Marvel: Ultimate Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Nem hiszem, hogy így lenne én unlockoltam wolverine össze ruháját és azt használtam amihez épp hangulatom volt Wolverine statjai mégsem változtak.. ugyanolyan ütõs volt azt összes ruhában.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

precision
megcsináltam a systemrequirementslab.com -os testet, mindenen átment, kivéve ezen:

Elképzelhetõ, hogy emiatt nincs kép az elején csak hang és kurzor? Mert szvsz emiatt "csak" szaggatnia kéne, de attól még pl a menü bejöhetne az elején...nem?

Bazinga!

BlackShadow
csináltam egy saját csapatot (aki még nem az csináljon!! My Team -et keressetek alsó sorban)
jelenleg 5 tagú, (kár, h csak 4et lehet használni)
Spider-man, Deadpool, Ms. Marvel, Blade, talonban meg Wolverine

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

:S gáz.. 😄 Ti milyen teammel nyomjátok?
BlackShadow
jah

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lenne 1 kérdésem , ha ruhát váltok , más skilleket lehet nyomni. ez aztjelenti hogyha leváltom a ruhámat (amibe már kinyomtam mittom én az életet ) akkor már nemkapom a + hp t?
kapu alatt rongált "aksi" kihúz...jó aksi betol..konzol életre kel,megnyomkod😊)
Sziasztok!Elég gáz kérdésem van!Rögtön az elején már elakadtam...Annál a kék fénykapunál mit kell csinálni?Nem tudom kinyitni!Már egy órája ezzel küzdök de nem tudom mit kell csinálni...Üdv.
Shep
Köszi, egy bánatom van, csak a játékkal kapcsolatban eddig, hogy az árnyék nem lehet maxon mert visszaesik 12-re az fps az meg hááát ugye elég gáz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mandarin ellenségként van benne 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

szotyimutyi
Tegyétek, amit Gerbill javasolt: a systemrequirementslab.com-on mindenki megnézheti, mi miatt nem megy az õ gépén. Köszi!

precision
elindítom a játékot és csak fekete képernyõ fogad, meg néha felvillan a kurzor, hang van
mit csináljak? dx8as kártya miatt lenne?

Bazinga!

Hello! Kit érdemes megmenteni Árnyékot vagy Jean Grey-t ? Befolyásolja a további játék menetet ?

Panzerfaust
Deadpool benne van alapból választható, The Punisherre énis csorgatom a nyálam, de még nem futottam össze vele. De benne van Penge, és nagyon fasza.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Karez
Egy kérdés...vagyis kettõ ha már itt vok:
1.A játék elején én választom meg kik legyenek a csapatban vagy fejezetenként mindig be ugrik egy egy? Az unlockolható hõsökrõl tok csak tudni akarom hogy ha egyszer ki választok egy ütõs csapatot azt a következõ fejezetben is el vihetem.
2. A következõ karakterek is benne vannak a játékban?
-The punisher
-Mandarin
-Apocalypse
-Misztik (sorry nemtom az angol nevét hirtelen <#idiota>)
-Deadpool
Sajna ezeket a karaktereket nem találtam meg a hivatalos oldalon.

nekem még 4-7 nap. nagyon lassan jön. neketek mennyi idõ volt a letöltés?

ebbe is actok vannak, és kedvönkre sétálunk, vagy megadott küldetések, ahonnan nem mehetsz el? kik azok, akiket nem kell megnyerni?

BlackShadow
az a spidershield.. védelmet kapsz 😊 amúgy meg amire gondolsz azt úgy érted el, h elkaptad a faszit, és nyomtál egy 'nagyütést' 😊

nekem az lenne a kérdésem, h úgy emléxem, h az X-man-ben be lehetett állítani, h a többi karakter amit az AI irányít, a speckó képességeit milyen gyakran használja meg ilyenek.. van erre itt is lehetõség? egyelõre még nem találtam rá.. pedig jó lenne.

már csak 3 disc kellene a simulatorhoz, de nem találom õket sehol. nincs vmi leírás hog hol vannak elrejteve vagy vmi help?

Shep
Mikor az egyes powert benyomom és lesz pl. pókember alat egy pókháló az mire jó, mer valahogy sikerült pl a csókát hálóval fellógatni ill. a robotot de azóta sem tudom, hogy és nem is sikerült megismételni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Adjál már pls torrentet akkor, jó privátban is.

Én már leszedtem mind a 2 részt 3 fajta torentrõl biztos ami biztos hogy legalább egy jó legyen. Nagyon jó rajzfilmek.

Shep
Nem tudjátok honnan lehetne az ultimata avangers-t leszedni? torrent van hozzá csak seeder nincs.

bacardi93
hát elmész egy ilyen fénylõ SAS hoz!!(tod gondolom😄) és menyomod h csapaváltás! Ott van a 4 ember és amelyiken akarsz ruhát váltani rámész és megnyomod ha SPACE. Fölül van egy olyan h Output, megnyomod és lessz olyan h Classic, Modern , Ultimate rányom sz az egyikre 2 szer aasszem és már ruhát is vált!! HAJRÁ!

bacardi93
csá
!! kivittem a Gamet😄 töök joo!

