Assassin\'s Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
én nem értem mi a baja néhány tagnak ezzel a játékkal
én most még csak damaskusban vagyok,de tegnap 3-4 órát csak azzal töltöttem,hogy túristáskodtam😊 a városban,másztam,csinálgattam a mellék küldiket
lehet,hogy hasonló küldetések várnak rám,de egyszerûen annyira él az egész map,hogy nem is tudom mikor láttam ilyet utoljára
nálam tartja a 10-est eddig

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Sephi
Csodalatos meg stilusos de akkora az ismetlodesi elem benne hogy mar neha idegesit.

Maszal fel a tornyokra , menstd meg a 15 parasztot , fussal a zaszlok utan , roboljal ki egy emnbert.... aztan egy erdekes boss kill es kesz , kezdodik egesz az elorol. Meg nem untam meg de ma delutan mar idegesitett...

A harcok meg ilyen rohogve olok meg fel varos katonat... az elejen meg kettot sem birtam...

Na jo jatek ez csak neha idegesit 😛P

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hyder
ha a közelükbe érkeznek a katonák, akkor elkapják a kezüket, lödkösik õket és így tartják fel

Steam: [HUN]Feriggno

Sephi
En meg mindig nem vagom hogyan lehet azokat a embereket hasznalni akik alitolag utonalnak amikor engem uldoznek ...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ha minden igaz, magától kéne hogy mentsen... legalábbis nálam magától ment.
dardevil
Mindenki játszik?

EmThor
szerettem, köszi, 1-2 értékelést megvárok oszt rendelem befele kûfõdrõ 😄

dardevil
Tudnátok segíteni, hogyan hol tudok menteni.
Tegnap játszottam több mint 3 órát, kiléptem a játékból és nem mentett semmit.
Kezdthetem elõröl kiccsit ideg vagyok!

Köszi elõre is!

ThugEdge
illetve tán nekem ez egy kicsit komolyabb hangvételûnek tûnik
én imádom

ThugEdge
hát sztem ha szeretted az ubi-s pop-okat és úgy érzed, hogy azoknak nem ártott volna egy kicsivel több szabadság,akkor nem kell semmilyen rivjú,vágj bele nyugodtan

EmThor
nem spoileres leírást tudna valaki írni a játékról, röviden? ps3-ra lenne és sok pénzért 😊 köszi! (persze netes review-kat még várok)

Sephi
Te... en az elejen naon nehezen kuzdottem de most rajotem hogy meg 7 katonat is ugy levagok hogy hozzam sem nyulnak.

Amikor pl szerencsetlen parasztot kell megmenteni akkor az elso az legyen hogy azt az ort aki ugy all hogy feled azt leszurod a rejtett kessel 😄 Aztan mire raeszmel a tobbi hajra a harc.

1. Vagy fentrol tamadom le es a hulyek felmasznak majd lelokdosom oket.
2. Vagy sima COUNTER ATTACK-al szejjel vagom mindet 😄

En most vagyok Jeruzsalemben de meg mindig nem tudom hogy kell keseket dobalni 😞

carterx
2 város,falu közt azzal közlekedsz,de veszélyes mert ha hozzáérsz valakihez vagy csak nyerít a lovad,egybõl rádront az összes katona.

Sephi
Ugyertem hogyan kell mondjuk a tetorol raugranni?

musha
amúgy iszonyat királyság a játék, csak reménykedtem, hogy tényleg nagy bejárható terület van, de nem csalódtam 😊
egy picit jobban örültem volna, ha nincs ez a mai kori kavarás...tudom, ez a történet része, de ha csak a múltban játszódna, az személy szerint jobban bejönne. minden egyéb szempontból 10 pont!

musha
ha a d-padon a fentire gondolsz, akkor csak simán LT-vel kijelölöd az ellenfelet, és ha közel vagy hozzá X-szel szúrsz.

Sephi
Ize , a rejtett kest hogy a turoba kell hasznalni?

kösz sikerült 😄

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

ThugEdge
nagyjából ilyesmit jelent:
ûlj le a közeli pad(?)-ra és a célszemélyt hallgasd ki

én is elakadtam!
amikor másodszor visszaküldenek faluba két fószerhez kell mennem na és ott kiírja h eavesdrop ,,Sit on a nearby bench and lock on the target to begin eavesdropping,, nah itt mit kell pontosan csinálni?

