Készül az Alien vs Predator 2
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben a filmben Ripley csak a végén jelenhetne meg értelemszerûen. Pl úgy ahogy az Alien elsõ részének az eleje. Ha viszont az egész AvP2-ben szerepeltetni akarják Ripleyt háát akkor pfff... szar lesz.
Az Alien elsõ része elött Ripley sehol sem találkozott idegen lényekkel ha jól tudom ott látott elõször Alieneket.
Az Alien elsõ része elött Ripley sehol sem találkozott idegen lényekkel ha jól tudom ott látott elõször Alieneket.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Nekem az elsõ három része nagyon tetszett az alien filmeknek,a harmadik részével végett is kellett volna vetni az egész sorozatnak.A 4 egy rakás szar semmi félelmetes nem volt benne.Az AvP nekem ugyahogy elment de nem volt több egy tucat akciófilmnél.Predatoros filmekbõl meg csak is kizárólag az elsõ rész tetszik a többi része mind szar volt.Képregényeket nem olvastam egyikbõl sem,sõt könyv formájában sem találkoztam velük.Megmondom õszintén ez az egész Avp hidegen hagy mint az állat, szerintem az Avp2 is egy tucat akció film lesz,sajnos.
jövõben ? már a negyedik résznek sem volt semmi értelme, ugy ahogy van...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez még érdekes is lehet.
Mellesleg nekem az AVP nagyon nagy csalódás volt a képregény és a játék után. Túl rövidre, és ízetlenre sikeredett. Többet vártam. Ripley szerepeltetése sztem pedig hülyeség lenne, inkább vegyenek egy másik színészt, aki nagyon hasonlít rá, csak még jóval fiatalabb lenne. Sztem ez lenne az ésszerû ha már mindenképpen "visszamegyünk az idõben"
Mellesleg nekem az AVP nagyon nagy csalódás volt a képregény és a játék után. Túl rövidre, és ízetlenre sikeredett. Többet vártam. Ripley szerepeltetése sztem pedig hülyeség lenne, inkább vegyenek egy másik színészt, aki nagyon hasonlít rá, csak még jóval fiatalabb lenne. Sztem ez lenne az ésszerû ha már mindenképpen "visszamegyünk az idõben"
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Nekem ez az év legjobb híre!!!
Régen oda-vissza voltam a az Alien részektõl, és egy csúfos kudarc után (AvP) végre visszatérnek a régi történethez!!! Ebõl csak jó sülhet ki, mert mindenki kíváncsi lehet arra h az a hajó h került oda LV426-ra, erre 100% h választ kapunk, sõt lehet h az egész faj létezésérõl is rangeteg mindent megtuduk majd...
Csak ne lenne olyan messze az a2007 augusztusa 😞
Régen oda-vissza voltam a az Alien részektõl, és egy csúfos kudarc után (AvP) végre visszatérnek a régi történethez!!! Ebõl csak jó sülhet ki, mert mindenki kíváncsi lehet arra h az a hajó h került oda LV426-ra, erre 100% h választ kapunk, sõt lehet h az egész faj létezésérõl is rangeteg mindent megtuduk majd...
Csak ne lenne olyan messze az a2007 augusztusa 😞
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Ezt én sem teljesen értem. Az AvP az nagyonnagyon az elsõ Alien elõtt játszódik.
Talán az elsõ "Alien" filmre gondoltak, vagy nem tudom.
Az AvP egyébként is összecseszte a kronológiámat az egésszel kapcsolatban, ami nem lenne baj, ha nem lenne irdatlan szar.
Arról nem is beszélve, hogy Paul Anderson akkor sem ismer fel egy jó forgatókönyvet, ha fejbeverik vele. Egy jó filmet rendezett egész életében, és még ezzel sem ért egyet mindenki.
Az Alien-dolgot meg minek nyújtják, mint a rétestésztát? A 4. rész nem volt szar film, de össze sem lehet hasonlítani a trilógia részeivel (még a kicsit gyengécskébb 3-al sem).
Talán az elsõ "Alien" filmre gondoltak, vagy nem tudom.
Az AvP egyébként is összecseszte a kronológiámat az egésszel kapcsolatban, ami nem lenne baj, ha nem lenne irdatlan szar.
Arról nem is beszélve, hogy Paul Anderson akkor sem ismer fel egy jó forgatókönyvet, ha fejbeverik vele. Egy jó filmet rendezett egész életében, és még ezzel sem ért egyet mindenki.
Az Alien-dolgot meg minek nyújtják, mint a rétestésztát? A 4. rész nem volt szar film, de össze sem lehet hasonlítani a trilógia részeivel (még a kicsit gyengécskébb 3-al sem).
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
"Ezek szerint a film idõrendileg az elsõ rész elõtt fog játszódni. Azt nem tudni, pontosan mennyivel."
Na bazz... akkor hogy lessz benne Ripley? Visszamegy az idõben? 😊 Szegény Weavert meg minek erültetik? kicsit öreg már ehez.
A jövõben egy nagyon kúl AVP filmet lehetne csinálni, de ez még az 1-nél is a múltabban lessz? Bah...
Na bazz... akkor hogy lessz benne Ripley? Visszamegy az idõben? 😊 Szegény Weavert meg minek erültetik? kicsit öreg már ehez.
A jövõben egy nagyon kúl AVP filmet lehetne csinálni, de ez még az 1-nél is a múltabban lessz? Bah...
nah hát ebben 100%-ig biztos voltam, már ahogy abba hagyták, már onnan lehetett tudni hogy lesz még1
hát csak reménykedni tudok, az elsõ rész az elég gagyi volt, sõt! nagyon szar volt
pedig én nagyon-nagyon vártam rá, és mélységes csalódást okozott nekem
hát igen Replay hadnagy nélkül már nem ugyanolyan 😞
hát csak reménykedni tudok, az elsõ rész az elég gagyi volt, sõt! nagyon szar volt
pedig én nagyon-nagyon vártam rá, és mélységes csalódást okozott nekem
hát igen Replay hadnagy nélkül már nem ugyanolyan 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
← ElőzőOldal 2 / 2