9761
10645648441175096535.jpg
  • davidka003
    "de 3k+ nem 3szor gyorsabb"

De bizony annyi:

Itt a GTS van ami gyorsabb a GT-nél. GT 20-30%-al lassabb. Láthatod, hogy kb 3-szor gyorsabb a 3850.
  • Morphin
    részben igaz...de 3k+ nem 3szor gyorsabb kár ilyesmin vitázni, remélem a srác ebből is leszűri azt hogy nem hülyeség h ne vegyen még1 8600gt SLInek... ^^
    na peace
  • davidka003
    Ezek tények. A fikázás nem az ember személye ellen irányult, hanem a kártya ellen.

"nekemis 8600gt van és egyáltalán nem számít szarnak,"

Már akkor gyenge volt, mikor megjelent. Bármelyik topicban megkérdezheted. Ugyan ezt mondják majd amit én.

"te biztos vmi überkocka hardverb*zi"

Azért van biztos mindenből középkategóriás cuccom, mert annyira hardverbuzi vagyok. Nem fél milliós géppel rohangálok, mint egyesek. 120k volt a gépem. 3 évente szoktam új gépet venni.

"amugyis mi értelme van mindig a legjobbat megvenni,hiszen ami ma a legjobb az holnap már elavult szar...)"

Csak tudod 3 ezer Ft-al többért kapott volna egy 3-szor gyorsabb kártyát. Persze az is elavul, de nem 2 hónap alatt, hanem 1 év alatt.

",,magaddal baszol" ,,szarrá alázza" ,,Már most is szarnak számít." ,,Mondom csak magaddal basztál ki.""

Akkor talán így jobb lett volna: magaddal csesztél ki, nagyon megveri, már most is gyengének számít, mondom csak magaddal csesztél ki.
    Lehet csűrni-csavarni a szavakat, de a lényeg nem változik. Ez a kártya nagyon nem éri meg.
  • Morphin
    ... :
    ,,magaddal baszol" ,,szarrá alázza" ,,Már most is szarnak számít." ,,Mondom csak magaddal basztál ki."
    (nekemis 8600gt van és egyáltalán nem számít szarnak, te biztos vmi überkocka hardverb*zi[<--ezért bocs előre is] lehetsz,ha így nézed a dolgokat.amugyis mi értelme van mindig a legjobbat megvenni,hiszen ami ma a legjobb az holnap már elavult szar...)
  • davidka003
    Muszáj volt helyretenni a sok hülyeséget amit írt. De mondd már meg, hogy szerinted melyik volt az a mondat ami annyira sértő volt.
  • Morphin
    az igaz h a két 8600GT nem a legmegfelelőbb választás, de kérdem én ki vagy te h így beszéljél vele???rendesen is el lehet neki magyarázni, nemtom hova vered itt magad.fogjál vissza, teljesen kulturáltan is el lehet neki mondani h mi a tennivaló v esetleg ráhagyni(merthát az ő pénzével azt csinál amit ő akar) sry ha igazam van...
  • davidka003
    "Azért azt kétlem, hogy egy 3850-es szarrá aláz egy 8600GT SLi-t."

Tény, hogy megveri.

SAPPHIRE HD3850 256MB GDDR3 Lite PCIE 16.764Ft ipon.hu

"Arra, amire én használom, teljesen kiváló."

Pár ezerrel többért kaptál volna egy ezerszer jobb kártyát. Egy 17k-s kártya üti a 8600GT SLI-t.
    Mondom csak magaddal basztál ki. Nem kell ilyen zöldhályogosnak lenni. Azt kell venni amelyik a jobb. Tök mindegy ki gyártja. Most az ATI a jobb.
  • T0NI
    Hogy ati-t nem akartam venni, ne menjünk bele. Pont ezért írtam ebbe a topikba.

Azért azt kétlem, hogy egy 3850-es szarrá aláz egy 8600GT SLi-t.
    Másrészt írtam, hogy ennyi volt a keret.
    (ASUS EAH3850 G HTDI 256MB PCIE 23 556Ft(ipon)9 000Ft a különbség, ha nem sok, már adom is a számlaszámom, lehet utalni.)

Harmadrészt pedig, hogy kinek mi szar, teljesen szubjektív. Arra, amire én használom, teljesen kiváló. Lehet, hogy neked szar. Épp ezért írtam oda; "az ÉN elvárásaimhoz mérten mindenképpen".

