Marvel: Ultimate Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
játszok ezzel a gammával énis és nagyon tetszik.
lenne egy pár kérdésem.
na szóval:mitõl függ amikor megkapom az embereim többi kostümét?
ja és lessz benne batman meg ilyenek?
ja és idõnként kapok új embert vagymi?milyen idõnként?htx a válaszokat...
Csak azt akarom kérdezni h lehet-e ezt a játékot gamepad-dal játszani mert nekem nem engedi?
Ja és ha vki tudna segiteni mert elakadtam a viz alatti pályán és ott járok amikor 1 Poseidon a szigonyával kiüti a falat és bemegyek és nem tom h nyissam ki az ajtót.Egyet már sikerült kiyitni de a másikhoz nem megy. És az ajto elõtt van azthiszem 2 db. vmi amibe bele kéne rakni a gyöngyöt de olyat meg nem találok!! Már az egész pályát átnéztem és nem tom h mit csináljak, pls vki segitsen!<#help>#help> Elõre is kössz!
A hétvégén nekiestem a gammának és nagyon tetszik,alig tudtam abbahagyni. Egyébként szinte ua, mint az X-Men:Rise of Apocalyps II.
Csak itt nagyobb a választék. A movie-k kifejezetten szépek, fõleg amelyiken Árnyék szerepel, az tetszik.
A Galactus elleni résznél hagytam abba, ott meg is akadtam. Nagyon gyenge megoldás ez a fajta küzdelem.
Azér mindenkinek ajánlom, aki szereti vagy fiatalabb korában sok képregényt olvasott. Én már nem, de ezt sem hagytam volna ki. <#vigyor>#vigyor>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Pl: Nightcrawler = Árnyék
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
probálta vki neten hamachival játszani? 2 haverral megprobáltuk de a host meg még 1 player-ig jó volt, de amikor a 3. player akart becsatlakozni akkor nem volt már jo és a 3.at kidobta
van erre vmi megoldás?
Moon Knight-ot és Colossust csak úgy kapod meg, ahogy már leírtam.
mondtam már, hogy ez a PS3 , XBOX360 sajátossága, de ügyes emberek megcsinálták, hogy te is tudj vele játszani pc-n. Ennek a game-nek az a baja, hogy túl lassan lehet fejleszteni a karaktereket és kevés a karakterek kombói közötti különbség. Sokkal több fajta kombó kellett volna a játékba.
a Ghost Rider filrõl rég tok, topikja is van..speciel felõlem nem baj, hogy Nicholas Cage jácca..még mindig jobb, mintha valami kevés szinészi érzékkel megáldott emberke játszaná el..(pl akciófilmek tucatjaiban szereplõ, kevés mimikai érzékkel rendelkezõ, izomagyu szinészek..)
:This game sessionis not avilable.és hogy nyomjam meg az entert.na ijenkor mi a gond?
viszont mindegy, mert nem játszok vele, eléggé idegesítõ hogy már rögtön a második pályán nem tudom mit kell csinálni, pont egy ilyen játékban, ahol a pálya elejérõl kell eljutni a pálya végére, de nincs ott semmi
Bal stick karakter irányít jobb stick kkamera d-pad pedig karajterváltás és van rajta 10 gomb amivel minden funkció elérhetõ. Ráadásul nem is hatalmas beruházás és ha szereted az ilyen gamekat mindenhol sokkal könyebben használható mint a Keyboardal szarakodni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
vki segítsen plíz, mert nagyon jó különben
Hank Pym meg egy gagyi karakter, szerintem. Az az egy tag nem tetszik a filmben.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
All NVIDIA(R) GeForce(R) 7300 128MB and better chipsets
All ATI(R) Radeon(TM) X1300 128MB and better chipsets
Ez azt jelenti, hogy akkor az enyémen nem megy? :S
Pentium4 2,6Ghz, 512Mb RAM, DirectX 9.0c
Olyan gondom van, hogy amikor elinditom ezt a játékot, akkor csak az egér látszódik és csak hang megy, szóval egy nagy sötétség jelenik meg hanggal... 😞
Mi lehet a gond? Köszönöm elõre is a segítségeteket!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774