Szupermini PC-n dolgozik egy brit cég
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(O_o)
Azt hittem, azok csak a 10 éves "jasszkari mergák" alvázára valók... atyaúristen😊
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
________ `_~_\" noss
(amit jóesetben elolvasott)
________ `_~_\" noss
Ez arra jó ha a falra akarok rakni egy TFT monitort h azo negyen valami alap szöveges dolog, h azt elolvassa Apám h "VEGYÉL SÖRT!!!" vagyilyesmi, és nem akarok alatta egy gépet tartani, na akkor ez jó... bár a papírlap is ugyanerre jó, de azon e-mailt nem tudok megnézni...
Szóval ez egy 21.századi fölösleges deee dizájnos izé.
Ez viszont már maga a "NAGY" gép! 😄
CD?
DVD?
Blue-ray?
HD-DVD?
Most ezt is vegyek külön egy kültérit???
(vagy már kérdezte valaki? 😄)
"Az megintcsak kissé groteszk, hogy az AMD azt mondja, hogy ez egy 1,2-es x86-nak felel meg."
x86 elég nagy szopás, nem csoda, ha néha egy 500Mhz cucc megver az 1.2Ghz x86 ot némely területen.
"Kár, hogy a flash nem cserélhetõ, legalábbis a cikk szerint, 64 mega tényleg elég kevés."
64 mega flash valószínüleg a prociba integrált, hasnlóan, mint az intel PXA-knál.
Szerintemis ez egy PDA monitor nélkül.
És nagyon drága. PDA árában a szines LCD erinõ képernyõ talán a legdrágább, ez meg majdnem anyi ,mint egy PDA.
"Viszont linux biztos menne rajta. Azt bármire le lehet fordítani. 😊" BSD -is, az még a kenyér piritón is megy 😊 Keress rá tényleg megy 😊
Mellesleg WinCE -nek úgy tudom nem tul magas az ára. (3-5$ szokott lenni)
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Tapaszalataim hogy telefont, scannert meg egyéb ilyen bonyolultabb dolgokat nem képes lekezelni...
Ez egy Terminál kliens... Szó sincs arról hogy valaki vesz egyilyet és utána csak azt használja. Így valóban nincs értelme. Egy ilyen arra jó hogy távoli asztallal becsatlakozz egy Terminál szerverre, vagy valami hasonló módon. Így már a nagy vas teljesítményével garázdálkozhatsz, mert a fali aljzatod csak a bevitelt (bill, egér) és a monitorra való kivetítést végzi. Erre tökéletesen alkalmas a technika, mûködik is, és még ráadásul elterjedõben is van.
Akit esetleg jobban érdekel a téma az keressen rá a vékony kliens (thin client) kifejezésre, ott fog találni választ magának...
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
http://www.tangent.com/vita/specs.htm#
(Wall Computer)<#falbav>#falbav>
<#nyes>#nyes>
haszna kb annyi mint a dvd visszapörgetõ készüléknek...
ennyi erõvel az egészet beépíthették volna egy jobbfajta billentyûzetbe, vagy egérbe is
azokon a területeken ahol "még ennek is bõven sok a teljesítménye" ott meg használhatnak pda-t palmot, bármit.
ez csak egy üzleti fogás, hogy lehet a lerágott csontot ismét eladni.
morden23! teljesen egyetértek veled...
amúgymeg aki moncsiba akarja építeni, annak ott a forrasztó meg a szigszallag... 😉
irodában, ahol eleve van jóadag meglévõ monitor, ktg-hatékony és elegáns eszköz lehet!
söt otthonra is, (apu-anyu-nagymamipapi) netes gép(é)nek
az ára meg majd gondolom úgyis csökkeni fog, fõleg ha jönnek újabb verziók, csak ahhoz nem ártana, ha vinnék mint a cukrot. nekem tutti kell egy!
________ `_~_\" noss
Ez teljesen felesleges. Kicsi ugyan, de helyhez kötött, és haszna 0, mert az usb-s eszközeit, monitort még mindig kell használni. És persze nem fejleszthetõ.
A PC/notebook/palm méretek között szerintem mindenki képes lehet megtalálni a maga számítását. Inkább kezdenének valamit a gépek seggébõl kiálló kábel-szörnyetegekkel. Ha az ember egyszerre több multimédiás eszközt is használ, úgy érzi magát, mint Tarzan a liánok között. Nem is akarom megszámolni, hogy hány USB-hubot látok, ha körülnézek😞
Inkább a BlueTooth-szal igyekezzenek, és legyen olcsóbb😞
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
vagy gyorsan nekiesel csavarhúzóval és leszereled a konnektort.
gyermeklelkû felnõtt milliókból megvalósított gyermeki álma.
mire megveszed elavul, bõvíteni nem lehet. Akkor már inkább TV-vel integrált monitoros, fara rakható, netes, bõvíthetõ, stb.. kütyü.
Még a 100 dolláros laptop is szimpatikusabb a kurblijával...
Múzeumok, Internet caffé-k imádni fogják.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Viszont óriási hátrány, hogy nincs benne WLAN, és semennyire sem bõvíthetõ, hiába van rajta USB.
