58
  • Joke 33
    #58
    amúgy jah,van egy alien koponya a háttérben,de a másik,amire te azt mondtad,hogy királynő az egy dinoszaurusz koponya.
    és elvileg arra akartak utalni vele,hogy a predik már az őskorban is éltek...
  • Joke 33
    #57
    ez most csak vicc,ugye?
  • Garga Pitic #56
    A Space Balls-ban is van utalás az alienekre.
    Ezek után kiváncsi leszek a Fight Club 3-ra :)
  • SZU
    #55
    Ez de rossz!

    Popcorn mozi után popcorn képregény?? =P
  • bigfoot
    #54
    nem azon vagyunk kiakadva!
    hanem hogy popcorn mozit csináltak az avp2 ből!
    egyebként a rendező hogy magyarázta hogy 2perc alatt "megszületnek" a kis alienek?
  • SZU
    #53
    Hi!

    Van utalás a Predator2 filmben is az alienekre, csak mintegy rejtett viccként. Amikor a legvégén a néger nyomozó bemegy a predi hajóra, a háttérben látható egy csomó koponya. Közöttük a figyelmes pausáló észrevehet 2 db. alien és egy kicsit királynőre hajazó koponyát is. Bumm!

    Egyébként azért nem mondhatta Ripley hogy predátor hullát találtak, mert ők még akkor elvileg nem talákoztak predátorokkal. Sőt az emberek sem nagyon, mert akik találkoztak, már nem élnek.

