F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na pff.éljen a mazoizmus😛
hát elöhalászom neked,ha igényt tartasz rá,deha sokmega,akkor felejtös a téma,mert én mindjárt go sleep.
amúgy a speckós festésekkel mi lesz ami arra a pályára van berakva? meg légterelö elemek,meg a faxom tudja,na mindegy.nem zavar ha kimarad,csak akkor meg potyára festetem,sebaj.
hát elöhalászom neked,ha igényt tartasz rá,deha sokmega,akkor felejtös a téma,mert én mindjárt go sleep.
amúgy a speckós festésekkel mi lesz ami arra a pályára van berakva? meg légterelö elemek,meg a faxom tudja,na mindegy.nem zavar ha kimarad,csak akkor meg potyára festetem,sebaj.
The only speedometer is in your head.
na az flash lesz😊
Foggalmam sincs kb mit jelent eza szó magyarban,tegnap hallottam elöször,a magyar nyelven,mint mondatelem😄D
Foggalmam sincs kb mit jelent eza szó magyarban,tegnap hallottam elöször,a magyar nyelven,mint mondatelem😄D
hát nem, mert most felrakom egyszer a szerverre egy patch packot aztán nem szarakszik a KÖcsög😊
T.T.
rendben
meglesz
na az jó lesz,tehát akkor nem lesz kint a pályán?
meglesz
na az jó lesz,tehát akkor nem lesz kint a pályán?
heh, melyik fájl módositja a pályát? Fogalmam sincs😊 De majd ha átküldöd, akkor megtudom.
iNDEXFTP-re nem tudod gyorsban feltölteni? az egészet.
iNDEXFTP-re nem tudod gyorsban feltölteni? az egészet.
T.T.
hát igen, én ezeket tudom jól csinálni, nem lesz vele baj.
okés, várom mindenképp.
Nekem jó, addig a szerverre is felteszek egy patchet ,mellyel megcsinálom a szerver autó helyét.
okés, várom mindenképp.
Nekem jó, addig a szerverre is felteszek egy patchet ,mellyel megcsinálom a szerver autó helyét.
T.T.
rendben,ez akkor a te melód.
holnap meglesz sztem,nemtúl bonyolult.
akkor holnap küldöm aztat is.
ha ez igy jó.
holnap meglesz sztem,nemtúl bonyolult.
akkor holnap küldöm aztat is.
ha ez igy jó.
na akkor...egyesitem az összes autót..összesen 10 autó van vagyis 20 autó összesen. Elég szükösen vagyunk már egyébként.
gdb-t mikorra tudod módositani? Amúgy csak Hungában van probléma.
Hex pálya kegyetlen szar, légyszi küldd át a IF1L pályát.
gdb-t mikorra tudod módositani? Amúgy csak Hungában van probléma.
Hex pálya kegyetlen szar, légyszi küldd át a IF1L pályát.
T.T.
na akkor nézzük sorjában,tehát most ki akarod adni ebben a patch szériában.
jó rendben,viszont akkor gdb-t modositom,mert neked boxal peched lesz hungáróringen,aztán majd küldöm msn,meg megnézem még melyik pályán nem kapsz boxot,és akkor oda egy olyan teamet irok be,amivel nem megy senki.
jap,meg van a mod,akkor a pálya is,elvileg minden lehetséges,szóval át tudom tölteni,de azért nézd meg elötte a hex pályát,aztán mondj vmit,hogy legyen csere vagy ne.
jó rendben,viszont akkor gdb-t modositom,mert neked boxal peched lesz hungáróringen,aztán majd küldöm msn,meg megnézem még melyik pályán nem kapsz boxot,és akkor oda egy olyan teamet irok be,amivel nem megy senki.
jap,meg van a mod,akkor a pálya is,elvileg minden lehetséges,szóval át tudom tölteni,de azért nézd meg elötte a hex pályát,aztán mondj vmit,hogy legyen csere vagy ne.
