905
  • Sarapetike
    na nem is olyan nagy ez azt hittem nagyobb lesz a configom az aláirásban :)
  • Sarapetike
    Tudom nagyok a képek de csak igy látszi hogy milyen a full gafika mondjuk ez csak 1280*1024 feljebb a monitorom nem biraja.van ugy hogy 12 FPS de nem szaggat az átlag 25 30 között van jól játszható vagy csak a fraps ir ki hülyeséget pasza nekem tetszik a játék de de jó lenne többen játszni nem csk igy egyedül na mindegy igy is jó

és mégegyszer bocs a nagy képekért
  • modernslave
    jaja ... AMD3000+ ati radeon 9600 128mb 512RAM és szaggatás nélkül megy 1024*768 2*élsimítás és high-on... az árnyék beállítások és az enchanted lights szürke.. azokat sajna nem tom bekapcsolni. Úgyhogy rakd fel a játék directX9 frissítésést meg a legújabb drivert a videokártyádhoz.. mennie kell!!!! (bár a csili vili fények nagyon hiányoznak... bár a láng és egyéb efffetek is széppé teszik. Amúgy a vicc hogy most jött le ps2-re és ott azér van csillogás... ez az idegesítő. Tudom hogy ott az egy kamu technika mi csak utánnozza a nextgen enchantedlightinget de basszus ha egy 6 éves hardvernél a programozók szoftveresen meg tudták oldani (ahogy az új hitman , tombraider és destroyALLhuman2-nél is akkor igazán megcsináhatnák pc-n is. Jó persze pc-n pont az ilyen ge*iségek adják el nekünk szerencsétleneknek az újabb és újabb videokártyákat meg procikat)
  • Gerbill
    Szerintem a tiéden is mennie kéne. Lehet hogy szoftverprobléma.
  • Gerbill
    Nekem AMd 2600+ Ati 9600 128Mb 768Mb RAM-mal szaggatás nélkül megy, alapbeállításon(ahogy feltelepítete úgy hagytam)
  • Radian
    AMD 2400+ Ati 9600 pro 128MB 1GB RAM Tudom hogy már szar a gépem de a hl 2 is jól ment vele és többet várnék tőle.Mindent minimumra levéve néha elég idegesítően akadozik. De azt is elfogadom ha azt mondjátok vegyek új gépet. De ha tudtok vmi akkor segítsetek lécci.Köszi!
  • Voltan
    Benne.
  • hitch
    csáó
    tud valaki priviben egy csalást vagy valamit küldeni,hogy meglegyen az öszes karakter.Elöre is thx.Ja és Penge benne van???
  • C7
    ők állandóak lesznek nálam, habár Deadpool nem biztos
  • C7
    neketek mennyi idő volt a letöltés? kiket nem kell megnyerni? remélem, Elektrát, Wolverinet meg Deadpoolt nem kell
  • mucsácsó
    hm, megpróbálom :)
  • Bucser
    Igazából ha a Particle Density-t levbeszed Low-ra meg az árnyékokat is nem fog akadni még advanced lightningal sem.. Hidd el nekem nekem is 6600GT-m van.
  • mucsácsó
    nincs mit igazán, a játék tényleg gyönyörű lesz tőle, igazi next-gen (PS3,X360,Wii) grafika, de nem érdemes azokkal a kártyákkal sem bekapcsolni, amiken lehet, mert hal tőle az egész :( sajna...
  • modernslave
    oks... azért köszi
  • mucsácsó
    ne akard bekapcsolni, Geforce 6600-zal, amivel be lehet kapcsolni, azzal is megy ilyen 10-15 fps-sel, szóval játszhatatlanná teszi az az effekt...
    és ez normális, az Ati 9600 Pro nem tudja a shader 3.0-s effekteket, szóval ha még be is lehetne "átírkálással" kapcsolni sem érnél el semmit, mert szerintem nagy feketeség lenne, vagy fagyna a francba, mivel nem tudja a kártyád megjeleníteni...
    de ha tudná, mondom akkor sem érdemes :)
  • THE DAHAKA3
    Hello! Mit kéne Doom kastélyában csinálni, ahol mindig besziv a föld ?
  • modernslave
    nekem ati radeon 9600 pro-m van. És a video options-ben nem engedi bekapcsolni az enchanted light-ot pedig más gaméban megy a dolog. Nem tudja valaki hol vana játék könyvtárában az a file ahol manuálisan tudnám bekapcsolni????? (rainbow6:lockdownba is sokmindent így tudtam bekapcsolni) mert e nélkül az effekt nélkül (mármint hogy csillog villog minden) elég gyér ahogyan kinéz.
  • Gerbill
    Kösz a leírást.
  • csabesz1987
    helló 1 kis help kéne a cirkuszos pályán vok ahol a 2 jegyet kő megszerezni a flipetes részen megszereztem de a másik részen az elején van 1 zárt kapu amin nem tok továbmenni
  • Bucser
    Lehet. Mi próbáltuk haverral. Hamachin keresztül ment. (vagyis azt a virtualis network adaptert kell használni amin a Hamachi megy mert lehet választani). Viszont nagyon sok baromi idegesítő dolog van a multiban. Egyenlőre csak cooperative módot próbáltuk. Jó poén, hogy bármely single player játékállást be lehet tölteni, együtt megoldjátok a helyzetet aztán lemented és singleben folytathatod. De idegesítő, hogy minden human játékosnak azonos képernyőn kell lennie, nem tudsz elmészkálni a képről, mert valamielyen furcsa okból a másikhoz igazodik a képernyő.. talán ezt majd javítják patchben... kicsit bután van megoldva a karakterkezelés is, mert ugye nem lehet 2 rozsomák a csapatban és ha az elején nem oda sorosolnak ahol lenni akarsz (ugye 4 fő lehet max a csapatban) akkor az tömény szívás, mert nem tudsz átugrani másik karakterbe.. ha csak 3-an vagy 2-en vagytok akkor lehet megbeszélni cserét... Kapcsolat stabilitása erősen múlik a hoston. havernak 1Mb DSL-je van és rendszeresen szétkapcsolt (igaz lehet, hogy a gyengébb gép miatt sem ment rendesen) én viszont folyamatosan tudtam hostolni (le is játszottuk együtt az utolsó harcot:D nagyon poén volt:D Ja és ha multiban unlockolsz valakit az mindkét kliensben unlockolódik. tehát lehet multiban tolni a kampányt ami sokat hozzáad az értékhez. viszont ilyenkor az érmeszerzés megosztódik játékosonként:) Azaz nehezebb képességeket unlockolni mert nem egy nagy tarsoly van hanem mindenki magának harácsol:) ÉS ugye azért ebben a Thing a nyerő lévén minden érme megakad benne:D
  • Gerbill
    Tört játékkal lehet intrneten jászani?
  • C7
    hopsz 7600GT
  • C7
    nekem AMDAthlon64-em van, videokártya GeForce 7800GT. nekem biztos menni fog
  • Diabloboy
    Hát ezután a Barracks nevű pályára kell menned...Meg kell találnod csak nagy elöl van,(nem arra amerre a furi)
  • Shep
    #315-re senki?
  • shamboy
    Sziasztok lenne egy gondom a barátomnak nincs képe csak hang meg kurzor van pedig a gépe eléri azt a szintet amit a játék minimuma kér
  • Lacc 88
    Végre megvan megszereztem silver surfert is. Ütős kari naon tettszik csak az a gáz hogy nincs új ruhája mindig uyagnúgy néz ki. Kitalálhattak volna vmit.Na hamarosan megkezdem normálon is a gamet aztán jöhet a hard.