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

D4nY
olyat is lehet? xD amugy ennek a játéknak mi a lényege? xD

xP

carterx
én már lovagolok (lovon)

D4nY
kurvajógraf + már az elején kristen bell köszönt... kell ennél több? xD

xP

ThugEdge
figyuzzatok
mi van azzal a dologgal,mikor megjelennek ilyen fehér scifi-s ábrák?azt mondja nyomjak valamilyen/bármilyen gombot csak má nem tudtam elolvasni a végét😊

Sephi
Inkabb visszaemlekezesnek hivnam 😄

Smuge
Ezt az idöutazást hogy kell elképzelni? Már aki érti történetet 😊

carterx
jaja,még jó hogy van a gps és látod hol a feladat.
na akkor majd hozzád jövök segítségért <#nyes>

Sephi
A zaszlok azok bonuszok! Nem kotelezo osszegyujteni oket de nem is art!

En mar jo messzze vagyok! Irgalmatlan egy jatek! Az zavar hogy nincs felirat es neha egyszeruen nem ertem mirol van szo 😄

carterx
megoldottam,lopni kell az öregtõl séta közben 😊
nem semmi trükkös játék..

carterx
Amúgy jól néz ki valóban,csak az kicsit fura hogy idee-oda lépkedünk az idõben,hol a jövõben van hol meg egy faluban kell kardozni,stb.
Nem árt hozzá angol tudás 😊
Az egész mintha egy emlék lenne amit beültetnek a memóriájába egy tagnak.Néha azt mutatják ahogy betöltik neki egy ágyon,ez mintha a jövõben lenne,aztán idetesz a faluba.
Állat volt ahogy véletlen megütöttem egy csajt és rögtön megtámadtak a katonák és 10 percig menekültem elõlük mire találtam egy biztonságos menedéket ahol meglapultam amíg elcsendesedett a környék.vigyázni kell mit nyomsz a távon,minden gombot használni kell,van hogy egyszerre 3-at is.Kicsit zavaros a történet eddig

carterx
Hy

na én már el is akadtam vele.Ott vagyok amikor 20 zászlót kellene gyüjteni,és annál a fószernál vagyok ahol PickPocket aktiválást ír valami küldetéshez és nyomjak LT gombot.
Na hiába nyomkodok ott akármit is semmi nem történik.Eddig 7 zászlóm van,vagy mindnek megkell lenni ehhez?

GoKu x
aki próbálta az írjon le MINDENT róla 😄

Kis beszámolót ha lehet!😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

hát ja a helyedben én sem aludnék😄
Sephi
ATYA ISTEN HOGY NEZ KI EZ!

Amikor kiprobaltuk most egy honapja a techet akkor messze nem volt ennyire szep! Jo lehet nem LCD.

Nem alszok egesz ejjel!!!

<#wow2><#eljen><#taps>
Sland
kijött 😊

Assassins.Creed.PAL.X360-Allstars

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sephi
Nem is a graf mint inkabb a jatekmenet erdekelt 😄

Nagyon várom a napot, hogy végre kezembe kaphassam az assasin's creed-et. Végre egy hihetetlen grafikájú játék, ami a a gears of war fantasztikus grafikájához képest végre versenyképes.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Lara Snake

Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.

Ewergo
Én elöreláto vagyok és a reszelö majd a kenyérben lesz vigyázz. Az õröket bizd rám...! 😊

Sephi
Nem fog vaze mert irtam nekik emailt hogy ha l merik halasztani akkor felrobbantom a szekhelyuket.

Winz
Aztán benyögik,hogy csúszik karácsonyig,ahogy az augusztusi MOH <#vigyor1>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Már csak pár nap és itt az Assassin's Creed! alig várom. 😄
Csináltam is egy bannert:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

<#taps>
Sephi
Az Assassin's Creed konzolos verzióival (X360, Ps3) elkészült az Ubisoft Montreal, november 13-án kerül a boltokba. Most lélegzetvisszafolytva figyelhetik milyen sikert arat a kisérletük, Jade Raymond szerint, ha megfelelõ fogadtatásra talál, már kezdik is a folytatást. De lehet, hogy Patrice Désilets a hõn áhított Jézusos játékába kezd bele 😊, majd eldöntik. A PC verzió valamikor jövõ év elején érkezik, drukkolunk neki.

/hurra

Winz
Csak a COD4 ne csússzon,mert akkor eret vágok <#duma>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Ewergo
Most nem rosszindulatbol, de szerintem 2 ördögöt is festhetsz a falra. Sony-nak nem annyira érdeke a program megjelenés mint az MS-nek.