513
Assassin\'s Creed
-
#153 hát sztem ha szeretted az ubi-s pop-okat és úgy érzed, hogy azoknak nem ártott volna egy kicsivel több szabadság,akkor nem kell semmilyen rivjú,vágj bele nyugodtan -
#152 nem spoileres leírást tudna valaki írni a játékról, röviden? ps3-ra lenne és sok pénzért :) köszi! (persze netes review-kat még várok) -
#151 Te... en az elejen naon nehezen kuzdottem de most rajotem hogy meg 7 katonat is ugy levagok hogy hozzam sem nyulnak.
Amikor pl szerencsetlen parasztot kell megmenteni akkor az elso az legyen hogy azt az ort aki ugy all hogy feled azt leszurod a rejtett kessel :D Aztan mire raeszmel a tobbi hajra a harc.
1. Vagy fentrol tamadom le es a hulyek felmasznak majd lelokdosom oket.
2. Vagy sima COUNTER ATTACK-al szejjel vagom mindet :D
En most vagyok Jeruzsalemben de meg mindig nem tudom hogy kell keseket dobalni :( -
#150 2 város,falu közt azzal közlekedsz,de veszélyes mert ha hozzáérsz valakihez vagy csak nyerít a lovad,egyből rádront az összes katona. -
#149 Ugyertem hogyan kell mondjuk a tetorol raugranni? -
#148 amúgy iszonyat királyság a játék, csak reménykedtem, hogy tényleg nagy bejárható terület van, de nem csalódtam :)
egy picit jobban örültem volna, ha nincs ez a mai kori kavarás...tudom, ez a történet része, de ha csak a múltban játszódna, az személy szerint jobban bejönne. minden egyéb szempontból 10 pont! -
#147 ha a d-padon a fentire gondolsz, akkor csak simán LT-vel kijelölöd az ellenfelet, és ha közel vagy hozzá X-szel szúrsz. -
#146 Ize , a rejtett kest hogy a turoba kell hasznalni? -
EasyLife #145 kösz sikerült :D -
#144 nagyjából ilyesmit jelent:
űlj le a közeli pad(?)-ra és a célszemélyt hallgasd ki -
EasyLife #143 én is elakadtam!
amikor másodszor visszaküldenek faluba két fószerhez kell mennem na és ott kiírja h eavesdrop ,,Sit on a nearby bench and lock on the target to begin eavesdropping,, nah itt mit kell pontosan csinálni? -
#142 olyat is lehet? xD amugy ennek a játéknak mi a lényege? xD -
#141 én már lovagolok (lovon) -
#140 kurvajógraf + már az elején kristen bell köszönt... kell ennél több? xD -
#139 figyuzzatok
mi van azzal a dologgal,mikor megjelennek ilyen fehér scifi-s ábrák?azt mondja nyomjak valamilyen/bármilyen gombot csak má nem tudtam elolvasni a végét:)
-
#138 Inkabb visszaemlekezesnek hivnam :D -
#137 Ezt az idöutazást hogy kell elképzelni? Már aki érti történetet :) -
#136 jaja,még jó hogy van a gps és látod hol a feladat.
na akkor majd hozzád jövök segítségért -
#135 A zaszlok azok bonuszok! Nem kotelezo osszegyujteni oket de nem is art!
En mar jo messzze vagyok! Irgalmatlan egy jatek! Az zavar hogy nincs felirat es neha egyszeruen nem ertem mirol van szo :D -
#134 megoldottam,lopni kell az öregtől séta közben :)
nem semmi trükkös játék.. -
#133 Amúgy jól néz ki valóban,csak az kicsit fura hogy idee-oda lépkedünk az időben,hol a jövőben van hol meg egy faluban kell kardozni,stb.
Nem árt hozzá angol tudás :)
Az egész mintha egy emlék lenne amit beültetnek a memóriájába egy tagnak.Néha azt mutatják ahogy betöltik neki egy ágyon,ez mintha a jövőben lenne,aztán idetesz a faluba.
Állat volt ahogy véletlen megütöttem egy csajt és rögtön megtámadtak a katonák és 10 percig menekültem előlük mire találtam egy biztonságos menedéket ahol meglapultam amíg elcsendesedett a környék.vigyázni kell mit nyomsz a távon,minden gombot használni kell,van hogy egyszerre 3-at is.Kicsit zavaros a történet eddig -
#132 Hy
na én már el is akadtam vele.Ott vagyok amikor 20 zászlót kellene gyüjteni,és annál a fószernál vagyok ahol PickPocket aktiválást ír valami küldetéshez és nyomjak LT gombot.
Na hiába nyomkodok ott akármit is semmi nem történik.Eddig 7 zászlóm van,vagy mindnek megkell lenni ehhez?
-
#131 aki próbálta az írjon le MINDENT róla :D -
SlickAdam #130 Kis beszámolót ha lehet!:) -
el bruja #129 hát ja a helyedben én sem aludnék:D -
#128 ATYA ISTEN HOGY NEZ KI EZ!
Amikor kiprobaltuk most egy honapja a techet akkor messze nem volt ennyire szep! Jo lehet nem LCD.
Nem alszok egesz ejjel!!! -
el bruja #127 -
#126 kijött :)
Assassins.Creed.PAL.X360-Allstars -
#125 Nem is a graf mint inkabb a jatekmenet erdekelt :D -
vili 27 #124 Nagyon várom a napot, hogy végre kezembe kaphassam az assasin's creed-et. Végre egy hihetetlen grafikájú játék, ami a a gears of war fantasztikus grafikájához képest végre versenyképes. -
#123 Még 11 nap! (EU)
Assassin's Creed - Launch Trailer -
#122 Én elöreláto vagyok és a reszelö majd a kenyérben lesz vigyázz. Az őröket bizd rám...! :)
-
#121 Nem fog vaze mert irtam nekik emailt hogy ha l merik halasztani akkor felrobbantom a szekhelyuket. -
#120 Aztán benyögik,hogy csúszik karácsonyig,ahogy az augusztusi MOH -
#119 -
#118 Már csak pár nap és itt az Assassin's Creed! alig várom. :D
Csináltam is egy bannert:
-
el bruja #117 -
#116 Az Assassin's Creed konzolos verzióival (X360, Ps3) elkészült az Ubisoft Montreal, november 13-án kerül a boltokba. Most lélegzetvisszafolytva figyelhetik milyen sikert arat a kisérletük, Jade Raymond szerint, ha megfelelő fogadtatásra talál, már kezdik is a folytatást. De lehet, hogy Patrice Désilets a hőn áhított Jézusos játékába kezd bele :), majd eldöntik. A PC verzió valamikor jövő év elején érkezik, drukkolunk neki.
/hurra -
#115 Csak a COD4 ne csússzon,mert akkor eret vágok -
#114 Most nem rosszindulatbol, de szerintem 2 ördögöt is festhetsz a falra. Sony-nak nem annyira érdeke a program megjelenés mint az MS-nek.