9761
-
#9281 Kösz mindenkinek a tanácsokat. Ezeknek még ma nekimegyek és átrágom magam rajtuk, hogy hogy jövök ki a legjobban. Ha gázvan, akkor jövök kérdezni.
Amúgy intel procit nem zavarna egy ATI kártya? Csak kérdem mert nem értek hozzá? -
#9280 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3850 512MB lenne a legjobb számodra, a 8600/9500GT seholsincs teljesítményben hozzá képest...
link -
#9279 Na ez meg a másik... Középkategória nem a 8600/9500GT... -
#9278 Igen, legjobb lenne nvidia, csak pénzem nincs túl sok. Max 20 ropit áldoznék be rá. Utánanézek, hogy az általatok felsorolt kártyák mennyibe fájnának. -
#9277 Szerintem mindenáron ne akarjon :) Totyak, ha mindenáron nvidiát akarsz az árszegmensben, akkor 9500 GT. -
Inquisitor #9276 Egész konkrétan most az erős középkategória az a GF9600GT/8800GT/9800GT/9800GTX és a HD4850. -
Inquisitor #9275 1. A 8600GT soha az életben nem volt "erős" középkategória, sőt többen vitatjuk, hogy egyáltalán középkategória volt e (ez igaz a HD2600/3600 Radeonokra is!!!)
2. A megnevezett kártyát NAGYON nem ajánlom, mivel csoffadt DDR2 ramok vannak rajta, Asusból meg általában nagy ívben kerülendő minden ami Magic a 32 bites TNT2 Vanta óta!
3. A megadott Zotac is DDR2-es.
Ha minden áron 8600GT-t akarsz, akkor vegyél csak 256MB-os verziót, de legalább GDDR3-al!
DirectX 10-et meg mindegyik tud, csak annyit érsz vele, mint GF5200-nél a DX9-el ... nem mellékesen DX10-hez Vista ÉS DX10 játék is kell. -
#9274 Üdv! Mi a véleményetek erről a kártyáról: ASUS EN8600GT MAGIC/HTP/512M
Érdemes rá beruházni, ha egy erős középkategóriás kártyát akarok? Vagy ez már inkább alsókategória? Akinek van ilyen írhatna véleményeket, hogy az újabb játékok hogy futnak rajta.
A másik kérdésem meg az lenne, hogy mi a különbség az előbb említett kártya és e között: Zotac 8600GT 512MB 128bit DDR2 DVI AUDIO PCI-E
Mindegyik 8600GT és mindegyik 512MB, csak a gyártó más. Van egyáltalán különbség tudásban? Csak mert árban van, kemény 6000Ft.
Ja és mindegyik tud DX10-et? -
WartHogSon #9273 nvidia oldal szerint most ilyen verziójú van fent nekem: 156.72 -
WartHogSon #9272 hello!
nekem egy ilyen kártyához kellene a legújabb vista sp1es driver:
NVIDIA Geforce 8600M GS (egyébként egy Acer Aspire 5920G notebookban van benne) -
#9271 De érdekes szűrőkkel többet kap Crysisban többet kap akkor alapon miért kap többet mint húzva nemértem. -
#9270 egyszer húztam és alapon többet kaptam mint húzva -
#9269 Hm most néztem húzva a 3d mark 2006-ot alaphoz képest érdekes alapon többet kaptam.Ezt nemértem hogyvan. -
#9268 procit enis huzom..de azt nagyon brutalisan!!!
VGA-t meg 700MHZ-re tettem....itt nemfustolhet el mivel a HD3870 ugyanaz csak nagyobb feszen megy az meg 775MHZ...
De en egy 8800GT-t nemhuznak az tuti... -
#9267 Mi van veled elgurult a gyógyszered?
Csak nézegetem mennyit bír a kártya.Amúgy meg még szép hogy húzza az ember mivel boltokban ezt más OC-ként árulják és több ezerrel drágabbak.De ha te magad is feltudod húzni annyira mint OC akkor miért fizetnél érte többet.
Főleg prociknál van értleme a húzásnak.
-
#9266 remelem ugy jar a kartyad mint az enyemeim!!!!Milyen VGA-d volt eddig topikba less bele,h mit irtam!...ezert nem huzom mar a VGA-kat!
aki +5-6%-os gyorsulastol kap orgazmust az inkabb huzza le magat! -
#9265 magyarazd el,hogy mi a f*szomnak huzol egy olyan eros kartyat mint a 8800GT?????!!!
Bakker attol a Crysis meg nemfog futni VHIGH-ben 1600-as felbontas mellett!!!
Elmegy az eszem toletek...hogy sulne meg a kartyatok!XD
-
#9264 Na még huztam picit:
Így üzemel a 8800GT-m most
Tesztek húzva -
#9263 169.21 -
tréj #9262 Sziasztok van egy GeForce 8600gts-em drivert szeretnék frisiteni mién drivert érdemes rárakni? -
#9261 700/2000-et bír az enyém, sztem a tiéd is -
#9260 Még emeltem picit az órajeleken.
