WWII BattleTanks:T34vsTiger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te probáltad már a miltiba?
Hello Axon!
Axon
Elsõ portyázásom eredménye:

Én csak sofõrködtem, a tüzérem intézte el ezt a teherautót.

Probálta már valaki multiba?
Axon
Köszi!
Így már végre fel tudtam telepíteni.

Torzonborz
a panzer elite szerintem messze nem ez a kategória. az inkább akció mint sem szimulátor.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BF109
én is a steel fury-ban bízom. remélem több harckocsit lehet kipróbálni benne majd , mint a t34 vs. tiger-ben Egyébként azt sem értem, miért a tigrist állították szembe a t-34-gyel és miért nem a párducot? nem egy súlycsoport...

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

BF109
pl a panzer commander és a panzer elite irányítása jobb volt, vsz ez a sebváltósdi már túlzás. helyette mondjuk csiszolhatták volna az "auto" sofõr képességeit...

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

nem tudom én még megvárom a steel fury-t, ami elméletig nov. 7.-én jön ha jön. Ja nekem ez a AI-kezeli a homlok géppuskát egy kicsit nem illik egy szimulátor játékba, amúgy meg ha jól emlékszek a steel fury demóban még a töltõ kezelõt is lehetett irányítani, ja és ott még az éppen nem játszott pozíciókban is voltak emberek, na ezt jó szarul fogalmaztam meg magyarra fordítva ha, mondjuk parancsnok voltál akkor láttad mondjuk T-34-ben elõtted a irányzót vagy ha jobbra néztél akkor a töltõt amint tölt, meg ha elsütötték az ágyút akkor a kiesõ hüvelyt, de itt ilyen miért nincs. DE persze amit itt leírtam, az mind a saját véleményem, és én is örülök hogy van egy pár ilyen játék.......de akkor is lehetne jobb is 😄

samsung123
az irányíthatóság szerintem nem rossz, szimulátoros azaz nehézkes és tanulni kell ez a velejárója nem egy megnyomom a "w"-t és és lövök játék

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

BF109
heló!
tegnap kipróbáltam a játékot, csak kb fél órát toltam vele! grafika nem rossz a játszhatóság, irányíthatóság szerintem szar. és nehéz megszokni.
a játék hivatalos oldalán nem túl erõs gépigényt írnak (a minimum és az ájánlott konfig azonos, maga a honlap is "bugos" xD ) de egy c2d e7200 hd 4850 es vga val meg 4 giga rammal nem elég az 1680*1050 felbontáshoz ha minden grafikai lehetõség fullra van állítva. értsd szaggat mint az állat, fõleg ha távcsõvel nézelõdök. ez azért meglepett.

samsung123
jobb click ->nividia control panel ->manage 3d settings ->antialiasing-mode: override any application setting
ezután bealitod a kivánt élsimitást is. igy mennie kell. a játék menüjében sajnos ezután se tudod álitani, de lesz élsimitás

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Hello! samsung123 hol van ez abeállítás pontosan?
Az Nvidia vezérlõpult,3D beállítás kezelése?
beyczy
Use serial: F4ZX7-8LV12-2TJK5-1K6N1-4YVX8

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

samsung123
az én tapasztalatom az hogy 9600GT nincs grafikai probléma, és Nvidia karikon is be lehet állitani az élsimitást, az nividia control panelbe
be kell álitani az élsimitást CSAK azt kell beállitani hogy mindig azt használja és irjon felül bármi mást(angolul most nem tudom pontosan mi a neve), nekem igy volt élsimitás.

Torzonborz
elvileg ugyanebben a file-ban lehet átírni AA értékét is ( options-ben nekem sincs lévén nvidiám van ) de játékon belül nem vettem észre különbséget.
megnéztem az editort is úgy tûnik hogy új mission-t nem lehet létrehozni csak meglévõt módosítani . readme-ben is ilyesmit írnak. elég nagy ballépés.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Axon
Egy serialt tudnátok mondani hozzá?

Én két gépen próbáltam a játékot. ATI kártyával(x1950pro) mûködik az antialiasing, de bizonyos helyeken vannak hibás textúrák. Nvidia kártyával (9600GT) nincs antialiasing, de nincsenek textúra bugok se.

