513
Assassin\'s Creed
-
#193 Elolvastam, mivel már tisztában voltam a spoileres dolgokkal, viszont sok érdekes dolgot vettem ki belőle :D
Ez most TÉNYLEG spoiler, szal ha elolvassa valaki akkor ne problémázzon (mármint a spoiler ÉS a sztori, amit partizan182 linkelt.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pölö az nekem új, h a Creed rend vezetője ilyen kis pöcs :P -
#192 énis kb ezt vettem le. -
partizan182 #191 Írtam egy kis összesítést a sztoriról, remélem segít.
Sztori -
el bruja #190 ja hát kéne 1ien összesítés, ha vki tud, az télleg leírhatná hosszan spoilerben , nemkéne össze-vissza találgatni. -
el bruja #189 vmi olyasmit mondott a játékban, hogy a jövőben a srác, az Altair leszármazottja. És vhol a DNSeiben van eltárolva eza régi emlék... asszem, még ezt értem, de hát a vége... azasok izé a padlón meg falon nekem érthetetlen meg hogy jön elő aza látás. -
#188 és az az időutazás?vagy mi a fene.merthogy a jövőböl a múltba,nade mér.és milyen szándékkal.és hogy miköze altairhoz a jövőbeli srácnak.úgynézki tudom,nade mégse nagyon értem meg hogy mit hogy.érdekelne ez.meg végülis az egész miről is szól.spoilerben :-c -
el bruja #187 nicsmit. De sajna ez csak egy kis részlet, az angol cikk bővebben leírja. -
#186 köszönöm szépen. -
el bruja #185 egy régebbi cikk:
Kezd oszlani a homály az Assassin's Creed körül: az Ubisoft első fejlesztői naplója a játék háttértörténetével, hősünk céljaival, a helyszenekkel, és mögöttes tartalommal foglalkozik.
Foglaljuk össze röviden a lényeget: az eddigi képeken és videókon ugyan csak egy helyszínt mutogattak, de ez nem jelenti azt, hogy az AC egy városra korlátozódna. Ubiék több korabeli (1191-ben járunk, ugyebár...) keleti nagyvárost modelleztek le. A főhős, Altair feladata kilenc célpont eliminálása lesz. Összekötő kapocs: mindannyian felelősek a harmadik kereszteshadjárat eldurvulásáért, így mindenkinek jobb lenne, ha ők nem lennének... Gonoszék a valóságban is léteztek, és ugyan nem pontosan azt és úgy csinálták, amit a játékban művelni fognak, de a vázlatos történelemhűség azért megvan. Egy pontig, persze: a sztori jóval túlmutat az ismert eseményeken, a kilenc rosszember összeesküvést sző, ez pedig sok mindent befolyásolhat, akár még a jövőt is... A fentiek erősen alátámasztják az Assassin's Creed félig-meddig eddig is ismert fordulatát - a játék nem kizárólag a múltban játszódik, és jelentős szerepet kap benne az időutazás is (vagy valami ahhoz hasonló). -
el bruja #184 nah nekem eza 17. meg a 13. sem rémlik...:D van amit értettem a sztoriban, de sajna a nagyját nem:( most elkezdtem előlről, és +próbálom érteni hogy miről van szó... azért kösz:D -
#183 ezt valaki nemtudná lefordítani?
vagy magyarul valahol megtalálható? -
#182 Story
The overall story within Assassin's Creed is set in the near-future, where barkeeper Desmond (the character controlled by the player) has been kidnapped by an unknown person prior to the start of the game, and is brought to the Animus project. The Animus is able to pull out memories from ancestors of the user, allowing the user to replay those memories as if he were there himself. Desmond was "chosen" for the project due to his relationship to his ancestor Altaïr, a member of the Assassins during the Third Crusade of the Holy Land; the researches express interest in understanding more of how the Assassins worked. Though initially Desmond's sub-conscious rejects the memories of Altaïr, he eventually learns to accept them and is able to proceed to follow Altaïr's actions through the Animus.