Alulirott,hogy a Williams Cosworth,és a BMW.Sauber versenyzöje,Varga Károly,polgári nevén Karcsika,valamint Barta Péter,polgári nevén Peet,a mai nap peren kivüli egyezséget kötött,melynek értelmében megállapodtak,hogy mindkét pilóta ejti az összes egymás ellen felhozott vádat,óvást,amennyiben elfogadja a BT hogy mindkét pilóta teljesitményét 3-3pontal jutalmazza.A hivatkozási alapjuk,a tavalyi német nagydijon történt precedens,melyen Bull71 és BigFeri egyaránt 1-1egységet kapott.A két pilóta azért döntött igy,mert lehetetlen megállapitani,hogy melyikük nyert többet avagy kevesebbet a vágásokkal...
BUMMMMMMMMMMM😄😄😄 Karcsika ide is berobbant!! ahogy látom itt komolyra kell venni a hangot😛 de majd megtöröm a csendet😊 majd irok késõbb ide is de most megyek csicsilni😊 sziasztok
5. Minden meglehet.
Ti akkor Karesszal h egyeztetek meg vagy most mivan?
Köszi!
Hát kéne, mert akkor patchen belül kidobom..át tudod küldeni nekem MSN-nen vagy feltölteni vhova a IF1L_Chinát? Mármint ha megvan még az iNDEXF1 modod
Ti akkor Karesszal h egyeztetek meg vagy most mivan?
Köszi!
Hát kéne, mert akkor patchen belül kidobom..át tudod küldeni nekem MSN-nen vagy feltölteni vhova a IF1L_Chinát? Mármint ha megvan még az iNDEXF1 modod
T.T.
1.lehet,ezt nemtudom
2.én mindenképp
3.igazad one
4.jaja,mint amit meséltem,az is lol volt,kb négy körig tartott a futam,meg a liga is,pfff...
5.hát azt kötve hiszem,hogy teljes mértékben megfosztjátok öt az ötödik helytöl,mért lehet ilyen is?
dejó neked,elveszed a kenyerem.de neked adom szivesen
Válasz:Valóban nincs domborzat,de jópár speckós festés van,pl neked is.Az még messze van,sztem azzal most ne törödjünk,vagy igen?
2.én mindenképp
3.igazad one
4.jaja,mint amit meséltem,az is lol volt,kb négy körig tartott a futam,meg a liga is,pfff...
5.hát azt kötve hiszem,hogy teljes mértékben megfosztjátok öt az ötödik helytöl,mért lehet ilyen is?
dejó neked,elveszed a kenyerem.de neked adom szivesen
Válasz:Valóban nincs domborzat,de jópár speckós festés van,pl neked is.Az még messze van,sztem azzal most ne törödjünk,vagy igen?
1. Fele komolytalan mint a startand go
2. Azt kinem szarja le? Csak lebasznám mint az atom folyamatosan.
3. Kár volt ráirnod.
4. Azért mondom h komolytalan
5. Jó hozzáállás? És még nem volt meg a BT gyülés Kanada miatt.
Közben meg patchet csinálok.
Kérdés: Kinai pályán tényleg nincs domborzat?
2. Azt kinem szarja le? Csak lebasznám mint az atom folyamatosan.
3. Kár volt ráirnod.
4. Azért mondom h komolytalan
5. Jó hozzáállás? És még nem volt meg a BT gyülés Kanada miatt.
Közben meg patchet csinálok.
Kérdés: Kinai pályán tényleg nincs domborzat?
T.T.
én a te helyedbe örülnék neki,hogy nem kell csinálni.basszus,hajnal három,fél négykor,már nagyon elegem volt a feliratozásokból:S
amúgy ami Gattit illeti,nézd meg a Driver Profilt hogy mennyi ligában versenyzik,de azóta belépett vagy még kettöbe,csak nemtom azoknak a mozaiknevét,igy nincs még frissitve,de kb nemtudja,egyik ligájában sem hogy mi történik.engem ez zavarna.
pl,nálunk se nagyon olvas honlapot,söt fórumot is ritkán használja.Ferrari honlap szinte teljesen Addié,alig ir még ott is a chatre...
megaztán ma ráirok,hogy egyik ligádba(amiben történetesen én is benne vagyok) lenne teszt,és hogy kéne jönnöd,erre Ö:
"Bassus jókor szólsz,pont most kell elmennem..."
