9761
-
#9201 "de 3k+ nem 3szor gyorsabb"
De bizony annyi:
Itt a GTS van ami gyorsabb a GT-nél. GT 20-30%-al lassabb. Láthatod, hogy kb 3-szor gyorsabb a 3850. -
#9200 részben igaz...de 3k+ nem 3szor gyorsabb kár ilyesmin vitázni, remélem a srác ebből is leszűri azt hogy nem hülyeség h ne vegyen még1 8600gt SLInek... ^^
na peace -
#9199 Ezek tények. A fikázás nem az ember személye ellen irányult, hanem a kártya ellen.
"nekemis 8600gt van és egyáltalán nem számít szarnak,"
Már akkor gyenge volt, mikor megjelent. Bármelyik topicban megkérdezheted. Ugyan ezt mondják majd amit én.
"te biztos vmi überkocka hardverb*zi"
Azért van biztos mindenből középkategóriás cuccom, mert annyira hardverbuzi vagyok. Nem fél milliós géppel rohangálok, mint egyesek. 120k volt a gépem. 3 évente szoktam új gépet venni.
"amugyis mi értelme van mindig a legjobbat megvenni,hiszen ami ma a legjobb az holnap már elavult szar...)"
Csak tudod 3 ezer Ft-al többért kapott volna egy 3-szor gyorsabb kártyát. Persze az is elavul, de nem 2 hónap alatt, hanem 1 év alatt.
",,magaddal baszol" ,,szarrá alázza" ,,Már most is szarnak számít." ,,Mondom csak magaddal basztál ki.""
Akkor talán így jobb lett volna: magaddal csesztél ki, nagyon megveri, már most is gyengének számít, mondom csak magaddal csesztél ki.
Lehet csűrni-csavarni a szavakat, de a lényeg nem változik. Ez a kártya nagyon nem éri meg. -
#9198 ... :
,,magaddal baszol" ,,szarrá alázza" ,,Már most is szarnak számít." ,,Mondom csak magaddal basztál ki."
(nekemis 8600gt van és egyáltalán nem számít szarnak, te biztos vmi überkocka hardverb*zi[<--ezért bocs előre is] lehetsz,ha így nézed a dolgokat.amugyis mi értelme van mindig a legjobbat megvenni,hiszen ami ma a legjobb az holnap már elavult szar...) -
#9197 Muszáj volt helyretenni a sok hülyeséget amit írt. De mondd már meg, hogy szerinted melyik volt az a mondat ami annyira sértő volt. -
#9196 az igaz h a két 8600GT nem a legmegfelelőbb választás, de kérdem én ki vagy te h így beszéljél vele???rendesen is el lehet neki magyarázni, nemtom hova vered itt magad.fogjál vissza, teljesen kulturáltan is el lehet neki mondani h mi a tennivaló v esetleg ráhagyni(merthát az ő pénzével azt csinál amit ő akar) sry ha igazam van... -
#9195 "Azért azt kétlem, hogy egy 3850-es szarrá aláz egy 8600GT SLi-t."
Tény, hogy megveri.
SAPPHIRE HD3850 256MB GDDR3 Lite PCIE 16.764Ft ipon.hu
"Arra, amire én használom, teljesen kiváló."
Pár ezerrel többért kaptál volna egy ezerszer jobb kártyát. Egy 17k-s kártya üti a 8600GT SLI-t.
Mondom csak magaddal basztál ki. Nem kell ilyen zöldhályogosnak lenni. Azt kell venni amelyik a jobb. Tök mindegy ki gyártja. Most az ATI a jobb.
-
T0NI #9194 Hogy ati-t nem akartam venni, ne menjünk bele. Pont ezért írtam ebbe a topikba.
Azért azt kétlem, hogy egy 3850-es szarrá aláz egy 8600GT SLi-t.
Másrészt írtam, hogy ennyi volt a keret.
(ASUS EAH3850 G HTDI 256MB PCIE 23 556Ft(ipon)9 000Ft a különbség, ha nem sok, már adom is a számlaszámom, lehet utalni.)
Harmadrészt pedig, hogy kinek mi szar, teljesen szubjektív. Arra, amire én használom, teljesen kiváló. Lehet, hogy neked szar. Épp ezért írtam oda; "az ÉN elvárásaimhoz mérten mindenképpen".