The memories of Altaïr that Desmond experiences start in AD 1191: Richard the Lionheart has just recaptured the port city of Acre from occupying Muslims. With a base of operations established, the Crusaders prepare to march south. Their true target is Jerusalem – which they intend to recapture for Christianity. However, Saladin, leader of the Islamic army, currently rules the city. Stinging from his army’s defeat at Acre, he will not allow Richard to humiliate him again. The Muslim forces are massing in the ruins of Arsuf, intending to ambush the Crusaders and prevent them from reaching Jerusalem. These war maneuvers have left the rest of the Holy Land wide open. While Richard and Saladin battle one another, the men left to govern in their stead have begun taking advantage of their newfound positions of power. Exploitation, manipulation, and provocation rule the day.
The first memory Desmond experiences is that of Altaïr failing to assassinate the Grand Master of The Templar Knights, Robert de Sable, and recover the order's treasure. Due to this, Altaïr is demoted to Uninitiated (the lowest rank in the Assassin Order). But Sinan, leader of the Assassins, offers him an opportunity to redeem himself. Altaïr must venture out into the Holy Land and assassinate Nine men said to be exacerbating and exploiting the hostilities created by the Third Crusade. In doing so, he will stabilize the region, allowing Sinan to usher in an age of peace.
Along the way, however, he will begin to discover that his targets are bound by more than just a shared interest in personal gain. They share membership in a secret society familiar to the Hashshashin. And they are not simply looking for profit. Their true goal and how they plan to achieve it leads to a modern-day conspiracy with secrets to be discovered during the course of the story. -
Jissi #181 Ha valaki nagyon keresné a zászlókat:
http://www.flickr.com/photos/20217538@N00/sets/72157603196347550/ -
#180 Onnan? Nem tudom... onnan elolvastam az utolso emailt ami kideritette ki az a 17-edik. Az irta oda a jeleket es amint latod a 13-mas szam ott van :D -
Ragnar360 #179 Na mondom rákeresek már hátha van itt is vmi tpoik a játéknak :D
na ha mindenjol megy holnap meglesz Collector's E. -be a game, alig várom már , 1-2 emberke ismerhet innen a 360 topikbol az tudja ,h már majd megzavarodok ,h játszahassak vele :D
u.i: akinek megvan véletlenul CE változatban a játék az dobhatna rám egy privit plzzz , gondolom nem mindneki warez verzioba nyomja :) -
el bruja #178 öhh...majd 1kis magyarázatot tolhatnál spoilerben a vége miatt, mert "ránéztem a falra" és onnan...? -
#177 Az igen, végig is toltad!?! :D Hosszú a játék amúgy? Mondjuk PoP-ékhoz képest. Bár ez sokkal pöcsölősebbnek tűnik, mint a prince-k, menj ide menj, oda, tarts fejben 100 dolgot, hogy mi hol van, mit kell csinálni stb.(tudom van térkép de ha nem folyamatosan játszol azért elfelejted mit, hogy, merre) -
el bruja #176 sztem nagyonjóó... nincs vele problémám,legalábbis nekem. Még azt is álmodom, hogy ezzel jáccom. -
#175 Az olvasottak alaplyán elég szarozósnak tűnik a játék :(
Köv hónapban asszem inkább a NFS:pro street lesz a nyerő nálam,vagy az a mászkálóskincskeresősrvaannya nem jut az eszembe...Uncharted nah. -
zs0ltee17 #174 okézs! köszönöm a segítséget! remélem nem lesz több ilyen elakadásom! megpróbálok kicsit kreatívabb lenni majd! -
el bruja #173 ugyanazt a gombot kell nyomnod, mint amikor finomal félretolsz valakit, csak folyamatosan, miután odaértél mögé... és így egy pillanat alatt meglesz, csak vigyázz, mert néha hátranéz, és ha észrevesz, hívja az őröket. -
#172 Zsebmetszés. Lopj valahogyan. Leírják tutorialban, bár nekem még nincs meg.. -
zs0ltee17 #171 sziasztok! segítsetek nekem plz! valami pickpocketet ír ki de nem tom mi a küldetés, egy ilyen árussal kéne valamit csinálnom aki kosarakat árul! előre is köszi a választ! -
#170 Na vege... a credits utan mnit kell csinalni mert csak maszkalok es semmi sem tortenik :( -
#169 Jeruzsalemben nem talalok 12 zaszlot.. a tobbi megvan...