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Amikor azon a nagy monstrumon kell menni, amit Dr. Doom bele akar vezetni egy gátba( még az elején), és egy helikopter szétlövi az utat, akkor mit kell csinálni? Köszi a választ elõre is.

BF3: csucsorr

mucsácsó
háááát...
necces, de talán...
bár lehet, hogy diavetítés lesz 😞
precision
szerintetek gef3ti200 128mb -os videokártyán el fog indulni? :|
ez csak dx8as asszem...

Bazinga!

Panzerfaust
Jah, hogy ne a máglyákba, hanem a lávába. Mert dobálni próbáltam õket, de nem ment, na most már jó kösz.

Bucser
5 könyv van mind az 5 részen mást kell csinálni, hogy visszadobjon a gyertyás pentagrammához......

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mikor rádugranak akko sétáljj bele a lávába és rázdd le magadról a kis démont vagy dobáldd bele õket.

Bucser
olvasd el a könyvet.. minden könyv ad egy tippet hogy mikor tûnnek el a minionok.. de nem akkor fognak amikor megölöd õket mert újratermelõdnek...

Panzerfaust
És mit, mert ezzel szenvedek, bár már 4 szintet léptem azóta, de nem vágom mit kéne csinálni.

Tudnál berakni egy olyan képet a fórumba amikor "tps közelségben" van a kamera?

Voltan
Tényleg nagyon ott van a játék. Szép grafika, jó optimalizáció, pörgõs, izgalmas játékmenet, és HANGULAT!!!
A mostanában kijött szuperhõsös cuccokkal nem nagyon játszottam, legutóbb talán a Spider Man 2-vel, de ez nagyon bejön.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

matyi08
ghost rider-t hol és mikor lehet megszerezni?

nincs kedve vkinek nyomni multiba mert ugy bizti izgisebb lenne 😄
és hát kivi vagyok minlyen lehet ha igen akkor vegyen fel msnen [email protected] és megbeszéljük
Az én kérdésemtre senki nem tudja még a választ? Fontos lenne ha megvannak ezek a küldik akko tom feloldani sztem Silver Surfert.

Nekem 20 óra volt a történet, rendesen lekötött.

Bucser
Miután 4 karaktert irányítassz igen a felülnézet van😊 érdemes egy dual analog padot szerezni hozzá lévén egyik stickel a képernyõt másikkal a kraktert forgatod és beállíthatod szinte tps közelségig de mivel ehhez a termek túl nagyok nem sok értelmét látom így nem látod át a csatát...

Ja a kamera egyébként mindig az irányított karakter felett van.

A nézet ugyanolyan felülnézet?Ez a felülnézet nagyon zavar engem,ezért nem is játszok vele,próbáltam a Justic League Heroest,az sem tetszett a felülnézet miatt.

Bucser
mindig mást. De alapjában véve gyakni😊

A simulator küldik milyenek?Mit kell bennük csinálni?

Bucser
nem. nekem töményen csak játékidõt számítva 22 óra volt (mentés mellett írja. hogy hány óránál jársz.)

Egyébként én csak végigvittem még nem unlockotam ki a maradék karaktereket. Szóval a storyban értem végig. A simulator küldik még hátra vannak abból egyedül wolverine-t csináltam meg.

ti gyorsan kijáccottátok. napi 2-3 órával nekem is 2nap?

Panzerfaust
Én azóta olvadozok, amióta megláttam, hogy benne van Deadpool. A legnagyobb király, és a beszólásai is bazi jók.

oki doki benne van?

vki leírná, kik azok, akiket nem kell megnyerni? nekem tesóm le akarta tölteni tegnap, de a feltöltõ vmi hamis fájlt töltött, és azt monta, majd kedden letölti. nemtom mi baja, fél perc lenne egy másik honlapon megnéznie

irányításhoz lehet egeret használni?

Nekem is kész a game, naon tetszett most próbálok benne feloldani mindent az uccsó karival együtt aki még kell. gondolom úgy kapom meg ha a Simulator összes küldetését megcsináltam. na ebben kellene egy kis help.
Bucser te már végigvitted meg akik tartanak ott azoktól kérdezném. Az ott-on azt értem mikor a simulationben olyan küldik vannak hogy másokat is meg kell már mentenem nemcsak lenyomni egy fõellenséget. Mindig megpróbálják azokat megölni akik velem vannak és megtom õket menteni mikor egyszerre vilog 2 gomb (4-8-space-f általában). ott hogyan kell csinálni mert nem jöttem rá. egymás után kell megnyomni vagy egyszerre? vagy hogyan?

Bucser
Azt a rohadt makrót használhattad volna...