Hogy elégedjek meg a szarommal? Megelégszem!
köszönöm! -
#9193 8600 GT SLI lol
"ATi-t meg nem akartam venni."
Csak magaddal baszol ki. Csak úgy mellékesen egy 20k-s 3850 szarrá alázza még a 8600GT SLI-t is.
"legmegfelelőbb ár/érték szempontjából"
8600GT, mint jó ár/érték arányú kártya.
Így jár az aki nem tájékozódik vásárlás előtt.
"2x8600GT pedig elég jól fog muzsikálni,"
Már most is szarnak számít. -
T0NI #9192 Ennyi volt a keret. 14 000-ért vettem. ATi-t meg nem akartam venni. Azért vettem ezt, mert ha SLibe szeretném kötni, akkor még egy ugyanilyen kell, és ezt figyelembe véve, szerintem ez volt a legmegfelelőbb ár/érték szempontjából. Meg idővel valószínű olcsóbb lesz ugyanez a kártya(kb2hónap), mire újra bővítésre szánom rá magam. 2x8600GT pedig elég jól fog muzsikálni, legalábbis az én elvárásaimhoz mérten mindenképpen, de sztem amúgy is :-)
-
#9191 Nálam is kb. ezek a hőmérékletek vannak csak nálam gyárilag húzva van 10%-al a kártya (szóval a húzásra is gari van) és 50-52fok alapból melegben is és 60fok fölé is csak akkor megy ha már órák óta játszom.Igaz nálam a venti 30%-on van.Ettől még lehet szar maga a kártya olyan értelemben,hogy megadja magát.
Amúgy elég rossz vásárt csináltál most ha egy sima 8600GT-t vettél jobban megérte volna egy 3850 szerintem vagy legalább mint nekem a gyárilag húzott 8600GT OC mert az legalább már eléri a 8600GTS szintjét. -
T0NI #9190 üdv!
Itt olvasgatom a HSZ-eket, és kezdek kicsit megrémülni, mert 2 napja vettem egy Gigabyte gf8600GT-t. Mondjuk a melegre való tekintettel gyári zalman hűtéssel kértem.itt kép róla
Nem panaszkodhatom, mert 50 fok a mag üresjáratban, és legnagyobb hőségben, terhelés alatt sem megy 63 fölé, alap órajelen, pedig a fordulatszám 25%-ra van limitálva.
Valóban ennyire rossz lenne ez a széria? -
Zsolt01 #9189 Doboz nem lényeg. Garanciajegy, számla a lényeg !
Sőt nekem még az se kellett, mert a boltnak megvolt a vonalkód - Sorozatszám és így azonosították. -
#9188 Az baj, hogy nincs meg a doboza? Garanciajegy, számla megvan -
#9187 Thx. Akkor hétfőn go a szgépboltba... -
#9186 Én a Vram-ra tippelek mert kb. pont így nézett ki mikor nekem behalt.Mondjuk nálam még ennyit se lehetett látni szerintem. -
#9185 Ez GPU vagy VRAM hibának tűnik. Vissza kéne vinni gariba. -
#9184 Így néz ki a Windows... -
Zsolt01 #9183 1 évet kihúz pl. 2 év garanciás és cserélik, az jó.
De, hogy 2-3 hónapot bírt mindkettő az durva. Már csak a benzinpénz, hogy kicseréljék 2000 Ft kb. + az idő, hogy el kell rohangálnia.
Ha most ez így lenne 2-3 havonta !
Ezért javasoltam a havernak, hogy pl. ASUS-t próbáljon kérni egyszer. -
#9182 Sziasztok! Van egy 8600GT-m. Tegnap azt vettem észre egyik pillanatról a másikra, hogy lila csíkos lett a Windows-om. Leszedtem az Nvidia drivert, akkor jó lett, de amit visszarakom, megint becsíkozódik a Win. Próbálkoztam a 175.16-tal, és 175.19-cel is. A videokártyát is kivettem a helyéről, megtisztítottam, de még mindig csinálja. Mi lehet a gond? -
#9181 Nálam is úgy volt,hogy 2év gari 1év után tönkrement és amire kicserélték arra elölről kezdődik a gari :) (Évente bedőglik és cserélik egy másikra én csak jól járok :D ) -
Zsolt01 #9180 Ez a bolt egyben szerviz is és egyből adnak Garanciára új kártyát. Legalábbis elsőnél egyből kapott újat. -
#9179 Köszi, tényleg jó és pluszba még feltettem az nvidia physXt is és most pl 3dmark06ba és vantage-ba is nagyobb a pontszámom
-
#9178 Igen nekem is kicserélték (vagyis mivel nem vártam lett belőle egy 8600GT OC) ,de akkor is ha kicserélik idegesítő,hogy tönkremegy mert addig VGA nélkül vagy. -
Zsolt01 #9177 ASUS 3 év garanciát adnak rá, igaz a Gigabyte is.
