Marvel: Ultimate Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
S.H.I.E.L.D. HQ-n tudod csak változtatni a ruhát ha már unlockoltad. lehet fejlõdéssel és a Simulatorban is unlockolni ha aranyat érsz el adott hõssel akkor az összes ruháát unlockolja.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Na 3 nap alatt végigtoltam egyszer:) lehet jövõhéten belekezdek más felosztásban:D Utolsó csata egy bizonyos idõ után tiszta Funfight combo hegyekkel és majd meglátjátok miért de iszonyatosan poén:)

Valamint aki tud angolul ne nyomja el a végén a creditset:) nem egy síma zene megy alatta hanem ahogy a superhõsök bemennek felvenni s szinkront és különbözõ poénok mennek hõsökhöz illõen:)

Eszméletlen jól meg van csinálva:) Számomra év meglepetése:) Poénok hangulat minden a helyén van az elsõ másodperctõl (az intro megadja a hangulatot mikor kezudõdik a játék és a credits meg a prológus teszi fel az I-re a pontot:) Eszméletlen:) Lehet nemsokára elkezdem Hardon is:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bacardi hol találtad a ruha változtatsá opciót?
Kerestem de nem leltem meg <#szomoru1>

mucsácsó
azta, ki is toltad? :D
5 ACT van, nem?
ez menõnek hangzik

MA pörgettem ki. Ez a gém hihetetlen. Nagyon jó.
SPOILER

Egyépként szerintem nem ugyan az a sorsa a jeannak és árnyéknak mert hogy ha árnyék hal meg akkor a legutolsó Videónál felsorolja hogy mifog történni attól függõen hogy mit csináltál, ha árnyék meg hal misztik bepipul és kinyírja a professzort és az x-menek feloszlanak.

SPOILER
ti honnan szettétek le? emnnyi idõ kb.?

nekem az X-men legends 2be volt, amikor este mintha aludtam volna, úgy eluntam, pedig izgalmas részen volta. észre se vettem, mit csinálok

bacardi93
ja megvan

bacardi93
[email protected] at msn em!
amúgy hogyan lehet a Hõsök kinézetét váltani mert kiírja h kaptam új ruhát de nem tom hol kell váltani!! HELP ME!!!

Bacardi van msn-ed? mert akkor segíthetnél a játékban msn-en!
mucsácsó
örülök, ha tetszik sok mindenkinek :)
bacardi93
én ott tartok h a ngy ördögöt leöltem:D van aki annál tovább ment??? és mi jön utána??

bacardi93
ezt C7 #228 as üzijére írtam

bacardi93
nem!!! ez marha joo GAME!!! NAON joo most h reggel lejött azóta nyomom és naon teccik!!! csomó kombó!! ajánlom mindenkinek!!!

Ti kit mentettetek meg? Jeant vagy Árnyékot? Gondolom ugyanaz a sorsuk végül

Hogy kell a Barracks nevû pályát átvinni!( Be vannak ilyen kék katonák zárva cellákba és az épületben ég a tûz).Van két számítógép de rámegy hogy F(Consol) de nem csinál semmit valami ötlet?
jaws30
A multi milyen interneten!

Nem tudja valaki hogy meglehet-e menteni Jeant és árnyékot is egyszerre?
A térképen vannak X-el jelölt oszlopok.El kell érni hogy azokat a dög kitörje és a jukba bele kell menni.Ott le kell nyomnia ki írt gombokat és akkor rá dõl az oszlop.Na ezt mind a négy oszloppal.
Hello mindenkinek!
1 kis segítségre lenne szükségem.
Atlantison a "kraken"(vagy mi a fene)-nél mit kell csinálni?
Mert hozzá sem tudok érni.
Elõre is köszönöm.
rossz topic..., ez nem a driver frissitõs...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

valaki tudna segiteni azt monták máshol nekem hogy driver frissités jotene és akor mene a játék de nem engedi frissiteni magát álandóan valami hibát ír ki mi a baj valaki tudna segiteni ?????????
mucsácsó
öhm....
igen, olyansmi, de talán egy ici-picit más.
viszont nekem volt olyan nézet, amikor már majdnem TPS szinte, és volt olyan is, mikor így oldalról mutatták kicsit :)
de nagyon jó!!
Igen.
a nézet mint az X-men legends 2? a hangulat is tök olyan?