    Az AvP könyveket meg szerintem magyarok írták. De ez nem biztos.
  • kerob
    #52
    Bocs, de most nem fogom újraolvasni, vizsgaidőszak van, és nem nagyon érek rá, azt a fejezetet pedig háromszor olvastam el, mielőtt elküldtem a hozzászólást.
    Amúgy nekem egy 97-es kiadásban van meg, és egy kék alien van a borítón.
    Én ezen nem óhajtok tovább vitatkozni, mert egyrészt nincs értelme, másrészt inkább örülnöm kéne, hogy ilyen népszerű az ALIEN, és a Predator sorozat(film is & könyv is).
    Inkább sok izgalmat kívánok mindenkinek amikor az AVP 2 -t végre megnézheti.
  • Cvd
    #51
    Ez a Duch = Weyland nálam megint egy példa erre a forrásmegerőszakolásra. Ez mondjuk legalább nem mondana ellent a filmeknek, ennyiben jobb az Utazó=Predator témának.
    Mondjuk Swarzi szvsz az életben nem játszotta volna Weylandot. Az hogy ők egy személy megintcsak egy ponyvaregényben jött elő, az AVP forgatókönyvébe meg nem nagyon emelnek be ilyen dolgokat egy rakás okból (jogdíjj a könyvírónak, a forgatókönyvíró büszkesége, ésatöbbi). Weyland-ot egyszerűen csak azért játszotta Henriksen mert volt már színészi múltja a történetben így be szerették volna tenni, és mivel (a jövőbeni) Weyland a saját külsejére alkotta meg Bishopot, akár hasonlíthat is a jelenbeli Weylandra, vagyis az elődjére. De attól még nyilvánvalóan két karakterről van szó, ilyenformán ez szvsz teljesen rendben volt. Viszont erről jut eszembe, mégiscsak ellentmond a Duch=Weyland elmélet a filmeknek, elvégre Duch világéletében katona volt, Weyland meg mérnök.
    Ettől függetlenül nem akarom lefikázni a ponyvaregényeket, és is olvastam párat, de a témában jövő filmekkel valszeg nem nagyon lehet majd összefésülni őket.
  • Chris05
    #50
    Jó kis könyvek vannak, elég szövevényes cselekménnyel (Én kb. 9-et olvastam, vegyesen Alien, Predator, AvP könyveket). Ajánlom mindenkinek.
  • Chris05
    #49
    Semmilyen, ismétlem semmilyen utalás nincs rá az első könyvben, hogy Predator lenne az idegen, aki lezuhan az LV 426-ra. Eleve nem is úgy néz ki, mint aki Predator lenne, de abban igazatok van, hogy ez önmagában nem jelent semmit. Az Alien kb 2450 körül kezdődik, elég csak a technikát megnézni a filmben (Most vonatkoztassunk el a filmes megvalósításától, nem tavaly készült az alkotás). Ezzel szemben az AvP a "jelenben" játszódik +-10 év eltéréssel. Szóval Ripley feltünése eléggé logikátlan lenne. Innen nézve ki ő? Még meg sem született. Bishop karaktere pedig a valóságban Mr. Weyland, aki technikailag Arnold (Duch) lenne, olvassatok utána, ha nem hiszitek. Miután több évig küzdött a rákkal feltaláltak egy módszert, amivel android-ember hibriddé vált. A történet szerint övé a Weyland-Jutani (nem biztos, hogy így írják). Nyilván azért játszotta Lance Henriksen, mert azért egy kormányzó ilyet nem vállal, de a könyvekben Duch lesz Mr. Weyland. Egyébként még az eredeti kommandót is "újrakreáltatja", és Predatorokra vadásznak (Természetesen az űrben). Találatot kap egy Predator hajó, és egy közeli - ember lakta - planétára zuhan, ahol folytatódik a harc. Közben az ottani emberek kapnak egy kis Alien-cumit, szóval bekapcsolódnak ők is a küzdelembe.
  • Chris05
    #48
    Bocs, hogy okoskodom, de olvasd újra. Én már vagy háromszor elolvastam. Nézd meg a borítót (Ha a régi kiadás van meg). Az a csontvázszerű lény maga az idegen, aki az LV-426 - ra vitte a patkó alakú hajójával a Xenomorphokat.
  • kerob
    #47
