Marvel: Ultimate Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Én is most néztem az nforce-n, leesett az állam hogy milyen gyorsak mostanában... Kiváncsi leszek warezre mikor kerül fel... Holnap reggel? <#vigyor3>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

CalebJoe
Nem olyan mint az X-Men Legends.
NUKED!

Ez a jó:
PC Game ISOs Marvel Ultimate Alliance (c) Activision *PROPER* RELOADED 86x50 MB
akkor jó 😊

de amugy vki leirná hogy pontosan milyen a gém???
olyasmi mint a Fantastic 4??😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

PC Game ISOs Marvel Ultimate Alliance (c) Activision *BWCLONE* RECHARGED 87x50 MB

NFOrce újra a régi!!
már megkattanok hajnali 4-kor felkeltem megnéni kijött-e már PC-re.<#idiota>
Egész nap a netet nézegettem hogy tölthetõ-e már. remélem hétvégén már nagyban tolhatom. Csak félek amenyire tettszeni fog olyan gyorsan végig is viszem.

na most már én is látom,de sztem mg nem fogom megszerezni. a tesóm csak hétvégenként jön haza, nekem nem engedi, hogy letöltsek bármit is, és ha meglátja, hogy még mással jáccok, nem fogja letölteni. de nem olyan nagy baj, most úgyis elvarázsolt a DreamWorks😄

mucsácsó
Marvel Ultimate Alliance PS2DVD-EMiNENT (2.28 G😎

és egyben PS2 -re is 😊
már csak a PC-s hiányzik, de már nagyon nagyon érik 😊
mucsácsó
áááh, nem hiszem...SafeDisc 4.x lesz rajta, hiphop feltörik...
ha meg nem, akkor is lehet emulálni, szóval ezzel elvileg semmiképpen nem lesz probléma. (koppkopp)
mucsácsó
Marvel Ultimate Alliance XBOX-ProjectX

nah, Xbox-ra kinnt, lassan sztem érkezik a PC-s is, mivel egy idõpontban jelentek meg.
már nem csak 1-2 ember szól a dolgokhoz. ez lemaradt

Azért a megjelenés hallatára beindult kicsit a topic. már nem csak ember szól a dolgokhoz. <#vigyor>

már csak abban bízom akkor hogy nem lesz gond az elindítással. Bár általában ezekkel nem szokott lenni, eddig minden marvel game simán indult nálam.

mucsácsó
hát ha ma jelent meg, akkor ma éjjel sztem már lesz clone...
ha nem is, akkor max holnap...

bár én ezekrõl a dátumokról tudtam:
Marvel: Ultimate Alliance Activision 10/24/06 US
Marvel: Ultimate Alliance Activision 11/01/06 AU
Marvel: Ultimate Alliance Activision 11/03/06 EU
Tényleg a marvel.com-on is kivan már írva hogy ma jelent meg szal már csak napok kérdése és neten is meglesz. <#taps>
Már teljesen be vok zsongva.

Egy most megjelent trailer végén volt kiírva hogy 25.-én megjelenik.De azért szerintem(ha tényleg megjelent) akkor már holnap fent lesz,az Okaminál is 2 nap múlva rakták fel.

Na egyenlõre semmit sem találtam. a marvel.com-on írtak vmi 25-ét de nem naon értettem mit akarnak, lehet PC-re nem a napokban jelenik meg csak PS-re meg hasonlókra. Jó lenne vmi hír felõle. Azért bizakodom hogy a héten már játszhatok vele.

Remélem igaz a hír akkor, mert én sehol sem láttam még kiírva meg a hivatalos oldalon sem tüntették fel (bár lehet csak nem vettem észre) hogy a napokban jelenne meg de legyen iagazd szívbõl kívánom. <#nyes>
Reggel korábban fogok felkelni hogy szétnézzek pár oldalon hogfy fenn van-e, remélem kellemes meglepetésben lesz részem.

CalebJoe
Mindenhol október 24 van kiírva remélem ma vagy holnap kijön.
el nem hiszem

Ez komoly? honnan tod? Úgytudtam csak Karácsony környékére írták ki, mentem behalok ha kijön holnap.

Holnap jelenik meg!

Szerintetek nem szar hogy így fölülrõl látjuk a karaktert akivel vagyunk?Nem lehet valahogy átállítani a kamerát?

na most már megtudja jeleníteni. Internet Explorer alatt is jó volt, csak a Firefoxnál nem ment

nekem egy olyan gondom van, hogy öcsém felhasználói fiókján Taeam builderbebenne van a Lény, Reed és Iron Man is, a többibe meg nincs. mi lehet a gond?

szerintetek valah lesz még több kari a team builderbe?

