513
Assassin\'s Creed
-
#113 Most nem akarom az ördögöt......de ha abból indulunk ki,hogy a MOH:Airborn még nem jött ki PS3-ra és már októberre ígérték,akkor félek az Assasin's is csúszni fog decemberig. -
#112 Zsír új Assasin's Creed videók itt ! -
#111 Előre is mindenkitől elnézést kérek, amiért ilyen hozzászólást írok, mert ez nem feltétlenül a játékhoz kapcsolódik. Ugyanis én azért vagyok itt, hogy a játékokról társalogjak olyan emberekkel, akiknek ugyancsak van véleménye ezekről a dolgokról, és nem másokról, tehát nem azért vagyok itt, hogy mindenkibe belekössek...
És tőled is elnézést kérek KandurEX, amiért ezt írom neked, de... Igen ez a trailer igen is új. Több szempotból is:
1.: A legutóbbi hivatalos trailernél újabb, tehát "új".
2.: A topikban még nem szerepel, tehát "új".
3.: Mivel még nincs ennél frissebb trailer, ezért ez "új".
És még egyszer elnézést, nem akartalak megbántani, vagy fikázni -ez nem az én stílusom- ,de most úgy éreztem, hogy ezt le kell írnom. Nem vitát akartam elindítani ezzel, úgyhogy én ezt a dolgot, és témát itt be is fejeztem. Még egyszer bocs. -
Rena11 #110 kardvágás -
Rena11 #109 néztem game play videókat az lehetséges hogy egy halálos teljes védekezés nélkül kapott karvágás az a játékban is halálos -
#108 új?...3 napos... -
Új Assassin's Creed trailer -
el bruja #106 nagyon fasza... mászásával szvsz nincs semmi baj, nekem még tetszik is ahogy mászik:) -
#105 Mászik mint majomok :P
Csúf az nem lesz,ez tény.
új tréler -
el bruja #104 ha minden igaz konzolra szeptember 25-én jelenik meg, pc-ről 1enlőre nincs hír... -
el bruja #103 pc-re nem hiszem... -
Lteam #102 mikor jelenik meg pc-re mert valahol azt olvastam h szeptember 7-én Európában -
#101 Mercyboq -
el bruja #100 http://www.gamekapocs.hu/cikk/1695/669/1/Assassins+Creed+Elozetes -
#99 Ööööö..........................hírek ? -
#98 vannak -
#97 Hírek?
-
#96 De az a világ amit bemutat nem is volt színesebb :) -
#95 Szerintem is egy komoly darab lesz. Szineket levették és a mozgásokra, részletezésre adtak inkább mint a Gears of war-ban. -
#94 Marha jó game lesz, az utóbbi idők egyik legjobb ügyességi-akció játéka lesz, remélem nem fogunk csalódni... -
#93 engem meg az a rész amikor kergeti a célpontot és a feje fölöttt ugrál...és a graf olyan mintha egy cutscene videóval játszanál nagyon jó gém...nemtom hogy lesz meg:( -
el bruja #92 nem kifejezés... az a pillanat fogott meg, mikor elsétál 1 ember mellett, és kissé félrelöki. Nem semmi... -
#91 sztem senki ne látogatja ezt a topikot dde azért belinkelem...
http://media.pc.ign.com/media/839/839699/vids_1.html
az első videó az E3 dEmo...nagyon ütős.... -
#90 Csak mert olyan szépen kérted :D
Elkezdem a folytatást... Pár nap és itt lesz! -
#89 Iszom a szavaidat!
Várom a folytatást!
Még leírást,még!
-
#88 akkor itt van neked mingyá a tenchu-z,mondjuk grafikailag meg sem közelíti ezt,de lehet ninja-hitman-ezni benne -
shogun6 #87 hi
most töltöttem le az új assassin videót a pcgururól! Ezért a játékért biztos fogok venni egy 360as ladát.(ládát/boxot)
ennél jobban csak akkor tetszene a játék, ha 400évvel később Japánban játszódna és ninja karaktert kéne irányítani, hú wazze nagyon várom...! -
#86 nekem még nics :( nincs rá fedezet
de megpróbálok beszerezni egyet :S -
loga #85 Énis!
Már nem tudtam várni vettem egy boxot és nem bántam meg.
Dead Rising PGR3 stb -
#84 de mit javítsz ki valamin ami pont úgy jó ahogy van :P na mindegy...amúgy én is XBox-ra várom :Z -
loga #83 Én kijavítottalak te meg felkaptad a vizet... -
#82 Szerintem pont annyira jól fejeztem ki magam amennyire kellett...nem neked szólt a válasz hanem Mike0013-nak...Szóval rád a legkevésbé sem tartozik...Mivel az volt a kérdés: "Meg fog jelenni PS2-re?" gondoltam Mikenak PS-e van ezért nem érdekli más, csak hogy az általa elérhető gépen lesz-e...nem más...Plusz ha elolvasod az aláírását... Szóval te nem tudom mi a rossebnek szólsz bele...Nem veszekszem veled -
aussieguy #81 Assasin's Creed videók, HD videók
(X06 Onstage Demonstration Cam HD-144mb)ezt nézzétek meg. X360on nyomják a demót:D a többit is érdemes megnézni aki még nem látta őket:) -
loga #80 Akkor fejezted volna ki jobban... -
#79 mondtam én hogy csak arra???
idézem Mike0013-at:"akkor ez a játék meg fog jelenni ps2-re?"
Én meg erre: PS3-ra fog megjelenni....3-ra! és ez volt a lényeg nem azt mondtam hogy csak PS3-ra fog -
loga #78 Énis! :D -
loga #77 1.:Csak lejjebb kellett volna scrolloznod egy kicsit...loller:
"bocsi, hogy nem olvasok vissza..."
2.:Ps2-re nem jelenik meg
de Xbox360, PS3, es valoszinu, hogy PC-re is megjelenik -
#76 így van 360-ra várgyuk -
loga #75 Nemcsak PS3-ra... -
#74 PS...(inkább kiírom egészben, így tisztelgem a gép előtt)
PlayStation 3-ra fog megjelenni és ki**szottjó lesz!