GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal érted...ráadásul neki ati-ja van!mit keres ebben a topikban? és miért itt bizonygat? tökjó h neki ilyen jó kártyája van, használja egészséggel ENNYI gn8 mindenkinek
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Fõleg vásárlás után.Majd rájön õ is idõvel,hogy a zöld hályoglyával nem megy semmire.
Ez van jó a marketing a NV-nél,de kártyát norm. nem tudnak gártani...
Hülyékkel én se foglalkozok.
".a két kártya amugysem egy idõben született,8600 sztem kicsit régebbi konstrukcó"
És? Kit érdekel, hogy mikori a kártya? 14 ezer Ft a 8600 GT. A 3850 meg 17 ezer, de minimum 2-szer gyorsabb. Akkor vajon melyik éri meg jobban?
Ne legyél már ennyire <#lama>#lama>. Fogd fel, hogy ár/érték arányban a 8600 GT nem éri meg. Minek venne valaki egy szart, mikor picivel többért van egy sokkal jobb kártya is?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
amúgyis olyannyira nem érdekel h te miket mondasz h azt leírni sem lehet...a két kártya amugysem egy idõben született,8600 sztem kicsit régebbi konstrukcó
na jó ehhez a témához többet nem kívánok hozzá tenni
Úristen. 30 FPS nem jó? 25 FPS fölött már nem szaggat csak hogy tudd. Emberi szemnek már jó a 30 FPS. Folyamatosnak látszik vele a játék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne tettesd már magad hülyének.
1440x900 a legkisebb felbontás a képen. Ez szélesvásznú monitoron van.
Kb megegyezik az 1280x1024-el. Tudod az emberek 80%-a ebben játszik.
Hülye oldal biztos tiltja a direkt linket.
Így már jó lesz:
"gratulálok h ezek alapján méred h melyik kártya mit tud...ilyen "független" teszteknek meg csak nyugodtan higyjél"
Teszt nélkül is megmondom, hogy melyik a gyorsabb.
A 8600GT egy alsó-közép kategóriás kártya. A 3850 meg az ATI volt csúcskártyája. Talán akkor nem meglepõ, hogy a 3850 sokkal gyorsabb.
Amúgy meg bármelyik teszten szarrá veri a 3850 a 8600GT-t. Mutass egyet akkor ahol nincs így.
"TONI hol írta h õ egy hardcore vadállat? sehol neki nemis kell egy "übermegagigabrutálszétvermindent-kártya""
Neki gagyi kell. 3k-val többért van sokkal jobb kártya,ez a lényeg.
1920x1200 ?????? és társai????????? te mikor játszol ekkora felbontásban te jo isten...vagy egy qrva nagy szifonszemüveged van vagy nemtudom, de ez hihetetlen...átlagos felbontásban 1024x768 körül vajon ugyanigy 3x akkora a teljesítmény?? és amugyis még 30 fps sem vmi jó...szal kb ugyanott vannak
ahogy látom Crysis,Prey lenne a képeken,gratulálok h ezek alapján méred h melyik kártya mit tud...ilyen "független" teszteknek meg csak nyugodtan higyjél
TONI hol írta h õ egy hardcore vadállat? sehol neki nemis kell egy "übermegagigabrutálszétvermindent-kártya"
és végre hagyjuk ezt a témát...(gondolom tiéd az utolsó szó legközelebb is)
TONI rePÜlt az én levelem is
De bizony annyi:
Itt a GTS van ami gyorsabb a GT-nél. GT 20-30%-al lassabb. Láthatod, hogy kb 3-szor gyorsabb a 3850.
na peace
"nekemis 8600gt van és egyáltalán nem számít szarnak,"
Már akkor gyenge volt, mikor megjelent. Bármelyik topicban megkérdezheted. Ugyan ezt mondják majd amit én.
"te biztos vmi überkocka hardverb*zi"
Azért van biztos mindenbõl középkategóriás cuccom, mert annyira hardverbuzi vagyok. Nem fél milliós géppel rohangálok, mint egyesek. 120k volt a gépem. 3 évente szoktam új gépet venni.
"amugyis mi értelme van mindig a legjobbat megvenni,hiszen ami ma a legjobb az holnap már elavult szar...)"
Csak tudod 3 ezer Ft-al többért kapott volna egy 3-szor gyorsabb kártyát. Persze az is elavul, de nem 2 hónap alatt, hanem 1 év alatt.
",,magaddal baszol" ,,szarrá alázza" ,,Már most is szarnak számít." ,,Mondom csak magaddal basztál ki.""
Akkor talán így jobb lett volna: magaddal csesztél ki, nagyon megveri, már most is gyengének számít, mondom csak magaddal csesztél ki.
Lehet csûrni-csavarni a szavakat, de a lényeg nem változik. Ez a kártya nagyon nem éri meg.
,,magaddal baszol" ,,szarrá alázza" ,,Már most is szarnak számít." ,,Mondom csak magaddal basztál ki."
(nekemis 8600gt van és egyáltalán nem számít szarnak, te biztos vmi überkocka hardverb*zi<<--ezért bocs elõre is><--ezért bocs elõre is> lehetsz,ha így nézed a dolgokat.amugyis mi értelme van mindig a legjobbat megvenni,hiszen ami ma a legjobb az holnap már elavult szar...)
Tény, hogy megveri.
SAPPHIRE HD3850 256MB GDDR3 Lite PCIE 16.764Ft ipon.hu
"Arra, amire én használom, teljesen kiváló."
Pár ezerrel többért kaptál volna egy ezerszer jobb kártyát. Egy 17k-s kártya üti a 8600GT SLI-t.
Mondom csak magaddal basztál ki. Nem kell ilyen zöldhályogosnak lenni. Azt kell venni amelyik a jobb. Tök mindegy ki gyártja. Most az ATI a jobb.
Azért azt kétlem, hogy egy 3850-es szarrá aláz egy 8600GT SLi-t.
Másrészt írtam, hogy ennyi volt a keret.
(ASUS EAH3850 G HTDI 256MB PCIE 23 556Ft(ipon)9 000Ft a különbség, ha nem sok, már adom is a számlaszámom, lehet utalni.)
Harmadrészt pedig, hogy kinek mi szar, teljesen szubjektív. Arra, amire én használom, teljesen kiváló. Lehet, hogy neked szar. Épp ezért írtam oda; "az ÉN elvárásaimhoz mérten mindenképpen".
Hogy elégedjek meg a szarommal? Megelégszem!
köszönöm!
"ATi-t meg nem akartam venni."
Csak magaddal baszol ki. Csak úgy mellékesen egy 20k-s 3850 szarrá alázza még a 8600GT SLI-t is.
"legmegfelelõbb ár/érték szempontjából"
8600GT, mint jó ár/érték arányú kártya. <#hehe>#hehe>
Így jár az aki nem tájékozódik vásárlás elõtt.
"2x8600GT pedig elég jól fog muzsikálni,"
Már most is szarnak számít.
Amúgy elég rossz vásárt csináltál most ha egy sima 8600GT-t vettél jobban megérte volna egy 3850 szerintem vagy legalább mint nekem a gyárilag húzott 8600GT OC mert az legalább már eléri a 8600GTS szintjét.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Itt olvasgatom a HSZ-eket, és kezdek kicsit megrémülni, mert 2 napja vettem egy Gigabyte gf8600GT-t. Mondjuk a melegre való tekintettel gyári zalman hûtéssel kértem.itt kép róla
Nem panaszkodhatom, mert 50 fok a mag üresjáratban, és legnagyobb hõségben, terhelés alatt sem megy 63 fölé, alap órajelen, pedig a fordulatszám 25%-ra van limitálva.
Valóban ennyire rossz lenne ez a széria?
Sõt nekem még az se kellett, mert a boltnak megvolt a vonalkód - Sorozatszám és így azonosították.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
De, hogy 2-3 hónapot bírt mindkettõ az durva. Már csak a benzinpénz, hogy kicseréljék 2000 Ft kb. + az idõ, hogy el kell rohangálnia.
Ha most ez így lenne 2-3 havonta !
Ezért javasoltam a havernak, hogy pl. ASUS-t próbáljon kérni egyszer.
Nothing is True, Everything is Permitted
Havernál se melegedett és nem volt neki se húzva.
DE ez jó !
Mind a két kártya (Gigabyte PCX NVIDIA 8600GT 256 MB DDR3) kb. 2-3 hónapot bírt !
Múltkor már írtam ide, hogy 1 havernak a 2-3 hónapos Gigabyte PCX NVIDIA 8600GT 256 MB DDR3 VGA
Játékok alatt kockás kép !
Garanciálisan cserélték egybõl annó.
Na most 2-3 hónap és megint KOCKÁS kép a játékok alatt !
Egymás után így kifogta a hibás kártyákat !
Teljesen új gépe van.
Mondtam neki, hogy próbáljon ASUS-t kérni a Gigabyte helyett !
Az NX jelölés mit jelent az Nvidiánál?
Tesóm vett nekem egy MSI NX7600GT-t 20-ért, viszont az alaplapom meg 865PE-s. Ez baj?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Akkor az én 88gtmhez is jó?
lejjebb olvasható
Nothing is True, Everything is Permitted
Atiba viszont van 2xx sorozat biztosan annál nagyobb meg ebbe a gépbe felesleges is.
Ati kártyák most amúgy is jobbak (4850 és társai csak éppen az már Atinál sincs AGP-ben tudtommal)
Vennék én AGP-s kártyát, csak nem találok nvidia GeForce 8800-as 512 MB-ost. Az egyik üzletben mutattak egyet, de 50.000 Ft volt, ami szvsz nagyon sok érte.
Jobban jársz ha AGP foglalatba veszel amúgy is VGA-t mert az legalább 8x-os.
Mit jelent a 4szeres tempó?
Egy 8800-ra (512 M😎 szeretném cserélni a jelenlegi kártyámat, + tennék még a vasba 1 GB ramot.