• jaws30
    nem ordibáltam!
  • Shep
    Az űrhajón megsemmisítettem a kilőtt rakétát, de ezután hova merre beszéltem Furyval de semmi lényegeset nem mondott, nem kaptam új küldetést a hajón tudok bóklászni és ennyi.
  • Bucser
    kiabálás nélkül is értjük és a mentési helyeken kell tolni egy outfit-et átváltassz másikra (előbb meg kell szerezned adott hőshöz)
  • jaws30
    HOL LEHET RUHÁT VÁLTANI!!A MULTI MEG TÖK FASZA!!!
  • precision
    hát akkor így jártam :(

thx mindenkinek a választ
  • 79Alba
    sziasztok tudnátok mentést küldeni nekem. íki végigtolta és megvan mindene. előre is köszi
  • Gabosh
    Nekem Captain America , Wolverine ,Spider man és Iron man . ( igy kapok 5% all resistet)
  • Gerbill
    Ha dx 8-as a kártyád, akkor azért nincs kép.
  • Gerbill
    Nálam is ezt írta ki, mégis majdnem fullon megy, hibásan van beírva.
  • Voltan
    Nálam most Wolverine (szigorúan a klasszikus ruhában), Deadpool, The Thing és Spiderman van a csapatban. Illetve Spiderman sajna kidőlt, úgyhogy most ideiglenesen Storm helyettesíti.
  • precision
  • szotyimutyi
    Igen, nálam is u.e. írja ki. Nem fog menni rajta.Sajnos.
  • Thanatos
    ha shader-el van baja attol pont nem csak szaggatni kéne..., minden msától szggatnia kell csak de ettől nem..., evvan, hogy a nincs kép emiatt vane azt nemtom