905
  • Bucser
    mindig mást. De alapjában véve gyakni:)
  • Crazy Mate
    A simulator küldik milyenek?Mit kell bennük csinálni?
  • Bucser
    nem. nekem töményen csak játékidőt számítva 22 óra volt (mentés mellett írja. hogy hány óránál jársz.)

Egyébként én csak végigvittem még nem unlockotam ki a maradék karaktereket. Szóval a storyban értem végig. A simulator küldik még hátra vannak abból egyedül wolverine-t csináltam meg.
  • C7
    ti gyorsan kijáccottátok. napi 2-3 órával nekem is 2nap?
  • Panzerfaust
    Én azóta olvadozok, amióta megláttam, hogy benne van Deadpool. A legnagyobb király, és a beszólásai is bazi jók.
  • C7
    oki doki benne van?
  • C7
    vki leírná, kik azok, akiket nem kell megnyerni? nekem tesóm le akarta tölteni tegnap, de a feltöltő vmi hamis fájlt töltött, és azt monta, majd kedden letölti. nemtom mi baja, fél perc lenne egy másik honlapon megnéznie
  • C7
    irányításhoz lehet egeret használni?
  • Lacc 88
    Nekem is kész a game, naon tetszett most próbálok benne feloldani mindent az uccsó karival együtt aki még kell. gondolom úgy kapom meg ha a Simulator összes küldetését megcsináltam. na ebben kellene egy kis help.
    Bucser te már végigvitted meg akik tartanak ott azoktól kérdezném. Az ott-on azt értem mikor a simulationben olyan küldik vannak hogy másokat is meg kell már mentenem nemcsak lenyomni egy főellenséget. Mindig megpróbálják azokat megölni akik velem vannak és megtom őket menteni mikor egyszerre vilog 2 gomb (4-8-space-f általában). ott hogyan kell csinálni mert nem jöttem rá. egymás után kell megnyomni vagy egyszerre? vagy hogyan?

• Bucser
    Azt a rohadt makrót használhattad volna...
  • Bucser
    S.H.I.E.L.D. HQ-n tudod csak változtatni a ruhát ha már unlockoltad. lehet fejlődéssel és a Simulatorban is unlockolni ha aranyat érsz el adott hőssel akkor az összes ruháát unlockolja.
  • Bucser
    Na 3 nap alatt végigtoltam egyszer:) lehet jövőhéten belekezdek más felosztásban:D Utolsó csata egy bizonyos idő után tiszta Funfight combo hegyekkel és majd meglátjátok miért de iszonyatosan poén:)

Valamint aki tud angolul ne nyomja el a végén a creditset:) nem egy síma zene megy alatta hanem ahogy a superhősök bemennek felvenni s szinkront és különböző poénok mennek hősökhöz illően:)

Eszméletlen jól meg van csinálva:) Számomra év meglepetése:) Poénok hangulat minden a helyén van az első másodperctől (az intro megadja a hangulatot mikor kezudődik a játék és a credits meg a prológus teszi fel az I-re a pontot:) Eszméletlen:) Lehet nemsokára elkezdem Hardon is:)
  • sovergin
    Bacardi hol találtad a ruha változtatsá opciót?
    Kerestem de nem leltem meg

• mucsácsó
    azta, ki is toltad? :D
    5 ACT van, nem?
  • C7
    ez menőnek hangzik
  • adammmmmmm
    MA pörgettem ki. Ez a gém hihetetlen. Nagyon jó.
    SPOILER

Egyépként szerintem nem ugyan az a sorsa a jeannak és árnyéknak mert hogy ha árnyék hal meg akkor a legutolsó Videónál felsorolja hogy mifog történni attól függően hogy mit csináltál, ha árnyék meg hal misztik bepipul és kinyírja a professzort és az x-menek feloszlanak.

SPOILER
  • C7
    ti honnan szettétek le? emnnyi idő kb.?
  • C7
    nekem az X-men legends 2be volt, amikor este mintha aludtam volna, úgy eluntam, pedig izgalmas részen volta. észre se vettem, mit csinálok
  • bacardi93
    ja megvan
  • bacardi93
    [email protected] at msn em!
    amúgy hogyan lehet a Hősök kinézetét váltani mert kiírja h kaptam új ruhát de nem tom hol kell váltani!! HELP ME!!!
  • Diabloboy
    Bacardi van msn-ed? mert akkor segíthetnél a játékban msn-en!
  • mucsácsó
    örülök, ha tetszik sok mindenkinek :)
  • bacardi93
    én ott tartok h a ngy ördögöt leöltem:D van aki annál tovább ment??? és mi jön utána??
  • bacardi93
    ezt C7 #228 as üzijére írtam
  • bacardi93
    nem!!! ez marha joo GAME!!! NAON joo most h reggel lejött azóta nyomom és naon teccik!!! csomó kombó!! ajánlom mindenkinek!!!
  • Lacc 88
    Ti kit mentettetek meg? Jeant vagy Árnyékot? Gondolom ugyanaz a sorsuk végül

• Diabloboy
    Hogy kell a Barracks nevű pályát átvinni!( Be vannak ilyen kék katonák zárva cellákba és az épületben ég a tűz).Van két számítógép de rámegy hogy F(Consol) de nem csinál semmit valami ötlet?
  • jaws30
    A multi milyen interneten!
  • adammmmmmm
    Nem tudja valaki hogy meglehet-e menteni Jeant és árnyékot is egyszerre?
  • adammmmmmm
    A térképen vannak X-el jelölt oszlopok.El kell érni hogy azokat a dög kitörje és a jukba bele kell menni.Ott le kell nyomnia ki írt gombokat és akkor rá dől az oszlop.Na ezt mind a négy oszloppal.
  • sovergin
    Hello mindenkinek!
    1 kis segítségre lenne szükségem.
    Atlantison a "kraken"(vagy mi a fene)-nél mit kell csinálni?
    Mert hozzá sem tudok érni.
    Előre is köszönöm.
  • Thanatos
    rossz topic..., ez nem a driver frissitős...
  • neptum
    valaki tudna segiteni azt monták máshol nekem hogy driver frissités jotene és akor mene a játék de nem engedi frissiteni magát álandóan valami hibát ír ki mi a baj valaki tudna segiteni ?????????
  • mucsácsó
    öhm....
    igen, olyansmi, de talán egy ici-picit más.
    viszont nekem volt olyan nézet, amikor már majdnem TPS szinte, és volt olyan is, mikor így oldalról mutatták kicsit :)
    de nagyon jó!!
  • Newfronter
    Igen.
  • C7
    a nézet mint az X-men legends 2? a hangulat is tök olyan?
  • Lacc 88
    a Mephisto-s rész közben kapod meg, és ajánlom ott vidd magaddal Strange dokit is a varázsló ürgét vele tod kiváltani Ghost Ridert, legalábbis én vele tettem.

• mucsácsó
    jha, és amúgy ti hogy nyomjátok? nekem minden max, 1024x768, bár az advanced lighting nincsen bekapcsolva...nade ha azt bekapcsolod, kegyetlen látványban részesülsz tényleg...kegyetlen gyönyörű!!!
    csak úgy elég kevés fps-ed lesz :( élvezhetetlenre csökken...

és tényleg, nektek mi a csapatfelállásotok?
    nekem jelenleg: Wolverine, Thor, Thing, Johnny (F4)

öhm... majd csinálok shotokat :)
  • mucsácsó
    ő mikor lesz meg?
    meg egyáltalán mitől? vagy alapból megkapod egy idő után?
  • Diabloboy
    Na tehát Barrack nevű pályán mit kell csinálni?