz várható magyarítás ? Köszi !
  • Averna
    Hy!Nekem az lenne a problémám,hogy ha találok mondjuk bombákat,kijelől,heli elvisz utána az nekem nem szerepel sehol (1-2 nem jelenik meg)viszont a pénz+az olaj az ok.Egyébként ez van a bunkeres témánál is,de még vásárolni sem tudok bunker-bombát. előre is köszi
  • shootme99
    köszike! tényleg, de bamba voltam...
  • predator0
    Fórum főoldal, bal felül szia shootme99! alatti menüsoron Beállítások, aztán Aláírás
  • shootme99
    kedves Grebber! Akár hiszed-akár nem, nem hazudok, tényleg van egy gigabyte hd 4850-es kártyám, amivel próbáltam a játékot. Először azt hittem elég lesz a láblécemben levő konfigba a kártya csere, gondoltam kihúzom még vele egy ideig, de tévedtem, kevés a proci is így folyamatban van alaplap és proci (gigabyte EP35-DS3L, C2duo E8400) csere is. A láblécemet azért nem írtam még át, mert balfasz vagyok és nem találom hol kell átírni...de ha valaki elárulja megköszönöm.
    a játék 1280*1024-ben való futtatását megoldottam, ha valakit érdekel még: leszedtem a korábban említett linkről a "merc2res2" file-t, és a következő vele a teendő:
    a "merc2res2" mappából bemásoljuk a játék főkönyvtárába a cuccot, majd az ini fájlt szerkesztjük, ha más méretű felbontást akarunk, mint ami a játékban van:
    pl. 1280*1024 esetén így néz ki:

[MAIN]
    ASPECT=1250
    ScrW=1280
    ScrH=1024

ebből az ASPECT az aminek az értékét a progi exe fájl indításával állíthatunk (a képerány mértéke), itt 1250 jelentése 1.25 (1280/1024)

a ScrW és ScrH a képernyő vizszintes és függőleges képpontjainak száma, ezt írtam én hozzá és jó lett :):)
  • Gerbill
    Kösz. Így mégiscsak egyszerűbb mint a másik megoldás:D
  • The Protector
    intéző/doukumentumokra jobb klikk/tulajdonságok/célban szereplő fhsz nevet átírni ékezet nélkülire és tádám.Ja és a kérdésre igent nyomni és akkor semmi baj sem lessz más mentésekkel sem.
  • The Protector
    ok csak így minednki látja.
  • a.carkey
    Van olyan, hogy ellenségesek lesznek, ha pl. kilövöd a harc hevében az egyik járművüket, esetleg egy értékes emberüket, belelősz a bázisukba. Akkor is lőnek rád, ha pl. egy számukra ellenséges faction járműmével mész a területük fölé. Ha kiugrasz és csak a coptered vagy géped sérül meg, a felrobbanó darabkái is tarolhatnak közöttük, és azt úgy veszi, mintha rájuk lőttél volna. Kb.

De van bribe Fionanál, és ott ismét majdnem friendlyt csinálhatsz az enemyből.
  • predator0
    Ha kisebb betűkkel írod, akkor talán még magának a megoldásnak is maradt volna helye, és nem veri ki az ember szemét... :D:D
  • The Protector
    megoldottam új felhasználónévmentesen a mentéssel való problámát,2kattintás az egész akit érdekel az írja le mert nem tom h játszik-e mág ezzel vki.
  • WhiteEagle
    eBayen elég olcsón meg lehet venni a dolgokat. És azért jó ha van hozzá könyv, leírás stb. Meg néhány esetben a technikai támogatás is jól jön.
  • n3whous3
    Hát jóvan, de szerintem jó játék :) Mondjuk azért eredetiben akkor venném csak meg, ha gyors lenne a netem meg lenne rá felesleg.
  • WhiteEagle
    Mármint úgy értettem, hogy eddig egyetlen előző játékkal sem volt gondom, Crysis, Tomb Raider Anniversary Edition, Titan Quest, Gothic 3 stb. vagy mondatnám éppen a Sims 2-t is az összes kiegészítőjével, mindig mindegyikben egyértelmű volt hogy mi hogyan működik, mit kell csinálni stb. Ebben meg nem. Mindegy, olcsóért vettem Thailand-ból, most féláron eladom itt Angliában, "csak" 7-8 fontot vesztek és azért csak játszottam vele 5-6 órát...