Wings Over Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
nincs limit
weaponpack

de meginkabb SFP1-hez a BoPackot is ajanlom:

bop.agria.hu
BF109
Töltögetek 1000L gépeket a combatace.com lapról és volna egy-két kérdésem a tapasztaltabb fórumtársakhoz:
Pl. jól érzékelem azt, h le van fixálva a gépek száma ami egyszerre betehetõ a játékba?
A másik meg az h egyik 2 vh-s géphez sincs fegyverzet. Vmi plusz kiegészítõt kell letölteni?

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

csaba90
meglesz csak most kicsit pihentettem az ügyet mert megvettem makettba-is és azt csinálgatom szabadidõmbe 😄

Csaby

ok de azért küld el

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

csaba90
igen de nem garantálom hogy hibák nálkül fog mûködni....

Csaby

ha kész lessz elküldhetnéd nekem<#wink>

eddig jó<#eljen>

csaba90
nah hát per pillanat így néz ki de még dolgozok rajta... és elnézést a rossz képminõségért jobban nem tudtam megoldani <#falbav><#fejvakaras><#csodalk>

Csaby

kösz<#idiota>

csaba90
hát pontosan én se tudom.. de nyomogatod az Û Á É betûket akkor átvált a bombára és akkor a rakétekilövõ gombbal le tudod dobni..<#idiota><#ravasz1><#bee1><#hamm>

Csaby

Akkor valki azt mondja meg nekem hogy lehet bombát ledobni.<#confused>

hajrá<#eljen>

csaba90
készítek egy magyar festést a Mig-29C-re majd hozok képeket.. ne várjatok profi munkát 😄

Csaby

Ja bocs látom már kérdezte valaki

Valaki segitsen nemtudom hogy kell kilõni az aim7es rakétákat.

csaba90

Csaby

BF109
Köszi szépen!
Az elsõt nem ismerem, a másodikat próbáltam, onnan se a Mig 21 F se a Mig 17 nem mûködött. Vagy csak én bénáztam.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Seaweed
www.combatace.com
www.column5.us
BF109
Köszi!
Ha egy linket tudnál adni azt megköszönném mert így semmi használhatót nem ad a google ha beírom h "combater".

csaba90
egyébként ezzel a játékkal valaki nem indított egy virtuális repülõbázist? mert elég sokmindenben többre becsülömm int a Lock-on-t! 😊

Csaby

csaba90
egyszerûen letöltöm a combaterõl kicsomagolom és bemásolom ide:
\Wings Over Europe\Objects\Aircraft

Csaby

BF109
És hogy tudsz Mig 29 est vagy bármi más gépet berakni a játékba? Update, vagy vmi más? Help mí plíz!

Seaweed
ebbe most ne menjunk bele...ize azaz en nem fogok az tuti..nem fogok nagy eloadast tartani thirdwire szimmotor/weapon pack/stb editbol...olvass utana a neten pl Bunyap-nal.
csaba90
oké és melyik fáljban? :S mert a Lodaut-ba vannak talán a fegyverek de nem ott kell szerintem ....

Csaby

Seaweed
"kezzel"...notepaddal pl.
csaba90
és azt hogyan tudom? <#vigyor0>

Csaby

Seaweed
mert a fegyverepackod is szerkeszteni kell.
csaba90
ohhh.. de gondoltam a játékba ha átírunk valamit akkor lehetséges :S na mind1 ha van valami akkor majd szólok 😄 és azt hogy tudom megcsinálni hogy ha átírom a repülõgépnek a hova tartozását mondjuk Soviet hellyett Hungarian-ra akkor miért nem tudok fegyvereket rá tenni? :S

Csaby

Seaweed
sehogy...igazira se lehet.
csaba90
hogyan tudok egy Mig-29-esre Aim-9-es és Aim-7-es rakétát áttenni???
Mert csak Apex Atoll és Aphid rakétákat enged fel tenni.. ami nem olyan hatásos :S 😞

Csaby

csaba90
Sziasztok na megint repülõzni volt kedvem hát elõvettem 😄
még nem állítottam be rendesen joy-ra...a g25-ömmel irányítom a gépet de nem is olyan rossz csak szoktalan 😄 elkészült már a gripen hozzá?
valami modot hallottam hogy van már de nem tudom leszedni :S esetleg másik linket tudnátok adni?

Csaby

kapcsold ki az árnyékokat az nagyon belassítja a játékot

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

BF109
Radeon 9600 XT 128 MB és 128 Bit, mittoménmilyen gyártmány. 550/350 mhz. A cerka d nem a leggyorsabb CPU de ez meg nem a legújabb gém. Csak csodálkozom h a full növényes farcry fut mint az álom ez meg szaggat rajta. Majd letkarítom a gépet szûzre hátha segít rajta, má úgy is tervezem egy ideje.

Bucser
Mondjuk celeronnal nem tudom mit akartál.... Irodai gépekbe való és nem játékra...

Meg a 128-as RadeonXT sem oksat mond arról, hogy milyen videokártyád van.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BF109
Feltettem a peccset ami van a neten, aztán kicsit mintha jobb lenne. Csak csodálkozom, h azért nem egy új gém és gyönge neki a konfigom...

Esetleg segíthet, ha az Effect Quality-t mediumra állítod, és kikapcsolod az árnyékokat meg a Cockpit Reflectiont.
BF109
Kinek hogy fut a játék? Az én konfigomban 2.66 os Cerka D, 1 GB Ram meg 128 as Radeon XT van mégis beszaggat közepes beállításnál is. Normális ez? Mondjuk elég régi már a rendszer vagy 3 éves tele szeméttel...

