1124
-
SAXx #322 a körön belülre dobd a füstgránátot.. -
ezt nem vágom! Itt mit kell csinálni? az uccsó ellenőrzőpontnál vagyok (még eléggé az eleje, 3. mission kb) -
SAXx #320 srácok, hogy lehet a második küldetésben a páncélozott gépet megszerezni?!
a tankot elfoglalni sikerült... nagynehezen kisakkoztam, hogy miket jelentkenek a kis képek.. de itt vanalmi görbe genyót mutat, és lövésem sincs, hogy melyik gombot kéne nyomkodni, hogy azt a manuszt kitessékelje a gépből... pls! fogy az időm :D -
#319 Valakinek elindul, kér cd kulcsot, de tökmindegy mit adok meg neki, pedig crackeltem ?
Vista Ultimate x64 van fent.
Felraktam ezt a másik cracket, de ezzel sem indul, hibát ír ki:
-
#318 building* -
#317 Nemtom ti hogy vagytok vele, de engem már idegesít a sok "behind that bilding" és a "behind that cover" kiáltás :)
Amúgy az a "WATER EFFECT" nevű dolog a videóbeállításoknál nagyon sokat lezabál a vga-ból !!! -
#316 nekem nem indul el, vista ultimate x64 van fent -
#315 Az elején a dollárokon van a 3 karakter. -
NIVIDIA #314 HI! Lenne egy kérdésem coop modot lehet nyomni Single playerbe is vagy csak neten? köszi -
#313 hogy lehet embert választani? -
#312 Nem tudja vki, h a rpg-s házakat a támaszpontokon, h lehet likvidálni?
Az h én kilövöm rpg-vel őket egyenként, nem ér semmit sem. Újratermelődnek...
Esteleg próbáljam meg tankkal szétlőni? :S -
#311 Örülök, hogy a techno-vikingre hasonlító főhős hangja Peter Stormare lett.
Nagyon jó hangja van! -
#310 Ja és csak a játék alatt van gond, egyébként simán lejátsza manuálisan ... :( -
#309 ? helyett az első mondat végén . -
#308 Nálam eddig nem jelntkezett a korábban említett kicsig gáz kép (Hulk és tsa), de az viszont igen, hogy a filmbejátszások szaggatnak? Bink video, bik formátum, de eddig sosem volt ilyen problémám. Nem találkozott korábbi játékai során valaki hasonlóval? Valamit visszavenni, vagy bármi. Szóval pici help kéne! -
#307 Az igazi zsoldosoknak hátul is van szeme :) -
#306 Oh, és tényleg, így már jó lett. Köszi! -
mikiking #305 jol néz ki :D -
#304 Nekem a játék dvd-jén található direct x oldotta meg a problémát. -
#303 Ok, azt még mindenképp megpróbálom, de a legújabb van fennt, eddig minden jól ment ezzel :S -
#302 Sikerült a fejet is lefotózni.
-
mikiking #301 driver cserét próbáld meg -
#300 Nálam valamiért rossz a kép a játékban. Mindent próbáltam állítani (volt már példa, hogy Catalystban kellett állítani, és megoldódott az ilyen probléma), tehát a Catalystban és játékban is mindent (maxra, minimumra), és nem jó. Össze vissza jelennek meg a textúrák, volt hogy az arca hátul jelent meg a karakternek... Csak nekem van így? Van valami megoldás? :S
-
#299 Annál csak jobb lehet. Az a game piszok nagyot üthetett volna ha nem szabják el rengeteg aprósággal. -
#298 Csak ez jobb -
#297 Nekem a Just Cause jut eszembe erről a játékról. -
#296 rájöttem, hogy ha a shadereket felveszem maxra, akkor irreálisan visszaesik a framerate, ami érthető lenne, de nem ilyen mértékben csinálná. -
#295 Találkozott valaki olyan problémával, hogy a filmbejátszások szaggatnak? Esetleg mivel lehet ezt megszüntetni? -
#294 vmi gond van nálad.
nálam fut nagyon szépen, maxon. sajna nincs 1280x1024
még azt nagyon utálom benne, hogy teljesen érződik a konzolszag:/ -
#293 na jó eltúloztam, de valahogy én komolyabbat vártam. -
#292 Na aki a Crysis-t szídta a gépigénye / optimalizálatlansága miatt, az nézze meg ezt. Körülbelül 20szor akkora a gépigénye, és undorítóan néz ki. Ez egy nagy nulla, áldom az eget, hogy kipróbáltam mielőtt megrendeltem volna. 3850-es videókarival nem volt olyan beállítás, amivel 3 FPS fölé tudtam volna menni, értem ezalatt a 640x480-at is. Viszonyításként a Crysis-al vígan elboldogultam 1024-es felbontásban, ultra high mellett. -
#291 Kontroller javallott, vagy jó a bill+egér kombó? -
#290 Koszi!! -
#289 Nincs már elég kép itt?:)) -
#288 Köszi, akkor meglesem... -
#287 a csövéhez mész, felmászik rá utána amikor bejön a kis ikon akkor F, utána meg pumpálni kell a space-t -
#286 Meg kell nyomnod az 1-es vagy 2-es gombot, és úgy... kétszer kell aktiválni a hívását... és meg kell keresd a kaput és rá természetesen... -
#285 Valaki arulja mar el nekem, hogy pont az elejen hogyan kell felrobbantani a nagy kaput?
Hiaba nyomom F1 , az airstriknal minden 0 pedig a csaj mondta , hogy ok. -
#284 Mit kell csinálni, már annyit nyomogatom a ball klikkett, nem akar behúzni a tankvezetőnek... sztem az a feladat, h foglaljam el a tankot tőle... mutat egy jelet, egy kéz szerűséget... és probáltam akkor megnyomni a bal klikket mikor kijöna tankból az ipse... -
#283 Jól hangzik!
Ttta' hepi lennék ha nem fagyna tőle 2 perc után szarrá a gép :)))