WWII BattleTanks:T34vsTiger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellosztok

nem ír senki a forumba?
Axon
Az pont tegnap jelent meg, úgyhogy lehet izzítani valamelyik letöltõ programodat :-)

ROTI
Nekem ffd-show codek van fent, meg ac3filter de szerintem ennek nincs köze hozzá. A demóval nincs ilyen problémám és más játékkal sem. A win95 komp módot én is elvetem (azért kipróbáltam de semmi😊 )
Próbáltam már, hogy a rendszer winyóra telepítem (alapból nem oda rakom a játékokat) de ugyan az. Amúgy XP sp2 rendszerem van.

Hát tényleg így jártam. Mindegy, úgy is a STEEL FURY-ra hajtok😊

Axon
Na ennek aztán igazán semmi értelme sincs. Ezt a játékot Winxp-re és Vistara fejlesztették, nem pedig win95-re.

Én codec problémákra tippelek. Milyen codec csomag van fent? Érdemes felrakni a klite codec pack-et, azzal nekem eddig minden játék elindult.

samsung123
próbáld meg a kompatibilitást vin 95re állitani. (jobb klikk ikonra tulajdonság és ot kompatibilitás)
csak tipp

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

ROTI
SZiasztok!
Úgy látom az Én problémám egyedi. Nekem a játék egyáltalán nem indul el.
Elindítom a játékot (klikk az ikonra), elõször egy fekete kép, azután az a kép jön ahol a két T34-es jön a mezõn és ott nem történik semmi.
Nem tölt nem csinál semmit és csak a feladat kezelõvel tudok kilépni.
Már két verziót is kipróbáltam. Az 1.8 GB-ost és a tömörítettet is.
A DLL-eket is de semmi.
Így jártam😊

Két hete sincs kint. És mivel rétegjáték, és a mûfaján belül se túl jó minõségû, nem hinném hogy lesz hozzá magyarítás valaha is.

Helló tud valaki "WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger" nevû játékhoz magyarosítást????<#help><#nemtudom>

bakvarnyu
hat ugy hogy kb 10 ember jatszik veluk<#vigyor1>

Azt szeretném megkérdezni,hogy ezekrõl a játékokról hogy hogy nincs egy magyar weboldal?
Igazatok van,tényleg ezt nem is néztem!
Kösz!
Épp ezért lesz érdekes a Steel Fury mert legalább nem mindig ugyanazokkal a típusokkal kell játszani
Ez a patch jó hír, itt volt az ideje.

A steel furyval kapcsolatban pedig: nemtudom feltûnt e, de a játék teljes címe Steel Fury:Kharkov 1942. Tehát 1942-ben játszódik. És 1942-ben még nem volt sehol se a Tiger, Panther, IS-2.

1942 német részrõl a Pz-3Jk, Pz-4F2-õk, orosz részrõl pedig a KV-1-es és a T-34/76.os idõszaka volt.

A Tiger I 1942 legvégén, A Panther 1943-tól, a Tiger II 1944 második felétõl kerül a frontra.

Még nem nem tudsz segíteni?
samsung123
sikerült már multiznod?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

melyik játékot kérdezed?
mikor jelent meg a játék?
de úgy látom még pár peccs megjelenéséig ideje hanyagolni 😊

Hello!
Én letöltötem a teljes steel fury oroszul de a demoval angolá tettem
nem rossz,csak nincs ben multiplayer német részröl elég gyenge tankok vannak Pl😛z.IV,Panzerjager.I.jo lenne ha lenne Pz.VI-os is.
Amugy nem rossz majdnem ugy kell kezelni mint a T34 vs Tiger-t.
Valahol azt olvastam hogy talán jövõ héten lessz T34 vs Tiger-hez Patch.
Megnéztem a steel fury demóját, és nagyságrendekkel jobb, mint ez a stuff. Ha végre kijön, a T34vdTiger hamar feledésbe merül majd.

Amúgy nem úgy tûnik mintha a fejlesztõknek bármiféle patch fejlesztésén járna az eszük.

ly
Nem tud valaki segíteni hol és mijen programmal lehet multiba játszani a játékkal?
BF109
igen pont azt írtam hogy a tigris fejletlenebb mint a t34 vagy a párduc :-)

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

???????????????
Hellosztok multizott már valaki?
Mivel lehet?
samsung123
DE GOOGLE hazsnálhatnátok, elõször egyböli kérdezés helyett utána lehetne nézni!!!minden le van irva a neten!!!csak be kéne irni két szót(enb series) ha meg erre se képes az ember, nem is érdemes foglakozni vele, mert kicsit utána kell olvasni!

samsung123
ENB series(garafikai tuning)

letöltöd a enbseries_gtasa_v0075s verziót, bemásolod a játék fõkönyvtárába és amikor megy a játék SHIFT+F12 nyomsz egyszerre és voálá lesz benne valódi HDR, BLOOM és DEPTH OF FILELD. csak egy a baj hogy ezek arányát be kell állitani jól, mert alapbó csúnya lesz, ezt az ini fáj megnyitásával és átirásával tudod elérni. ez amugy nagyon sok játéknál mûködik, és szerintem egy jó beállitással sokat tud dobni a játékon.

