Marvel: Ultimate Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Császtok! Megtudnámondani vaki, hogy honnan lehet leszedni a játékot?
Elõre is kösszz

matyi08
én crackeltem, és ment utána simán.

aki már játszott vele meg tudná mondani indult simán vagy kellett hozzá vmi plusz progi?

Shiwo
nézzétek meg, nincs-e valami config vagy .ini fájlja..töbnyire olyasmibe tárolja a beállításokat, ott tán visszalehet venni 1bõl..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hát akkor nem értem mi lehet a problémája.
Leszedtem a 6.9-es Catalystot is, mégis ugyanazt csinálja 😞
Gerbill
Az ATI 9600-on a legújabb direct x is mûködik. Dx9.0c

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

akinek csak kurzor..az bizony már 8as directx-es vga miatt van,semmi remény a továbbiakra..a 9600 meg szerintem 9.0a..azt hiszem így is volt sok különbség...vagy keress friss ati driver-t hozzá
Nekem el sem indul 😞
Ez a hibaüzenet jön.

Pedig a Reloaded-féle változat van.
Readme-ben az van, hogy minimum Directx 9.0c ready videókártya kell.
A Connect3d 9600 nem lenne Directx 9.0c ready?
sziasztok nekem is olyan problémám lenne mit 3333-nak nekem is az egyész játék fekete és csak az egér látszik mi lehet a gond vagy hogyan tudom megoldani hogy lehesen játszani normálisan a gaméval?

Hali!

Nekem olyan problémám van hogy már a menû se jön be csak a kurzor látszik.. gef 4 ti 4200-am van ami elméletileg kevés a gamehoz de reméltem hogy lehet lejebb venni a grafikát vagy valami dehogy már a menû se jön be..?! Valaki esetleg küzd még ilyen problémával?
Szívás.

matyi08
csak felülrõl, de az egérrel rá lehet közelíteni, vagyis a görgõvel. de egyébként nem gáz, a felülnézet, vagyis hátulról, csak magasan, csak néhány helyen rossz, mert eltakarja a karaktert a fal.

matyi08
nekem sem megy max grafikával. de egy kicsit jobban megy, mint az x-men the official game. egyébként nekem tetszik, egy pályán többször is lehet csapatot váltani, wolverine nagyon erõs, õ a kedvencem. csak néha eltévedek a pályán. egyébként aki nem a reloaded-est szedte le, nem baj, a másik verzió is mûködik a reloaded crackel.

A kamerát lehet tps(hátulról látjuk a karaktert) nézetbe rakni,vagy csak így felülrõl?

Gerbill
Látom te már a crackelésnél tartasz, esetleg a readme-bõl a gépigényt nem tudnád beszúrni? Kösz.

köszi

Gerbill
Általában így van, de itt a minimum gépigénynél szerepel a ps3. Vagy te már próbáltad és lehet állítani?

drop
menni fog csak nem max grafikával ez megszolot tehát vanak olyan efektek amit nem kapcsolhatsz be enyi

Gerbill
Akkor lehet, hogycsak félreírták, de amíg valaki meg nem erõsíti az sm ps vs-2-t addig inkább nem szedem le. Vagy van demoja?

Shiwo
szerintem ha ment az X-men Legends 2, akkor ez is fog..elvileg ugyanarra a grafikai motorra dolgozták ki, csak feltupírozva picit, nem ?

Ezaz, ezzel grafikával egy Gef2-õn fullon kéne futnia.
elõre nem mondok véleményt, de semmi olyan nincs a képeken, ami indokolná a 3.0-át. láttam már a saját gépemen sokkal szebb grafot is szépen futni. ha ehhez tényleg 3.0 kell, akkor az megint csak a "vegyen a sok balek új hardvert" marketing-startégia okán lehet...
ráadásul rpg-típusú játékban abszolúte nem arról kellene szólni a dolgoknak, hogy látom-e a fõszereplõ fogai közé ragadt spenótszálat felvillanni a hajnali nap fényében.

