905
-
#303 Nem hiszem, hogy így lenne én unlockoltam wolverine össze ruháját és azt használtam amihez épp hangulatom volt Wolverine statjai mégsem változtak.. ugyanolyan ütős volt azt összes ruhában. -
#302 megcsináltam a systemrequirementslab.com -os testet, mindenen átment, kivéve ezen:
Elképzelhető, hogy emiatt nincs kép az elején csak hang és kurzor? Mert szvsz emiatt "csak" szaggatnia kéne, de attól még pl a menü bejöhetne az elején...nem? -
#301 csináltam egy saját csapatot (aki még nem az csináljon!! My Team -et keressetek alsó sorban)
jelenleg 5 tagú, (kár, h csak 4et lehet használni)
Spider-man, Deadpool, Ms. Marvel, Blade, talonban meg Wolverine -
Gabosh #300 :S gáz.. :D Ti milyen teammel nyomjátok? -
#299 jah -
Gabosh #298 Lenne 1 kérdésem , ha ruhát váltok , más skilleket lehet nyomni. ez aztjelenti hogyha leváltom a ruhámat (amibe már kinyomtam mittom én az életet ) akkor már nemkapom a + hp t? -
xido #297 kapu alatt rongált "aksi" kihúz...jó aksi betol..konzol életre kel,megnyomkod:)) -
mephisto11 #296 Sziasztok!Elég gáz kérdésem van!Rögtön az elején már elakadtam...Annál a kék fénykapunál mit kell csinálni?Nem tudom kinyitni!Már egy órája ezzel küzdök de nem tudom mit kell csinálni...Üdv. -
#295 Köszi, egy bánatom van, csak a játékkal kapcsolatban eddig, hogy az árnyék nem lehet maxon mert visszaesik 12-re az fps az meg hááát ugye elég gáz. -
Thanatos #294 mandarin ellenségként van benne :) -
#293 Tegyétek, amit Gerbill javasolt: a systemrequirementslab.com-on mindenki megnézheti, mi miatt nem megy az ő gépén. Köszi! -
#292 elindítom a játékot és csak fekete képernyő fogad, meg néha felvillan a kurzor, hang van
mit csináljak? dx8as kártya miatt lenne? -
THE DAHAKA3 #291 Hello! Kit érdemes megmenteni Árnyékot vagy Jean Grey-t ? Befolyásolja a további játék menetet ? -
#290 Deadpool benne van alapból választható, The Punisherre énis csorgatom a nyálam, de még nem futottam össze vele. De benne van Penge, és nagyon fasza. -
#289 Egy kérdés...vagyis kettő ha már itt vok:
1.A játék elején én választom meg kik legyenek a csapatban vagy fejezetenként mindig be ugrik egy egy? Az unlockolható hősökről tok csak tudni akarom hogy ha egyszer ki választok egy ütős csapatot azt a következő fejezetben is el vihetem.
2. A következő karakterek is benne vannak a játékban?
-The punisher
-Mandarin
-Apocalypse
-Misztik (sorry nemtom az angol nevét hirtelen )
-Deadpool
Sajna ezeket a karaktereket nem találtam meg a hivatalos oldalon. -
C7 #288 nekem még 4-7 nap. nagyon lassan jön. neketek mennyi idő volt a letöltés? -
C7 #287 ebbe is actok vannak, és kedvönkre sétálunk, vagy megadott küldetések, ahonnan nem mehetsz el? kik azok, akiket nem kell megnyerni? -
#286 az a spidershield.. védelmet kapsz :) amúgy meg amire gondolsz azt úgy érted el, h elkaptad a faszit, és nyomtál egy 'nagyütést' :)
nekem az lenne a kérdésem, h úgy emléxem, h az X-man-ben be lehetett állítani, h a többi karakter amit az AI irányít, a speckó képességeit milyen gyakran használja meg ilyenek.. van erre itt is lehetőség? egyelőre még nem találtam rá.. pedig jó lenne. -
Lacc 88 #285 már csak 3 disc kellene a simulatorhoz, de nem találom őket sehol. nincs vmi leírás hog hol vannak elrejteve vagy vmi help?
