9761
10645648441175096535.jpg
  • amnesia
    Sziasztok.
    Szemezgetek egy Leadtek 8800gt-vel. Az volna a kérdésem,hogy az ilyen fajta referencia coolerral szerelt kártyák mekkora hőfokon üzemelnek. Idle és terheléses hőfokai mennyik? Mennyire hangosak? A válaszokat előre is köszönöm
  • Adequate
    Hello mindenki!

Nem tom ide kell-e írni, de nekem a 8800Gt-mmel olyan gonjaim vannak, hogy játék közben a távolabbi textúrákat nem rajzolja ki teljesen és amikor közelebb megyek akkor látszik csak teljesen minden. Talán a Crysis amibe ezt nem vettem észre, de pl. COD4, Oblivion ezekben nagyon zavaró. Driveren kell állítani vagy ez ilyen alapból vagy mi a gond? :)

Választ előre is köszi.
  • Barny
    9600GT!!!!!!!!!
  • hamedyyyy
    Sziasztok SOS!

Tönkrement egy Asus 8600gts kártyám, s kaptam helyette egy Gigabyte 9600gso kártyát.

A kérdésem: Ez jó kártya, vagy beszéljem meg az üzlet vezetővel, aki így is tök rendes, hogy 9600gt kártyát hozzon?

Köszönöm a választ:

zoli
  • tugyiti
    xfx
  • DJ RX7
    Nekem csak 8500 GT kell, némában.
  • mrzoltan
    Ez 14k-ért.
    Ez több mint szánnál rá,de nagyon jó árba van...
  • Sponnyabob
    Hali! egy AMD Athlon 64 X2 4200+ mennyire hajtana ki egy 8800GT-t?
  • DJ RX7
    Nem akarom tuningolni se. Az a lényeg, hogy néma legyen és ne melegedjen túlságosan fel.
  • DJ RX7
    PCI-E és 10k-14k. Nem akarok sok pénzt elverni rá.
  • mrzoltan
    lehető legszarabb választás.
    Árat írjál és dobjuk mi kell neked.
    PCE,AGP?
  • DJ RX7
    Sziasztok! Szeretnék venni egy néma 8500 GT-t 512 DDR2-es rammal, csak sajnos nem tudom melyik márka a legmegfelelőbb. Én a gigabyte-ot néztem ki.
    Ti melyiket ajánlanátok?
  • pacclacc
    Köszi grebber
  • Zsolt01
    Ventilátoros.
  • T0NI
    Igazából szerintem egyik kutya másik eb. A passzív Gigabyte 8600GT-n mondjuk szerintem nem megfelelő a hűtés, az enyémen zalman aktív van.
    Az övé is passzív volt? vagy van ennek egyáltalán köze az egészhez? :)
  • Zsolt01
    Ugyan ezt vette a haver, gigabyte 8600GT.
    Most vitte vissza másodszor, mindkét esetbe kockás kép !
  • grebber
    Radeon 3870 22-ezertől
    8800GT 24-ezertől

De ha jót akarsz akkor az ezeknél sokkal jobb HD 4850 -es Atit 34-35 ezer környékén.

• pacclacc
    Üdv

van egy kis problémám nem tudom milyen karit vegyek az uj gépembe. Tudnátok nekem valami jot ajánlani 30.000 ftig?
  • T0NI
    8600GT esetében +10-20 k-ért még egy kártyát kapsz, nem játékot
  • V43 1105
    Mivel? Hát semmivel :D Én ASUS-t nem vennék.. ASUS olyan gyártó, pl régen volt a 8800GTX, semmi tuning nem volt rajta, viszont adtak mellé egy Rainbow Six nevü játékot, plusz 10+20kért.. mondtam hogy akkor inkább az MSI-t kérem :D És, MSI-n volt tuning és játék is xD
  • T0NI
    Én is 8600GT-t vettem nemrég, ASUSról lebeszélt engem is a boltos. Az indoklás csupán annyi volt, hogy ASUSból több jött vissza garira. Megvettem a gigabyte-ot.
    Nem tudom mennyivel lenne másabb az ASUS, de ez kifogástalanul működik.
  • ffxi
    Gyártási technikája jobb sztem.
  • Zsolt01
    Sziasztok.

1 havernak 1 boltos azt mondta, hogy Gigabyte jobb mint az ASUS !!!
    (8600 GT-ről volt szó)

Nemár, hogy ...

Vélemények ?!
  • Madmano
    Ok.Köszi.
  • solo
    Arra már érdemesnek tűnik felrakni..Próbáld meg...
    Ha nemtetszik akkor leszeded.
    Teszteld graw2 vel, ut3 mal stbstb...
  • Madmano
    8800GT.
  • solo
    Hát, attól függ milyen VGA-d van, 8500 GT re nemérdemes felrakni.XD
    De 88 GTS re, a régitől kezdve értelmes.

