1124
-
#362 nekem a 3ghz-es p4-es elboldogul vele ! -
n3whous3 #361 Hupppsz, akkor a procim foshat :-| Baszódjon meg az élet komolyan, a gépem simán elég most mindenhez, de a proci nem és sehol nem találok jobbat.
s939-es alap, kellene legalább egy 4200+ X2.. Esetleg tudsz? ^^ -
#360 Fizikai számítások: Havok 5.5 -
n3whous3 #359 Egy technológiai hátteret tudna valaki mondani a játékhoz? -
#358 Pont ez volt a kuldetes lenyege :p
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az UP beavatasi szertartasa, elkuldtek teged az "omgdedurvanpusztito" nevu cuccert, es persze amint meglatja mindenki hogy a nyil a tank fele mutat rogton ravetik magukat, kozben meg a tank mogott parkolo hello kitty edition robogora gondoltak. Utkozben meg jol megszol mindenki hogy "De helyes kis robogod van." :D -
#357 Remélem lehet majd magyarítani a gamet!
Mert pl nem értettem mire volt jó hogy ezt a szép kis motrot el kellett vinnem.
De fain volt mert azthittem tankal kell majd írtani azt mögötte ott állt ez a kis motor
-
#356 Na meek nemsokára edzeni, aztán haza jövök és megint megpróbálom azt a lehetetlen küldetést :D a hülye templom megvédése a rohadt sok tankok ellen ... aki már túljutott rajta az irhatna, adhatna valami yó tanácsot ... -
#355 Nálam nem fagyott, de szaggatott. De sikerült megoldani.
Start iconon/jobb klikk/preferences/compatibility/win98 mode
Ha még mindig fagyna, szaggatna, akkor a pöcsig várni kell, vagy egyszerűen moveold a movies mappát bárhová máshová és nem lesznek videók, nem fog fagyni. -
csgj #354 Belépek a játékba, és az EA-s videónál szaggat, mint a fene, aztán lefagy. "-.- WTF?! -
#353 Oooo hogy csesznék meg! Ez 360-on is ilyen randa? Mert a promo képek, videók sokkal szebbek voltak, pff.... -
#352 a helikopteres küldetésnél, amit a helikopteres sófőröm lehet választani, az elsőnél mit kell csinálni a csomaggal, felveszem és a körből nem lehet kimenni, akkor -
pylu #351 gamecopyword-ről ne szedje le senki hozzá a crackfixet... vírusos!!! most lettem kész a gép helyreállításával miatta -
xido #350 próbáltam azt is első körben...csak nem folyamatosan nyomkodtam,azt hittem csak egy rúgás vagy ilyesmi..de kösz...:)
aztán jött a...feeling...ha az egész térkép bejárható,amit a PDA mutat,akkor itt élvezek el:)..a hangulat így már kezd nagyon ott lenni,pláne,hogy még ilyen titkos gyűjtögetni valók is akadnak:) -
#349 Hát nállam folyamatosan töltöget a vinyóról, pedig 3 giga van a gépben, a játék viszont ettől eltekintve teljesen jó. A rózsaszín motoros téma mekkora poén volt már. -
#348 Na kiprobáltam.Grafikát ne nézzük inkább mert az csúnyácska.
Faszi arca az viaszból van az fix :D
Eddig egyszer sem akadozott a game.Minden Highon van 4x AA-val!
A játék maga végülis jó mert nagyon lehet rombolni :D -
#347 csak egy kis logika:) ha cipőt mutat és ugrik talpa is porzik....na na na? -
xido #346 Na jó,ennél a tank-rablásnál azt mondtam anyád,72ezer gombot nem fogok végigpróbálni..nem értem tetves pc-portnál miért nem lehet billentyűt mutatni,miért ez a konzol-ikonos baromság kell,találd el,melyik gomb az... -
Djemba #345 jó a videókarid hol vetted? -
#344 Szerintem nagyon jo kis jatek lett, tetszik a harc es a jatek hangulata is rendben van. Bar par konzolos megoldastol egnek allt a szor a hatamon (mint pl a tank lopas, vagy a bugyuta celzasrasegites, ami eleg gyakran csak ront a helyzeten :D), de ezeken kivul engem elegge lekotott... annyira hogy hirtelen felindulasbol meg is rendeltem, majd meglesem milyen online. -
#343 Nem nitro kell, hanem a hidraulika, amivel a sziklákat is átugorhatod. Nem tudom melyik gomb, mert én nem PC-n játszom vele, remélem nem baj, hogy ide írtam, a konzolos topic olyan kihalt, és végülis ugyanarról a játékról van szó. Egy kérdés, mert ezt nem tudom: PC-n van co-op mód? -
csoola #342 gameplayröl irjatok, graf nem érdekel ha meglesz a box majd azon tolom addig jo lesz kicsit gagyibban is
maga a játékmenet jo? vártam ezt már eléggé... :D -
#341 játék új betöltésénél már beállt a grafika, jobb lett... nincs pixel -
#340 #335-re valaki? -
#339 A turoktól azért jóval jobb sztem! Sőt a just cause-tól és jobb.
Megcsináltam minden főküldiket, amit a 2 karakter ad már minden ok. Na gondoltam irány a nagyvilág, a felfedezés.
Elmentem és egy autószerelő csaj ad egy küldetéset, h jussak el A-ból B pontig, de van egy ugrató a vége felé, ahol át kell landolni a másik sziklaszakadékhoz, és sztem célba is érnék. egy a bökkenő: nem jön össze az ugrató, mindig a szakadék szélére landolnék. Egy nitro segítene, de sztem nincs kellékelve.
ezt h kell megcsinálni? vagy ez mellék küldi? -
#338 full beállitásokkal is pixeles a grafika, azt hittem jobb lesz a grafika, amúgy nem olyan rossz, lehet rendesen dibolni benne
grafikailag jobbra gondoltam -
#337 Te jó ég! Mint a Turok akkora sz@r ez a játék! Néztem róla videókat nagyon vártam... de ez olyan idegesítő mint az AloneInTheDark. -
#336 Dehogynem! -
#335 Dehogynem.
Életerőt, hogy lehet/hol lehet feltölteni? Az teljesen normális, hogy mikor kirak az utcára állandóan jönnek a katonák? -
#334 És tényleg nem megy sp2-es xp alatt?
-
#333 detto :( -
#332 Én is észrevettem. -
Thanatos #331 jó game, 5 percig birtam, del, pedig videok alapján azt hittem valami értlemes leszs de nem :S -
#330 A water effecttel bugzik a jatek, jatszahatatlan vele nekem atin, meg az eger se mozog akkor rendesen. Kikapcsolva maxon szaguldozik... -
#329 Én nem mondom rá, hogy rossz játék, valamilyen szinten nekem is bejön, de valahogy az első rész óta elkomolytalanodott... :S :( -
#328 Ezzel lett a végén jó:
Mercenaries 2 World in Flames Reloaded-Crackfix.rar -
#327 Asszem először a Reloaded gomb, aztán egy space -
SAXx #326 valaki mondja már meg hogy kell a páncélozott túszos gépet elfoglalni mert kezd felidegesíteni -
#325 megnyomod a 2 addig még az erősitést nem válassza ki aztán bal click és eldobja a megfelelő füstgránátot ... én most yóval arrébb szarakodok, van egy nehéz küldetés, egy templomot kell megvédeni és minden irányból jönnek tankok ... -
#324 hát ez így gáz. most kezdjem újra a game-t, ha mással akarok jáccani? -
#323 Oda dobom mindig... hisz mutatja is... de valamiért pofázik a nő.