1124
-
#402 Ki tart a bányás utós küldetésnél? Egy autószerelő csajtól vettem fel...
és a hidraulika h müködik? h tudjak átugratni a másik sziklaszakakdékhoz? -
#401 Nem figyeltem. -
#400 hát igen, ezen szakadtam :DDD -
#399 Már megjelent. -
#398 Azóta már írták és megcsináltam! -
#397 Már megjelent! -
#396 Aug. 31 -
#395 Egy reloaded, aztán egy space és megvan -
Hirk #394 mikor jelenik meg? -
#393 Nagyon jól fut 8800GT-vel legalábbis nekem eddig nem akadt sehol.1280*960 minden High 4xAA.
Just Cause szebb! -
#392 Hogyhogy semmire? -
#391 Semmire. Fullon megy, 1024-es felbontáson nekem (1280*1024 nincs)
Hozzátenném: csak én látom úgy, h a Just Cause-nak szebb a grafikája mint ennek? vagy rosszul emléxek vissza? :D -
#390 8800 GT-vel mire számítsak? Mert ahogy visszaolvasok illetve Max te is írtad hogy enyhén szólva nagy a gépigény. -
csgj #389 Na igen, pont ez a baj... ugyanis készít külön a játéknak egy másik mappát, nem telepített betűtípussal "-.- De ez így nagyon gáz, mert nem nevezhetem át, ugyanis akkor készít egy újabbat -
#388 Elvileg az is baj lehet ha ékezetes a neved a dokumentumok mappánál. -
csgj #387 Áááá, játszok már vele vagy 2 órája, és amikor kilépek, és be akarom tölteni a mentésemet, kiderül, hogy korrupt :O "-.- Nem működik... -
#386 Na eza motoros rész tényleg nagyon furcsa volt. Kisbitangok ezek az alkotók... pont a tank mellé tegyék közvetlenül?! Egyből -elsőlátásra- a tankba ültem.
lol
-
timantes #385 Miért van az hogy a SHADER LOWon van és nem lehet átállítani HIGHra??? pedig birná a gépem. Van valami mód a változtatásra? -
#384 Én még az ilyet válaszra sem méltatnám a helyedben. Hogy lehet valaki ennyire........ hogy tele van képpel a topik (+ jópáran írtak a játékról tapasztalatot is) és akkor arra nem veszi a fáradtságot hogy 1 oldalt átnézzen...
-
#383 Grafika néhol elég gyenge (pl. a víz hullámzása nekem azért bejött), de ezt a hangulat bőven kárpótolja (szerintem). -
#382 -
Lowosan #381 Valaki mondjon már vmit róla milyen a grafika emg stb. -
#380 Talán a tárcsere gomb lesz az. -
#379 Ilyen az ikon:
-
#378 Szerintem az eredeti játékhoz adott kis füzetben kifejtik ezt is... :) -
#377 Amúgy valószínűleg nagyon nehéz lett volna lekódolni, hogy ne egy szar ikon jelenjen meg hanem az aktuális gombkiosztás alapján az adott gomb ezért aztán nem is erőlködtek :) -
#376 Milyen ikont rajzol ki? -
#375 biztos hogy nem szvsz :)
Mellesleg ilyen szinten elbaszott játéportolást (mint ez) nagyon rég láttam már. -
#374 De mi a megfeleleő gomb már itt szopok reggel óta billentyűzeten tökmindegy mit nyomok nem fogadje el egyik gombot sem :( Az a biztos hogy E-vel feltudok mászni a kocsira. -
xido #373 azért ez a motor így elég jól néz ki:))))
kiváncsi lennék,hogy szereplőnként változnak-e a küldetések,ha másikkal játssza az ember -
#372 Másképp nem lehet, csak ha a megfelelő gomb/billentyűkombinációval hijackolod... :( -
#371 aham. 2 fps-el?
1 post a HWSW forumról:
hd [email protected]
Nálam 8800GT-vel valamivel jobban ment (ezen a részen 38 fps.. nem szeresse a game az atit ezek szerint) de közel sem 1 villám. Cpu X2 6200+ van mellette, + 3gb ddr2.
De p4-el biztos jó :))
-
#370 #363-ban tudna valaki segíteni? -
#369 Akinek a pilóta által adott helikopteres küldetés nem megy, annak elárulom (én is kicsit nehezen jöttem rá) a lényeget:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A körben lévő piros bigyót kell a jobb oldalt kiírt magasságban letenni, de persze a körön belül. Ezt úgy tehetjük meg, ha a konténereket bevisszük a körbe és arra rakjuk rá a bigyót. Level 3-nál pl. 2-3 konténert kell egymásra rakni. -
#368 Az sem mindig igaz, rakat fajta tank van, és mindegyiket másképp kell hijackolni, ugyanígy helikoptereknél. Van olyan tank, amit még konzolos verzióban sem lehet ellopni, annyira kéne nyomni a gombokat :D:D -
#367 Lehet a bannerba ki kellene tenni óriási piros betűkkel, hogy A TANKNÁL, A SZPÉSZT (UGRÁS) GOMBOT NYOMD TE ALMA!!!! -
#366 Amikor odaállsz a csövéhez megnyomod az E betüt ekkor felmászik rá majd mikor nyitja a tetjét F betüt nyomod majd amikor a gránátot probálod elszedni a SPACE-t nyomogatod ennyi!
Sajna nekem a tuszos buszba nem sikerült azóta sem bemászni :( -
#365 7 kommentet se tudsz visszaolvasni? -
iceQ #364 Hi all!
Mit kell csinálni a tankos résznél mikor fel kell mászni a tankra és mutatja hogy nyomjam/üssem le vagy micsináljak!Agyamra megy már teljesen kikészített!Nem tom melyik gombot nyomjam meg!PLS HELP! -
#363 Amikor a piros páncélos kocsival visznek egy tuszt azt hogy kell kiszabadítani?? Mert rámászok a kocsi hátuljára megy a vezetőfülke felé és amint kivillan az ikon bármit nyomok nem fogadja el :(