Assassin\'s Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

22Barna22
elvégre...ps3...

22Barna22
Sztem meg konzolon lesz über...De nem akarok vitát nyitni.

...

DoNorBi
ezzel most újat nem mondtál,legalább is nekem😊
emberek mozgása darabos,az AI meg eléggé butus ahoz képet hogy miket regélnek,milyen durva lesz benne...
pc-n über lesz az biztos de konzolon nehezebb dolga lesz egy picivel szerintem😊

Haverok, Buli, Fight Club!

nomeghogy ingame

Egyszeru Dal

A trelerek erdekessege, hogy X06osak.

Egyszeru Dal

mivan????
Esrohnoil
Egészségedre... <#ejnye1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sztem emg büntetni fog nézd meg a trélereket sztem bokalefosós lesz😊
DoNorBi
nemrossz,de semmi egetverõ amiért aztmondanám hogy bûntetni fog...

Haverok, Buli, Fight Club!

Egyszeru Dal

22Barna22
nah elolvastam az utolsó 52 hozzászólást ( 😄 ) és nem tudom tudjátok-e a következõ dolgokat:

-A program bizonyos elképzelések szerint multiplatformos, csak a SONY idõleges exluzivítást vásárolt rá.Ezt arra alapozzák, hogy hogy a 2006-os cannes-i IDEF fesztiválon a Ubisoft egy közepes szintû fõmuftija elkottyintotta magát, hogy a játék PC-re és XBox 360-ra is megjelenik, másrészt arra, hogy amikor az E3-on érdeklõdtek az Assassin's Creed standjánál, azt a választ kapták, hogy a kiállított demó is PC-rõl megy.

-A fõhõsrõl:Fõhõsünk egy assassin, magyarul:egy középkori bérgyilkos.
A legendás hírû iszlámhitû szekta e szépreményû tagja a játék fõhõse, akivel 1191-ben, korhû helyszíneken kell majd eliminálnunk néhány lovagot, sejket, és más fejeseket, megfelelõ mederbe terelve a harmadik keresztes hadjáratot övezõ politikai játszmákat.

öhm nagyon sookáig tudnék írni nagyon sok mindent de asszem túl hosszú lenne, tehát rövidítek egy kicsit

-A végkifejlet nem feltétlenül BOLDOG...

-Aki a magányos gyilkos fõhõsbõl Thief-szerû játékmenetre asszociál, nagyobbat nem is tévedhetne.Bár a lopakodás és az árnyékban sunnyogás is kap némi szerepet a programban, inkább az asszasszinok nyílt, és olykor igen vakmerõ módszerein van a hangsúly.

-A fejlesztõk 4000 különbözõ animáciút készítettek a fõhõshöz(összehasonlításképpen a Sands of Time-ban a hercegnek mindössze 400 volt) és ezek nagyrésze a környezetet is kihasználja.Bérgyilkosunk tehát Jackie Chant megszégyenítve fog kúszni, mászni és ugrani mindenen, ami legalább öt, azaz öt centire kitüremkedik a tereptárgyakból.

-Az elõzõ bekezdés utolsó mondatát SZÓ SZERINT kell érteni, ugyanis a fejlesztõk nem úgy álltak neki a játéknak, hogy hová mehet Altair, hanem úgy, hogy hová nem mehet.Egyébként szabad kezet és lábat adtak a fõhõsnek.

-A játékos ügyességén és képzelõerején múlik, meddig jut Altair (a saját kezüleg, elõre megtervezett) akcióban.

-----------------------------FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!-----------------------------

(a következõ rész tartalmából 😄 : Hogy tudunk agresszív módról gyengédebb módra kapcsolni? Mi történik ha nekirohanunk egy testesebb fickónak vagy segítünk egy éhezõ hajléktalanon? Hány NPC-t tud majd megjeleníteni egy képernyõn egyszerre? Hogyan tudjuk külön használni agyunkat(fejünket),kezeinket,lábainkat (kapcsolódik hozzá az agresszív/nem agresszív módra kapcsolás)? KB ennyi...majd jelentkezem!

Csacsi
Mindenki nézze hardwireden a két videót.

Nagyon büntet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

kijön az x360-ra és pc-rwe is tuti!!!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Ma linkeltem másik fórumra, áll a balhé, mert az elvileg PS3 Exclusive játékról megjelent egy Preview egy XBOX oldalon és X360 játékként feltüntetve. Az UBI meg továbbra is tagad 😊

Gratulálok, ezeket használták az elõzõ Bannerhez is. Nem vagy fáziskésésben?

