Marvel: Ultimate Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arcade-ot, hogy kell likvidálni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Most nézegettem a game trailereket,atom jó játéknak tûnik,már le is szedtem,majd holnap kipróbálom.Nekem már az X-Men Legends 2: Rise of Apocalypse 2 is bejött,akkor sztem ezt imádni fogom.Jó ötletnek tartom,h egy gamebe belezsúfoltak egy csomó marvel hõst.Csinálhatnának filmet is belõle!!!<#vigyor>#vigyor>
Jobb arc <#buck>#buck>
Most meg mephistonál akadtam el abban a qrva lávás genyónál ahol 5 szoba van <#wow3>#wow3>
Fogalmam sincs mit kell csinálni és ezek a gennyek megcsak rakják a hátamat <#zavart1>#zavart1>
Na, akkor most az igazi!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legyetek okosak!<#vigyor>#vigyor>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
<#vigyor4>#vigyor4>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Pl ha kiírja hogy az L-t nyomjak az nállatok is az L?
Vagy valami nállam van nagyon el*aszva.
Ki is írja hogy az "L"-t csak hiûába nyomkodom semmit nem csinál.
Olyan mintha nem nyomnék semmit.<#szomoru1>#szomoru1>
Nálatok melyik 4gombot kell nyomni az ugrásokhoz?
Nálam:
space
F
L
és mi a 4ik?
Nah ezt hogy a retekbe rakjam meg?
Elõször is boldog karácsonyt mindenkinek.
Ehez a nagyon jó játékhoz csak annyit szeretnék hozzáfûzni hogy nem nagyon jáccotam még ennél jobb játékkal.
Már csak azt kéne kitalálnom hogy hogyan tudnám kinyitni az ajtót atlantiszban.
Ki írja hogy nyomjam az "L" betût és nyomom is dehát semmi elengedi az ajtót és kész.
Ugy láccig eléggé béne vagyok eddig sajna.
Nah mind1 ha valaki tudna nekem tippeket ajánlani azt nagyon megköszönném.
Addig is sok locsolót mindenkinek
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de a sráccal eldumáltunk elég jóól. 😊
elakadtam a "pokol" szerû pályán ahol a pentegramma (csillag) végein lévõ gyertyákat kell meggyújtani a kisebb pályarészletek teljesítésével.
az a rész nem megy ahol egy lávatócsa közepén van egy magas oszlop,és csak jönnek a kis vörös ördögszerûségek folyamatosan.
mit kell csinálni és kivel-hogyan??
köszi <#help>#help>
jó kis gém volt tetszett bár a vége felé kicsit monotonná kezdett válni már és hát nem volt nagy durranás a vége sem.összeségében azért nem volt rosz.de mégegyszer nem állnék neki.ja és azt mondja már meg valaki hogy nightcrawlert hogy a picsába lehet megszerezni.és daredevilt meg még kik vannak benne és hogy lehet elõhozni õket.htx...
Azt mondja meg nekem valaki, hogy találkozott-e Dark Iron Mannel?
Mert már hardon is végig toltam, de ezzel a taggal még nem találkoztam Hol a f...ba van?
Csá
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
ma nagyon sokat fejlõdtem az embereimmel az egyik pályán már mindegyik emberemnek megvan a harmadik kosztume iron mannek már a negyedik is.és még csak akt 3-t kezdem...
kosztümöt valahogy úgy kapsz, ha adott karit irányítva lépsz pár szintet, tehát nem elég ha a csapatba van, vele kell lenned, mikor szintet lép...
emberkéket közbe lehet szerezni..van aki simán csapattag lesz, van akihez összekell gyüjteni dolgokat, meg van aki trükkössen el van rejtve..
hogy milyen idõnként..ez attól függ, milyen gyorsan haladsz 😊