á most meg még több van!!!

De jó lesz végre megvan Mr. Fantastic is mostmár összetom majd rakni az F4-et és velük is nyomatni. Aztán jöhetnek majd a Bosszú angyalai most hogy egyik alapkarakterük Vasember is ott van végre. Ütõs lesz.

felrakták Iron Man-t és Mr. Fantasticot!

na, még jobban várom a gamet, mert már nem nagyon van mivel jáccanom. most a Tony Hawk American Wastelandot nyomom

több új videó van? én azt hittem csak egy, az összes gonosznál

Na visszatértem és 10 nap alatt nem haladt sokat elõre a topic. de legalább vannak új képek és videók a hivatalos oldalon.
ez mit jelentene szerintetek? "Creates a massive alliance of super viliains"
a videóban láttam és kicsit felpaprikázott az ellenfelek listája, nagy arcok lesznek.

és még újabbak! yeah!

3 új kari a honlapon!!!!

szerintem nem túl nehéz, mert gondolom közbe is lehet cserélni.

Panzerfaust
Na jó Nick Fury hülyén nézne ki ott, de helyette akkor jöhetne Elektra. De ha lesz
Elektra tuti lesz Dardevil, szal nehéz kérdés ez emberek.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Panzerfaust
Emberek most nézem a hivatalos oldalt, és ha benne lesz a Black Widow akkor biztos beleteszik a Punishert is. Na az lenne királyság. Bár valahogy hülyén nézne ki, de mondjuk egy Nick Fury, Blade, Black Widow, Punisher team nagyon zorall lenne.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

most sorba nézem a Marvel filmeket, mert a Lego Sat rWars 2 kitörölte az agyamból😄

azért még én is várom a gamet

németbe? én 2 év után abbahagytam a németet... szemét volt a tanár... Arkangyal nekem is tetszik. az Act 4 elején vagyok. szerintem a Professzort nem lesz türelmem megszerezni

Jó neked hogy tudsz addig mivel foglalkozni én ezeket már szinte mind vagy 5-ször végigtoltam, már unom. Bár most vasárnap mek 10 napra németbe legalább addig se a játék jár ez eszemben és gyorsabban telik majd az idõ.

sztemn kicsi az esélye. Játszható karaktarként tuti nem ahoz túl gagyi egy alkat az X-men fõbb szereplõi lesznek max benne. nem is lenne túl nagy szám max ha már Arkanygalként teszik bele de azt meg már minek az X-men Legends 2-ben is ott volt az már unamas lenne ha ide is beraknák.

hiába jön ki angyon soká', én nem nagyon fogok unatkozni. még kijátszom az X-Men Legends 2-t, a Lego Star Wars 2-t is meg kéne szerezni, november végén Need for Speed Carbon, a Fantastic Fourba elakadtam, de megkéne vhogy csinálni, mert a végén elfelejtem, és nem sokra megyek, ha bemásolom a emntésem, ha nem tok vele jól jáccani, meg még az X-Men Official game-t is megkéne még 1x csinálni. szerintem nincs is ennyi idõm addig

habár ha nagyon meg akarnák vaiálni, akkor Jedi Knight 3 módra, a rossz oldalon állva elég nehéz dolgunk lesz. képzeljétek el, ha világuralmat akar a csapatod, Doomék is,Furyék meg megakadályozni. mindkét oldallal kell majd harcolnod! habár most büszke vagyok magamra, mert az X-Men Legends 2-be az Act 2 végén megtuttam csinálni Mikhailt, és még az Act 3-at is, bár annak a vége elég könnyû volt

szerintetek Angyal benne lesz? lehet, hogy átállás után, ha lesz átállás, már lehet Arkangyalt csinálni belõle

én ha nem lesz benne ilyen átállás, akkor egymásutánban legalább 5x, max 20x kijátszom. az X-Men - The Official Game-mel is 6x jáccottam, egyszer se untam meg

tényleg kár. remélem a döntésekbõl több lesz, de milyen bulis lenne, ha átállok, és Fátummal nyírok mindenkit! a végén még Fury lesz a fõellenség😄 filmet kéne csinálni az ilyenbõl, mint az X-Men 3. átállsz, kinyírod csapatod vezetõjét, mert õ nem csatlakozik, oszt mindenki téged utál, csak egy vki nem...

Na ez köcsögség volt<#mf2> <#gun> <#vigyor3>
Jó lenne már ha ezt úgymond hivatalosan látnám a fúrumon. De arra még várni kell. <#rinya>

gamerboy91
Marvel.Ultimate.Alliance-RELOADED

Kijött!!!

Sorry mégse csak már úgy várom