513
Assassin\'s Creed
  • el bruja
    jaaa.kösz a gyors segítséget:D eléggé furcsa a vége, a másik 2 gépet meg se tom nézni az e-mailek miatt, korábban vmit elfelejtettem, sajna megint végig kéne vinni
  • offkorz
    mert az emlékei átélésével tört elő ez nála.és a történések hozták elő mindezt.
  • el bruja
    köszi szépen. De ha a leszármazottja, korábban miért nem "jött elő"?
  • Sephi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. A pontok ahol a tobbi szemt artifaktok vannak.
    2. Ugy hogy Desmond = Altair csak eppensegel a leszarmazotja.
    3. Egy olyan embert akibol tobbet ki tudtak szedni mint Desmondbol. Lathato egyben a karesztes evek es a egyiptomiak is...

• el bruja
    nah végigvittem újra, hátha megértem a történetet. Van ami tiszta lett, de 1-2 dolgot nemértek...
    miket jelöl a térképen az a sok pont, hogy jött elő a végén hirtelen az a látás, és kit tarthattak előttem ott...
    ha vkinek lenne rá tippje, írja már le pls mert már tisztára belezavarodtam....
  • ThugEdge
    és ez?
  • konzz
    Assassin's Creed 11,5k /bontatlan/
    [email protected]
  • Tomy Lee
  • Lyan Kyj
    Vótmá?

Hatalmas!:DDDD
  • Grizzly4x4
    köszi akkor ezt teszem csak ugye maga az a bizbasz amit követni kell ami navigál az a négy faszihoz vezet
  • vili 27
    Velük ne foglalkozz, mármint a 4 faszival. Nézz körül, és a magasba tornyosuló építmények közül mássz meg 1-2őt, majd Y gomb, és ments még néhány civilt, utánna kapsz küldetést.
  • Grizzly4x4
    köszi megpróbálkozom vele lehet hogy valami mellékküldit kéne még csinálni csak fogalam nincs hogy mit mert 4 faszi beszélget és nem tudom őket bántani és nem tudom oket lookolni sem
  • vili 27
    ha ott vagy ahogy gondolom akkor lekell csapnod majd egy tagot, de előtte mássz fel néhány magas épületre ahol majd nyomnod kell az Y gombot hogy belásd a környéket. Olvasd PARTIZAN182 írását, tegnap 20:50.
  • Grizzly4x4
    hopp a vége lemaradt szóval nem tudok továbbmenni :)
  • Grizzly4x4
    Bocsi hogy megint itt bénázok de megint elakadtam most a lovaglós rész után vagyok egy éületben aminek csak a tetején lehet kimenni és van benn egy szoba egy fószerrel akihez ha odamegyek valamit beszél nekem aztán nem történik semmi. kimászom a tetőn és 4 fószert kell asszem kihallgatni és valami Wiew Point-ot ír ki (mellette van egy kép ahogy a föhös a ház tetjének a szélén ül) meg hogy menjek vissza a házba a faszihoz infokért de lehet hogy tök rosszul fordítottam és nem tudok sehogy se tob
  • vili 27
    Köszönöm szépen az infót.
  • Alwares
    Én eddig játszottam vele pár ótát és már több mint háromszor megcsináltam :)
  • amdrula
    Én kifejezettem szerettem az átvezető beszélgetéseket, és egyik sem volt 20 perc. Amúgy meg idegesített volna ha véletlenül elléptetem, szal jó ez így. :P
  • Jissi
    Ez szerintem hallgatózás lesz. Ülj le egy közeli padra, jelöld ki a célszemélyeket és nyomd meg az Y-t.
  • Jissi
    Ha nagyon kicentized akkor meg lehet csinálni. Röptében kijelölni és High profile assasination (RT+X). Abszolut szerencse kell hozzá, hogy pont olyan messze álljon a ház szélétől hogy oda essél. Mindjárt megvan az 1000/1000, de talán ha háromszor sikerült.
  • Röfikapitány
    Nem mindig van hangulata az embernek 20 perces RIZSÁZÁST vágighallgatni!!!Valamikor csak nemes egyszerőséggel játszani szeretnék!!!!!!!!!
  • Grizzly4x4
    cvalaki segítsen már az assassin creed-be ott vagyok egy kútnál de fogalmam nincs hogy kell továbbmenni a navigáció szerint helyben vagyok és valamre focusálnom kell az arra alkalmas gombal legalább is ezt vettem ki abból amit kiírt nekem. ez egyébként még a játék elején van kb 1.5 órát játszottam
  • partizan182
    Sehogy sem lehet tetőről ugrani gyilkolásra (legalább is én nem találtam ilyen lehetőséget), a trailer amiben ezt láttad egy target-render.

Az átvezető rizsázást meg történetnek hívják.
  • partizan182
    Alapvetően így működik:
    Felmész egy magas épületre, nyomod az Y-t, körbemegy a kamera, a körülötted lévő események megjelennek a térképen. Ezek részben civil mentések (miután lenyomtad a guard-okat bal ravasszal rá kell nyomni az áldozatra hogy sikeres legyen a misszió), részben új viewpoint-ok (kis sasok a térképen), részben sztori missziók (orgyilkolás, zsebelés, kihallgatás Stb). Mielőtt a fő target-et ki tudnád nyírni, ezeket a sztoiküldiket kell csinálgatni (infót szerzel így a célpontodról), de nem kell mindet, úgy 3-4 után már mehetsz a boss-ra.

Tehát ha megvan pár sztorimisszó, visszamész a város Assasin-épületébe (aminek a bejárta a tetőn van), dumálsz a klántársaddal, majd mehetsz a kill-re. Ennyi. Minden városban ez a séma.

Kardozásnál folyamatosan kapod az új mozdulatokat ahogy haladsz a játékban. Saslátás effekt lényege, hogy pl ki tudd szúrni a célpontodat egy sűrű tömegben.
  • zoli80
    massz fel minden kilato pontra es vidd a fo kuldetest,ne parasztokkal foglalkozz.
  • Röfikapitány
    Hi!Hogy lehet a tetöről ráugorva kinyirni az ellent?
    Miiiiért nem lehet elnyomni az átvezető rizsázást!!!!!ÁÁÁÁÁÁ!!!
  • vili 27
    SEGíTSÉG !!! 4 órányi játék után bolyongok. Átlovagoltam egy városba. A jobb lenti sarokban mindig mutatja hogy merre találom a következő feladatot, de már harmadszor egymásután kell kilopnom valaki zsebéből valamit. Pl. jelzi hogy 10 alkalommal kell megmenteni valakit a katonáktól. Ez sokáig megy így, mert így nincsenek nagy történések. Történik valami ha elérem a 10-et ? Mi a jelentősége az Y gomb lenyomásánál történő sas látás effektnek ? A kardozásnál meg keveselem hogy csak egy ütés és egy védekezés van. Egyébként a játék tökéletese.
    Tudom hogy sok a kérdés, de kérném a hozzászólásotokat. Köszönöm.

• konzz
    Eladó Assasin's Creed Xbox360 11.500 Ft /bontatlan, fóliás/
    [email protected]
  • konzz
    Assasin's Creed X360 11900 Ft új, bontatlan!

[email protected]
  • el bruja
    én figyeltem, de nem értettem ha van időd télleg leírhatnád így az egészet spoilerben.
  • Sephi
    Majdnem 10-rol. Pont ez a lol hogy ki 10-edik :D
  • partizan182
    Nu, a végét újranéztem, jogos Sephi kritikája, Desmond No 17 volt, a falakat no 16 firkálta össze.
    A 13 templomosra való utalás elkerülte a figyelmem, végig 10-ről van szó (egyedül a falakon szerepel a 13 elég soxor).
  • partizan182
    A végén a mail-ekből.
    De jelzem nem figyeltem végig a történetre, nem is voltam mindig józan (:P), így lehetnek benne hibák. Nyugodtan mehet kommentbe minden javítás.
  • Sephi
    Bocs felreirtam de naon faradt vok. Szal 13 templomos van es Altair 9-et ol meg +- 1 nemde ?:D

Na?
  • Sephi
    Arrol nem beszelve hogy a jeleknek a tobbsegehez koze sincs az 19XX evekhez :D

Na ha nem megy akkor elmagyizom spoilerbe.
  • Sephi
    Mi, nektek csak ennyi jott le?

Jelzenem hogy az irasokat a falon nem Desmond muve vaze... Aze aki ott volt elotte.

a 13-mas szam nem mond semmit? Az nem baj hogy 13 templomos hadur volt de Desmond csak 9/ -et ol meg? Az senkinek sem tunt fel hogy meg van harom templomos es hogy azok kicsodak? Ennyire nem figyeltetek ?:D
  • el bruja
    -Az Animusban eltöltött hosszú idő miatt Desmond és Altair emlékei keveredtek, a furcsa írásokat a falon és a padlón mind Desmond követte el tudta nélkül.
    erre 1ébk hogy/mikor jöttél rá?
  • Checkerboy
    Ez most spoiler volt azoknak, akik még annyit sem tudnak a játékról, mint te. Egyébként Partizan182nek igaza van.
  • partizan182
    Tényleg nem akarok beszóli, de 3 (!!!) hozzászólással előtted ott van...
  • pepi024
    amúgy az assassin creed miről szól?mert van egy videó aminek az elején két orvos van a jövőből oszt egy csávó (aki szerintem altair) a valami gépben ül. szóval mi a történet mert ködös. és nem derü fény a homályra