    Hah, most direkt elolvastam az ALIEN (gy.k.: 8.utas a halál) c. könyvnek azt a fejezetét, amikor a felderítő csoport elhagyja a Nostromo-t, és bemegy az idegen űrhajóba. És itt szó sincs idegen hulláról. Ezt írja A.D Foster, miután beléptek az űrhajó 3 ovális bejáratának egyikén:
    [...]Az egész olyan volt, mint egy emberi bordákból készített hatalmas ketrec belselye. A padlón, a falakon, és a mennyezeten fémbordák futottak körbe. A kintről beszivárgó kísérteties fény a hátborzongató kamra majdnem mozdulatlan levegőjében lebegő porszemcséken táncolt.[...]
    Ezután rövid párbeszéd, és leküldik Kaine-t a lyukba. És ugyan ez kísértetiesen hasonlít arra, amit ahogy a Predik űrhajóját A Betondzsungelben(második P. film) Nathan Archer leírja, de szó sincs idegen hulláról.
    Bocs mindenkitől, belekeveredtem a filmes változat hülyeségébe.
  • kerob
    #46
    Én a te elméletedet érzem túl erőltetettnek, és merevnek, de ezen már nem érdemes összeveszni. Az eddigi tapasztalataim szerint a filmek közel sem adják vissza a könyvekben lévő cselekmény izgalmait, ezért én sosem a filmeket veszem alapnak. Persze azért megnézem őket, de a könyvtől való eltérések, és az eredeti történet előzetes ismerete illúziórombolóként hat rám olyankor, amikor egy ilyen filmet nézek. Az AVP filmen belül pedig nem egy olyan ellentmondás volt, ami nagyon zavaró volt, pedig ez egy önnáló történet. Szerintem alapokat aránylag jól átvették az ALIEN, és a Predator könyvekből.
    És meg fogom nézni az AVP2-t is, kíváncsi vagyok, hogy most mit találtak ki.
    De jobban járnának, ha egy jövőbeli eseményt választanak, mert különben bele fognak bonyolodni a kronológiába.
  • I am Cthulhu
    #45
    Valóban készül?
    Lehet valamit találni róla a neten?
    Inkább egy Predator 3-at kellene csinálni szerintem. Nekem meg van könyvben, ha azt megcsinálnák kaszálnának.
  • Cvd
    #44
    Elég sokat olvastam, csak nem veszem őket annyira komolyan mint pl. te. Én a filmeket veszem hivatalosnak (meg azok könyvváltozatait). Ebből kiindulva pedig a Utazók nem egyenlőek a Predatorokkal. Hogy később egy könyvben ezt állítják, attól a filmek még nem változnak meg, márpedig ha így választanom kellene hogy melyiket fogadjam el, akkor nem vitás hogy melyiket választom. Főleg hogy tényleg nagyon okosan sikerült összehozni a két fajt (még ha nem is a filmekben először), nincs semmi szükség arra hogy "megerőszakolják" ilyen módon a forrást. Én ezt erőltetettnek érzem ahelyett hogy értékelném. Ha nekem kellene valamit kiagyalni a témában akkor bibliaként kezelném az Alien és Predator filmeket, semmi olyan újdonságot nem hoznék be ami ellentmond ezeknek. Ilyenekből sajna az AvP-ben is volt szépszámmal, tartok tőle hogy a folytatásban is lesz.
  • johnz
    #43
    nemtom mér vagytok ennyire kiakadva a két faj keresztezésével? akkor hogy emésztené meg a gyomrotok az alienvs predator vs batmant!!!vagy az alien vs predator versus terminatort!!
    mert hát ugye van ilyen nekem képregénybe és egy 5 perces filmem is van a keresztezésről avp és batman és higgyétek el bármit lehet keresztezni csak a megelelő ember kell hozzá!!és
    ezekenek különálló és egyszerűen leirhatatlan hangulata van!
    pl mikor az avp vs terminatort nézegettem (be van szkennelve a képregény) valami eszméletlen jó hangulatA VOLT!! erről csak ennyiT!!
  • kerob
    #42
    "Egyetlen hivatalos Alien vagy Predator filmben vagy könyvben nincs semmiféle utalás a másik fajra"