Hogy elégedjek meg a szarommal? Megelégszem!
    köszönöm!
  • davidka003
    8600 GT SLI lol

"ATi-t meg nem akartam venni."

Csak magaddal baszol ki. Csak úgy mellékesen egy 20k-s 3850 szarrá alázza még a 8600GT SLI-t is.

"legmegfelelőbb ár/érték szempontjából"

8600GT, mint jó ár/érték arányú kártya.

Így jár az aki nem tájékozódik vásárlás előtt.

"2x8600GT pedig elég jól fog muzsikálni,"

Már most is szarnak számít.
  • T0NI
    Ennyi volt a keret. 14 000-ért vettem. ATi-t meg nem akartam venni. Azért vettem ezt, mert ha SLibe szeretném kötni, akkor még egy ugyanilyen kell, és ezt figyelembe véve, szerintem ez volt a legmegfelelőbb ár/érték szempontjából. Meg idővel valószínű olcsóbb lesz ugyanez a kártya(kb2hónap), mire újra bővítésre szánom rá magam. 2x8600GT pedig elég jól fog muzsikálni, legalábbis az én elvárásaimhoz mérten mindenképpen, de sztem amúgy is :-)
  • gabi89
    Nálam is kb. ezek a hőmérékletek vannak csak nálam gyárilag húzva van 10%-al a kártya (szóval a húzásra is gari van) és 50-52fok alapból melegben is és 60fok fölé is csak akkor megy ha már órák óta játszom.Igaz nálam a venti 30%-on van.Ettől még lehet szar maga a kártya olyan értelemben,hogy megadja magát.
    Amúgy elég rossz vásárt csináltál most ha egy sima 8600GT-t vettél jobban megérte volna egy 3850 szerintem vagy legalább mint nekem a gyárilag húzott 8600GT OC mert az legalább már eléri a 8600GTS szintjét.
  • T0NI
    üdv!
    Itt olvasgatom a HSZ-eket, és kezdek kicsit megrémülni, mert 2 napja vettem egy Gigabyte gf8600GT-t. Mondjuk a melegre való tekintettel gyári zalman hűtéssel kértem.itt kép róla
    Nem panaszkodhatom, mert 50 fok a mag üresjáratban, és legnagyobb hőségben, terhelés alatt sem megy 63 fölé, alap órajelen, pedig a fordulatszám 25%-ra van limitálva.
    Valóban ennyire rossz lenne ez a széria?
  • Zsolt01
    Doboz nem lényeg. Garanciajegy, számla a lényeg !
    Sőt nekem még az se kellett, mert a boltnak megvolt a vonalkód - Sorozatszám és így azonosították.
  • misi9
    Az baj, hogy nincs meg a doboza? Garanciajegy, számla megvan
  • misi9
    Thx. Akkor hétfőn go a szgépboltba...
  • gabi89
    Én a Vram-ra tippelek mert kb. pont így nézett ki mikor nekem behalt.Mondjuk nálam még ennyit se lehetett látni szerintem.
  • davidka003
    Ez GPU vagy VRAM hibának tűnik. Vissza kéne vinni gariba.
  • misi9
    Így néz ki a Windows...
  • Zsolt01
    1 évet kihúz pl. 2 év garanciás és cserélik, az jó.

De, hogy 2-3 hónapot bírt mindkettő az durva. Már csak a benzinpénz, hogy kicseréljék 2000 Ft kb. + az idő, hogy el kell rohangálnia.
    Ha most ez így lenne 2-3 havonta !
    Ezért javasoltam a havernak, hogy pl. ASUS-t próbáljon kérni egyszer.
  • misi9
    Sziasztok! Van egy 8600GT-m. Tegnap azt vettem észre egyik pillanatról a másikra, hogy lila csíkos lett a Windows-om. Leszedtem az Nvidia drivert, akkor jó lett, de amit visszarakom, megint becsíkozódik a Win. Próbálkoztam a 175.16-tal, és 175.19-cel is. A videokártyát is kivettem a helyéről, megtisztítottam, de még mindig csinálja. Mi lehet a gond?
  • gabi89
    Nálam is úgy volt,hogy 2év gari 1év után tönkrement és amire kicserélték arra elölről kezdődik a gari :) (Évente bedőglik és cserélik egy másikra én csak jól járok :D )
  • Zsolt01
    Ez a bolt egyben szerviz is és egyből adnak Garanciára új kártyát. Legalábbis elsőnél egyből kapott újat.
  • CroftManor
    Köszi, tényleg jó és pluszba még feltettem az nvidia physXt is és most pl 3dmark06ba és vantage-ba is nagyobb a pontszámom
  • gabi89
    Igen nekem is kicserélték (vagyis mivel nem vártam lett belőle egy 8600GT OC) ,de akkor is ha kicserélik idegesítő,hogy tönkremegy mert addig VGA nélkül vagy.
  • Zsolt01
    ASUS 3 év garanciát adnak rá, igaz a Gigabyte is.

Havernál se melegedett és nem volt neki se húzva.

DE ez jó !
    Mind a két kártya (Gigabyte PCX NVIDIA 8600GT 256 MB DDR3) kb. 2-3 hónapot bírt !
  • gabi89
    Nekem ASUS szart be 1év után igaz az nem 8600GT volt hanem még 7600GT.A vga memóriája teljesen meghalt.Pedig soha nem volt forró a kártya és nem volt húzva se mégis meghalt 1év után szóval az ASUS se olyan király.
  • Zsolt01
    Sziasztok.

Múltkor már írtam ide, hogy 1 havernak a 2-3 hónapos Gigabyte PCX NVIDIA 8600GT 256 MB DDR3 VGA
    Játékok alatt kockás kép !
    Garanciálisan cserélték egyből annó.

Na most 2-3 hónap és megint KOCKÁS kép a játékok alatt !
    Egymás után így kifogta a hibás kártyákat !
    Teljesen új gépe van.

Mondtam neki, hogy próbáljon ASUS-t kérni a Gigabyte helyett !
  • gabi89
    Volt ,de ha jól rémlik azt Magyarországon elég nehéz volt beszerezni.
  • Chamelia
    Hi!

Az NX jelölés mit jelent az Nvidiánál?
    Tesóm vett nekem egy MSI NX7600GT-t 20-ért, viszont az alaplapom meg 865PE-s. Ez baj?
  • solo
    Nem, mert volt 7900 gs is.:D
  • gabi89
    Igen jó.
  • CroftManor
    Ezt a 177.79es driverről írták: Az új videokártyákhoz új meghajtó is dukál (támogatott hardverek: a GeForce 8100-tól kezdődően a GeForce GTX 280-ig bezárólag, beleértve a 9500 GT-t, a 9800 GT-t és a 9800 GTX+-t is):
    Akkor az én 88gtmhez is jó?
    lejjebb olvasható
  • gabi89
    Jaja ez igaz.
    Atiba viszont van 2xx sorozat biztosan annál nagyobb meg ebbe a gépbe felesleges is.
    Ati kártyák most amúgy is jobbak (4850 és társai csak éppen az már Atinál sincs AGP-ben tudtommal)
  • davidka003
    Nvidia nem gyárt AGP-ben kártyát ne is keresd. Utolsó AGP-s kártya a 7600GT volt.
  • kék
    Az alaplap 1 Asus p5vdc-x. A maga idejében nem volt ez rossz.
    Vennék én AGP-s kártyát, csak nem találok nvidia GeForce 8800-as 512 MB-ost. Az egyik üzletben mutattak egyet, de 50.000 Ft volt, ami szvsz nagyon sok érte.
  • gabi89
    Felesleges ilyen gépbe venni egy jó VGA-t sajna.Amúgy ez valami Asrock deszka? Nagyon hibrid ddr1,2 emg AGP meg PCI-E
    Jobban jársz ha AGP foglalatba veszel amúgy is VGA-t mert az legalább 8x-os.
  • davidka003
    Ja meg a procid is szar és semmit nem hajtana ki egy 8800GT-ből.
  • davidka003
    Egy mostani VGA 16x-os tempóval megy. Akkor gondolhatod, hogy a 4x-es milyen lassú lenne. Totál felesleges arra a gépre költeni.
  • kék
    Köszi!
    Mit jelent a 4szeres tempó?
    Egy 8800-ra (512 MB) szeretném cserélni a jelenlegi kártyámat, + tennék még a vasba 1 GB ramot.
  • Madmano
    Ez vmi hibrid deszka?Szerintem az "- 1 x PCI-E X16 (max. X4 mode)"azt jelenti,van rajta olyan foglalat.De csak 4szeres tempóval megy.De vannak itt hozzáértőbbek.