Mercenaries 2: World In Flames

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rhece Phice szia, felraktad a gamet, 1.1 crack és azt az indítót, amit megodot egy gyerek neked. ebben a sorrendben nekem is el fog indulni? mert nekem sincsen 1.1 crackem
Nálam mindig kilép valaki HELP!!! 😞
csákány valaki tud adni 1 kódot amit a játék elinditásakor kell beirni valami ea kód de nem találok sehol help me légyszíves
Semmi ötlet? Egy idõ után egy ilyen hibaüzivel fogad a játék: A Mercaneries 2 World in Flames hibát észlelt és leállt a kellemetlenségekért elnézést kérünk! Patch fenntvan valakinek esetleg ötlet?! Elõre is köszönöm! 😞
Köszönöm!
 Evil
Space - Bakancs
R - Tölténytár
E - Ököl
F - szintén ököl

Útsó kettõ változik, de másodikra úgyis sikerül 😊
Ja és ha villog valamelyik akkor folyamatosan kell gyorsan nyomkodni.

Sziasztok! Meg tudná nekem vki mondani, hogy a fenébe lehet tovább menni azon a ponton, amikor a PSZH-t kellene kivégezni abban a nagy házban. Addig eljutok, hogy felmászok a gép tetejére és ledurrantok a búvónyíláson kibúvó fickónak egy iszonyatot, de amikor a második ikon megjelenik, hogy rúgjam le, vagy ilyesmi, akkor már végképp nem tudom mit nyomjak. Hiába próbálgatom a gombokat...semmi. Bocs, hogy nem olvasom visszább, de családapa révén erre elég kevés esélyem van. Elõre is köszönöm!
Egy idõ után egy ilyen hibaüzivel fogad a játék: A Mercaneries 2 World in Flames hibát észlelt és leállt a kellemetlenségekért elnézést kérünk! Patch fenntvan valakinek esetleg ötlet?! Elõre is köszönöm!
dalmar
Sajnos akkor nem tudom ,hogy mi lehet az oka nekem így mûködött.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Baggio73
Nem érted, ezt már írtam az elõzõ hsz-ben is, hogy ezek már mind készen vannak.
Esetleg az számít, hogy a célszemélyt elfogom vagy kivégzem?

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

dalmar
A térképen láthatsz kék háromszögeket belsejében célkereszt.Ott vannak olyan célpontok,emberek akiket el kell rabolnod vagy meg kell ölnöd/Ha megölöd csak a vérdíj felét kapod/ha el akarod kapni le kell ütnöd egy közelharci támadással majd amíg a földön van meg kell kötözni,és hívni a helikoptert utánna beletteni a célpontot.Az elpusztítandó épületeket meg simán le kell rombolni.Ezek a "HVT"-k általában más frakció emberei úgyhogy náluk rossz pontot szerzel ha elrabolod a célszemélyt/persze ez is megoldható ha nem hagyod hogy rádiózzanak az emberei./

Baggio73
Ezért nem értem, mert minden küldetés kész van még a zölden jelzett mellék küldetések is, és a fõbázison is x-jel van, hogy már nem adnak több küldetést.
Ennek ellenére is piros egy-két megvehetõ dolog.

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

dalmar
A frakció fõ küldetései oldják fel az olajtartályokat,a mellék küldetései/pl HVT elfogása / meg az egyéb cuccokat.De a gps -eden is meglehet nézni,hogy mit ad értük.

Baggio73
Sziasztok

Nem tudja valaki hogyan oldódnak fel a piros megvehetõ cuccok a különbözõ szekcióknál?
(pl. végeztem a VZ-vel, minden misszió teljesítve náluk, de nem oldott föl sok új jármûvet és olaj tárolót)
elõre is kösz a válaszokat

Baggio73
a robbantás után helikopter támad rád, azt elfoglalva tudsz visszamenni

highlander15
Indításnál kéri a serialt(tört verziót használok),amit a telepítésnél használtam,azt nem fogadja el,tud valaki egy jó cracket vagy crackfixet,esetleg mindkettõt hozzá?Nagyon megköszönném!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Örm
Hello!
Annál PMC-s küldetésnél amikor egy helikopter elvisz egy helyre és föl kell robbantani egy bunkert majd 10 perc alatt vissza kell érni a bázisra ott, hogy kell visszamenni? Mert helikoptert nem tudok hívni, és uton meg nem elég a 10 perc. A PLAV-nál mik azok a destroy bildoards-ok? Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

köszi megvan bunker.!