    Akkor még igen keveset olvastál, vagy pedig az könyvesboltok tele vannak nemhivatalos Predator, illetve AVP könyvekkel. Mondjuk az ALIEN -es könyvekben, még én sem találkoztam Predátorral, de majd bepótolom.
  • kerob
    #41
    Majdnem teljesen egyetértek veled.
    Amivel még kiegészíteném az az, hogy itt olyan két, immár egybefonódott történetről van szó, amelynek minden mozzanatát más író írta, és a filmeknél pedig más rendező rendezte.
    Apróbb ellentmondások még olyankor is vannak a cselekményben, ha egy ember fantáziája szüli az egészet(gondolok itt például Isaac Asimov univerzumára), nemhogy akkor, amikor minden rész más művészhez köthető. Ily módon nem kell csodálkozni, ha egy-két rész nem olvad bele 100%-ban a később pontosított történetbe, tehát ha az egész történetet figyeljük, akkor jelentéktelenné válik az "utazó", és a "vadász" közötti különbség, és itt megjegyezném, hogy az ALIEN-nek nem csak 4 része van, és ha a többi ponyvaregény, akkor az első 4 is az!
  • Cvd
    #40
    Szerintem te túlzásba viszed a ponyvairodalom súlyozását a témában. Lehet hogy valamelyik ilyenben elferdítették az első találkozást az Alienekkel, de hivatalosan abban a hajóban nem Predatorok voltak. A hajó design-ja teljesen más mint a Predator hajóké. A halott idegent "utazó"-ként említik nem predatorként, és teljesen máshogy néz ki mint egy predator, sokkal nagyobb, és teljesen más a koponyája is. Egyébként az első könyvverzióban egyáltalán nem találnak hullákat, sőt az első Predator regényverzióban a Predator nem is fix testalkattal rendelkező lény hanem tetszőleges alakot vehet fel. Azért lesz olyan amilyen mert a megfigyelései alapján a leghatékonyabb forma az aktuális vadászathoz.
    Egyetlen hivatalos Alien vagy Predator filmben vagy könyvben nincs semmiféle utalás a másik fajra, az Alienkoponyától eltekintve a P2-ben. Ha a '87-es Predator idején már kitalálták hogy ugyanazok mint a '79-es Alien-ben látható faj, akkor miért nem reklámozták ezt akkor sehol (sőt azóta sem), miért nem volt valami utalás a filmben a kapocsra, vagy akármilyen apróság? Márcsak reklámnak sem lett volna utolsó.
    A ponyvákban tényleg azt írnak amit akarnak, de attól még a filmben nem változnak meg a dolgok. Kérdés hogy mit fogadunk el alapnak.
  • kerob
    #39
    Ja, és én nem mondtam, hogy ott találnak először tojásokat, én csak azt mondtam, hogy abban az idegen űrhajóban egy Predi holttest van.
    A valódi történetből következtetve még rengeteg olyan bolygó van, ahová a vadászok ALIEN-eket telepítettek. SD Perry - Labirintus, vagy David Bishoff - Vadászok bolygója
  • kerob
    #38
    A filmek sosem fogják tudni visszaadni a könyvek teljes történetét. Ezt mindenki tudja.
    Aki tényleg tudni akarja, hogy mi a kapcsolat a két faj között, és nem csak találgatni akar, az olvasson ALIEN-es, meg Predis könyveket. Persze nem muszály, de nem bánja meg.
  • kerob
    #37
    A könyv szerint a Predátor 3 méter magas, és két méter széles vadász, csak ugye a 80-as években nem nagyon volt olyan technika amivel ezt le tudták volna utánozni, ekkora ember pedig nincs, még Kevin Peter Hall is csak két méter 20 centi volt kb., ő volt a predi mindkét részben, és a második rész forgatása után halt meg egy autóbalesetben.
    Az ALIEN -ben(1.rész) igenis predi holttest van, csak ugye a végső alakot később találták ki, a könyveknek meg pont az a lényege, hogy te képzeled el a karaktereket, és a helyszínt.
