905
-
#263 mindig mást. De alapjában véve gyakni:) -
Crazy Mate #262 A simulator küldik milyenek?Mit kell bennük csinálni? -
#261 nem. nekem töményen csak játékidőt számítva 22 óra volt (mentés mellett írja. hogy hány óránál jársz.)
Egyébként én csak végigvittem még nem unlockotam ki a maradék karaktereket. Szóval a storyban értem végig. A simulator küldik még hátra vannak abból egyedül wolverine-t csináltam meg. -
C7 #260 ti gyorsan kijáccottátok. napi 2-3 órával nekem is 2nap? -
#259 Én azóta olvadozok, amióta megláttam, hogy benne van Deadpool. A legnagyobb király, és a beszólásai is bazi jók. -
C7 #258 oki doki benne van? -
C7 #257 vki leírná, kik azok, akiket nem kell megnyerni? nekem tesóm le akarta tölteni tegnap, de a feltöltő vmi hamis fájlt töltött, és azt monta, majd kedden letölti. nemtom mi baja, fél perc lenne egy másik honlapon megnéznie -
C7 #256 irányításhoz lehet egeret használni? -
Lacc 88 #255 Nekem is kész a game, naon tetszett most próbálok benne feloldani mindent az uccsó karival együtt aki még kell. gondolom úgy kapom meg ha a Simulator összes küldetését megcsináltam. na ebben kellene egy kis help.
Bucser te már végigvitted meg akik tartanak ott azoktól kérdezném. Az ott-on azt értem mikor a simulationben olyan küldik vannak hogy másokat is meg kell már mentenem nemcsak lenyomni egy főellenséget. Mindig megpróbálják azokat megölni akik velem vannak és megtom őket menteni mikor egyszerre vilog 2 gomb (4-8-space-f általában). ott hogyan kell csinálni mert nem jöttem rá. egymás után kell megnyomni vagy egyszerre? vagy hogyan?
-
#254 Azt a rohadt makrót használhattad volna... -
#253 S.H.I.E.L.D. HQ-n tudod csak változtatni a ruhát ha már unlockoltad. lehet fejlődéssel és a Simulatorban is unlockolni ha aranyat érsz el adott hőssel akkor az összes ruháát unlockolja. -
#252 Na 3 nap alatt végigtoltam egyszer:) lehet jövőhéten belekezdek más felosztásban:D Utolsó csata egy bizonyos idő után tiszta Funfight combo hegyekkel és majd meglátjátok miért de iszonyatosan poén:)
Valamint aki tud angolul ne nyomja el a végén a creditset:) nem egy síma zene megy alatta hanem ahogy a superhősök bemennek felvenni s szinkront és különböző poénok mennek hősökhöz illően:)
Eszméletlen jól meg van csinálva:) Számomra év meglepetése:) Poénok hangulat minden a helyén van az első másodperctől (az intro megadja a hangulatot mikor kezudődik a játék és a credits meg a prológus teszi fel az I-re a pontot:) Eszméletlen:) Lehet nemsokára elkezdem Hardon is:) -
sovergin #251 Bacardi hol találtad a ruha változtatsá opciót?
Kerestem de nem leltem meg
-
#250 azta, ki is toltad? :D
5 ACT van, nem? -
C7 #249 ez menőnek hangzik -
adammmmmmm #248 MA pörgettem ki. Ez a gém hihetetlen. Nagyon jó.
SPOILER
Egyépként szerintem nem ugyan az a sorsa a jeannak és árnyéknak mert hogy ha árnyék hal meg akkor a legutolsó Videónál felsorolja hogy mifog történni attól függően hogy mit csináltál, ha árnyék meg hal misztik bepipul és kinyírja a professzort és az x-menek feloszlanak.
SPOILER -
C7 #247 ti honnan szettétek le? emnnyi idő kb.? -
C7 #246 nekem az X-men legends 2be volt, amikor este mintha aludtam volna, úgy eluntam, pedig izgalmas részen volta. észre se vettem, mit csinálok -
#245 ja megvan
-
#244 [email protected] at msn em!
amúgy hogyan lehet a Hősök kinézetét váltani mert kiírja h kaptam új ruhát de nem tom hol kell váltani!! HELP ME!!!
-
Diabloboy #243 Bacardi van msn-ed? mert akkor segíthetnél a játékban msn-en! -
#242 örülök, ha tetszik sok mindenkinek :) -
#241 én ott tartok h a ngy ördögöt leöltem:D van aki annál tovább ment??? és mi jön utána?? -
#240 ezt C7 #228 as üzijére írtam -
#239 nem!!! ez marha joo GAME!!! NAON joo most h reggel lejött azóta nyomom és naon teccik!!! csomó kombó!! ajánlom mindenkinek!!! -
Lacc 88 #238 Ti kit mentettetek meg? Jeant vagy Árnyékot? Gondolom ugyanaz a sorsuk végül
-
Diabloboy #237 Hogy kell a Barracks nevű pályát átvinni!( Be vannak ilyen kék katonák zárva cellákba és az épületben ég a tűz).Van két számítógép de rámegy hogy F(Consol) de nem csinál semmit valami ötlet? -
#236 A multi milyen interneten! -
adammmmmmm #235 Nem tudja valaki hogy meglehet-e menteni Jeant és árnyékot is egyszerre? -
adammmmmmm #234 A térképen vannak X-el jelölt oszlopok.El kell érni hogy azokat a dög kitörje és a jukba bele kell menni.Ott le kell nyomnia ki írt gombokat és akkor rá dől az oszlop.Na ezt mind a négy oszloppal.
-
sovergin #233 Hello mindenkinek!
1 kis segítségre lenne szükségem.
Atlantison a "kraken"(vagy mi a fene)-nél mit kell csinálni?
Mert hozzá sem tudok érni.
Előre is köszönöm. -
Thanatos #232 rossz topic..., ez nem a driver frissitős... -
neptum #231 valaki tudna segiteni azt monták máshol nekem hogy driver frissités jotene és akor mene a játék de nem engedi frissiteni magát álandóan valami hibát ír ki mi a baj valaki tudna segiteni ????????? -
#230 öhm....
igen, olyansmi, de talán egy ici-picit más.
viszont nekem volt olyan nézet, amikor már majdnem TPS szinte, és volt olyan is, mikor így oldalról mutatták kicsit :)
de nagyon jó!! -
Newfronter #229 Igen. -
C7 #228 a nézet mint az X-men legends 2? a hangulat is tök olyan? -
Lacc 88 #227 a Mephisto-s rész közben kapod meg, és ajánlom ott vidd magaddal Strange dokit is a varázsló ürgét vele tod kiváltani Ghost Ridert, legalábbis én vele tettem.
-
#226 jha, és amúgy ti hogy nyomjátok? nekem minden max, 1024x768, bár az advanced lighting nincsen bekapcsolva...nade ha azt bekapcsolod, kegyetlen látványban részesülsz tényleg...kegyetlen gyönyörű!!!
csak úgy elég kevés fps-ed lesz :( élvezhetetlenre csökken...
és tényleg, nektek mi a csapatfelállásotok?
nekem jelenleg: Wolverine, Thor, Thing, Johnny (F4)
öhm... majd csinálok shotokat :) -
#225 ő mikor lesz meg?
meg egyáltalán mitől? vagy alapból megkapod egy idő után? -
Diabloboy #224 Na tehát Barrack nevű pályán mit kell csinálni?