Assassin\'s Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én most még csak damaskusban vagyok,de tegnap 3-4 órát csak azzal töltöttem,hogy túristáskodtam😊 a városban,másztam,csinálgattam a mellék küldiket
lehet,hogy hasonló küldetések várnak rám,de egyszerûen annyira él az egész map,hogy nem is tudom mikor láttam ilyet utoljára
nálam tartja a 10-est eddig
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Maszal fel a tornyokra , menstd meg a 15 parasztot , fussal a zaszlok utan , roboljal ki egy emnbert.... aztan egy erdekes boss kill es kesz , kezdodik egesz az elorol. Meg nem untam meg de ma delutan mar idegesitett...
A harcok meg ilyen rohogve olok meg fel varos katonat... az elejen meg kettot sem birtam...
Na jo jatek ez csak neha idegesit 😛P
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Steam: [HUN]Feriggno
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tegnap játszottam több mint 3 órát, kiléptem a játékból és nem mentett semmit.
Kezdthetem elõröl kiccsit ideg vagyok!
Köszi elõre is!
én imádom
Amikor pl szerencsetlen parasztot kell megmenteni akkor az elso az legyen hogy azt az ort aki ugy all hogy feled azt leszurod a rejtett kessel 😄 Aztan mire raeszmel a tobbi hajra a harc.
1. Vagy fentrol tamadom le es a hulyek felmasznak majd lelokdosom oket.
2. Vagy sima COUNTER ATTACK-al szejjel vagom mindet 😄
En most vagyok Jeruzsalemben de meg mindig nem tudom hogy kell keseket dobalni 😞
egy picit jobban örültem volna, ha nincs ez a mai kori kavarás...tudom, ez a történet része, de ha csak a múltban játszódna, az személy szerint jobban bejönne. minden egyéb szempontból 10 pont!
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
ûlj le a közeli pad(?)-ra és a célszemélyt hallgasd ki
amikor másodszor visszaküldenek faluba két fószerhez kell mennem na és ott kiírja h eavesdrop ,,Sit on a nearby bench and lock on the target to begin eavesdropping,, nah itt mit kell pontosan csinálni?
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
mi van azzal a dologgal,mikor megjelennek ilyen fehér scifi-s ábrák?azt mondja nyomjak valamilyen/bármilyen gombot csak má nem tudtam elolvasni a végét😊
na akkor majd hozzád jövök segítségért <#nyes>#nyes>
En mar jo messzze vagyok! Irgalmatlan egy jatek! Az zavar hogy nincs felirat es neha egyszeruen nem ertem mirol van szo 😄
Nem árt hozzá angol tudás 😊
Az egész mintha egy emlék lenne amit beültetnek a memóriájába egy tagnak.Néha azt mutatják ahogy betöltik neki egy ágyon,ez mintha a jövõben lenne,aztán idetesz a faluba.
Állat volt ahogy véletlen megütöttem egy csajt és rögtön megtámadtak a katonák és 10 percig menekültem elõlük mire találtam egy biztonságos menedéket ahol meglapultam amíg elcsendesedett a környék.vigyázni kell mit nyomsz a távon,minden gombot használni kell,van hogy egyszerre 3-at is.Kicsit zavaros a történet eddig
na én már el is akadtam vele.Ott vagyok amikor 20 zászlót kellene gyüjteni,és annál a fószernál vagyok ahol PickPocket aktiválást ír valami küldetéshez és nyomjak LT gombot.
Na hiába nyomkodok ott akármit is semmi nem történik.Eddig 7 zászlóm van,vagy mindnek megkell lenni ehhez?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Amikor kiprobaltuk most egy honapja a techet akkor messze nem volt ennyire szep! Jo lehet nem LCD.
Nem alszok egesz ejjel!!!
Assassins.Creed.PAL.X360-Allstars
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Assassin's Creed - Launch Trailer
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Csináltam is egy bannert:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
/hurra
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P