Úgyhogy azt javaslom, élsimítás helyett toljátok fel a felbontást.

Hello olvastam amit írtál meg is próbáltam tényleg gyorsabb lett.
Szerinted a Anti-Anising szürõt is be lehet itt állítani hogy jelenjen meg?
Hellosztok!
Én is játszottam már a játékkal tényleg a környezet elég szar,és észrevettem hogy a video beállításokba az Anti-Anising szürõt se lehet állítani nekem szürke.Kérdezném nálatok is ez a helyzet?
Torzonborz
egy kis tipp :
scripts könyvtárban nyissátok meg szerkesztésre a GameSettings.script file-t és az EnableTextureCache értékét állítsátok true-ra . nálam kicsit javult a sebesség.

egyébként nem lenne ez rossz játék csak a mostani formájában nem nevezném teljesnek. kicsit - nagyon 😄 - félkésznek tûnik.

beyczy
laptopomon ATI Mobility Radeon HD2600 van a PC-m be pedig NVidia 8800GT, mindkettõn próbáltam és ugyanaz volt az eredmény... hát akkor ezek szerint tényleg várnom kell a patch-re. Remélem nem egy fél évig <#szomoru1>

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

Sziasztok,
nekem alapvetõen nagyon tetszik, csak néha tipikus az orosz játékoknál, hogy az animációk kicsit gyengék. Ezt úgy értem, hogy ha szétlõsz egy ágyút a szétrombolt modell egyik pillanatról a másikra jelenik meg és nem látod, hogy hogyan is esik szét az ágyú. És sajnos a tankoknál is így van kivéve mikor a torony szakad le. De ettõl eltekintve tényleg jó játék, és valóban örülhetünk, hogy legalább csináltak ilyet!
Az akkor az Ati kártyák miatt lehet mert nálam minden renben... hát ja patch az kéne..

Nekem ATI-m van, és a fák nekem jók. Nálam egyes pályákon a házak textúrái tökfeketék. Nagyon kéne a patch a programra.

Nálam minden jo! Nem Ati-d van véletlenül? 😛

beyczy
héé nálatok korrektül megjeleníti a fákat-bokrokat-erdõket? csak nálam ilyen gáz? <#conf>

Egyépként multit kilehet valahogy probálni? Mert nekem nemlát 1 servert se...

Igen, mindkét dll fájl bemásolásával nálunk is elindult azin a gépen is, ahol eddig hibaüzivel kidobott.

bakvarnyu
A Red orcsi a legjobb, szuper tankcsaták 50 fõs szervereken.
Már ha az illetõ el bírja viselni a kissé idejétmúlt grafikát<#nyes>

Kösz samsung sikerült igy elinditani. Egyépként nekem is bejön a game,csak tényleg igy nagyon rövid,missiot meg nemigazán tudok csinálni,ahoz béna vagyok 😄 Mind 1 csak csinál majd valaki 😊😛

Nem tudom. Google.

Hol lehet rendelni?
beyczy
nálatok is jelentkezett olyan probléma, hogy a fáknak nem látszik a törzse csak a lombja? meg a távcsõvel vagy gunsightal nézve eltûnnek a messzebb lévõ fák. elég zavaró. Nem talált erre valaki megoldást?

Meg az ára is. És csak neten keresztül elérhetõ. Én jobban preferálom a bolti dobozos megoldást.

bakvarnyu
Én nem értem 10 éve vársz mire ? Ott a Steel Beasts Pro, legfaszább tankszimulátor.

a.carkey
Szerintem hasznos amit írt eddig, és egyet is értek vele, de én is úgy vagyok: örülök, hogy van ilyen egyáltalán. 😞

A medve nem játék.

akkor meg örülj neki hogy csinált valaki egyáltalán bármilyen minõségüt is 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

samsung123
én is egyet értek!!! hátha lesz patch vagy kieg. de addig elszorakozunk egy ideg vele😊

Nem evezek, kábé tíz éve várok jóminõségû tankszimulátorra, és eddig ez a legjobb, bosszantó hiányosságai ellenére.

ennyire nem tetszik evezz tovább, ennyi 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a.carkey
Csak azért vetettem fel, mert pl. be lehetne tenni pár NPC tankot multiba.

