58
  • apocalypse0
    wáh, de várom!
  • noss
    AvP nagy hulladék az Alien-sorozathoz (ami viszont b*szottjó) képest...
    (mintha tömbrédert néznék :E )
  • Sith
    Arról a paliról airől Bishopot mintázták ha egyszer lesz egy nagyon jó napod nézd meg az AvP filmet (ghogy elrontsd s megérted szerintem miről van szó
  • Werewolf
    Bishop android nem? Akkor milyen klónról van szó? Csináltak még 1 barbie-t azt annyi..

Különben tényleg jó lenne, ha az AvP valamelyik könyv alapján készülne.. Azok nagyok jók.
  • Morden23
    Igaza van Skyline-nak egy roppant érdekes filmtörténeti csavar miatt, amiről én is elfeledkeztem, és csak most, az említésére ugrott be.

Az Alien3-nak két verziója van.

Az egyikben az arctámadó egy kutyát támad meg, és a film végén Bishop is csak egy robot, az egyik rab hátbaveri, és nem lesz baja.

A másikban az arctámadó egy tehenet (vagy mi a bánatot) kap el, és a film végén Bishopot fejencsapja a rab, és leszakad/bevérzik a füle.

Szóval ennyit erről.

Ellenben az AvP-ben is Mr. Weyland, a Weyland-Yutani alapítója van. Szóval ezért mondom, hogy nem vágom a hivatalos timeline-t.
  • Prof William
    Nem is kéne Ripley! Egy sima szorival, jó forgatókönyvel, jó szinészekkel remek Alien filmet lehetne csinálni!
    De sajna ebbennem reméynkednék.
    Simán vehetnék a AVP2 játék szoriját és már kész is van a jó film, jó jelenetekkel.
  • adam first
    "Lentebb írták hogy az AvsP az Alienek elött játszódik...Nos nem,mert az AvsP-ben Mr Weyland (ismertebb nevén Bishop) meghal...Csakhogy az Alien 3 végén Mr Weyland személyesen könyörög Ripley-nek hogy ne ugorjon le...
    Tehát nem játszódhat elötte az AvsP:)"
    Félreértetted a dolgot mert az alien 3 végén bishop is csak egy klón az egyetlen igazi emberi bishop az AvP elején élt de meghalt,mindenki más akitt bishopnak hittünk az alien filmekben azok csak klónok voltak.
  • bertino
    ott hát, hol máshol :)
  • Skyline
    Hja igen és ha jól emléxem akkor az alien 1-ben a cég még nem weyland néven futott,a második részben lett weyland co. Így az AvsP 100% hogy nem futhatott az alien 1 elött..:)
  • Skyline
    ŐŐő azért itt felhívnám a figyelmet egy apró problémára...
    Lentebb írták hogy az AvsP az Alienek elött játszódik...Nos nem,mert az AvsP-ben Mr Weyland (ismertebb nevén Bishop) meghal...Csakhogy az Alien 3 végén Mr Weyland személyesen könyörög Ripley-nek hogy ne ugorjon le...
    Tehát nem játszódhat elötte az AvsP:)

Viszont! Ha a klón ripley-t akarják a filmben szerepeltetni akkor az nem játszódhat az első rész elött mert r halála és klónozása között jócskán volt akkora idő hogy azalatt mr weyland rendes vén pöcs (vagy halott) lett volna így ha az AvsP2 az első rész elött játszódik akkor az első részben furcsán fest Mr Weyland...Ez így pedig eléggé nagy baki lenne..:)
    Nemtom minek eröltetik ezt a sok baromságot és miért nem viszik vászonra az AvsP könyveket inkább...
  • mesor
    Ebben a filmben Ripley csak a végén jelenhetne meg értelemszerűen. Pl úgy ahogy az Alien első részének az eleje. Ha viszont az egész AvP2-ben szerepeltetni akarják Ripleyt háát akkor pfff... szar lesz.

Az Alien első része elött Ripley sehol sem találkozott idegen lényekkel ha jól tudom ott látott először Alieneket.
  • adam first
    Nekem az első három része nagyon tetszett az alien filmeknek,a harmadik részével végett is kellett volna vetni az egész sorozatnak.A 4 egy rakás szar semmi félelmetes nem volt benne.Az AvP nekem ugyahogy elment de nem volt több egy tucat akciófilmnél.Predatoros filmekből meg csak is kizárólag az első rész tetszik a többi része mind szar volt.Képregényeket nem olvastam egyikből sem,sőt könyv formájában sem találkoztam velük.Megmondom őszintén ez az egész Avp hidegen hagy mint az állat, szerintem az Avp2 is egy tucat akció film lesz,sajnos.
  • bertino
    jövőben ? már a negyedik résznek sem volt semmi értelme, ugy ahogy van...
  • drizzt1666
    Ez még érdekes is lehet.
    Mellesleg nekem az AVP nagyon nagy csalódás volt a képregény és a játék után. Túl rövidre, és ízetlenre sikeredett. Többet vártam. Ripley szerepeltetése sztem pedig hülyeség lenne, inkább vegyenek egy másik színészt, aki nagyon hasonlít rá, csak még jóval fiatalabb lenne. Sztem ez lenne az ésszerű ha már mindenképpen "visszamegyünk az időben"
  • Tecnamo
    Nekem ez az év legjobb híre!!!
    Régen oda-vissza voltam a az Alien részektől, és egy csúfos kudarc után (AvP) végre visszatérnek a régi történethez!!! Eből csak jó sülhet ki, mert mindenki kíváncsi lehet arra h az a hajó h került oda LV426-ra, erre 100% h választ kapunk, sőt lehet h az egész faj létezéséről is rangeteg mindent megtuduk majd...
    Csak ne lenne olyan messze az a2007 augusztusa :(
  • Morden23
    Ezt én sem teljesen értem. Az AvP az nagyonnagyon az első Alien előtt játszódik.

Talán az első "Alien" filmre gondoltak, vagy nem tudom.
    Az AvP egyébként is összecseszte a kronológiámat az egésszel kapcsolatban, ami nem lenne baj, ha nem lenne irdatlan szar.
    Arról nem is beszélve, hogy Paul Anderson akkor sem ismer fel egy jó forgatókönyvet, ha fejbeverik vele. Egy jó filmet rendezett egész életében, és még ezzel sem ért egyet mindenki.
    Az Alien-dolgot meg minek nyújtják, mint a rétestésztát? A 4. rész nem volt szar film, de össze sem lehet hasonlítani a trilógia részeivel (még a kicsit gyengécskébb 3-al sem).
  • Prof William
    "Ezek szerint a film időrendileg az első rész előtt fog játszódni. Azt nem tudni, pontosan mennyivel."

Na bazz... akkor hogy lessz benne Ripley? Visszamegy az időben? :) Szegény Weavert meg minek erültetik? kicsit öreg már ehez.

A jövőben egy nagyon kúl AVP filmet lehetne csinálni, de ez még az 1-nél is a múltabban lessz? Bah...
  • Broafka
    nah hát ebben 100%-ig biztos voltam, már ahogy abba hagyták, már onnan lehetett tudni hogy lesz még1
    hát csak reménykedni tudok, az első rész az elég gagyi volt, sőt! nagyon szar volt
    pedig én nagyon-nagyon vártam rá, és mélységes csalódást okozott nekem
    hát igen Replay hadnagy nélkül már nem ugyanolyan :(