    Azt, hogy az ALIENEK mikor vadásznak az relatív, egyik könyvben, vagy filmben sem találkoztam ilyen megjegyzéssel, az űrben, meg nincsen reggel, vagy este. Az ALIENEK addig vadásznak, amíg van mire, és a Predátorok számára ők a méltó ellenfél.
    A Predátor filmek pedig a földön játszódnak, elég fura lett volna egy ALIEN-es szálat hagyni...akkor biztos, hogy nem csak két rész lett volna, és mégjobban eltértek volna a könyvbeli történettől.
  • CmdrPetya
    #36
    CvD-nek igaza van nem predi holttes volt ja...
    Ami az Lv-426on volt az egy fejlet idegen faj űrhajólya volt és ők kisérleteztek az Alienekkel csak közbejött egy kis bibi kiszabadult egy és a hajó lezuhant az viszont itt megjegyzem hogy NEM a hajón kisérleteztek velük MERT az a hajó egy szállitó hajó volt addig sztázisban voltak hanem általább... persze erről senki nem állított semmi mert ergo úgy lett volna könyv alapján hogy egy idegen faj veszi fel a kapcsolatott az emberekkel akik elárulják hogy miajatuk van ez az egész és hogy a FÖLD eleset sajnos és segíteni akkarnak...
    Ripley háborúja az idegenek ellen megtalalják az Alienek bolygóját ahol tengerészgyalogosokat teszenek le ellenük hogy kiírtsák őket de a dolog visszafelé sül el hogy úgy hogy ezek az ALIENek este vadásznak hogy mért mert reggel nagyobb ragadozók vadásznak ők rájuk ala az ALIEN-ek este támadnak választ is kaptál mért.
    Amúgy szerintem ezzel minden foltott betömtem amire kiváncsika voltatok:D
    ÉN se tudtam még nem olvastam a könyvet + a forgatókönyveket és az ALIEN és PREDATOR elözményeket.
  • Cvd
    #35
    Ez hülyeség, egyáltalán nem Predator hajón találnak először tojásokat. Az ottani hulla teljesen más koponyával rendelkezik, és sokkal nagyobb mint egy Predator. Azonfelül ahhoz hogy igazad legyen az kellene hogy 79-ben már kitalálják nagyjából hogy mi is az a Predator, miközben filmen csak 87-ben jelentek meg. Ráadásul kihagyták volna az utalást az Alien-szálra a filmből?
    Azt hogy a két fajnak köze lenne egymáshoz csak a könyvekben találták ki jóval később, ebben gondolom volt szerepe e P2-ben látható Alien koponyának is.
    Vagy te ezt ötletként írtad volna hogy hogyan lehetne összekötni a kettőt? Akkor nem szóltam. Habár akkor nem értem azt az állítólagos Predator holttestek-dolgot.
  • kerob
    #34
    Kár, hogy a második Predi filmet az a nigger játszotta, mert az eredeti történetben Dutch öccse szerepel, és sokkal bonyolúltabb a történet. Dehát nem fér minden bele a forgatókönyvbe...
  • kerob
    #33
    Részemről rendben van a kronológia, és tetszett az AVP is. Nemtudom, miért ne lehetne összeegyeztetni a Predátor-okat az ALIEN-ekkel. Az első ALIEN filmben is egy Predátor űrhajó küldi a jeleket az LV426-ról, és mielőtt leküldik Kaine-t abba a nyílásba, ami az űrhajóban van, és lefelé vezet, akkor fel is lehet fedezni egy Predi holttestet.Azt ALIENeket a vadászok telepítették be a kolonizált bolygóra, hogy vadászhassanak.
    A másik, meg, hogy a Predátor filmnek csak két része van. A harmadiknak az eredeti címe DNS volt, és semmi köze a Predátorokhoz. Jó lenne, ha néhányan a könyve(ke)t is elolvasnák. az helyretenné a kronológiát.
  • Atisz #32
    Az AvP ott halt meg amikor bejelentették hogy a PG-13, vagyis 13 éves kortól nézhető kategóriába fog kerülni...Sci-fi horror-t nem lehet vér nélkül csinálni. Ez kb. olyan mint egy Chuck Norris film, roundhouse-kick nélkül :P
  • Zsoldos
    #31
    Enis meglepodtem rajta. Meg nem lattam rendezoi valtozatot ennyire elterni a mozivaltozattol. Rengeteg uj/mas jelenet, kicsit meg a sztori is mas.