BF109
Bocs benéztem. Nem crack kellett csak direct x telepítés. Azt nem tudod hogy lehet több repcsit feltelepíteni a gémre, ha van ilyen lehetõség 1általán?

Seaweed
crack?! minek a crack?!
BF109
Sziasztok!
Crack fellelhetõ valahol a gémhez, én nem találtam. Letöltöttem egy német torrent oldalról de nincs semmi crack file a csomagban.

Szépen feltelepül a gém, elinul aztán kampány beállítások után, mikor már az eksön jönne kilép... szívás.

Charly
Jó kis progi ez csak merre van bent anyahajó??

Seaweed
Szagerto a gyerek...ha nem tunt volna fel a "langolo forszazs effektnel" akkor egybol lejon arrol hogy milyen frankon ra tud konyokolni a smiliegombokra....
Bucser
Grat😊

Egyébként azt ugye tudod, hogy az évek során olyan szintû moddoláson ment át az engine, hogy szépségre nincs igazán gondja szerintem (IMHO legszebb 3D-s modellek és repülõk vannak a progiban.. hát jó a táj csúnya de ki nem szarja le?? csak immelman közben látom😄

Egyébként meg 1 órára leülni és lõni pár oroszt kifejezetten jó móka vele😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
"Nos,tömören elmondom milyen is ez a játék"

Nah de kit erdekel a te velemnyed az WOE-val kapcsolatban?!
Nos,tömören elmondom milyen is ez a játék. Az elején,képek és videók alapján nagyon tetszett,bele is kezdtem a letõltésbe,amikor felraktam,és elindítottam,már a hangok tõltéskor és maga a menü is eléggé ilyen Windows 95 vagy DOS-os játék szintjére utaltak,semmi modern nem volt benne. A repülõk úgy szarok ahogy vannak,a hajtómû lángját megoldották egy bitmappal paintbe oszt jóvan,csak oda van rakva,nem is mozog semmi,a hangok szintén gagyik,a fegyverek talán amik még jók benne de azoktól sem vagyok elszállva,én mit ne mondjak nagyon csalódtam benne,még a borítója is szép,dehát maga a játék még egy elmegy-jelzést sem érdemel meg,tehát nemtudok róla nagyon jót mondani semmit,nem akarom lerombolni senki játék kedvét,egy próbát megér,de nem fogja sokáig lekötni az illetõt,ezt elõre megmondom!!!<#csodalk><#csodalk><#csodalk><#violent><#violent><#violent><#buck><#szomoru1><#szomoru1><#zavart2>

Grafika: 2/5
Irányítás: 3/5
Hang: 1/5
Játékmenet: 0,0000/5
Összviszz: egy nagy rakás FOS!
Seaweed
(bocsika leszakadt a netem...anyira armaztam hogy eszre vettem hogy a netradio a masikon elcsendesedett 😄)
Seaweed
BoPack SFP1-hez keszult. Mashoz is hozza lehet passzitani de kizarolag kezzel es egyenkent minden benne levo dolgot le kell ellenorizni hogy mukodik e ugy ahogy annak kell! ez azert van mivel az installjat SPF1-hez csinaltam, tehat mivel ahhoz keszult azon lett kirpobalva stb-stb

WoE-se rakja egybe oket hanem csak atmasolja dolgokat a telepitett WoV-bol!!! (duplikal gyakorlatilag! ez nem olyan klasszikus ertelemben vett "egybe" mint IL2 sorozatnal a merged install!!!!

(egyebirant vannak(!) difik SFP1 es todai kozt! bar a patchek ezen javitanak, illetve ha mar patchrol van szo, mint azt a bop forumon leirtam a bopack 100%-osan csak egy regebbi patchen fog mukodni! azon lesz minden ugy ahogy annak lenni kell, utana jovo patchek bekavarhatnak egyes addonok mukodesebe!!!! ezt csak ugy lehetne orvosolni, mint haogy tettem anno a BoPack keszitsenel is hogy minde patch utan atvizsgaltam mindent tovirol hegyire es ahol gubancot vettem eszre azt en kijavitottam es "kiadtam" egy ujjabb BoPackot vagy patchet! Persze ezt midenki maganak is megcsinalhatja...tehat a kerdes hogy vegulis ra lehet e aplikalni? "Igen!"...de mindent meg kell egy-tol egyig nezni hogy mukodik is e?! Ezt vegulis barki megtehet maganak is. )
repvez
Na ha ennyire fellendult a topik és seaweed is visszatért akkor megkérdezném ujra hogy lehetséges-e az SP1 a WoV és a WoE-t egybe telepiteni?Mert a WoE az alapbol felajánlja a Wov-hoz valo telepitést, de SP1-hez már nem.Ill hogy az egyéb addonokat hogyan lehet rá feltenni vagy ezt a BopPackot?
A lényeg hogy minél több repülhetö gép és terület legyen benne és ne kelljen külön-külön inditani mindegyiket.
Seaweed
Nem gond..nalami is fut torrent meg es fel savszel sincs mind kiosztva, mert ezzel a geppel attol meg szeretnek netezni es ha full kitolti a fel-savszelt egy remalom a netezes...(majd jovore jobb lesz, remelem mivel kozel vagyok a kozponthoz jo tapos netet upgradel a szolg nekem 😉)