Assassin\'s Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Winz
Most nem akarom az ördögöt......de ha abból indulunk ki,hogy a MOH:Airborn még nem jött ki PS3-ra és már októberre ígérték,akkor félek az Assasin's is csúszni fog decemberig.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Winz
Zsír új Assasin's Creed videók itt !

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Lara Snake
Elõre is mindenkitõl elnézést kérek, amiért ilyen hozzászólást írok, mert ez nem feltétlenül a játékhoz kapcsolódik. Ugyanis én azért vagyok itt, hogy a játékokról társalogjak olyan emberekkel, akiknek ugyancsak van véleménye ezekrõl a dolgokról, és nem másokról, tehát nem azért vagyok itt, hogy mindenkibe belekössek...
És tõled is elnézést kérek KandurEX, amiért ezt írom neked, de... Igen ez a trailer igen is új. Több szempotból is:
1.: A legutóbbi hivatalos trailernél újabb, tehát "új".
2.: A topikban még nem szerepel, tehát "új".
3.: Mivel még nincs ennél frissebb trailer, ezért ez "új".
És még egyszer elnézést, nem akartalak megbántani, vagy fikázni -ez nem az én stílusom- ,de most úgy éreztem, hogy ezt le kell írnom. Nem vitát akartam elindítani ezzel, úgyhogy én ezt a dolgot, és témát itt be is fejeztem. Még egyszer bocs.

Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.

kardvágás

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

néztem game play videókat az lehetséges hogy egy halálos teljes védekezés nélkül kapott karvágás az a játékban is halálos

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Kandurex
új?...3 napos...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lara Snake

Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.

nagyon fasza... mászásával szvsz nincs semmi baj, nekem még tetszik is ahogy mászik😊
Winz
Mászik mint majomok 😛
Csúf az nem lesz,ez tény.
új tréler

ha minden igaz konzolra szeptember 25-én jelenik meg, pc-rõl 1enlõre nincs hír...
pc-re nem hiszem...
mikor jelenik meg pc-re mert valahol azt olvastam h szeptember 7-én Európában
Winz
Mercyboq

http://www.gamekapocs.hu/cikk/1695/669/1/Assassins+Creed+Elozetes
Winz
Ööööö..........................hírek ?

SNAKE01
vannak

Winz
Hírek? <#conf>

Alwares
De az a világ amit bemutat nem is volt színesebb 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Ewergo
Szerintem is egy komoly darab lesz. Szineket levették és a mozgásokra, részletezésre adtak inkább mint a Gears of war-ban.

Alwares
Marha jó game lesz, az utóbbi idõk egyik legjobb ügyességi-akció játéka lesz, remélem nem fogunk csalódni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ronihun
engem meg az a rész amikor kergeti a célpontot és a feje fölöttt ugrál...és a graf olyan mintha egy cutscene videóval játszanál nagyon jó gém...nemtom hogy lesz meg😞

...

nem kifejezés... az a pillanat fogott meg, mikor elsétál 1 ember mellett, és kissé félrelöki. Nem semmi...
ronihun
sztem senki ne látogatja ezt a topikot dde azért belinkelem...
http://media.pc.ign.com/media/839/839699/vids_1.html
az elsõ videó az E3 dEmo...nagyon ütõs....

...

22Barna22
Csak mert olyan szépen kérted 😄
Elkezdem a folytatást... Pár nap és itt lesz!

Winz
Iszom a szavaidat!
Várom a folytatást!
Még leírást,még!<#worship>

ThugEdge
akkor itt van neked mingyá a tenchu-z,mondjuk grafikailag meg sem közelíti ezt,de lehet ninja-hitman-ezni benne

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

hi
most töltöttem le az új assassin videót a pcgururól! Ezért a játékért biztos fogok venni egy 360as ladát.(ládát/boxot)
ennél jobban csak akkor tetszene a játék, ha 400évvel késõbb Japánban játszódna és ninja karaktert kéne irányítani, hú wazze nagyon várom...!
22Barna22
nekem még nics 😞 nincs rá fedezet <#sir><#sir><#sir><#sir><#sir><#sir><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>
de megpróbálok beszerezni egyet :S

Énis!
Már nem tudtam várni vettem egy boxot és nem bántam meg.
Dead Rising PGR3 stb

Egyszeru Dal

22Barna22
de mit javítsz ki valamin ami pont úgy jó ahogy van 😛 <#buck> na mindegy...amúgy én is XBox-ra várom :Z

Én kijavítottalak te meg felkaptad a vizet...

Egyszeru Dal

22Barna22
Szerintem pont annyira jól fejeztem ki magam amennyire kellett...nem neked szólt a válasz hanem Mike0013-nak...Szóval rád a legkevésbé sem tartozik...Mivel az volt a kérdés: "Meg fog jelenni PS2-re?" gondoltam Mikenak PS-e van ezért nem érdekli más, csak hogy az általa elérhetõ gépen lesz-e...nem más...Plusz ha elolvasod az aláírását... Szóval te nem tudom mi a rossebnek szólsz bele...Nem veszekszem veled

Assasin's Creed videók, HD videók

(X06 Onstage Demonstration Cam HD-144mb)ezt nézzétek meg. X360on nyomják a demót😄 a többit is érdemes megnézni aki még nem látta õket😊

Akkor fejezted volna ki jobban...

Egyszeru Dal

22Barna22
mondtam én hogy csak arra??? <#gonosz3>

idézem Mike0013-at:"akkor ez a játék meg fog jelenni ps2-re?"

Én meg erre: PS3-ra fog megjelenni....3-ra! és ez volt a lényeg nem azt mondtam hogy csak PS3-ra fog <#duhos2>

Énis! 😄

Egyszeru Dal

1.:Csak lejjebb kellett volna scrolloznod egy kicsit...loller:
"bocsi, hogy nem olvasok vissza..."
2.😛s2-re nem jelenik meg
de Xbox360, PS3, es valoszinu, hogy PC-re is megjelenik

Egyszeru Dal

ThugEdge
így van 360-ra várgyuk

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Nemcsak PS3-ra...

Egyszeru Dal

22Barna22
PS...(inkább kiírom egészben, így tisztelgem a gép elõtt)

PlayStation 3-ra fog megjelenni és ki**szottjó lesz! <#nevetes2><#nevetes1>

nem

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

mike0013
hello!
bocsi, hogy nem olvasok vissza...
akkor ez a játék meg fog jelenni ps2-re?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Lehet, hogy neked semmi ujdonsag de talan masoknak.
Amugy meg tenyleg nem lattam semmi egetrengetot en sem benne...
De majd kiderul...

Egyszeru Dal

DoNorBi
egyetért<#eljen>de ha nem haragszol nálam csak a top10be van😊

Haverok, Buli, Fight Club!

SOC a konzoltörténelem egyik legjobb játéka bennevan a top 3ba az 100%!!!
DoNorBi
most hogy mondod😊SoC-ba jobban megvan csinálva pedig az ps2...

DoNorBi
ugye ugye😄

22Barna22
(én a ló mozgásán vettem észre némi javítanivalót)

22Barna22
van benne valami...😄

DoNorBi
gondolj bele ps3-n ilyen nevekkel fog harcolni mint:devil may cry 4,heavenly sword,ninja gaiden és akár még az mgs 4et is idevehetjük...megmerem kockáztatni hogy azok odavernek neki
pc-n viszont ellenfél hiányában sláger lesz,de nyugodtan cáfolj meg ha nem így van