F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez meg egy baromi nagy faszság, mert minden mozdonyban van ilyen még a magyarban is. Ez szabvány!
T.T.
T.T.
The only speedometer is in your head.
Free,még beugrottam a Parkba egy sörre😄 dehogyis.
csak megnéztem a jókis törzshelyünket,még nyitva volt😊
más:
69es villamos rulez😄D
De azt hogy??? Nyitva volt az ajtó vagy kifejelte az ablakot..:S
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ups and downs
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
nem nehéz rájönni,hogy egy Liverpool fanról van szó😛
Kommentátoros lesz. Kommentátor Dévényi Zoltán
T.T.
ups and downs
meg amit Peet is mondott,hogy rengeteg baleset és megpördülés.mintha még nem lennének elég gyakorlottak ehhez a játékhoz.legalábbis úgy tûnik ebbõl a vidibõl.szval nagyon szar😊)
ups and downs
Na majd lesz tõlem most IF1L Monaco videó
T.T.
pokoli szar lett,szvsz.elnézést free,hogy egyik haverod videóját ily szavakkal ihletem de ez borzalmas.
a videó egy nagy bugparádé,áh,lol az egész,rfactor rulz,toyota team rulz,egymást lökik ki,itt több baleset volt mint nálunk egész évben,na akkor kérdés,hogy kik is a profibbak?😄D de ha ezt a vidit egy külsö szemlélö megnézi,az jön le neki,hogy egy amatör társaságról van szó,mert rengeteg a baleset.
viszont egy valami jó a feliratok,az télleg odavág.
még a zene is szar,apropó.
na ennyi.az én véleményem.
ezután del a fájl.
azért köszi free,hogy megnézhettem😊