67
-
szombi #27 Egy jó gépre nem kell reset gomb. HÁT EZEN VAN...
Ezt a mini küttyöt elrántja a monitorkábel, nincs jól méretezve...
Amúgy miért nem inkább egy 19''-es LCD monitorba építik bele a cumót?
Abban elférne a mobilvinyó, nagyobb teljesítményű procc(CISC) és memória, jobb grafikus kártya.
Ehhez már csak a ,,kivilágítós'' lézeres billentyűzet kell, és...
Beszélek hülyeségeket! Játékra úgysem jó a mobil gép, szal kapjátok be gyíkok, én leléptem... -
#26 usb-winyót (vagy jónagy memókártyát) neki! :) -
Robko #25 A Windows CE nagyon kevés dologra lehet használni
Ez így nem jó nincsenek rá komoly progik.
Muszáj rendes opi rendszer rá..
-
#24 szerintem a 80ropi nem olyan vészes ár. Irgalmatalanul jó kis cucc ez. Oszt bárhova magaddal viheted! :D -
Robko #23 igen proci növelése meg nagyobb flashmemória
és már mehetne az opi rendszer ,
1év és meg lesz -
HUmanEmber41st #22 Itt a proci csinál mindent, nincs külön vid, hang stb kártya..sőt a RAM is integrálva van. Szal Pocket PC, csak screen nélkül. Hiszen Win CE fut rajta. Viszont nem kell várni a bootolásra:) Ez már egy hatalmas előny!!! :) :) -
tehen_m #21 Nem jó a cikk... a pdfben több modell van. -
Bulamer #20 hú atom
de hol kel be kapcsolni:)
és a hütés-? -
HUmanEmber41st #19 Ehh, ha kicsit óccsóbb lenne...de nagyon zsír megoldás!!!! -
#18 LOL ebbe már csak jobb VGA-t kéne csinálni (nehogy ati meg nvidia ilyen mini cumokat is csináljon) meg egy mini vinyó azt nesze neked sima pc :D -
Radnix #17 Tényleg a hátuljárol nem is mutatnak képet.
Ezért most kíváncsi vagyok hogyan nézhet ki hátulról :) -
drwho #16 Ha egy kicsit utánaolvas az ember kiderül, hogy ez inkább egy standard vékony kliens, csak konnektornak álcázták. :) -
Radnix #15 XP azért se menne rajta mert kevés hozzá ez a vas. (de legalábbis lassú lenne)
Haragszom hogy miért nem én találtam ki ezt a konektor PC-t. -
#14 xp nagyon lassu lenne ezen...
amugy inkabb akkor mar egy ilyet...
Dell XPS 200
picike.. de van benne power Xp re meg minden masra...ezen legalabb futtathatsz tobb ablakot... PS ezhetsz zenet hallgathatsz.. filmezhetsz egyszerre:D -
drwho #13 AMD RISC processzor van benne, az összes x86-os processzor CISC vagyis mivel az XP nem készült el RISC rendszerek-re, ezért nem megoldható. Viszont linux biztos menne rajta. Azt bármire le lehet fordítani. :) -
asdasd22 #12 80rongy. alapvetően nem is drága. :) (nekem) -
DKm #11 LOL. Ilyen kell nekem. Úgy néz ki, mintha bedugnám a monitoromat, egeremet, billenytűzetemet, hangfalamat (esetleg külső vinyómat) a konektorba. -
lesko #10 Szerintem meg lehet oldani egy külső winyóról a bootolást! Ha igen akkor viszont mehet rajta az XP is. :) De persze utánna kell nézni,hogy megoldható-e. Egyébként iszonyatosan komoly cucc! nekem is kell :) -
Robko #9 Ez úgy volna jó, ha nem a Windows CE-t futtat,
Ha nem az xp,
Így tényleg egy PDA, akkor már arra is lehetne monitort kapcsolni
-
wbtist #8 Szinte már látom a haverok döbbent képét, amint ülök a monitor előtt, vezeték nélküli bill+egér, számítógépet meg nem látni sehol!!! Megfizethetetlen pillanat -
FecaA #7 EZ kib@szott jó! De USB-s vinyót lehet rá nyomni? Meg DVD író-t? :) -
#6 Ez olyan mint egy PDA kijelző nélkül. -
Radnix #5 Na neeee ez nagyon komoly :D A házamba lesz egy pár a falban :D -
roberttoth #4 Visszavonom, amit mondtam a több tárhelyről! Venni kell egy 1 Gigás pendrájvot, csatlakoztatni, és már mehet is Jobb, mint a mobilrack :D -
roberttoth #3 Hihetetlen!
Csak egy kicsit több tárhely kellene bele...Amúgy elképesztő! Mindenre képes, amire egy átlag felhasználó használ egy gépet! Net, szövegszerkesztés.
Amúgy a legviccesebb az egészben, hogy a csatlakozók több helyet igényelnek, mint maga a gép -
qtpman #2 zsíír kell ilyen ott honra!!!!
nagyon menö tuti veszek 20 év mulva mindenszobában 5 ilyen lesz hálózatban !!! -
roliika #1 Nagyszerű kütyü! :) Bár kicsit drága. :( Igaz milyen lészülék olcsó 1 magyar embernek? :((