905
  • mucsácsó
    megértem, hogy alig írnak ide ebbe a topicba, de szerintem akkor sem kéne szétoffolni a hülyeségeitekkel, már bocs, hogy így beleugatok... =/
  • C7
    jaja
  • danikarate
    nagyon töröd magad:XD
  • danikarate
    mizu c7?
  • C7
    de unalmas. nincs olyan könyv, mit ne olvastam volna, de megpróbálom, meg közbe veszek faternek tvben filmet, oszt megnézem
  • Bucser
    Nem unalmas?? szerintem vegyél elő egy jó könyvet aztűán majd ha lejött játsz vele addig meg hagyd békén...
  • C7
    2.3!!!
  • C7
    1 óra 13 perce töltöm, 2.2% kb. vasárnap hajnalra lejön jeee!!!
  • C7
    van mindenem, sd4hide, sr7stop, poweriso, daemontools, fel vok szerelkezve
  • C7
    szerintem jó lesz, a x-men legends 2 is jó volt, de télleg lapos. nem unalmas, csak annak láccik.
  • Alwares
    Leszedtem el is vittem egy darabig, hát elég lapos lett ez a játék, csak az ad némi felüdülést hogy marvels karikkal kell menni...
  • C7
    azt gondoltam, melyik honlapról? mind1 már, találtam 1et, ami 20-30-cal jön állandóan. nagyon kira, legkésőbb hétfőn márnagybantolom
  • Bucser
    torrentről.
  • C7
    szerintem Wolverine-re gondolt. te honnan töltötted??
  • Bucser
    Wolf? az kicsoda?
  • C7
    aff... most elkezdtem az isohunt.comról tölteni, 38 seed, 11 leech, de nemigen jön le hétvégére. az előzőnél 7% seed vót:D sose jön le!!! kéne egy jó honlap, mondjatok már, nektek mennyi idő volt??? lécci??? meghalok a várakozástól!!!
  • mephisto11
    Hello.Király a game!Az én felállásom Wolf,spiderman,Captain amerika,Dead Pool.Egyenlőre ott tartok hogy kinyírtam azt a nagy robotot a cirkuszban...Nagyon durva ez a cirkusz!
  • C7
    demo van???
  • THE DAHAKA3
    Amikor besziv a föld, és van 4 db piros pont.
  • Bucser
    eléggé sokmindent:) melyik részre gondolsz?
  • C7
    kösz. mind1, töltöm a mininováról, még vagy 1 hét:(
  • THE DAHAKA3
    Tudja valaki mit kell Doom kastélyában csinálni?
  • Thanatos
    zinternetről...
  • C7
    nem gond, azt hittem, a megnyertekkel összesen lesz 20. honnan szedtétek le?
  • BlackShadow
    azért mert trükközni kellett volna..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a robbanós pókokat rácsalni a teleportra, h bennt robbanjanak és utána mehetsz verni mandarint
  • BlackShadow
    nekem is szürke az advanced lightnings :( pedig én is oyan grafot akarok amit Amda linkelt :)
  • Thanatos
    "picit csaltam", a godmod picit? lol...
  • Sarapetike
    ja már megvan picit csaltam és az volt a baj mert az ellenégem is halhattalan lett a cslást kikapcsoltam és már meg is tudtm verni. lol !!!mikvannak.
  • Sarapetike
    nem tom legyözni Mandarint már csk öt kéne ötni de szinte nem sérül es azok a röbbano bogarak meg csak jönnek ütöm vágom de semmi ????
  • Lacc 88
    ezeken az alapokon nyugszik de azért vannak benne újítások de sajnos gyengébben megoldott dolgok is. rremélem nem haragszol ha nem sorolom fel mind a 20 szereplőt.Ha olvastad az eddigi hozászólásokat nagyából összeáll a kép sztem. pár kariról nem volt még csak szó.

Van pár plusz küldetés is amit nem kötelező megcsinálni és vmilyen szinten szabad is vagy arra mész amerre akarsz de ígyis-úgyis ugyqanott kötsz ki csak más úton.
  • Bucser
    Bazz erre a fórumfőoldalra nem az életkor átlagot hanem az IQ átlagot kéne kiírni... lehet 80 alá esne...
  • Lacc 88
    Ezek mik lennének a gamehez? Leyrást nem naon néztem tudja vki?

• modernslave
    ja filmek tényleg zseniálisak. Az x-men legends2 -ben már be lehetett sz*rni a videóktól. x-men3 volt nagy csalódás azokkal a képregény jellegű állóképekkel.
  • C7
    éhes vgayok!!! még képeket lécci :P
  • C7
    irtó jó, de azér túl x-men legends 2-s. de azér király! megadott küldik lesznek, vagy actok, ahol úgy mászkálsz, ahogy akarsz? kik az alapkarik?
  • Gerbill
    Nekem is az tetszett a legjobban, meg a 4.act videója. Eszméletlenül van megcsinálva.
  • Gerbill
    Amúgy a csapatom: Dr.Strange, Human Torch, Deadpool, Wolverin
    Szinte mindig Wolverinnel vagyok(kivéve mikor félreugrok valahol és leesek, vagy egy fal összeprésel:P). Mivel az X-men képregényeket nem ismerem, így nekem a filmből is ismert kék farmer, fehér póló ruhaösszeállítás tetszik a legjobban és azt is használom.
  • mucsácsó
    húh, én ACT II-n vagyok, de a bevezető videója nagyon nagyon ott volt!!!
    úgy néztem :D nagyon nagyon jól megcsinálták az átvezető videókat, iszonyat nagy volt, ahogy Nightcrawler ott zúzott :D
  • hitch
    Akkor tud valaki privibe adni cheat kodot vagy mentést????Aki igen annak megköszönném.
  • Sarapetike
    itt van egy kis csalás hozzá