369
Wings Over Europe: Cold War Gone Hot
-
Mikoyan #369 hy!ez a játék olyan mint a hawx?úgyértem te kezeled pl. a fékszárnyakat meg a futókat?olyan mint a lockon vagy mint a hawx?
-
János13 #368 Szia 92koteles volna egy olyan kérdésem hozzád hogy honnan töltötted le a magyar jas-39 gripent mindennel együtt?Előre is köszönöm. -
92koteles #367 Lenne egy problémám még pedig az hogy a játékhoz letöltöttem egy jas-39-et fegyverekkel együtt a gripent bele raktam a játékba és tökéletesen működik de a sok fegyvert nem tudom hogy hova kell másolni mert a readme nem írja. A fegyvereket mivel lehet berakni a játékba? -
MiG29A #366 Köszi szépen!!!:D:D:D
-
Blade2051 #365 Hivatalosan csakis és kizárólag a fejlesztő honlapjáról szerezhetők be cirka 30$-ért letöltős formában.
https://store.thirdwire.com/store.htm -
#364 576 kbyte üzletben szoktam látni Wings Over Europe-t 2500 körül volt. -
#363 -
#362 Én szoktam vele játszani de a Wings Over Vietnammal csak,ahoz van olyan mod is ami a vietnámi gépeket is repülhetővé teszi,ráadásul egész jól ki vannak a fülkék is dolgozva a mig-21-hez.
-
MiG29A #361 Meg tudja mondani nekem valaki, hogy hol és melyik boltban tiudom megvenni a Strike Fighters 2 bármejyik részét és kb mennyiért??? :D:D -
Atesz91 #360 Én néha repülök vele pár órát, sajna eltűntek a lemezeim, úgyhogy most le kell töltenem őket:S Mennyire van élet még ezek körül a játékok körül? -
-
#358 Strike Fighters 2: Wings over Europe
Sajnálom hogy nagyon kevesen játszanak ezekkel a sorozatok bármelyikével.. szerintem jó kis játék megvan a maga hidegháborús hangulata :) pár kép... bocsi hogy ilyen sok van.. :D
-
MiG29A #357 Választ a kérdésemre a [email protected] várom. -
MiG29A #356 Szevasztok! Lenne 2 kérdésem!
1: hogyan lehet fegyvereket beletölteni a játékban lévő repülőkhöz?
2: hogyan lehet anyahajókat beletölteni a játékba és hozzá küldetéseket? -
Vardar #355 Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy a bill+egér irányítás mennyivel rosszabb a joysticknál. -
#354 Kifejezetten M.O. térkép nincs szerintem,de van egy oldal ahol nagyon sok mod és gép stb.letölthető regelés után-ingyen.Paladrian Mig-21 cockpitjai és Mig-25PDS modellje nagyon élethű pl.Van sok hidegháborús kampány mod is:Itt van a Link. -
obersepp #353 Köszi.
Készült már olyan küldetés, ami egy elképzelt hidegháborús konfliktust dolgozna fel magyaroroszág felett? -
#352 Általában minden mappa tartalmával felül kell íratni a megfelelő erdeti mappa tartalmát és annyi.De van hogy egy kattintásos telepítés van.Readme szövegfájlt nézd meg,ott le van az install menete írva. -
obersepp #351 üdv!
A letöltött mod-ot hová kell bemásolni? Illetve szovjet radar irányítású rakétákat honnan lehet letölteni? Köszi. -
#350 Én Phantomokat szoktam leölni Mig-21-el.Gépágyús közelharc jó tud lenni. -
Marci19 #349 Na valaki egy szervert akár mien csak mondjatok -
Marci19 #348 És JAAS SAAB GRIPEN-t??? -
Marci19 #347 Tud valaki Magyar szervert???
És honnan lehet letölteni MIG 29-est??? -
Marci19 #346 Köszi!!!
Jó fej vagy! -
#345 ...talán itt?! -
Marci19 #344 Helló!
Honnan lehet letölteni a Wing Over Europába repülőket??? -
#343 Sziasztok!
Volna 1 problémám! Mégpedig az hogy ha ki akarok lépni a menübe alt+q de próbáltam az esc-el is mindíg kidob az asztalra! Vki tudja mi a probláma? -
#342 Sziasztok! Valaki nem akar ezzel vagy a Wings over Israelel multizni? -
#341 ha valakit érdekel akkor tölthető a JAS-39C Gripen köztük magyar festés
http://forum.combatace.com/index.php?autocom=downloads&showfile=6074 -
SHARK13 #340 Köszi!
Megoldottam, le lehet szedni 7z típusú zip-et és tényleg a winrar kezeli. Viszont találkoztam egy bosszantó problémával:
Szépen,minden gond nélkül feltettem a patchet és a NATO fighters I-II is. Az environmental update-et is, minden gond nélkül, működnek is. DE MEGSZŰNT A FORE-FEEDBACK !!!! Ez mitől van? Hogyan orvosolható? Találkozott már valaki hasonló hibával? (Logitech Force3DPro joystickom van, és az alapjátékban szépen volt erőhatás is)
Köszi. -
#339 A modoláshoz nem értek de a 7z kiterjesztés egy tömöritési eljárás olyan mint a rar vagy a zip.Tudtommal a winrarr kezeli is csak be kell állitani az opciojába hogy az ilyen fájlokat is tömöritse ki.
Az SFP meg a StrikeForce Project 1 lesz sztem ami a WOE elödje amolyan alpjáték és a WOE a kiegészitöje.
A többit nem tudom -
SHARK13 #338 Üdv mindenkinek!!!
Lenne pár kérdésem,és a türelmeteket, szíves megértéseteket kérem. Nem vagyok nagy infós.
Szeretném modolni a WoE-omat, ahogy itt ítrátok. Mi az az SFP,amit olyannyira emlegettek? A column5-ról szedtem le csomó gépet, de amint írtátok, tök furcsa a kiterjesztése 7z. Ezzel mit kezdjek,még sosem találkoztam ilyennel.
Részletes, "ezt meg azt csináld" választ adjatok lépésenként, ha kérhetem. Köszi elpre is.
CS -
#337 Jó a 29-es, megnéztem.
Megvan a játék, de az alpban ugye nincs anyahajós móka.
Én inkább a Falcon 4-ben "utazom"
Harrierről már volt szó ebben a fórumban, vagy a strike fighter projectesben, keress rá esetleg. -
#336 Nézz be ide esetleg : B.O.P. Fórum -
#335 jó lenne ha valaki írna....
1. hogyan lehet anyahajóról fel szállni vagy arra le?
2. a Harrierrel hogyan tudok helyből felszállni? -
#334 Adder rakétákat pakoltam rá.... mivel az a legjobb nekik :D de lehet a többit is használni.... R-77 Adder rakétákkal legyőzhetetlenek :D F-15-ösöket oly könnyedén szedem le vele :D még rám se tudnak tapadni :D
az F-18-asok már nagyobb kihívást jelentenek :D -
#333 készen van a Mig-29 festése.... www.csabaoldala.atw.hu -
#332 nem tudjátok hogyan lehet azt megcsinálni hogy anyahajóról lehessen felszállni vagy arra le...???? kérem valaki segítsen már :D -
#331 van egy jó hírem lassan készen vagyok a Mig-29-el :D a sztem jól sikerült már csak apró simítások vannak.... picit átírtam pár dolgot is...
és jelenleg ez a legjobb gép amivel játszottam a játékba :D nagyon mozgékony és fürge :P -
#330 de az le van irva hogy mit hova masolj...