1124

• SAXx
    a körön belülre dobd a füstgránátot..
  • Prince23

ezt nem vágom! Itt mit kell csinálni? az uccsó ellenőrzőpontnál vagyok (még eléggé az eleje, 3. mission kb)
  • SAXx
    srácok, hogy lehet a második küldetésben a páncélozott gépet megszerezni?!
    a tankot elfoglalni sikerült... nagynehezen kisakkoztam, hogy miket jelentkenek a kis képek.. de itt vanalmi görbe genyót mutat, és lövésem sincs, hogy melyik gombot kéne nyomkodni, hogy azt a manuszt kitessékelje a gépből... pls! fogy az időm :D
  • HoReSz1975
    Valakinek elindul, kér cd kulcsot, de tökmindegy mit adok meg neki, pedig crackeltem ?

Vista Ultimate x64 van fent.

Felraktam ezt a másik cracket, de ezzel sem indul, hibát ír ki:

• Tomsteel
    building*
  • Tomsteel
    Nemtom ti hogy vagytok vele, de engem már idegesít a sok "behind that bilding" és a "behind that cover" kiáltás :)

Amúgy az a "WATER EFFECT" nevű dolog a videóbeállításoknál nagyon sokat lezabál a vga-ból !!!
  • HoReSz1975
    nekem nem indul el, vista ultimate x64 van fent
    Az elején a dollárokon van a 3 karakter.
  • NIVIDIA
    HI! Lenne egy kérdésem coop modot lehet nyomni Single playerbe is vagy csak neten? köszi
  • Rage47
    hogy lehet embert választani?
  • Prince23
    Nem tudja vki, h a rpg-s házakat a támaszpontokon, h lehet likvidálni?
    Az h én kilövöm rpg-vel őket egyenként, nem ér semmit sem. Újratermelődnek...
    Esteleg próbáljam meg tankkal szétlőni? :S
    Örülök, hogy a techno-vikingre hasonlító főhős hangja Peter Stormare lett.

Nagyon jó hangja van!
  • a.carkey
    Ja és csak a játék alatt van gond, egyébként simán lejátsza manuálisan ... :(
  • a.carkey
    ? helyett az első mondat végén .
  • a.carkey
    Nálam eddig nem jelntkezett a korábban említett kicsig gáz kép (Hulk és tsa), de az viszont igen, hogy a filmbejátszások szaggatnak? Bink video, bik formátum, de eddig sosem volt ilyen problémám. Nem találkozott korábbi játékai során valaki hasonlóval? Valamit visszavenni, vagy bármi. Szóval pici help kéne!
  • Shep
    Az igazi zsoldosoknak hátul is van szeme :)
  • Balumann
    Oh, és tényleg, így már jó lett. Köszi!
  • mikiking
    jol néz ki :D
    Nekem a játék dvd-jén található direct x oldotta meg a problémát.
  • Balumann
    Ok, azt még mindenképp megpróbálom, de a legújabb van fennt, eddig minden jól ment ezzel :S
  • Balumann
    Sikerült a fejet is lefotózni.
  • mikiking
    driver cserét próbáld meg
  • Balumann
    Nálam valamiért rossz a kép a játékban. Mindent próbáltam állítani (volt már példa, hogy Catalystban kellett állítani, és megoldódott az ilyen probléma), tehát a Catalystban és játékban is mindent (maxra, minimumra), és nem jó. Össze vissza jelennek meg a textúrák, volt hogy az arca hátul jelent meg a karakternek... Csak nekem van így? Van valami megoldás? :S

• Maxtreme
    Annál csak jobb lehet. Az a game piszok nagyot üthetett volna ha nem szabják el rengeteg aprósággal.
  • Prince23
    Csak ez jobb
    Nekem a Just Cause jut eszembe erről a játékról.
  • Tomsteel
    rájöttem, hogy ha a shadereket felveszem maxra, akkor irreálisan visszaesik a framerate, ami érthető lenne, de nem ilyen mértékben csinálná.
  • a.carkey
    Találkozott valaki olyan problémával, hogy a filmbejátszások szaggatnak? Esetleg mivel lehet ezt megszüntetni?
  • Rage47
    vmi gond van nálad.
    nálam fut nagyon szépen, maxon. sajna nincs 1280x1024
    még azt nagyon utálom benne, hogy teljesen érződik a konzolszag:/
  • Tomsteel
    na jó eltúloztam, de valahogy én komolyabbat vártam.
  • Tomsteel
    Na aki a Crysis-t szídta a gépigénye / optimalizálatlansága miatt, az nézze meg ezt. Körülbelül 20szor akkora a gépigénye, és undorítóan néz ki. Ez egy nagy nulla, áldom az eget, hogy kipróbáltam mielőtt megrendeltem volna. 3850-es videókarival nem volt olyan beállítás, amivel 3 FPS fölé tudtam volna menni, értem ezalatt a 640x480-at is. Viszonyításként a Crysis-al vígan elboldogultam 1024-es felbontásban, ultra high mellett.
  • Shep
    Kontroller javallott, vagy jó a bill+egér kombó?
  • Sephi
    Koszi!!
  • lalakov
    Nincs már elég kép itt?:))
  • Prince23
    Köszi, akkor meglesem...
  • zzeN
    a csövéhez mész, felmászik rá utána amikor bejön a kis ikon akkor F, utána meg pumpálni kell a space-t
  • Prince23
    Meg kell nyomnod az 1-es vagy 2-es gombot, és úgy... kétszer kell aktiválni a hívását... és meg kell keresd a kaput és rá természetesen...
  • Sephi
    Valaki arulja mar el nekem, hogy pont az elejen hogyan kell felrobbantani a nagy kaput?

Hiaba nyomom F1 , az airstriknal minden 0 pedig a csaj mondta , hogy ok.
  • Prince23
    Mit kell csinálni, már annyit nyomogatom a ball klikkett, nem akar behúzni a tankvezetőnek... sztem az a feladat, h foglaljam el a tankot tőle... mutat egy jelet, egy kéz szerűséget... és probáltam akkor megnyomni a bal klikket mikor kijöna tankból az ipse...
  • Maxtreme
    Jól hangzik!
    Ttta' hepi lennék ha nem fagyna tőle 2 perc után szarrá a gép :)))