a Mephisto-s rész közben kapod meg, és ajánlom ott vidd magaddal Strange dokit is a varázsló ürgét vele tod kiváltani Ghost Ridert, legalábbis én vele tettem.

mucsácsó
jha, és amúgy ti hogy nyomjátok? nekem minden max, 1024x768, bár az advanced lighting nincsen bekapcsolva...nade ha azt bekapcsolod, kegyetlen látványban részesülsz tényleg...kegyetlen gyönyörû!!!
csak úgy elég kevés fps-ed lesz :( élvezhetetlenre csökken...

és tényleg, nektek mi a csapatfelállásotok?
nekem jelenleg: Wolverine, Thor, Thing, Johnny (F4)

öhm... majd csinálok shotokat :)
mucsácsó
õ mikor lesz meg?
meg egyáltalán mitõl? vagy alapból megkapod egy idõ után?
Na tehát Barrack nevû pályán mit kell csinálni?
durva fordulatok vannak naon bejön a történet alig bírom abbahagyni. Végre megvan Ghost Rider is naon odabaszós kari tettszik

Alwares
Rakhatnátok pár screen-shotot bár holnap már nekem is meglesz...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

bocs elhamarkodtam, rájöttem mit kell csinálni.
Nekem naon bejön a game tettszik a sok simert ellenség meg a történet is de naon.

nekem Mephisto-nál az elsõ pályán van gondom. Jönnek kis démonok és van vmi könyv egy rövid szöveggel, de nemtom mit kell csinálni. tudna vki segíteni?

Inkább légyszi mondd meg!!!
Bucser
Szerintem most fejezd be a játékot mert ha erre nem jössz rá akkor késõbb még jobban el leszel veszve...

Sziasztok!Nem tudja valaki az elsõ pályán amikor felrobantottam a rakétát akkor utánna hol és mit kell csinálni?A Barracks nevû pályán de ott mit?
Eõre is thx!
ere valaki tud megoldást ?
hmmm, ennyire jó? lehet akkor besegitek torrntemnek kicsit privát torrentel is mert ugy kurva lassu :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hello
Van egy problémám,mégpedig az hogy leszedtem a reloaded verziót,ki is csomagolta de a telepítés közben hiba üzi:sound1.cab corrupt
Tehát hibás,pedig a rarokkal minden okés szerintem.
Valakinek hasonló tapasztalata esetleg vagy ötlete?
Vagy szedjem le megint,máshonnan?

netrõl
nálam elindul hang van kép nincs mi a rák baja van simán menie kéne :(
Mondja már meg valaki hogy hol lehet leszedni! Elõre is kösszz

Jaja...lazán elindult.
Nem kell aggódni. ;)
nálam 1024x768, high beállítással, vsync-el megy simán.
(3.0 opciók éretelemszerûen off)

nem kell a shader 3.0 miatt stresszelni, megy nélküle is simán, csak akkor alapból le van tiltva az izzadságcseppek csillogása ;)
a játék amúgy hangulatos de nekem az eleje (már ameddig elslattyogtam vele) eléggé monotonnak és unalmasnak tûnt...

Gerbill
Tehát akkor neked elindult 9600-al? Abban minden shader 2.0, szóval akkor nem kell izgulni, el fog indulni 2.0-val is.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Bucser
Nos jáûtszottajm ma egyzsinórban 5 órát a teljessel és letehetetlen:D wolverine pedig überállat:) Bár spiderman beszólásai nagyon ütõsek:)

JA poén, hogy a dialógusok váltopznak attól függõen ki van éppen a csapatban:) érdemes variálgatni õket:)

Sztem elindul, mert asszem 9600-ban Sm 3.0 sincs.
Rájöttem közben mi volt a gubanc.
Nem szerette gamepadomat :(
Anélkül nem is játszom vele.
Azért természetesen köszönet a segítõkészségért :)
examinee
Most akkar indul a game sm3.0 nélkül?