Marvel: Ultimate Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok! szerintetek ati radeon 9550-el elmegy, vagy akkor már ne is próbálkozzak?<#confused>#confused>
bemész farkassal a közepébe és kész.... vixo, naon király lett!!4
Ti, hogy a fszba nyírtátok ki a Wrecking Crew-t, amiben Bulldozer, thundermeg a máik két fasz van az Asgard-i pályán?
a mentés helyen visszatucc menni az elõzõ pályákra is, és megkeresheted õket..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem olyan vészes a dolog, ha azember fordít egy kicsit éskörbejárja apályákat meg lehet találni a dolgokat. Az a baj, hogy én az elsõ 2 Daredevil figuráról lemaradtam (most fejeztem be a Mephisto Realm-et), azóta rendesen körbenézek.
#525, itt találsz item guide-ot, én ezzel találtam meg azt a 3-4 simulatort, meg 2 black panthert, amit nem tuttam. de ha naon figyelsz, a cirkusz végére megvan az 5-5
Zseniális ez a játék. Miután nagynehezen megoldottam, hogy Ati 9200-ason is tökéletesen fusson nem bírom abbahagyni!!!
Hello!
Pontosan megtudná valaki mondani, hogy hol lehet összeszedni a Daredevil figurákat?
Pontosan megtudná valaki mondani, hogy hol lehet összeszedni a Daredevil figurákat?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
lesz is, különben mi lenne Galactus szövege a végén?
Jó lenne egy második rész 😄
nem használtam cheatet. én programhibára gyanakszom, de letölthetõ patchet még nem találtam
használtál cheatet ? nem biztos, hogy az okozza a gondot, de elõferdülhet..de ez csak 1 tipp, lehet más a gond...
Sziasztok! szerintem is nagyon királya játék, de van egy kis gondom. Nekem ne adja be a játék a hard módot pedig már többször is végigvittem és ha újra akarom kezdeni nem engedi azzal a cspattal kezdeni, amellyikkel befejeztem. ha valaki tud segítsen. köszi4
Kezd kopni a játék, nem?
Nem tudtok véletlen valami ujj MARVEL játékról ami a közeljövöben fog meg jelenni?
Hello!
Likvidáltam Dr Doom-ot. Miután visszakaptam az irányítást mit kell csinálni? Azt hiszem Odint kellene kiszabadítani, de nem tudom, hogy hol. Hogy lehet újra játszani a játékot, hogy az unlockolt karakterekkel is lehessen menni?
Likvidáltam Dr Doom-ot. Miután visszakaptam az irányítást mit kell csinálni? Azt hiszem Odint kellene kiszabadítani, de nem tudom, hogy hol. Hogy lehet újra játszani a játékot, hogy az unlockolt karakterekkel is lehessen menni?
azért kapsz vmilyen karit?
Jó volt hardon is 😄
act 1 ben doki stranget, act 2ben ghost ridert, ha végigviszed, nick furyt, ha kész az act 4 és megcsináltál minden simulator küldit éremre, a silver surfert
Hello!
A lockolt karaktereket, hogy lehet unlockolni? Mindegyiket úgy mint a Blade-et minijátékkal, vagy a játék elõre haladtával automatikusan megkapom õket?
A lockolt karaktereket, hogy lehet unlockolni? Mindegyiket úgy mint a Blade-et minijátékkal, vagy a játék elõre haladtával automatikusan megkapom õket?
tedd fel a legutóbbi directx-et meg a legújabb driver-t a videókaridhoz..ha nem segít, lehet, hogy nem elég combos a videókarid a gémhez..
az miért van,hogy elinditom a játékot és a hõsök és elenségek helyett ilyen fekete árnyékok vannak?
help pls
help pls
igazad van, ott jean van, ha felszecc minden kincset, és elmész a végére mész, majd a pinball pályán lesz a jegy
az nem Odin. menni kell a kapukon át, el kell jutni oda, ahol Loki van befagyva, és a páncélos izét ütni, amíg fel nem megy a sárga csík. ha eccer nem nyílik k iajtó, nem tucc hova menni, akkor is ütni kell
Hello!