Hát, valamennyit biztos esik, de ez változó.
    Főleg, hogy most van kb 10 játék max ami támogatja.
  • Madmano
    Szevasztok.Érdemes ezt a drivert felrakni?Meg egyáltalán:lehet,láma dolgot kérdek,de ha a fizikát is a vga számolja,akkor játék közben nem csökken vmennyit a teljesítménye?Úgy értem a teljesítmény,amivel a fizikát számolja,nem hibádzik a grafikai teljesítményből??????
  • CroftManor
    Hát jó kérdés, én tavasszal vettem galaxy 8800 gt-t 31é, és sztem most kb 24-25é tudnám eladni.
  • grebber
    Vajon egy 8800GT-t mennyiért lehetne eladni? (fél éves,nem referencia hütős)
  • Morphin
    nekem világ életemben ATI-m volt...ez az első nvidiám ami lassan már 1 éves, tavasszal megérik a cserére.mindössze azt nem értettem ebben az emberben h miért kell itt bizonygatnia mindent, hiszen egy szoval sem állitottam h a 8600 milyen király karesz...csak azt nem szerettem h elkezdi itt szarozni.egy S3 Trio na az szar(2008ban, a maga idejében az is jó volt)
    szal érted...ráadásul neki ati-ja van!mit keres ebben a topikban? és miért itt bizonygat? tökjó h neki ilyen jó kártyája van, használja egészséggel ENNYI gn8 mindenkinek
  • mrzoltan
    Davidka, haggyad ha nem érti meg,akkor nem tudsz mit csinálni.
    Főleg vásárlás után.Majd rájön ő is idővel,hogy a zöld hályoglyával nem megy semmire.
    Ez van jó a marketing a NV-nél,de kártyát norm. nem tudnak gártani...
  • davidka003
    "amúgyis olyannyira nem érdekel h te miket mondasz h azt leírni sem lehet"

Hülyékkel én se foglalkozok.

".a két kártya amugysem egy időben született,8600 sztem kicsit régebbi konstrukcó"

És? Kit érdekel, hogy mikori a kártya? 14 ezer Ft a 8600 GT. A 3850 meg 17 ezer, de minimum 2-szer gyorsabb. Akkor vajon melyik éri meg jobban?
    Ne legyél már ennyire . Fogd fel, hogy ár/érték arányban a 8600 GT nem éri meg. Minek venne valaki egy szart, mikor picivel többért van egy sokkal jobb kártya is?
  • Morphin
    az emberek 80százaléka??? ezt kötve hiszem (jó sokan vagyunk ám)
    amúgyis olyannyira nem érdekel h te miket mondasz h azt leírni sem lehet...a két kártya amugysem egy időben született,8600 sztem kicsit régebbi konstrukcó
    na jó ehhez a témához többet nem kívánok hozzá tenni
  • davidka003
    "és amugyis még 30 fps sem vmi jó...szal kb ugyanott vannak"

Úristen. 30 FPS nem jó? 25 FPS fölött már nem szaggat csak hogy tudd. Emberi szemnek már jó a 30 FPS. Folyamatosnak látszik vele a játék.
  • davidka003
    "1920x1200 ?????? és társai?????????"

Ne tettesd már magad hülyének.

1440x900 a legkisebb felbontás a képen. Ez szélesvásznú monitoron van.
    Kb megegyezik az 1280x1024-el. Tudod az emberek 80%-a ebben játszik.
  • davidka003
    Akkor javítom a linket:
    Hülye oldal biztos tiltja a direkt linket.

Így már jó lesz:

"gratulálok h ezek alapján méred h melyik kártya mit tud...ilyen "független" teszteknek meg csak nyugodtan higyjél"

Teszt nélkül is megmondom, hogy melyik a gyorsabb.
    A 8600GT egy alsó-közép kategóriás kártya. A 3850 meg az ATI volt csúcskártyája. Talán akkor nem meglepő, hogy a 3850 sokkal gyorsabb.
    Amúgy meg bármelyik teszten szarrá veri a 3850 a 8600GT-t. Mutass egyet akkor ahol nincs így.

"TONI hol írta h ő egy hardcore vadállat? sehol neki nemis kell egy "übermegagigabrutálszétvermindent-kártya""

Neki gagyi kell. 3k-val többért van sokkal jobb kártya,ez a lényeg.
  • Morphin
    na külön beírva bejönnek a képek...
    1920x1200 ?????? és társai????????? te mikor játszol ekkora felbontásban te jo isten...vagy egy qrva nagy szifonszemüveged van vagy nemtudom, de ez hihetetlen...átlagos felbontásban 1024x768 körül vajon ugyanigy 3x akkora a teljesítmény?? és amugyis még 30 fps sem vmi jó...szal kb ugyanott vannak
  • Morphin
    a linkelés az nem megy úgylátom vagy csak nálam van a bibi...
    ahogy látom Crysis,Prey lenne a képeken,gratulálok h ezek alapján méred h melyik kártya mit tud...ilyen "független" teszteknek meg csak nyugodtan higyjél
    TONI hol írta h ő egy hardcore vadállat? sehol neki nemis kell egy "übermegagigabrutálszétvermindent-kártya"
    és végre hagyjuk ezt a témát...(gondolom tiéd az utolsó szó legközelebb is)

TONI rePÜlt az én levelem is
  • T0NI
    Morphin "pü" ment