-
#284 Mikor az egyes powert benyomom és lesz pl. pókember alat egy pókháló az mire jó, mer valahogy sikerült pl a csókát hálóval fellógatni ill. a robotot de azóta sem tudom, hogy és nem is sikerült megismételni. -
#283 Adjál már pls torrentet akkor, jó privátban is. -
Lacc 88 #282 Én már leszedtem mind a 2 részt 3 fajta torentről biztos ami biztos hogy legalább egy jó legyen. Nagyon jó rajzfilmek.
-
#281 Nem tudjátok honnan lehetne az ultimata avangers-t leszedni? torrent van hozzá csak seeder nincs. -
#280 hát elmész egy ilyen fénylő SAS hoz!!(tod gondolom:D) és menyomod h csapaváltás! Ott van a 4 ember és amelyiken akarsz ruhát váltani rámész és megnyomod ha SPACE. Fölül van egy olyan h Output, megnyomod és lessz olyan h Classic, Modern , Ultimate rányom sz az egyikre 2 szer aasszem és már ruhát is vált!! HAJRÁ! -
#279 csá
!! kivittem a Gamet:D töök joo! -
LittleBirdY #278 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Amikor azon a nagy monstrumon kell menni, amit Dr. Doom bele akar vezetni egy gátba( még az elején), és egy helikopter szétlövi az utat, akkor mit kell csinálni? Köszi a választ előre is. -
#277 háááát...
necces, de talán...
bár lehet, hogy diavetítés lesz :( -
#276 szerintetek gef3ti200 128mb -os videokártyán el fog indulni? :|
ez csak dx8as asszem... -
#275 Jah, hogy ne a máglyákba, hanem a lávába. Mert dobálni próbáltam őket, de nem ment, na most már jó kösz. -
#274 5 könyv van mind az 5 részen mást kell csinálni, hogy visszadobjon a gyertyás pentagrammához...... -
Lacc 88 #273 mikor rádugranak akko sétáljj bele a lávába és rázdd le magadról a kis démont vagy dobáldd bele őket.
-
#272 olvasd el a könyvet.. minden könyv ad egy tippet hogy mikor tűnnek el a minionok.. de nem akkor fognak amikor megölöd őket mert újratermelődnek... -
#271 És mit, mert ezzel szenvedek, bár már 4 szintet léptem azóta, de nem vágom mit kéne csinálni. -
Crazy Mate #270 Tudnál berakni egy olyan képet a fórumba amikor "tps közelségben" van a kamera? -
#269 Tényleg nagyon ott van a játék. Szép grafika, jó optimalizáció, pörgős, izgalmas játékmenet, és HANGULAT!!!
A mostanában kijött szuperhősös cuccokkal nem nagyon játszottam, legutóbb talán a Spider Man 2-vel, de ez nagyon bejön. -
#268 ghost rider-t hol és mikor lehet megszerezni? -
BladE666 #267 nincs kedve vkinek nyomni multiba mert ugy bizti izgisebb lenne :D
és hát kivi vagyok minlyen lehet ha igen akkor vegyen fel msnen [email protected] és megbeszéljük -
Lacc 88 #266 Az én kérdésemtre senki nem tudja még a választ? Fontos lenne ha megvannak ezek a küldik akko tom feloldani sztem Silver Surfert.
Nekem 20 óra volt a történet, rendesen lekötött.
-
#265 Miután 4 karaktert irányítassz igen a felülnézet van:) érdemes egy dual analog padot szerezni hozzá lévén egyik stickel a képernyőt másikkal a kraktert forgatod és beállíthatod szinte tps közelségig de mivel ehhez a termek túl nagyok nem sok értelmét látom így nem látod át a csatát...
Ja a kamera egyébként mindig az irányított karakter felett van. -
Crazy Mate #264 A nézet ugyanolyan felülnézet?Ez a felülnézet nagyon zavar engem,ezért nem is játszok vele,próbáltam a Justic League Heroest,az sem tetszett a felülnézet miatt.