    Az enyem jo minosegu volt, torrenten biztos van fent vmi rendes valtozat.
  • Lordboxi
    #30
    Sztem, az lenne a legjobb, ha össze engednénk Weavert a swarcival.
  • Morden23
    #29
    Teljes őszinteséggel: én egyszer egy bizonyos torrent-oldalról töltöttem le "rendezői változat" címszó alatt, és meglepődtem. Fogalmam nincsen, hogy mi volt a torrentnév, mert a hang eléggé bogus volt, úgyhogy letöröltem.
    Részemről a www.bitsoup.org-on találtam rá:)

    Valamikor talán télen.
  • Blasta
    #28
    Az ALIEN3 másik verzióját hol, azaz milyen DVD-n lehet látni? Mert nekem megvan mind a 4 rész DVD-n, de nem találtam ilyen alternatív befejezést (nem a 9DVD-s Quadrology van meg, hanem a sima 4+1 DVD-s előző verzió, amin nem volt még szinkron. Tán a 9DVD-s verzión lehet látni ezt az alternatív befejezést?)

    Mert én cask azt az Alien3-at láttam, amiben kutíából kel kel ki a lény, és a végén a Bishop-ot játszó droidot fejbevágják, aki ugye embernek akarja magát kiadni, de a fejbevágás után látszik, hogy egyszerűen lecsapták azt a "gumi" részt a fejéről...
  • Dakkon
    #27
    sőt lehet h az őskorban, mikor még emberek nem is voltak...és ők teremtették meg az emberiség alapjait!!
  • Dakkon
    #26
    lehet h a középkorban!!!! :P
    és a hős lovagok majd megindulnak a nagyfejű sárkányt meg a robotfejet levagdosni exkalibúrjaikkal!!!! hehe
  • alien47
    #25
    Az AvP 1 kb napjainkban jatszodik. igaz? Az alien sorozatok meg a tavoli jovoben(ertsd tavoli bolygokat tudunk elerni urhajokkal, kolonizalas, bolygoatalakitas) Ettol meg kurva messze allunk. Tehat akor ha most behozzak Ripleyt akkor mire idoben az alien 1 hez erunk mar reg mumianak kellene lennie.

    Es ki tudja mennyivel korabban fog jatszodni az AvP2

  • CmdrPetya
    #24
    ja bocs lehet hogy időben olyan 2050-2100 inkább:D és még így is jóD:
  • CmdrPetya
    #23
    HI!

    Kicsit mindeki elvan tévedve bishoppal kapcsolatban az AvP egy teljesen más univerzum könyvben és filmben is.
    Bishop az Alien 3-om végén Android figyelni kell a történéseket:"Bishop aki ala Alien 2-be is szerepelt megmondta a társaság mindenről tudot, és mondt ha összerakánk újra már akkor se lenne a régi" AlÁ egy dolog ha Weyland az Alien3om végén a vezetőségi tag akié a gyarmatűgyi flotta akkor csak hagya hogy hátbaverje egy átlag közkatona dehogy nem hogy nem vághata volna hátba hanem hozzá se nyúlhatott volna - ergo android és csak azért küldik a Furira hogy beadja Ripleyvel hogy ő az igazi és ne ugorjon fejest a hasában az egyetlen Királynővel amit a társaság már az előző részekben kiderült hogy biofegyverként akkar használni és az emberi élet nem érdekli kb ennyi! Csak figyelni kellet volna én anno olvastam a forgatókönyvet mind a három alienkeé s hígyétek el ez az igaz legalábbis remélem:DDD
    Másik AvP-t ne kösétek az Alienhez sajnos nem lehet más széria más történet én nem tom mért egy olyan rész ami az AvP1 elött játcodik és mit keresne Ripley benne könyvben is ergo az Alien 1-2-3omba volt meg négybe hogy ő indította a háborút az alienek bolygója ellen szóval értehtetlen lenne. Folytatniuk kénne az AvP-t azzal amivel az 1-nek vége lett ennyi hogy a hajón kikel a kis PredAlien és lezuhan a hajó egy Kolonizált bolygóra ahol már emberek éllnek esetleg alienekt akikel a telepesek harcolnak vagy valami ilyesmi 100* izgalmasabb lenne.
    Kronologiáról meg annyit hogy: alien1-2-3-4 mind1k egy future világban játcodik ala 2500-2100 közöt kb így rémlik.
    Már most az nem lehet hogy 2010-ben alapul a Weyland cég és azóta hatalomra tett szert és felvásárolt több céget: gyarmatügyi flotta,szálitmányozási cégeket ergo.
    Ala AvP1 jó ilyen szempontból hogy még élehetett a rendes vezető akinek a génjeiből,vérmintákból mintázták az androidot hogy emlékeztesék magukat az akkori vezetőre de ő már nem az ergo olyan munkát osztanak neki amilyet csak akkarnak mert végülis csak egy android ala alin3om vége Cég utasítás: győze meg ripleyt és szereze meg a királynőt, de ő már andorid aki ottvan szóval game over:D
    Amúgy AvP1 nem volt olyan rossz teccet igaz hogy már nem Alien1-2 feelinges mert 3om az már történetileg bibis volt de no para:D(úgye arcpetéző 2* petéz amikor csak 1* tud aztán megdöglik, aztán h került tojás a Sulacora amikor a 2ő végén a királynő már nem tudot tojást rakni mert elszakadt a petevezetéke:D szóval kamus volt de a történet de maga a film kurva élvezhető volt ettől föleg a hütő kamrábba az üldözés:D)
    De szerintem AvP1-t azzal kénne folytatni amit leírtam de hát nem én rendezem:DDD
    És ha elöti történet meg ripley-n gondolkoznak hogy hozzuk vissza hülyeség rendes különálló filmet kell rendezni kb ennyi!
    na GG
    várom ki mit gondol!
    aLien fan!
    Ja ajálom olvasátok ell az Alien1-2-3-t könyvben és az AvP sorozat 3-4 könyvét érdemes nem hosszú de nagoyn jó kb 300 oldal az avp
    alien 1-2-3 olyan 450 de jó ajálom!
  • Morden23
    #22
    Az Aliensben android volt, ez igaz.

    De végülis ha te már rég halott vagy (gondolom azért Weyland-Yutani a cég neve, mert Weyland alapította, és nyilván nem él többszáz évig), akkor tökmindegy.

    A 3. rész kétfajta befejezése csak két lehetőséget hagy: vagy egy halott vezetőségiről (akár az alapítóról) mintázták a Bishop-androidokat, vagy tényleg Mr. Weyland van a végén (két befejezés, két egyértelmű verzió). A baj csak az, hogy ha Mr. Weyland ott van az Alien3 végén, akkor mi a faszt keres az AvP-ben?
    Amúgy az égvilágon semmi baj nem volt semmiféle kronológiával, amíg csak Alien 1-2-3-4 volt.
    Az AvP-t már az Alienekkel is nehéz összehozni, nemhogy a Predatorokkal (ha azt is beleveszed, akkor nagy baj van).
    Amúgy meg a film szar volt és kész. A történetét még egy számítógépes FPS játék esetén is szégyellni kellett volna. Ha a kettővel javítanak, az csak jó. Ha Paul Anderson tartja a "bevált" szokásait, akkor megint egy újabb sci-fi thrash-el lesz dolgunk. Ennyi.
    Kár elbaszni egy kutuszt azért, hogy számítógépjátszó tizenéveseket csaljunk a moziba.
  • Prof William
    #21
    "Szóval ezért mondom, hogy nem vágom a hivatalos timeline-t."

    El van az már b**va rendesen.

    A ALiensben bishop csak egy android volt. Ezt az egész a W-elnökéről mintázták dolo csakkésőbb jöt be.

    Ha te vezetőségi tag lennél a W-ban vajon belemenneél hogy a vállalat alapítójánk pontos szintetikus másai mindenféle kulimunkát végezzenek szakadt hajókon? Hogy csesztesse őket a legénység? Úgy marhaság ez az egész ahogy van!
  • johnz
    #20
    ez egy nagy baromság ugy ahogy van!! még hogy előtte játszódik? köztudott az alien vs predator sztorik 2010,után játszódik kinn az űrben valamerre valamelyik bolygón illetve űrbázison nekem anno kurvára nem tetszett az alienvspredator mert teljesen más volt min a képregények vagy a játékok hangulata illetve története!! horror nuku nem volt bennne egy közepes sci-finek elment ami tetszett az a diszlet meg a predator ruhák voltak!!
    eleve a kettőt másnak más sztorival kellene csinálni ja és alapul vehetnék a játék történetét!!!! kasszasiker lenne az tuti!!
    ripley nélkül is létezhetnek alien filmek min pl swarzi nélkül is létezhet predator és terminator is!!! ezt a közeljövőben tuti belátja majd a nép mert szerintem készül még pár alienes és predatoros film a közeljövöben!! csak birjuk kivárni!!
  • Riker87
    #19
    én is várom, már csak 1 évet kell aludni rá