Assassin\'s Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
És tõled is elnézést kérek KandurEX, amiért ezt írom neked, de... Igen ez a trailer igen is új. Több szempotból is:
1.: A legutóbbi hivatalos trailernél újabb, tehát "új".
2.: A topikban még nem szerepel, tehát "új".
3.: Mivel még nincs ennél frissebb trailer, ezért ez "új".
És még egyszer elnézést, nem akartalak megbántani, vagy fikázni -ez nem az én stílusom- ,de most úgy éreztem, hogy ezt le kell írnom. Nem vitát akartam elindítani ezzel, úgyhogy én ezt a dolgot, és témát itt be is fejeztem. Még egyszer bocs.
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Új Assassin's Creed trailer
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
...
http://media.pc.ign.com/media/839/839699/vids_1.html
az elsõ videó az E3 dEmo...nagyon ütõs....
...
Várom a folytatást!
Még leírást,még!<#worship>#worship>
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
most töltöttem le az új assassin videót a pcgururól! Ezért a játékért biztos fogok venni egy 360as ladát.(ládát/boxot)
ennél jobban csak akkor tetszene a játék, ha 400évvel késõbb Japánban játszódna és ninja karaktert kéne irányítani, hú wazze nagyon várom...!
de megpróbálok beszerezni egyet :S
Már nem tudtam várni vettem egy boxot és nem bántam meg.
Dead Rising PGR3 stb
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
(X06 Onstage Demonstration Cam HD-144mb)ezt nézzétek meg. X360on nyomják a demót😄 a többit is érdemes megnézni aki még nem látta õket😊
Egyszeru Dal
idézem Mike0013-at:"akkor ez a játék meg fog jelenni ps2-re?"
Én meg erre: PS3-ra fog megjelenni....3-ra! és ez volt a lényeg nem azt mondtam hogy csak PS3-ra fog <#duhos2>#duhos2>
Egyszeru Dal
"bocsi, hogy nem olvasok vissza..."
2.😛s2-re nem jelenik meg
de Xbox360, PS3, es valoszinu, hogy PC-re is megjelenik
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
PlayStation 3-ra fog megjelenni és ki**szottjó lesz! <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
bocsi, hogy nem olvasok vissza...
akkor ez a játék meg fog jelenni ps2-re?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Amugy meg tenyleg nem lattam semmi egetrengetot en sem benne...
De majd kiderul...
Egyszeru Dal