Ehhez a játékhoz? Te jó ég, hova süllyedünk?
Gerbill
A systemrequirementslab.com-on azt írják, hogy pixelshader 3.0 és vertexshader 3.0 kell neki minimum.

Gerbill
Engem azért mégis érdekelne, hogy megy e a játék sm2-es kártyával. Ha valaki tudja a választ, és megosztaná velem, akkor megköszönném.

Innen le tudod tõlteni, most raktam fel.
http://rapidshare.com/files/876052/game.exe

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

Mondtam hogy 25.-én jelenik meg,és igazam is volt!És 26.-án már felrakták!A kamerát lehet tps(hátulról látjuk a karaktert) nézetbe rakni,vagy csak így felülrõl?

oks majd mélg meglátom bár most elég sok game jön 😄 tulképp ezt se szedtem még le sávszél hiányában, max majd valami public torrentrõl 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hali csak a reloaded crack nincsmeg valakinek?

ez az egyik,a másik meg az,hogy inkább legyen meg a játék,ami érdekel,mint akkor próbáld felhajtani,mikor új vga vagy egyéb elem kerül a gépbe😊
Shiwo
én ilyenekkel nem szoktam foglalkozni...bár nem túl jó gépem van, már többször sikerült az aktuális gépemhez képest sokkal brutálisabb igényü játékkal jáccanom, így inkább ami érdekel, azt leszedem és kipróbálom, nem a követelmények alapján döntök..

aricsi
Hi,egy fórumban azt olvastam hogy olyan kari kell neki,amin van 3.0 shader.Vki cáfolja meg,vagy erõsítse meg ezt a hírt.Ne szedjem le fölöslegesen.(meg más se akinek nincs)

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

visszaadja...de azért figyelned kell,hogy mit is ütsz,mert néha csk vaktában hasítod az ellent😊
Alwares
Igazad van, de néha kell valamilyen jó kis akció gém is. Amit az elözetes videóban láttam, azt a hangulatot, legalább kicsit is vissza adja már nagyon király lesz...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

egyszerû vélemény...szépen optimalizált..a hûdeüber textúra ellenére...de ha nem Marvel lenne..akkor nem is kötne le,tipikus mész-mész-gyaksz buta játék....
Alwares
Elvileg safedisc hider-el el lehet inditani, de ez még a jövõ zenéje mert majd délután szedi le...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kíváncsi vagyok erre a játékra. Tegnap elkezdtem tölteni a clone-t, erre látom, hogy kinn is van este éjfél elõtt a Relodead. Sóhajtottam egyet és delete all... majd ma letöltöm a relodead-t. Akinek megvan már, az pls írja le véleményét a játékról.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Maxtreme
thx az infót asszem akkor KÖLL (nem is vagyok paraszt he 😊 )

Thanatos: Ajánlom figyelmedbe a Matrix Path of Neo-t. (ha még nem próbáltad volna) Az pont ilyen. Én 1más után 2x is végignyomtam annyira tetszett 😊

nem az izlésed szar, egyszerüen diablo clone folyik a cspbol si viszont jó verekedõs kikapcsolodásra való csodábol kevés van 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mucsácsó
tök olyan, mint volt az X-men: Legends...
vannak benne RPG elemek, de fõleg bunyó meg eksön az egész 😄
én sem szerettem a diablot 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Maxtreme
Igen ez engem is érdekelne. Mert ha az elõzõ akkor nem kell 😊 (Igen, most lehet fikázni a szar izlésem miatt 😄)

Shep
Ez most olyan dibalo klonos valami, vagy sima beat 'em up?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát recharged télleg elég noname 😄DD de ettõl még tényleg nem adtak ki egy rendes release-t se 😄DD

Nem a recharged, hanem az a nogrp, vagyis noname emberkék. 😄
már rég felkerült... 😊

CalebJoe
Már Wanadoo-n fentvan a nuked verzió.
nem emglepõ..., recharged még egy mükdödõ release-t nem generált 😛

torrentleechen már fent van 😛

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;