Torzonborz
micsodát ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hogy lehet azt az ENB izét használni, hova kell bemásolni vagy mit kell csinálni vele????
Torzonborz
naja . steel fury-ra leszek még kíváncsi. remélem az jobb lesz mint ez.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Np. Amire gondoltál, az kb. két küldetésig volt ehetõ. Utána kuka.

A medve nem játék.

Torzonborz
kevertem na 😛

a.carkey
A Panzer Elite? 😊

A medve nem játék.

Én a koppintás alatt természetesen nem azt értettem hogy copy-paste módszerrel lemásolták hanem mint ahogy mondtad én is a páncélra gondoltam elsõsorban. Azzal is egyet kell értenem aki azt mondta hogy a párduc volt a háború legjob tankja, mivel ebbõl születtek meg a mai harcskocsik, és akkor még nem is beszétünk az olyan forradalmi fejlesztésekrõl amik a párducban voltak elõször pl: semleges váltó üzemmód, infravörös készülékek éjszakai harchoz(ezt állítólag a magyarországi harcokban is használták). De pl a franci hadsereg is használta a háború után a párducot, nem pedig a tigrist ami egy evolúciós zsákutca volt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nagy fa**ok ezek az orosz fejlesztõk. Az utolsó német pályán, ahol a konvojt kell megvédeni, hirtelen a semmibõl a hátunkban meg jelenik 2 t34-es... A lövegkezelõ néhány pályán önkényesen a gyalogságot lövi makacsul a ell. hk. helyett.
A gépi társak totál hülyék, semmibe nem segítenek. Lövöldöznek egy helyben és várják a halálukat.
Jó játék lenne, ha a rengeteg hiba nem lenne.

Azonkívül az ATI 4850-en akad lebutított grafika mellett 1280x1024-ben. Fõleg az utolsó pályán ahol lemegy 10fps-re.

Már jöhetne a javítás.
Igaz, hogy a felosztás a háború után eltûnt(jött a hidegháború vele az MBT koncepció), de a háború alatt és elõtte igenis komoly szerepe volt. Teljesen más szerepkörre voltak tervezve a nehéz, mint a közepes vagy könnyûtankok. Érdemes megnézni egy háború elejei francia Char-B nehéztankot, láthatóan is teljesen más feladatra épült mint például egy Somua.

Összezavarja a helyzetet, hogy minden egyes nemzetnél más volt a könnyû-közepes-nehéz kategória közötti felosztás.
Például az amerikai és a magyar felosztás szerint a Párduc nehéztanknak minõsült, míg a német szerint közepes tank volt.

Az igaz, hogy a háború után értelmét vesztette a felosztás, és hogy a háború utáni tankok mind a Párduc mintájára épültek. A Párduc volt vitathatatlanul a háború legjobb tankja.

A T34/44 formavilága gyakorlatilag eltûnt, az elsõ valódi szovjet hidegháborús típus, a T-54 már teljesen más formájú, felépítésû.

Ne nevezzük a Párducot a t-34 koppintásának, oké? A koppintás az egy az egybeni lemásolást jelent. A Párducnál korántsem ez történt. Igaz, hogy átvettek dolgokat a t-34/76-osról, mint a döntött páncélzat például.
De a Párduc nagyságrendekkel erõsebb tank lett, mint a kiindulási pontul szolgáló t-34/76os volt. Igazából még a t-34/85-ös se versenghet vele 1 az 1 elleni harcban. A Panther lövege jóval erõsebb, mint a T-34/85ösé. A Panther lövege kábé egy szinten van a Tiger I '88-asával.
Igazából orosz oldalról az IS-2-esen és a Szu-100-on kívül nincs olyan harcjármû, ami a Panthernél jobb löveggel lenne felszerelve. A kései német '88-asok, mint amilyen a Tiger II-õn vagy a Nashornon voltak, még az IS-2es 122mm-es lövegét is felülmúlják.

Ennek ellenére az sem igaz, amit írsz, hogy a TigerI-est csak az IS-tankok tudták kilõni. Igazából a T-34/85össel a szovjetek olyan közepestankra tettek szert, amivel ki lehetett lõni a Tigris I-est. Lehet, hogy 1000 méternél közelebbrõl, de ki lehetett. Amúgy meg egy átlagos támadásnál hány T-34/85 jutott egy Tigerre? 20? Tehát néhánynak simán volt ideje olyan szögbe manõverezni magát tüzelés elõtt, ahonnan szinte biztosan kilõhette a Tiger I-et(oldalsó és hátsó páncélzat).

