F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bryan! Van új If1l videó FTP/Kavics mappa. Töltsd le és megnézzük közösen aztán jól kibeszéljük..ok? Olyan 22:00felé.
T.T.
Juvácska.....Tudod mit most haragszom...
Nahh....kell ez neked hogy itt haragudjak rád??HMHM??? hát akkro meg kérj szépen elnézést😄😄😄
Nahh....kell ez neked hogy itt haragudjak rád??HMHM??? hát akkro meg kérj szépen elnézést😄😄😄
Szia Karcsika😊 Örülök,h te is itt vagy😄 Pussza
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Bryan! Buller nem jön GT futamra. Igy neked kell. Majd iNDEX FTP-rõl segitek mit kell letölteni h tuggy gyakszizni. Köszii
T.T.
sztem ja😊
Csinálj nyugodtan ha idõd engedi, én nem szólok bele milyen legyen, csak tippeket adok.
Csinálj nyugodtan ha idõd engedi, én nem szólok bele milyen legyen, csak tippeket adok.
T.T.
mindenesetre ez a mostani elég béna lett,és én már unom is:S
tehát,majd csinálok másikat,viszont aza chelsea félés,az nem kétperces meló lenne,úgyhogy majd ha lesz egy adag szabadidom csinálok egy faszát,mint pl,BMW honlap banner,az tök jó lett😊 sztem.
tehát,majd csinálok másikat,viszont aza chelsea félés,az nem kétperces meló lenne,úgyhogy majd ha lesz egy adag szabadidom csinálok egy faszát,mint pl,BMW honlap banner,az tök jó lett😊 sztem.
The only speedometer is in your head.
jó legyen, milyen legyen.
Mit tudom én lehetne olyan h akik használják sokszor kisképek a bannerba, mint pl Chelsea topicban.
Mit tudom én lehetne olyan h akik használják sokszor kisképek a bannerba, mint pl Chelsea topicban.
T.T.
hehe.gondoltam h nem lesz ellenedre,addig majd találj ki vmit h milyen legyen😛
Ismét magunk mögé utasitottuk az összes fórum totyikot😛 immáron sokadjára.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy télleg kéne egy új banner,mert ez elég bénára sikeredett.ühm majd vizsgák után esetlet
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
hát jó8 mindenkinek.
megjavult a firefoxom,köszönet érte sil-nek a mozilla topicból,mennyi okos ember van itt a fórumon...
na majd délelött re.addig bb
csocso
megjavult a firefoxom,köszönet érte sil-nek a mozilla topicból,mennyi okos ember van itt a fórumon...
na majd délelött re.addig bb
csocso
hát Free nemtom,mert most gyorsban felpakoltam a modot,és az egész mappa ami a kinai pálya,még két mega sincs,nem kevés az egy kicsit?