Havernál se melegedett és nem volt neki se húzva.
DE ez jó !
Mind a két kártya (Gigabyte PCX NVIDIA 8600GT 256 MB DDR3) kb. 2-3 hónapot bírt ! -
#9176 Nekem ASUS szart be 1év után igaz az nem 8600GT volt hanem még 7600GT.A vga memóriája teljesen meghalt.Pedig soha nem volt forró a kártya és nem volt húzva se mégis meghalt 1év után szóval az ASUS se olyan király. -
Zsolt01 #9175 Sziasztok.
Múltkor már írtam ide, hogy 1 havernak a 2-3 hónapos Gigabyte PCX NVIDIA 8600GT 256 MB DDR3 VGA
Játékok alatt kockás kép !
Garanciálisan cserélték egyből annó.
Na most 2-3 hónap és megint KOCKÁS kép a játékok alatt !
Egymás után így kifogta a hibás kártyákat !
Teljesen új gépe van.
Mondtam neki, hogy próbáljon ASUS-t kérni a Gigabyte helyett ! -
#9174 Volt ,de ha jól rémlik azt Magyarországon elég nehéz volt beszerezni. -
#9173 Hi!
Az NX jelölés mit jelent az Nvidiánál?
Tesóm vett nekem egy MSI NX7600GT-t 20-ért, viszont az alaplapom meg 865PE-s. Ez baj? -
#9172 Nem, mert volt 7900 gs is.:D -
#9171 Igen jó. -
#9170 Ezt a 177.79es driverről írták: Az új videokártyákhoz új meghajtó is dukál (támogatott hardverek: a GeForce 8100-tól kezdődően a GeForce GTX 280-ig bezárólag, beleértve a 9500 GT-t, a 9800 GT-t és a 9800 GTX+-t is):
Akkor az én 88gtmhez is jó?
lejjebb olvasható -
#9169 Jaja ez igaz.
Atiba viszont van 2xx sorozat biztosan annál nagyobb meg ebbe a gépbe felesleges is.
Ati kártyák most amúgy is jobbak (4850 és társai csak éppen az már Atinál sincs AGP-ben tudtommal) -
#9168 Nvidia nem gyárt AGP-ben kártyát ne is keresd. Utolsó AGP-s kártya a 7600GT volt. -
kék #9167 Az alaplap 1 Asus p5vdc-x. A maga idejében nem volt ez rossz.
Vennék én AGP-s kártyát, csak nem találok nvidia GeForce 8800-as 512 MB-ost. Az egyik üzletben mutattak egyet, de 50.000 Ft volt, ami szvsz nagyon sok érte. -
#9166 Felesleges ilyen gépbe venni egy jó VGA-t sajna.Amúgy ez valami Asrock deszka? Nagyon hibrid ddr1,2 emg AGP meg PCI-E
Jobban jársz ha AGP foglalatba veszel amúgy is VGA-t mert az legalább 8x-os. -
#9165 Ja meg a procid is szar és semmit nem hajtana ki egy 8800GT-ből.
-
#9164 Egy mostani VGA 16x-os tempóval megy. Akkor gondolhatod, hogy a 4x-es milyen lassú lenne. Totál felesleges arra a gépre költeni. -
kék #9163 Köszi!
Mit jelent a 4szeres tempó?
Egy 8800-ra (512 MB) szeretném cserélni a jelenlegi kártyámat, + tennék még a vasba 1 GB ramot. -
Madmano #9162 Ez vmi hibrid deszka?Szerintem az "- 1 x PCI-E X16 (max. X4 mode)"azt jelenti,van rajta olyan foglalat.De csak 4szeres tempóval megy.De vannak itt hozzáértőbbek.