Sajnos a Tiger I-es páncélzata 1944-re elavultá vált, normandiában az angolok Sherman Firefly-a a maga 17 fontos(76mm-es) lövegével akár szembõl is ki tudta lõni a Tigert, akár másfél kilométerrõl is.

Pont ez az hogy a tigris volt az utolsó régi típusú harckocsi mivel teljesen függõleges lemezekbõl áll a páncélteste, mert túl gyors volt a tervezés, egyébként az hogy közepes vagy nehéz harckocsi lényegében csak egy kategória amibe megpróbálják definiálni a tank típusát, és ez a rendszer a háború után el is tûnt. Lásd: ma már nincs közepes vagy nehéz tank hanem MBT van azaz Main Battle Tank
A párduc és a t-34 már inkább volt új generációs és forradalmi, mivel belõlük alakították ki a hidegháború tankjait, nem pedig a tigrisbõl!
BF109
nem az elite action hanem az õsrégi panzer elite. vegytiszta szimulátor, szinte ugyanaz mint a panzer commander.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

BF109
pedig egy kategória. mindkettõ közepes. a tigris viszont nehéz harckocsi. továbbá a tigris egy generációval fejletlenebb mint a t-34 vagy a párduc. a játék fejlesztõi nyilván azért választották a tigrist mert az "legendásabb" volt, legalább annyira mint a t 34

samsung123
BANNERNAK?

Szerintem ha már ez lett a játék neve akkor igen is bele illik a képbe, mert mind a kettõ legendás típus. Másrészt a Tigrist könnyebb volt kilõni mint egy párducot persze csak szembõl! Mivel a T-34/85-ös ZIS-S-53-as ágyúja fõleg az ûrméret alatti BR-365P lövedékkel, ami mellesleg 1000m-rõl 118 mm páncélzatot volt képes átütni kilõtte a tigrist, és 1944-ben már a szovjet hadsereg színvonala is sokkal magasabb volt, és a magas veszteség is nyilvánvaló mivel támadtak. Azzal én is egyetértek, hogy több típust kellett volna játszhatóvá tenni. Amúgy meg ha jól megfigyeljük a szerzõk indokolhatják azzal is hogy nincs sok típus a játékban, hogy nem híres csatákat kell újrajátszani, hanem kis hadmûveleteket, persze annek én sem örülök!!!
A Tigrisnek a T34-es még reggelire se volt elég. A statisztika szerint a 1 kilõtt Tigrisre 8 T34-es jutott, na persze ebbe bejátszik az is hogy a továrisokat néha egy pár órás gyorstalpaló útán a frontra zavarták, viszont a nyugati fronton már 1 Tiger 4 Sherman volt az arány (gondoljatok csak Wittmanra és az õ tevékenységére Ville Bocage-nál), és a nyugati harckocsizók jól képzettek voltak. Szal inkább a Párduc vagy a PZ IV-es illene a játékba(bár a Párduc is hasonló arányokat produkált mint nagyobb testvére, pedig ez egy T34 koppintás alapjában véve), nem pedig a csak a JSZ tankok által kilõhetõ Tigris.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A T-34-el egyértelmûen a Pz-4est kellett volna szembeállítani.
A Párduc még sehol se volt amikor ezek ketten már egymást ölték 1941-ben. Ugyebár a Párduc a Pz-4 utóda volt a közepes tank kategóriában, és csak 1943-ban jelent meg.
Mondjuk egy T-34/85 vs Panther párosítás már jóval logikusabb lett volna, különösen mivel a játék 1944-ben játszódik.

A Tiger I sehogyse illik a képbe. A Tiger I és II nehéztank volt, teljesen más célú, kialakítású és koncepciójú tank mint a T-34es.
A Tigerrel a szovjet KV-1est vagy 44 felé inkább az IS-2est kellett volna szembeállítani.

Akárhogy is, sehogyse stimmel a játék elgondolása. És arra hogy a T-34/76 miért nem játszható, tényleg semmi mentségük sincs a fejlesztõknek. Szinte teljesen ugyanaz mint a játszható T-34/85.

Ha jöne valaki játszani
Én megpróbálnám a játék multiját ha megy
Mivel multiztok? Mármint xfire vagy v.mi hasonló program?
Eagle16
Mondjuk a T-34 és a Párduc sem egy kategória 😄
Mármint arra gondolok, hogy a 85mm-es löveggel szerelt T-34-s már hatékony volt a Párduccal szemben, de azért a 76mm-es változat semmit sem tudott a Kwk. 42-hez képest 😊

"A KwK 42-es kiváló páncéltörõ lövegnek bizonyult, egyes jelentések szerint volt olyan eset, amikor egy Panther 3000 méteres(!) távolságból semmisített meg egy T-34-est."

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius