Marvel: Ultimate Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is kösszz
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Leszedtem a 6.9-es Catalystot is, mégis ugyanazt csinálja 😞
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ez a hibaüzenet jön.
Pedig a Reloaded-féle változat van.
Readme-ben az van, hogy minimum Directx 9.0c ready videókártya kell.
A Connect3d 9600 nem lenne Directx 9.0c ready?
Nekem olyan problémám van hogy már a menû se jön be csak a kurzor látszik.. gef 4 ti 4200-am van ami elméletileg kevés a gamehoz de reméltem hogy lehet lejebb venni a grafikát vagy valami dehogy már a menû se jön be..?! Valaki esetleg küzd még ilyen problémával?
ráadásul rpg-típusú játékban abszolúte nem arról kellene szólni a dolgoknak, hogy látom-e a fõszereplõ fogai közé ragadt spenótszálat felvillanni a hajnali nap fényében.
http://rapidshare.com/files/876052/game.exe
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Thanatos: Ajánlom figyelmedbe a Matrix Path of Neo-t. (ha még nem próbáltad volna) Az pont ilyen. Én 1más után 2x is végignyomtam annyira tetszett 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
vannak benne RPG elemek, de fõleg bunyó meg eksön az egész 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