905
-
#825 feltettem a játékot:) szerintem jó de így magyarosítás nélkül...nagyon nagy szerepe van a történetnek? vagy csak megyünk felődünk és ölünk?:) -
C7 #824 na, újra felraktam, és pénteken rokonoknál kipróbáltam nintendo wii-n is. hát mit ne mondjak ott van moon knight meg colossus, és ha beleszokik az ember a különböző mozdulatokba meg a joystick-féle irányításba jobb mint pc-n... de azér bokszolni meg teniszezni csak jobb a wii-n:) -
kék #823 Már megtaláltam. Bocsi. -
kék #822 Elnézést, tudja valaki, hogy a PC-s verzióban a mentéseket hol (melyik könyvtárban) tárolja a gép? Mert "Save" nevű könyvtárat nem találok. Előre is köszönöm a választ. -
#821 elvileg ez az... -
MCSeid #820 és ezt a törést vmit honnan lehet leszedni? -
#819 az hívatalosan csak konzolon van...pc-re vmi törés vagy mi jött ki hozzá, hogy legyen...annó vki linkelte is..csak az a gáz vele, hogy új játék kezdésekor lesz benne vele.. -
MCSeid #818 Tök jó h csak én írok a témába kérdéseket
Nah akkor most itt az ujjabb:
Colossust hogy lehet unlockolni? Mert a tem leírásoknál ott van az X-meneknél. -
#817 nekem az a taktika jött be, hogy jobbra balra száguldoztam minél nagyobb lendületet véve, az ellenfelek meg ugyis nekem jöttek, szal nem foglalkoztam a célzással, meg a kanyarodással, mert akkor lelassultam...ill. csak a legvégén, mikor már csak 1-2 dodzsemes maradt.. -
C7 #816 nekimenni annyiszor az ellenfeleknek amíg meg nem halnak és megvan a másik ticket, onnan gondolom megy majd -
MCSeid #815 Hi kössz a segítséget.
Most az a bajom h megtaláltam a pinball után a ticketet, meg a dodzsemet is, bele is ültem de utána mit kell csinálni? -
C7 #814 ez leír minden tárgyat amit fel lehet szedni, nekem a simulator discek közül kb 5 ezzel lett meg amit nem tudtam -
#813 1 pályán 1
mondjuk nem rémlik, de lehet hogy 1 pályán találsz black panther és daredevil figurát is.. -
MCSeid #812 Bocs akkor most átfogalmazom a kérdést mert úgy látom nem volt eggyértelmű.
A gyüjtögetős figurákból (Pl. black panther figura) csak egy van egy pályán vagy egy pályán van az összes? -
#811 egyszerre 4 kari mehet, abból 1et te irányítasz, a többit a gép..persze a 4 között szabadon váltogathatsz, és a 4 karit is variálhatod bizonyos helyeken... -
MCSeid #810 Tök jó a játék csak egy kérdésem lenne:
Az szuperhősfigurákból egy pályán több is van vagy csak egy? -
C7 #809 ha kinyírsz mindenkit, akkor a Kraken csapkod, amikor betörik 1 oszlop, bemész, és nyomogatod a gombokat -
atmosphere007 #808 A magyaritasok.hu-n készül hozzá a magyarosítás.
2008-ra ígérik a Marvel Ultimate Alliance 2-t.
Van egy kis problémám: nem tudom Atlantis végén legyőzni Krakent, hiába csinálom azt, amit a végigjátszásokban leírnak. Előre is köszi a segítséget. -
Arien #807 sziasztok! érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e a mervelhez magyarosítás?ésha van, akkor hol találom? előre is köszönöm! -
#806 elkéne mennie.. -
gladius #805 sziasztok! szerintetek ati radeon 9550-el elmegy, vagy akkor már ne is próbálkozzak? -
C7 #804 bemész farkassal a közepébe és kész.... vixo, naon király lett!!4 -
#803 Egy kis photo shop-os munkám:
-
#802 Most töltöm a gémet, és kérdésem milyen mennyire nehéz stb...? -
#801 könnyen! -
#800 Ti, hogy a fszba nyírtátok ki a Wrecking Crew-t, amiben Bulldozer, thundermeg a máik két fasz van az Asgard-i pályán? -
#799 Igen? Ezt jó tudni.... -
#798 a mentés helyen visszatucc menni az előző pályákra is, és megkeresheted őket.. -
#797 Nem olyan vészes a dolog, ha azember fordít egy kicsit éskörbejárja apályákat meg lehet találni a dolgokat. Az a baj, hogy én az első 2 Daredevil figuráról lemaradtam (most fejeztem be a Mephisto Realm-et), azóta rendesen körbenézek. -
C7 #796 #525, itt találsz item guide-ot, én ezzel találtam meg azt a 3-4 simulatort, meg 2 black panthert, amit nem tuttam. de ha naon figyelsz, a cirkusz végére megvan az 5-5 -
#795 Zseniális ez a játék. Miután nagynehezen megoldottam, hogy Ati 9200-ason is tökéletesen fusson nem bírom abbahagyni!!! -
#794 Hello!
Pontosan megtudná valaki mondani, hogy hol lehet összeszedni a Daredevil figurákat? -
C7 #793 lesz is, különben mi lenne Galactus szövege a végén? -
MF DOOM #792 Jó lenne egy második rész :D -
abalogh #791 nem használtam cheatet. én programhibára gyanakszom, de letölthető patchet még nem találtam -
#790 használtál cheatet ? nem biztos, hogy az okozza a gondot, de előferdülhet..de ez csak 1 tipp, lehet más a gond... -
abalogh #789 Sziasztok! szerintem is nagyon királya játék, de van egy kis gondom. Nekem ne adja be a játék a hard módot pedig már többször is végigvittem és ha újra akarom kezdeni nem engedi azzal a cspattal kezdeni, amellyikkel befejeztem. ha valaki tud segítsen. köszi4 -
MF DOOM #788 Kezd kopni a játék, nem?
-
MF DOOM #787 Nem tudtok véletlen valami ujj MARVEL játékról ami a közeljövöben fog meg jelenni? -
#786 Hello!
Likvidáltam Dr Doom-ot. Miután visszakaptam az irányítást mit kell csinálni? Azt hiszem Odint kellene kiszabadítani, de nem tudom, hogy hol. Hogy lehet újra játszani a játékot, hogy az unlockolt karakterekkel is lehessen menni?