Drágább lesz az MIT laptopja
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah 😊
az már biztos. de tudodmit? legyen igazad, és ha ez az izé beválik akkor majd énis elhiszem 😊
utolag is bocs az OFFért nem kötözködésnek irtam, csak meg akartam mutatni, h hozzáértéssel fantasztikus eredményeket lehet elérni az informatikában, és anyagilag sem járnak rosszul. és szerintem ezek az emberek is értenek ahhoz amit létrehoznak, és meg fog felelni az elvárásoknak.
a túl jóval egyetértek de ez ellen nem tehetünk semmit
és ezekkel mi is a probléma?
ezexerint nálad csak win és linux létezik... az összes többi általam ismert oprendszer (és ne gyere azzal hogy csak a wint ismerem mert az nem igaz..) megüti a szintet kivétel az a pingvinkaki...
kezdhetnék pl az amd és a linux eltaposásával
jah és amíg el nem felejtem, a winnek van diekt erre kitalált sík buta verziója is bagóért...
igen, afrikában csórikáimnak valóban faszán fogalmuk van arról hogy mi az a számítógép és hogy mire való... és az feltétlenül segíteni fogja õket ha kapnak 1 kurblis szemetet ami 2 hónap alatt beadja a kulcsot és akkor ugyan ott tartanak mint elõtte... jah és csak úgy mondom hogy nálam az nem minõsül számítógépnek ami nem képes legalább 5 éven át hardveres probléma nélkül mûködni. de nem a kezdeményezés a rossz hanem a végrehajtási mód. nem hiszem hogy 1 vacakkal sokkal elõbbre jutnak mint a semmivel
A színe az nagyon gagyi, egyébként jó ötletnek tartom. Szinte már megfigyelhetõ, hogy egyes feladatokra túl jók a mai pc-k, amiket kapni lehet. Amikor valaki internethez vagy irodai munkához szeretne gépet venni, valószínûleg jobb gépet fog kapni, mint amire szüksége van, ezért persze többet is fizet, mint amennyire valójában szükség lenne.
Most itt van ez a kis masina, ami kicsit sárga, kicsit buta, de olcsó és teljesíti azokat feltételeket, amikre szükség van egy egyszerû felhasználónak. Kell ilyen is szerintem. 😊
Most itt van ez a kis masina, ami kicsit sárga, kicsit buta, de olcsó és teljesíti azokat feltételeket, amikre szükség van egy egyszerû felhasználónak. Kell ilyen is szerintem. 😊
<#taps>#taps>
sikeres cégek és termékeik az informatika határáról:
apple + ipod: a mobil zenelejátszok piacán ~45%os részesedéssel;
nokia + összes mobiltelefonja: a legnagyobb mobilgyártó;
<...>
a fent nevezett egyik párositáshoz sincs semmi köze a wintelnek, és mégis sikeresek.
apple + ipod: a mobil zenelejátszok piacán ~45%os részesedéssel;
nokia + összes mobiltelefonja: a legnagyobb mobilgyártó;
<...>
a fent nevezett egyik párositáshoz sincs semmi köze a wintelnek, és mégis sikeresek.
ha ez mégis összejönne akkor én a más(ik)világon szeretnék lenni
Köszönjük, hogy itt voltál!
Ha nem lenne más OS ,akkor ott tartanánk . Igy is közel járunk hozzá.
ne bántsátok, inkább kívánjátok neki azt amit szeretne. egy olyan világot, ahol az int€l és a micro$oft mindent megtehet.
Most aztan megmondtad a frankot. Majd Te faxan kifizeted a csorokaimnak a win meg a dragabb gep arat....Szanalmas.
itt csak te vagy szánalmas
Szerintem nem rosz, specifikáció
Remélem lesz értelmes kinézettel(szín) is, nem csak úgy fog kinézni, mint valami olcsó gyerekjáték. Elõbb utób lesz ez még olcsób is.
Remélem lesz értelmes kinézettel(szín) is, nem csak úgy fog kinézni, mint valami olcsó gyerekjáték. Elõbb utób lesz ez még olcsób is.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
ez szánalmas... én az Intel és a Microsoft helyében összefognék és tönkretenném ezt a nagyarcu csávókát a szánalmas mûanyagdobozával 1ütt, és akkor használhatja linuxát arra amire való, elmehet vele wc-re...
Kis fapados<#vigyor>#vigyor> A bantu négereknek meg a kínai proletároknak jó lesz. Ja és az Egyiptomiaknak is. Amúgy tudtátok hogy Egyiptom õslakosai a múmiák?<#idiota>#idiota>
← ElőzőOldal 3 / 3