WWII BattleTanks:T34vsTiger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
tegnap kipróbáltam a játékot, csak kb fél órát toltam vele! grafika nem rossz a játszhatóság, irányíthatóság szerintem szar. és nehéz megszokni.
a játék hivatalos oldalán nem túl erõs gépigényt írnak (a minimum és az ájánlott konfig azonos, maga a honlap is "bugos" xD ) de egy c2d e7200 hd 4850 es vga val meg 4 giga rammal nem elég az 1680*1050 felbontáshoz ha minden grafikai lehetõség fullra van állítva. értsd szaggat mint az állat, fõleg ha távcsõvel nézelõdök. ez azért meglepett.
ezután bealitod a kivánt élsimitást is. igy mennie kell. a játék menüjében sajnos ezután se tudod álitani, de lesz élsimitás
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Az Nvidia vezérlõpult,3D beállítás kezelése?
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
be kell álitani az élsimitást CSAK azt kell beállitani hogy mindig azt használja és irjon felül bármi mást(angolul most nem tudom pontosan mi a neve), nekem igy volt élsimitás.
megnéztem az editort is úgy tûnik hogy új mission-t nem lehet létrehozni csak meglévõt módosítani . readme-ben is ilyesmit írnak. elég nagy ballépés.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Úgyhogy azt javaslom, élsimítás helyett toljátok fel a felbontást.
Szerinted a Anti-Anising szürõt is be lehet itt állítani hogy jelenjen meg?
Én is játszottam már a játékkal tényleg a környezet elég szar,és észrevettem hogy a video beállításokba az Anti-Anising szürõt se lehet állítani nekem szürke.Kérdezném nálatok is ez a helyzet?
scripts könyvtárban nyissátok meg szerkesztésre a GameSettings.script file-t és az EnableTextureCache értékét állítsátok true-ra . nálam kicsit javult a sebesség.
egyébként nem lenne ez rossz játék csak a mostani formájában nem nevezném teljesnek. kicsit - nagyon 😄 - félkésznek tûnik.
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
nekem alapvetõen nagyon tetszik, csak néha tipikus az orosz játékoknál, hogy az animációk kicsit gyengék. Ezt úgy értem, hogy ha szétlõsz egy ágyút a szétrombolt modell egyik pillanatról a másikra jelenik meg és nem látod, hogy hogyan is esik szét az ágyú. És sajnos a tankoknál is így van kivéve mikor a torony szakad le. De ettõl eltekintve tényleg jó játék, és valóban örülhetünk, hogy legalább csináltak ilyet!
Már ha az illetõ el bírja viselni a kissé idejétmúlt grafikát<#nyes>#nyes>
A medve nem játék.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Singleplayerben ugyebár két hadjárat van plusz a multiplayer. Custom games menüpontot, ahol az editorral készített cuccokat behívhatnám, nem láttam.
Megaztán nézegettem magát az editort, hát nem egy egyszerû, user friendly darab. És elég nevetséges, hogy három napja jelent meg a neten a játék(hivatalosan még meg se jelent), de máris nekünk kell küldiket gyártani hozzá, mert a fejlesztõk, akiket egyébként ezért fizetnek, b@sztak ezt megtenni.
A medve nem játék.
A T-34/76-ot ugyebár kábé egy délutánba került volna játszhatóvá tenni, mivel a toronybelsõt és a löveget kivéve teljesen megegyezik a játszható
T-34/85-össel. Német oldalon is elvártam volna legalább egy Pz-4Gt.
Úgy általában iszonyítosan kevés jármû/objektum szerepel a játékban.
Van hat, azaz hat térkép a játékban (három ebbõl szinte teljesen megegyezik), és két hadjárat, oldalankét hat darab küldetéssel.
Plusz egy iszonyat bugos multiplayer, ahol a fent említett hat pályán vitézkedhetünk, már ha találunk legalább három másik embert.
Ez így 2008-ban iszonyatosan kevés. Lehet, hogy oroszországban ez még elmegy, de a világ normális részein kiröhögik az ilyen programokat.
Maga a játék nem lenne rossz, bár elkéne neki legalább két-három patch azonnali jelleggel, de ez az egész puritán körítés:szánalmas mennyiségû küldetés és térkép, nincs tutorial, nincs jármû-enciklopédia, ez borzalmas igénytelenségre vall.
Szóval régóta vártunk elfogadható minõségû tankszimulátorra(a másik orosz ócskaság, a T-72BIF nem volt az), és ez a játék nem lett volna rossz, de az igénytelen körítés miatt gyakorlatilag használhatatlan.
A medve nem játék.
Viszont elsõre sikerült elintézni a T-34/76-okat és a páncéltörõket, úgy, hogy mûködõképes maradtam. Bevallom, kicsit szokatlan volt kezdésre, de gyorsan megszoktam, és csak a jobboldala sérült meg a harckocsimnak.
Az is biztató volt, hogy azért egy lövéstõl nem purcan ki a Tigris és közel(ebb)rõl már én is egész halálos voltam. Távolról is, csak persze jól kellett megválasztanom a lõszert. 😄
Jó lesz ez, már nagyon hiányzott egy ilyen szimulátor. Az új BIA rész harckocsi leegyszerûsítése után ez a tank már hatalmasnak tûnt. 😊
A Panzer Elite óta vártam egy ilyenre.
A medve nem játék.