Annál a résznél mit kell csinálni amikor 4 kard segítségével kiszabadítottam Odint? Meg kell vele küzdeni, de nem tudom megsebezni mert páncélban van?
Annál a résznél mit kell csinálni amikor 4 kard segítségével kiszabadítottam Odint? Meg kell vele küzdeni, de nem tudom megsebezni mert páncélban van?
az miért van,hogy elinditom a játékot és a hõsök és elenségek helyett ilyen fekete árnyékok vannak?
help pls
help pls
meg a 4. rucit is a training missiókban lehet megszerezni... + jó fejlõdési lehetõség..
mondom, hogy elvileg a sátorban lévõ kis oldalnézetes ugra-bugra játékban..asszem..
itt sok marvel hõst megtalálsz
ez a silver surfer
sztem az 1ik legjobb ari a játékban, és a legerõsebb, naon brutál, érdemes megszerezni. a fantastic 4-hoz kötõdik is, a 2. filmbe lesz benne
ez a silver surfer
sztem az 1ik legjobb ari a játékban, és a legerõsebb, naon brutál, érdemes megszerezni. a fantastic 4-hoz kötõdik is, a 2. filmbe lesz benne
Mi az a silver surfer?
Én a fantasztikus négyessel megyek a játékban, abban is legfõképp a tûzgyerekkel😛
Én a fantasztikus négyessel megyek a játékban, abban is legfõképp a tûzgyerekkel😛
lckrz.try.hu
nincs, ha mindet megcsinálod éremre, meg már legyõzted Galactust, akkor megkapoda Silver Surfert
Azt hiszem ott ahol a jegyárus van ott kell baloldalon bemenni flipperezni és annak a végén kapod meg a másik jegyet.
Hello!
A training disc küldetések teljesítése vagy nem teljesítése hatással van a történetre? Ha nincs akkor mi a szerepúk?
A training disc küldetések teljesítése vagy nem teljesítése hatással van a történetre? Ha nincs akkor mi a szerepúk?
Nah végre megtaláltam az egyik jegyet, (dodgemezés után kaptam) nemtudnátok megmondani hol a másik? Köszi a segítséget.
lckrz.try.hu
Hát nemigaz, sehol nemtalálom azokat a hülye jegyeket😞 Mindenesetre Pengét már kiszabadítottam, így õ is játszható karakterré vált😛
lckrz.try.hu
amúgy a jegy az pénzérmére hasonlít sztem...az 1ik a játékautomatában lesz asszem..oszt ellehet menni a flipper fele, meg van egy cirkuszor rész a végén dodzsemmel 😊
2 jegyet kell összeszedni.
Járjkörbe mindent és meglesz mind a 2 jegy.<#alien2>#alien2>
Járjkörbe mindent és meglesz mind a 2 jegy.<#alien2>#alien2>
Hy. Nem tudnátok segíteni? Elakadtam, ott tartok h egy illen cirkuszba vok, és amikor be akarok menni a fun houseba, akko a jegárus aztmondja, h adjak neki 2 vmi, de nemtom honnan lehetne megszerezni azokat, szal megmondanátok hol van?
lckrz.try.hu
Nah sikerült kijáccani.
Nagyon jó volt.
Most megint elkezdem szerintem. 😄
Nagyon jó volt.
Most megint elkezdem szerintem. 😄
sziasztok!
feltettem,de mikor elinditom hang van,de kép nincs.szar a gépem hozzá vagy vmi hiba?
köszi
feltettem,de mikor elinditom hang van,de kép nincs.szar a gépem hozzá vagy vmi hiba?
köszi
Lesznek más karik is Colossus és MK kívûl???
Hopsz véletlen volt 2x 😄
Ott vannak a teremben ahol járkálsz.
Csak bele kell esni.
Csak bele kell esni.
Ott vannak a teremben ahol járkálsz.
Csak bele kell esni.
Csak bele kell esni.