Hát ez a VGA hőfok bevan beotonozodva mert alaphoz képest nem melegebb fél fokkal sem.
-
#9259 De az az érdekes VGA még véletlenül sem melegebb mint húzás nélkül.
Még majd adagolom neki a mhzeket.azt megnézem mit bír. -
#9258 3D mark 2006-ot is néztem!
-
#9257 XDXD fasza:D menyi FPS ed van ulra magason?? 8x aaval??D:D:D -
#9256 EVGA Precision progival felhuztam kicsit a 8800GTmet.
600/1500/900-ról -> 663/1620/950-re.
Crysis benchmark 4,5%-ot kemény 2 fps-t gyorsult.
-
#9255 8800GT-met szeretném kicsit tuningolni.Melyik órajel az érzékenyebb a 3 közül, Shader,Core vagy a memoriáé??
Alapon:
Shader Clock: 1500MHZ
Core Clock: 600Mhz
Memory Clock: 900Mhz -
#9254 kiprószálom ha holnap visszatér hozzám a másik monitor -
matya00007 #9253 Sziasztok!
Köszi a gyors választ, A vezérlőpultot már kivégeztem mindent próbáltam, viszont igen ,nem mai darab a monitorom lehet hogy ez a baj, bár azt hiszem próbáltam már a tv-re rákötni (LCD) és ott is csinálta, de most kipróbálom.
Sajnos vagyok hardware téren kitudnád nekem fejteni egy pár szóban hogy mit értesz a HDR fényeken meg a kikapcsoláson? (:
De közben utánanézek google.-n mert lehet hogy erről találok valamit és nem kell égnem ennyire ha hülyeséget kérdeztem (:!
Köszi -
#9252 Próbáld azt, hogy az nVidia vezérlőpultban, az élsimitást alkalmazás vezéreltre teszed, és játékban állitsd az élsimitást ;) -
#9251 Csak 2 dolog jut eszembe, ha LCD moncsin játszol és régebbi, akkor natív felbontásban lesz csak igazán jó képe.
Illetve HDR fények mellett az AntiAlising kikapcsolt régebben. Lehet ma már nem, de próba hátha. -
matya00007 #9250 Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy Asus 8800GTS 640Mb-os videókártyám és sajna mostmár ugy tünik egyik játékon sem tökéletes az élsimítás. Bármelyik drivert is rakom fel akármelyik játékot valami nem oké. A jelenség a következő:pl szimulátoroknál a távolabbi táj fák stb mintha sok apró pixel folyamatosan mozogna az ut amin megyek és a szegély festve van nem szép egyenes hanem mintha fűrészfog lenne. Ugyan ez igaz FPS.-ekre, repülőgépszumulátorra szóval mindenre. Kipróbáltam már az nhacer, rengeteg Nvidia drivert, régebbitr ujabbat semmi javulás, és ettöl a kártyátol azért vártam valamit.
Remélem tudtok valamivel segíteni mert már rengeteg mindent kipróbáltam tényleg és nagyon dühít, nem volt egy olcsó kártya és esküszöm a régi 6600GT.-vel nem voltak ilyen gondjaim mindössze annyi hogy aelavult és kevés volt az ujabb játékoknak. Előre is köszönöm a segítséget sziasztok. -
T0NI #9249 mükszik? -
#9248 työszi -
T0NI #9247 Hali!
Az nVidia control panelen belül lehet kiválasztani a több megjelenítős üzemmódot, azon belül is a dualview-t. Ez a monitorokon két, egymástól függetlenül konfigurálható asztal kezelését teszi lehetővé. A felbontást külön-külön be tudod állítani az nVidia control panelben, és a megjelenítési tulajdonság beállítások fülén is(asztalon jobb klikk/tulajdonságok). -
#9246 hali!
az lenne a kérdésem hogy vettem egy 22"os tft monitort és a régi CRTmmel együtt szeretném használni (mint két külön álló desktop).
hogy lehet ezt ugy megoldani, hogy a felbontás a CRTn 1024x768, a tftn pedig 1680x1050 legyen?
vga 8800gts 320 legujabb whql driver -
strebacom #9245 Sztem idle:50-60C
Load:80C körül....ez tuti... -
amnesia #9244 Köszönöm a választ, de azt nem tudod véletlenül, hogy mennyi is az annyi? És hogy milyen hangosak? -
strebacom #9243 Nekem volt GT-m SLI-ben nyomtam anno de az egyiket eladtam na nekem a kissebb lyúkú hűtö volt ezért vettem rá külön hütést, de a leadtek már a normálisabb nagyobb lyúkú hütöt tette rá ezzel sok Celsius fokot nyersz minuszba...jó kari vágj bele bátran.... -
strebacom #9242 Ne aggódj nagyon sok game ilyen van amelyikbe lehet állítani ezt de sok olyan van amiben nem....