A medve nem játék.

Ezzel az a gond, hogy az editorral készített pályát hogyan teszed be?
Singleplayerben ugyebár két hadjárat van plusz a multiplayer. Custom games menüpontot, ahol az editorral készített cuccokat behívhatnám, nem láttam.

Megaztán nézegettem magát az editort, hát nem egy egyszerû, user friendly darab. És elég nevetséges, hogy három napja jelent meg a neten a játék(hivatalosan még meg se jelent), de máris nekünk kell küldiket gyártani hozzá, mert a fejlesztõk, akiket egyébként ezért fizetnek, b@sztak ezt megtenni.

a.carkey
DM és CF lehetõségek vannak multiban. 4-16 playerig. Ezeket a multi küldiket lehet editálni.

A medve nem játék.

És mellesleg azt sem értem, mi a fenéért csak két tankot lehet irányítani a játékban.

A T-34/76-ot ugyebár kábé egy délutánba került volna játszhatóvá tenni, mivel a toronybelsõt és a löveget kivéve teljesen megegyezik a játszható
T-34/85-össel. Német oldalon is elvártam volna legalább egy Pz-4Gt.
Úgy általában iszonyítosan kevés jármû/objektum szerepel a játékban.

Van hat, azaz hat térkép a játékban (három ebbõl szinte teljesen megegyezik), és két hadjárat, oldalankét hat darab küldetéssel.
Plusz egy iszonyat bugos multiplayer, ahol a fent említett hat pályán vitézkedhetünk, már ha találunk legalább három másik embert.

Ez így 2008-ban iszonyatosan kevés. Lehet, hogy oroszországban ez még elmegy, de a világ normális részein kiröhögik az ilyen programokat.

Maga a játék nem lenne rossz, bár elkéne neki legalább két-három patch azonnali jelleggel, de ez az egész puritán körítés:szánalmas mennyiségû küldetés és térkép, nincs tutorial, nincs jármû-enciklopédia, ez borzalmas igénytelenségre vall.

Szóval régóta vártunk elfogadható minõségû tankszimulátorra(a másik orosz ócskaság, a T-72BIF nem volt az), és ez a játék nem lett volna rossz, de az igénytelen körítés miatt gyakorlatilag használhatatlan.

a.carkey
Van a progihoz egy editor. Csak 1x néztem, de lehet átalakítani küldiket. Hátha lehet multipályán betenni célpontokat is.

A medve nem játék.

Visszavonom a multit dícsérõ szavaimat, mert nincsenek berakható AI ellenfelek a játékban. Hiába lehet team-ben is játszani, nem csak egymás ellen, ezek a fejlesztõk is feltételezik, hogy legalább négyen játszanak egyszerre. Manapság divat kifelejteni az AI ellenséget a multiplayerbõl, nehogymár tudjon az ember egy jót játszani LAN-on otthon. Az én szememben ez elképesztõ tahóságról árulkodik.

Google. A másik dllt meg belinkelték a #72-es ben.

a.carkey
A kisérõk tényleg katasztrófálisak. Eszméletlen buták. 😞

Viszont elsõre sikerült elintézni a T-34/76-okat és a páncéltörõket, úgy, hogy mûködõképes maradtam. Bevallom, kicsit szokatlan volt kezdésre, de gyorsan megszoktam, és csak a jobboldala sérült meg a harckocsimnak.

Az is biztató volt, hogy azért egy lövéstõl nem purcan ki a Tigris és közel(ebb)rõl már én is egész halálos voltam. Távolról is, csak persze jól kellett megválasztanom a lõszert. 😄

Jó lesz ez, már nagyon hiányzott egy ilyen szimulátor. Az új BIA rész harckocsi leegyszerûsítése után ez a tank már hatalmasnak tûnt. 😊

A Panzer Elite óta vártam egy ilyenre.

A medve nem játék.

és honnan tudnánk ezeket a dll-et leszedni?