Wings Over Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://store.thirdwire.com/store.htm
Sajnálom hogy nagyon kevesen játszanak ezekkel a sorozatok bármelyikével.. szerintem jó kis játék megvan a maga hidegháborús hangulata 😊 pár kép... bocsi hogy ilyen sok van.. 😄
Csaby
1: hogyan lehet fegyvereket beletölteni a játékban lévõ repülõkhöz?
2: hogyan lehet anyahajókat beletölteni a játékba és hozzá küldetéseket?
Engem az érdekelne, hogy a bill+egér irányítás mennyivel rosszabb a joysticknál.
Készült már olyan küldetés, ami egy elképzelt hidegháborús konfliktust dolgozna fel magyaroroszág felett?
A letöltött mod-ot hová kell bemásolni? Illetve szovjet radar irányítású rakétákat honnan lehet letölteni? Köszi.
És honnan lehet letölteni MIG 29-est???
Jó fej vagy!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Honnan lehet letölteni a Wing Over Europába repülõket???<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Volna 1 problémám! Mégpedig az hogy ha ki akarok lépni a menübe alt+q de próbáltam az esc-el is mindíg kidob az asztalra! Vki tudja mi a probláma?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
http://forum.combatace.com/index.php?autocom=downloads&showfile=6074
Csaby
Megoldottam, le lehet szedni 7z típusú zip-et és tényleg a winrar kezeli. Viszont találkoztam egy bosszantó problémával:
Szépen,minden gond nélkül feltettem a patchet és a NATO fighters I-II is. Az environmental update-et is, minden gond nélkül, mûködnek is. DE MEGSZÛNT A FORE-FEEDBACK !!!! Ez mitõl van? Hogyan orvosolható? Találkozott már valaki hasonló hibával? (Logitech Force3DPro joystickom van, és az alapjátékban szépen volt erõhatás is)
Köszi.
Az SFP meg a StrikeForce Project 1 lesz sztem ami a WOE elödje amolyan alpjáték és a WOE a kiegészitöje.
A többit nem tudom
Lenne pár kérdésem,és a türelmeteket, szíves megértéseteket kérem. Nem vagyok nagy infós.
Szeretném modolni a WoE-omat, ahogy itt ítrátok. Mi az az SFP,amit olyannyira emlegettek? A column5-ról szedtem le csomó gépet, de amint írtátok, tök furcsa a kiterjesztése 7z. Ezzel mit kezdjek,még sosem találkoztam ilyennel.
Részletes, "ezt meg azt csináld" választ adjatok lépésenként, ha kérhetem. Köszi elpre is.
CS
Megvan a játék, de az alpban ugye nincs anyahajós móka.
Én inkább a Falcon 4-ben "utazom"
Harrierrõl már volt szó ebben a fórumban, vagy a strike fighter projectesben, keress rá esetleg.
1. hogyan lehet anyahajóról fel szállni vagy arra le?
2. a Harrierrel hogyan tudok helybõl felszállni?
Csaby
az F-18-asok már nagyobb kihívást jelentenek 😄
Csaby
Csaby
és jelenleg ez a legjobb gép amivel játszottam a játékba 😄 nagyon mozgékony és fürge 😛
Csaby
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23