csak kár,hogy vagy négy öt nappal elötte már kint volt a honlapon... szóval,ez igy nem állapot,szvsz.
egyébként nincs vele gondom,meg nem kibeszélni akarom,de ez nemjó hozzáállás,sztem
pl,nálunk se nagyon olvas honlapot,söt fórumot is ritkán használja.Ferrari honlap szinte teljesen Addié,alig ir még ott is a chatre...
megaztán ma ráirok,hogy egyik ligádba(amiben történetesen én is benne vagyok) lenne teszt,és hogy kéne jönnöd,erre Ö:
"Bassus jókor szólsz,pont most kell elmennem..."
csak kár,hogy vagy négy öt nappal elötte már kint volt a honlapon... szóval,ez igy nem állapot,szvsz.
egyébként nincs vele gondom,meg nem kibeszélni akarom,de ez nemjó hozzáállás,sztem
nekem mondod? De legalább tegnap bull elkérte a francia vidit, úgyhogy megint 100év múlva készitek😊 Tök jóó!
T.T.
hát nézd,ha Ö benne van,részemröl nemprobléma😊 festés meglesz mindeképp akkor😄D
neked mi közöd van a kanadai vidihez? Szóval nem értem komolyan..
vmilyen Gabor is jön vissza csobbantó mellé.
Tényleg kell most egy hdv patch megint sajnos😞
vmilyen Gabor is jön vissza csobbantó mellé.
Tényleg kell most egy hdv patch megint sajnos😞
T.T.
ebböl mennyit kaptunk basszus,emlékszel amikor a vidit csinátuk?
kb félóránként kérdezte,hogy hol állunk,kész van-e,mikor tölthetö.basszus,akkor engem is felhúzott,faxért nem lehet türelmesen várni....
kb félóránként kérdezte,hogy hol állunk,kész van-e,mikor tölthetö.basszus,akkor engem is felhúzott,faxért nem lehet türelmesen várni....
akkor most csináljak gyereket Zsófynak és akkor lesz autófestés? Addigra ha lesz robogóm úgyis beledöglök 😊
T.T.
jajj basszus,engem is.kérdi:Na,tölthetõ már a Kanadai vidi??
HÁT BASSZA MEG,OLVASSON MÁR HONLAPOT!!!!kár h az msn nem engedte h visszaírjak neki..
úgy utálom az ilyen fasz kérdéseket
HÁT BASSZA MEG,OLVASSON MÁR HONLAPOT!!!!kár h az msn nem engedte h visszaírjak neki..
úgy utálom az ilyen fasz kérdéseket
ups and downs
akkor jó.megcsináljuk,mármint nem Zakariást,azt nektek kell😊))
amig nincs Zakariás addig nincs kocsifestés😄DD
amig nincs Zakariás addig nincs kocsifestés😄DD
nemhiába,basszus az összes liga szar.
komolyan,pl ezeknek az embereknek is teljesen más értelmezésük van a versenyzés fogalmáról,várjál gyerek meglök egy kanyarba,vesztek vagy 30km/h sebességet,majd bejön mellém és megelöz,de nem ám visszaenged vagy ilyesmi,hát nem,lóf*szt.következö kanyarban meg olyan rövidet fékez,hogy félre kell rántanom a kormányt,hogy ne menjek neki,hát lol,de még igy is fél seccel elötte végeztem,mondjuk csak 10sec lett volna,ha nem bakja el a boxát.de maga az elv.megaztán fórumozás minek? liga élet zéró.szinte mindehol,csak nálunk nem.ez tény
komolyan,pl ezeknek az embereknek is teljesen más értelmezésük van a versenyzés fogalmáról,várjál gyerek meglök egy kanyarba,vesztek vagy 30km/h sebességet,majd bejön mellém és megelöz,de nem ám visszaenged vagy ilyesmi,hát nem,lóf*szt.következö kanyarban meg olyan rövidet fékez,hogy félre kell rántanom a kormányt,hogy ne menjek neki,hát lol,de még igy is fél seccel elötte végeztem,mondjuk csak 10sec lett volna,ha nem bakja el a boxát.de maga az elv.megaztán fórumozás minek? liga élet zéró.szinte mindehol,csak nálunk nem.ez tény