UHH ISTEN VAGY!😄 NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM! ha nem bánod megosztaám másokkal is,de ha baj szólj!
Kössz de már vagy 20szor kerestem és midnenhol csak crack 1.0-t találtam,azért hülyének ne nézzetek,nem rögtön fórumba írok ha valami baj van...de azért várom a segítséget és szerintem nem csak én vagyok így vele,mert a v1.1 patch tényleg megoldja a betöltési problémákat,csak hát kéne végre egy 1.1-gyes CRACK...
n3whous3
Jó keresést kívánok a google.com-on.

púúúúú

Csáó!Lenne egy kis problem...fut a játék rendesen maxon meg minden,de nemtudja betölteni a mentéseket,mert kiírja h one or more savedgames are corrupted vagy vmi ilyesmi,na ennek utána néztem és azért van,mert olyan hülyén csinálták meg,hogy ahova ment ott nem lehet se betû se ékezet csak angol betû a mappákban.Tehát a példa:nekem Balázs a felhaszn.név és a játék csinál egy új felhsználót Bal£zs névvel,amit ha átnevezek akkor csinál megin egy újat mert az már nem ugyanaz ugyebár,tehát alapból szopó.Viszont van a v1.1 patch ami ezt megoldja,fel is raktam de ahhoz meg nincs crack(vagyis nem találtam) tehát megoldja a problemet de elinditani nemtudom szoval ez már szánalmas pedig jó a játék! szóval ha valaki tud v1.1 CRACK-et az pls szóljon nagyon megköszönöm!!!!
hogy mennyi fpst produkál a játék azt hol kell megnéznem?!
n3whous3
nem az a baj, hanem hogy rossz a crarck -.-

púúúúú

Mikiller
Rakd fel újra, ne legyél fennt neten és ne válasz online funkciót 1x se.
Nem tudom ez akar-e telepíteni EA download managert a végén, már nem emléxek, de azt se rakd fel. Elõzõleg ha felraktad szedd le azt is.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
PageDown-al elõhozol egy menüt és ott kiadja a megfelelõ opciót, majd egérgombot kell nyomni.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Sziasztok.Letöltöttem a játékot nem tagadom.Van 1 pont ahol kéri az install kódot,na azt beírom felrakja a játékot faszául én meg tök hapopy vok.Na de aztán crackelek indítanám el és it a bibi.Kér 1 regisztrációs kódot amit nemtom mi.Az install kódot nem fogadja el más ötletem meg nincs.VKI HLP ME PLS!!!!
DarkSector
és a kaput a legelején hogy robbantottad fel?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

az istennek se tudom megcsinalni az elso helikopteres kuldit mikor meg kell szereznem a pilotat (Ewan).vmi tipp?
DarkSector
Nekem sehogy sem jön össze.
valamint ez is aggasztó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
thx

The Protector
Miért nem azt írjátok neki h mit nyomjon.1-es gombal le 2-essel fel válogatsz backupokat.Tehát airstrike miegymás.A PDA-t F1-el nyitod meg.P

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
THX majd megpróbálom.
lehet én vagyok hülye, de ez kicsit nehézkes kitalálni szerintem, abból amit angolul mond a csaj.
kicsit lehetne jobb is az elején a tutorial szerintem.

n3whous3
Megnyomod azt a menü gombot, amivel oldalt megjelenik a lista, hogy mit csinálhatsz. Majd látod, hogy ugye bomba. Az ugrás gombbal pedig aktiválhatod, esetünkben egy mûholdas nézetbõl bejelölöd a helyet.

púúúúú

DarkSector
nemtuom hogyan kell.

<#confused>

Gerbill
Airstrikeot hívsz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

DarkSector
WH-nál sem cseszték el.

DarkSector
az elején hogy kell a kaput megsemmisíteni?

Gerbill
Rossz cracket használsz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Zinaj
aham😞

i7 azt szevasztok :P

n3whous3
Valahogy az az érzésem, hogy talán nem jó a serial ^^

púúúúú

Zinaj
kodot keri az elejen . be is irtam de nem jo.hiaba nyomok arra, h kész.vissza dobja megint.mi a hiba?

i7 azt szevasztok :P

davidka003
Neszójjábe!!! 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

n3whous3
Egyik haver jelentése szerint 64 bites XP-n fagyogat keményen a játék. Gondoltam beszólok 😊

púúúúú

Köszi,igy fasza lett!

davidka003
Motion blur. Options-ban kilehet kapcsolni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Mitol van az,hogy ha fordulok minden teljesen elmosodik ezert azt se tudom merre nezek?

alma2
Szia,
a megvasarolt, felvett, ajandekba kapott fegyvereket, jarmuveket stb, barmikor tudod cserelgetni, egyszerre talan 3-4 lehet aktiv.
Vagyis valaszd ki a listabol, csereld ki valamelyikre, es mar mehet is az irtas.

szerintem