Amugy pofara esek mert mindig mikor asziszem hogy vege kiderul hogy meg van :D -
#168 köszönöm szépen.^^ -
#167 Verbatim vagy ricohra és +-os legyen a dvd.Nekem lg dvd íróm van eddig nem írt rosszul.A többi meg levan írva xbox 360-as fórum FAQ-ban. -
#166 helósztok.
megszereztem ezt a verziót:Assassins.Creed.PAL.X360-Allstars
és az lenne a kérdésem hogy,miféle dvd-re ajánlatos ezt kiírni,naés hogy mivel.és hogyan.nagyon érdekelne mivel 1 dvd-t bár elbasztunk erre.plz help.valaki magyarázza el nekem,nem értek ehhez,még nem csináltam ilyet,és az a dupla rétegű dvd meg nem olcsó azért. -
#165 hát pl én mellék küldinek venném még a tornyok megtalálását,ugye amik adják a térkép részleteket,akkor végül is a zászlógyűjtögetések, kihallgatások,lopások
de mondom én még csak damaskusban járok/jártam...mert,hogy úgy tűnik most döglött már megint meg ez a tetves szemét gép
szal egy idejig csak csorgatom:( -
el bruja #164 1ébk milyen mellékküldetések vannak? azon kívül, hogy megmented az embereket a katonáktól... -
#163 én nem értem mi a baja néhány tagnak ezzel a játékkal
én most még csak damaskusban vagyok,de tegnap 3-4 órát csak azzal töltöttem,hogy túristáskodtam:) a városban,másztam,csinálgattam a mellék küldiket
lehet,hogy hasonló küldetések várnak rám,de egyszerűen annyira él az egész map,hogy nem is tudom mikor láttam ilyet utoljára
nálam tartja a 10-est eddig -
darkling #162 Review -
#161 Csodalatos meg stilusos de akkora az ismetlodesi elem benne hogy mar neha idegesit.
Maszal fel a tornyokra , menstd meg a 15 parasztot , fussal a zaszlok utan , roboljal ki egy emnbert.... aztan egy erdekes boss kill es kesz , kezdodik egesz az elorol. Meg nem untam meg de ma delutan mar idegesitett...
A harcok meg ilyen rohogve olok meg fel varos katonat... az elejen meg kettot sem birtam...
Na jo jatek ez csak neha idegesit :PP -
#160 ha a közelükbe érkeznek a katonák, akkor elkapják a kezüket, lödkösik őket és így tartják fel -
#159 En meg mindig nem vagom hogyan lehet azokat a embereket hasznalni akik alitolag utonalnak amikor engem uldoznek ... -
el bruja #158 ha minden igaz, magától kéne hogy mentsen... legalábbis nálam magától ment. -
#157 Mindenki játszik?
-
#156 szerettem, köszi, 1-2 értékelést megvárok oszt rendelem befele kűfődrő :D -
#155 Tudnátok segíteni, hogyan hol tudok menteni.
Tegnap játszottam több mint 3 órát, kiléptem a játékból és nem mentett semmit.
Kezdthetem előröl kiccsit ideg vagyok!
Köszi előre is! -
#154 illetve tán nekem ez egy kicsit komolyabb hangvételűnek tűnik
én imádom