Legfeljebb a standard USB eszközöket kezeli (HID, mass storage device), de olyat, ami specifikus drivert igényel, mint a wlan kártya vagy egy bluetooth adapter nem tud.
A drivert ugyanis nem szokták Win CE-re megírni.
Ilyen szempontból egy linux tényleg sokkal jobb választás lett volna.
Bár ndiswrapper ott se mûködne az architektúrális különbségek miatt, de sokkal töb eszközt kezel, mint a Windows CE.
Az megintcsak kissé groteszk, hogy az AMD azt mondja, hogy ez egy 1,2-es x86-nak felel meg.
Nekem itthon egy 1000-es P3 dübörög, és mindenre bõven elég.
Csak nekem 512 RAM-om van bele, meg egy Gef FX 5500-am.
És 40 giga vinyóm.
De a proci ezek szerint elég lenne.
Kár, hogy a flash nem cserélhetõ, legalábbis a cikk szerint, 64 mega tényleg elég kevés.
Ha CF lenne, akkor lehetne belerakni microdrive-ot, az már legalább 4 giga.
Terminálként valóban sokkal jobb lenne, de ahhoz nem kell ekkora proci.
Viszont terminálon eléggé érdekesen fogsz filmet, tv-t nézni. A 100 Mbit arra kevés. Ehhez az kéne, hogy a terminálszerverrõl az enkódolt stream-et kéne kapni, és azt helyben dekódolná. Ilyen megoldás tudomásom szerint nem létezik.
Nem terminálként egy VLC-vel egyszerûen meg lehet oldani szerencsére.
Azért én viszont megnézem azt a switch-et, ami 5W-ot tud adni egy ilyennek.
Egy switch átlag 7-8W-ot fogyaszt. Ebbõl elmenne 5 ennek a kütyünek...
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Szal ne kapkodjatok: ezen nem fut se a Doom3 se a NfSU 😛
És miért nem építik bele egy TFT monitorba? Mert olyan már van, és laptopnak hívják. 😊
Van olyan cucc is, ami billentyûzet nélküli, 19'-os érintõképernyõs felület. De nem jut most eszembe a neve bocs.
Egyszóval: nemkellám hanyattesni, csak mert a srácok átszereltek egy gagyi PDA-t 😊
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Amúgy nekem nem annyira tetszik ez a cucc, túl sok mindent nem lehet belezsúfolni (izmosabb VGA-t, procit, stb). Persze, jó poén hogy csak a monitor és a bill/egér van a desktopon, de akkor már inkább valami bluetooth vagy WLAN megoldással egy rendes PC-t számûznék mondjuk a kazánházba, abban lenne még a TV tuner is esetleg, a lakás több pontján pedig LCD-monitorok és egy vezetéknélküli egér, meg egy billentyûzet így bármelyiken lehetne TV-t nézni, netezni, vagy játszani.
<#rinya>#rinya>
Az emberek azt mondják rám túl naív vagyok... És én hiszek nekik!
Igencsak praktikus, s teny hogy nehany parameter meg nem a leg kedvezobb, de sztem nagyon hamar valtozni fog ez, s akkor nagyon meno lesz.
A leg poenosabb megoldasa a cuccnak mar csak az lenne, ha konnektoron keresztuli internet lenne rajta, s akkor csak a konnektort kotod ra, es netezhetsz, meg jatszhatsz meg minden, marmint ha a hardware egy picit fejlettebb lesz.
Amugy pedig en LCD moncsikra keszitenek hasonlo megoldast, es latszolag amugy semmit sem veszel, csak egy monitort, ami pediglen tunkeppen egy komplett szamitogep, s minden bizonnyal lesz nemsokara ilyesmi alternativa, a kulonbseg csupan az lesz hogy az mar picit komolyabb lesz, de moncsiba fogod dugni a billentyut, az egeret, etc, avagy pedig erintokepernyos cucc lesz, konnektoron keresztul internetet biztosit, es alapjaraton nagyobb teljesitmenyu cucc lesz bele integralhato cserelhetos elven, tunkeppen olyan lesz mintha aksit vennel a moncsihoz, s az aksi jellegu cuccost cserelgetheted, de valojaban pedig egy komplett pc lesz az egesz kis aksi a vegen 😊
Na szval ezen vonulaton mar lehet mit operalni, s a hutes is jobban megoldhato lesz, vagyis opcionalisan is fogod tudni tuningolni, csakugy mint egy asztali PCt
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Ezt a mini küttyöt elrántja a monitorkábel, nincs jól méretezve...
Amúgy miért nem inkább egy 19''-es LCD monitorba építik bele a cumót?
Abban elférne a mobilvinyó, nagyobb teljesítményû procc(CISC) és memória, jobb grafikus kártya.
Ehhez már csak a ,,kivilágítós'' lézeres billentyûzet kell, és...
Beszélek hülyeségeket! Játékra úgysem jó a mobil gép, szal kapjátok be gyíkok, én leléptem...
Ez így nem jó nincsenek rá komoly progik.
Muszáj rendes opi rendszer rá..
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
és már mehetne az opi rendszer ,
1év és meg lesz
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
de hol kel be kapcsolni😊
és a hütés-?<#vigyor2>#vigyor2>
én mondotam vaze!!!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce