905
  • Shiwo
    az haggyám, de most jött ki a NWN 2 is..mire lejön, addigra kikéne jáccanom :) (ami nem fog összejönni, mert menek barátnőmhöz és ott nem tok jáccani rajta...)
  • C7
    bocs, hogy 2x küldtem el
  • C7
    na látom, te is mostanában szerezted meg. nekem ma éjjel jön le
  • C7
    na látom, te is mostanában szerezted meg. nekem ma éjjel jön le
  • C7
    8GB???!!! a fenébe! resóm azt mondja, a sok törölgetés teszi tönkre a gépet
  • C7
    Luke Cage meg Edwin Jarvis kicsoda?
  • BlackShadow
    a 2 jeggyel a cirkusz sátron belül kell dumálni a 'jegybeszedővel' iyen kis kocsi izében van :)
  • BlackShadow
    nah kivégeztetett :) várom a köv részt :)
  • balvin
    elakadtam az Arcade-os részen:( megvan mind2 aranyjegyem, most hova? mentem már mindenhova:D én teamem az Luke Cage, Dr. Strange, Wolverine és Blade:D Blade-t a legmókásabb kilockolni. Nem tudjátok merre kéne mennem?
  • Shiwo
    nyah, megy faszásan, a gémmel alapvetően nincs gondom, de az Amerika-kapitányos training missionon kitépem a hajam..azt a qrva 2. bombát az istennek nem tom hatástalanítani, mindig a képembe robban..
  • Lamech
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, hamachin keresztül probálkoznánk játszani de 2 nél több playert nem enged be. Nem tudjátok mi lehet a probléma? " fővel minden gond nélkül megy akér Arcade akár cooperative módban. Előre is kösz a válaszokat. :)
  • Lacc 88
    easyn végigvittem a gamet szinte már fullosan. ha szeretném normalon is akkor totálisan újra kell kezdeni mindent? nem lehet a játékosok megszerzett cuccait, képességeit és szintjeit tovább vinni? mint az x-men legends 2-ben?

• Shiwo
    nabammeg..lejött végre a gém, és mit látok.. 8 giga hely kő neki o.O
    OMFG
  • C7
    amúgy a fórum címében mit jelentene ez: Krómpáncél és Bőrszerkó?
  • C7
    isohunt.com
  • C7
    töltsd le innen: isihunt.com. a proper-reloaded verziót keresd. irtó jólesz, 2-3 nap, inább 2,5 nap, és le is jön
  • C7
    ebbe is jön a menü a támadásokkal, és kiválasztod? vagy kombnációk vannak, mint a Fantastic 4ban? nem combókra gondolok, hanem pl. amikor a cosmicot nyomtam hozzá
  • LasDen #406
    gondolkodom rajta hogy megnézem....csak nekem az RPG dolgok nem önnek be......szóval mennyi ilyen tipusó dolog van benne???
    meg jó a gém???
  • Atesz89
    Nah megoldódott csak tovább kellett nyomni az ütés gombot :)
    A Wolverine egy állat :)
    Amikor a piros körök megtelnek mellette az 1-es gombbal szinte mindenkit felszeletel maga körül nagyon tetszik :D
  • Voltan
    Htx, mefvan. Mit mondjak, elbíbelődtem vele :D

Az volt a halálom, amikor végre már majdnem rajta van a pók a teleporton, akkor odarohan Amerika Kapitány és leb*ssza a pajzsával. Na mondom, kösz szépen, kretén!
  • RaiGeki
    Mikor doom kastélyában legyőzzük őt, utána asszem vége a játéknak, mert jön a stáblista, meg a történet lezárul. De akkor utána mér kerülök megint vissza doom kastélyába, és mért nem kapom meg az összes szereplőt?

Amúgy milyen fórum ez, ahol az emberek kérdéseit semmibe veszik. Aki elakad annak segíteni kell, azért van a fórum. Aki meg kérdez kicsit fogalmazzon pontosabban. Én se értem néhol hogy mit kérdeztek.
  • C7
    én megcsak a nyálam csorgatom utána
  • THE DAHAKA3
    Valaki megmondaná mit kéne itt csinálni #328 ?
  • Atesz89
    Hali mindenkinek egész jó a game de elakadtam a bohócos résznél ahol kalapáccsal elvileg rá kell ütni egy ilyen játékra hogy kinyíljon az ajtó de én hiába ütök akárhova nem történik semmi...
    Valaki tud segíteni?
  • C7
    bocsi, visszafogom magam
  • mucsácsó
    hát elég nehéz dolog, 4x kell úgy emléxem megcsinálni, próbáld úgy, hogy odacsalogatod ahhoz a teleporthoz a pókot, de senki ne álljon rajta!
    szóval az "üres" teleportplaccra csalogasd a pókot, elvileg jónak kell lennie =/

más:
    C7 te meg baszod gondold végig mit akarsz mondani (elhiszem, hogy ez 14 év alatt még nem egyszerű feladat..) és akkor mond a kommentedet, ne pedig percenként kommentelj, ráadásul full hülyeségeket...
    mindig mikor benézek ide, 8-10 hsz az új, de az mind a tied, mert te csak ennyi kommentben tudod elmondani a mondanivalódat, és szarrá offolod a topicot, stb... és senki az ég világon nem kíváncsi arra, hogy te mit szedsz, honnan, mennyivel, és mikor ér le...
    és attól, hogy "ki van halva" a topic, nem attól még nem így kellene feléleszteni...
    remélem mostmár felfogod, amit mondok... és ez másra is vonatkozik =/
    higyjétek el, vki benéz a ide ebbe a topicba, azt sem fogja tudni, hogy mi a f*sz van, mert olyan rendetlen, és nem is a játékról van szó...
    higyjétek el, én csak jót akarok =/
  • C7
    szerinted? jó hogy! de képregényem4 pókember van + öcsémnek egy 48 oldalas pókember. de a filmekewt imádom, főleg az x-men 1-et és a fantastic 4-t
  • danikarate
    nem tok írnIXD
  • danikarate
    c7 te Marver fan vagy? Ja és a pókokat ugy kell becslani hogy ne menj neki meg az ellen félneks emenjen neki
  • C7
    na, 25%,m 18 óra 35 perc
  • C7
    ?????
  • C7
    na, ki van halva a topic? az utóbbi fél hétben eléggé fellendült, ha én elakadok, ki fog segíteni
  • C7
    hány act van? 7? 10? remélem, nem csak 5
  • Voltan
    Hogy lehet a Mandarin-bunyónál rácsalni a pókokat a teleportra? Nekem mindig felrobbannak... (Illetve 1x véletlenül sikerült.)
  • C7
    eddig10-30-cal jött, aztán 30-50-nel, negyedórája meg 50-70-nel! 71 a csúcs!!! holnap vagy vasárnap MÁRNAGYBANTOLOM
  • C7
    megelsz, nem is vasárnap vagy hétfőn, hanem holnap este, vagy déllután
  • C7
    én a proper-reloaded verziót töltöm
  • C7
    olvasom, lesz, mikor jeant vagy árnyékot kell megmenteni, és ha árnyék meghal, a profot kinyírja mistique. nagyon durva! ha jean hal meg, akkor Farkas vagy Küklópsz öngyilkos lesz? Küklópsz benne van egyáltalán?
  • C7
    lécci küldjetek még karikról képeket, nagyon várom! ha akrjátok, e-mailben is küldhetitek: [email protected]
  • C7
    bocsi