Ezacsávó nagyonnnnnnnnnnnpengeeeeeeee'

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

UNREG
Ütõs concept artok.

berlinboy6329
Az szétfosta volna ezt a rafot,csak sajna a fejlesztõk visszaléptek a fotorealisztikus megvalósítástól,mert azt akartk.Nem baj a Crytek 3-ban majd az lesz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Nézzed má' meg a Crysist ember.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

edios
Ilyen graf max ps3on, pc-n majd 5év múlva<#vigyor3>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

SNAKE01
Új képek!!!!

ez eszméletlen jó lesz!

SNAKE01
hát a pc miatt biztos nem kell lebutítani... -.-

Csacsi
Azért remélem pc-s verzió csak a PS3-as után lesz, és onnan portolják át....mert nem akarom, hogy a pc miatt le kelljen butítani 😄D

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

SNAKE01
találtam egy peticiót ami arról szól hogy legyen pc verzió.tehát lehet kitölteni!
és ha sok szavazat gyûlik össze elküldik az ubinak.
->>>>>>PETÍCIÓ!<<<<<<<<-

Csacsi
Azért ez egy kicsit erõs túlzás, hogy nem lehet multizni. Simán kehet multizni ps3-al, sõt lett rajta internet explorer, meg egyéb nyalánkságok, és semmivel sem drágább, mint a csúcskategóriás pc, ami meg sem közelíti a PS3-at, plussz ugyebár bleuray dvd lejátszóként is használható. Így már elég jó ár érte.

berlinboy6329
Meg PC bejelentés!<#crazya>

SNAKE01
egyébként nemtudom mennyi pop-féle mozdulatot tud majd a karakter,mert a videóbol minimálisan látszanak a jelei hogy lessz benne.inkább amolyan THIEF-es kicsit.dehát majd kiderül ezis ha lesz ingame movie meg több screenshot...

SNAKE01
hát nekem sem tetszett ez a PS3 exclusive felirat,dehát ez van.úgyis lessz pc-re valamikor!<#smile>

berlinboy6329
Miután láttam pár képet,meg hallottam h Pop-féle lesz,akkor majd szétvertem a házat,hmikor megláttam😛S3. arrgghh...

SNAKE01
mi is bízunk benne hogy kiadják más platformokra is.elsõsorban pc-re!

berlinboy6329
Most láttam 2 trailerét,és hát......KELL!! MOST!!!! PC-re!!!!

PoP 4ever,1ik legnagyobb gém,ez pedig hasonló lesz,szal KELL!!!ááááá

Ps3-mat meg nem veszek,mer drága lesz,meg nem lehet multizni.

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Dragooon
hát én is megnéztem, de nemigazán találtam olyan gamet az Ubinál, ami nem lett volna pc-re kiadva O.o kíváncsi vagyok mit tud Altair KELL NEKEM PC-n!!

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
ja tényleg 😛 de akko még kíváncsibb lennék, ha kijönne pcre is 😛

Dragooon
feltûnt vkinek, hogy hiányzik az egyik gyûrûsujja? ahol a kés jön elõ 😄 de kiraly

de yo lenne, ha lenne konzolom
baze ez naon durva játék 😊
Tök yo a képekbõl 😞

mila69en
azért remélem nemcsak egy ilyen megyek azt hentelek game lesz... hanem egy ilyen felfedezõs izémizé mint pl: a carib tenger.....

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ehh ps3..😄
<#finom> széép..😊
SNAKE01

most találtam!

Egyébként meg nincs nagy valószínûsége egy PC-s portnak...

PS3, mindenképp 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

lesz

Csacsi
Huhh ezt a gamet én is nagyon várom...Kár, hogy nem lesz nyitócím... 😞

fasz kivan mércsak konzol? :CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCcccccccccccccc

kurvafíling pedig <#eljen>

ronihun
Én annak örülnék ha Xboxra megjelenne mert a PoP-okat is azzal nyomtam,meg gépen kicsit szaggatna amilyen szép a grafja.Amúgy PS3-mat biztos nem veszek ezért,épp mostvettem PS2-õt😄

...

Esrohnoil
"kíváncsi vok a rendszerkövetelményekre, hogy mik lesznek majd "
PS3
😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Dragooon
én nagyon szerettem a prince of persia játékokat, meg az összes többit efféle gamet.. nekem nagy érvágás lenne, ha pc-re nem jelenne meg, de ahogy a grafikát nézem, el sem fog indulni rajta, max a legbénább grafban 😄D nem baj, ha lesz pcre úgyis meglesz 😛 kíváncsi vok a rendszerkövetelményekre, hogy mik lesznek majd

persze biztos meg fog jelenni más platformokra... pcre biztos..😊
mila69en
ezaz eggyik játék ami miatt rohattúl várom már a PS3-mat😄D csak lenne már a kezeim között:-)

SNAKE01
ez a játék a Thief-et és a prince of persiát ölti magára tehát szerintem kizárt hogy ne jelenjen meg más platforma is,lásd az elõzõ kettõ játék is megjelent...