Marvel: Ultimate Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor doom kastélyában legyõzzük õt, utána asszem vége a játéknak, mert jön a stáblista, meg a történet lezárul. De akkor utána mér kerülök megint vissza doom kastélyába, és mért nem kapom meg az összes szereplõt?

Amúgy milyen fórum ez, ahol az emberek kérdéseit semmibe veszik. Aki elakad annak segíteni kell, azért van a fórum. Aki meg kérdez kicsit fogalmazzon pontosabban. Én se értem néhol hogy mit kérdeztek.
én megcsak a nyálam csorgatom utána

Valaki megmondaná mit kéne itt csinálni #328 ?

Atesz89
Hali mindenkinek egész jó a game de elakadtam a bohócos résznél ahol kalapáccsal elvileg rá kell ütni egy ilyen játékra hogy kinyíljon az ajtó de én hiába ütök akárhova nem történik semmi...
Valaki tud segíteni?

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

bocsi, visszafogom magam

mucsácsó
hát elég nehéz dolog, 4x kell úgy emléxem megcsinálni, próbáld úgy, hogy odacsalogatod ahhoz a teleporthoz a pókot, de senki ne álljon rajta!
szóval az "üres" teleportplaccra csalogasd a pókot, elvileg jónak kell lennie =/

más:
C7 te meg baszod gondold végig mit akarsz mondani (elhiszem, hogy ez 14 év alatt még nem egyszerû feladat..) és akkor mond a kommentedet, ne pedig percenként kommentelj, ráadásul full hülyeségeket...
mindig mikor benézek ide, 8-10 hsz az új, de az mind a tied, mert te csak ennyi kommentben tudod elmondani a mondanivalódat, és szarrá offolod a topicot, stb... és senki az ég világon nem kíváncsi arra, hogy te mit szedsz, honnan, mennyivel, és mikor ér le...
és attól, hogy "ki van halva" a topic, nem attól még nem így kellene feléleszteni...
remélem mostmár felfogod, amit mondok... és ez másra is vonatkozik =/
higyjétek el, vki benéz a ide ebbe a topicba, azt sem fogja tudni, hogy mi a f*sz van, mert olyan rendetlen, és nem is a játékról van szó...
higyjétek el, én csak jót akarok =/
szerinted? jó hogy! de képregényem4 pókember van + öcsémnek egy 48 oldalas pókember. de a filmekewt imádom, fõleg az x-men 1-et és a fantastic 4-t

danikarate
nem tok írnIXD

danikarate
c7 te Marver fan vagy? Ja és a pókokat ugy kell becslani hogy ne menj neki meg az ellen félneks emenjen neki

na, 25%,m 18 óra 35 perc

?????

na, ki van halva a topic? az utóbbi fél hétben eléggé fellendült, ha én elakadok, ki fog segíteni

hány act van? 7? 10? remélem, nem csak 5

Voltan
Hogy lehet a Mandarin-bunyónál rácsalni a pókokat a teleportra? Nekem mindig felrobbannak... (Illetve 1x véletlenül sikerült.)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

eddig10-30-cal jött, aztán 30-50-nel, negyedórája meg 50-70-nel! 71 a csúcs!!! holnap vagy vasárnap MÁRNAGYBANTOLOM

megelsz, nem is vasárnap vagy hétfõn, hanem holnap este, vagy déllután

én a proper-reloaded verziót töltöm

olvasom, lesz, mikor jeant vagy árnyékot kell megmenteni, és ha árnyék meghal, a profot kinyírja mistique. nagyon durva! ha jean hal meg, akkor Farkas vagy Küklópsz öngyilkos lesz? Küklópsz benne van egyáltalán?

lécci küldjetek még karikról képeket, nagyon várom! ha akrjátok, e-mailben is küldhetitek: [email protected]

bocsi

mucsácsó
megértem, hogy alig írnak ide ebbe a topicba, de szerintem akkor sem kéne szétoffolni a hülyeségeitekkel, már bocs, hogy így beleugatok... =/
jaja

danikarate
nagyon töröd magad:XD

danikarate
mizu c7?

de unalmas. nincs olyan könyv, mit ne olvastam volna, de megpróbálom, meg közbe veszek faternek tvben filmet, oszt megnézem

Bucser
Nem unalmas?? szerintem vegyél elõ egy jó könyvet aztûán majd ha lejött játsz vele addig meg hagyd békén...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

2.3!!!

1 óra 13 perce töltöm, 2.2% kb. vasárnap hajnalra lejön jeee!!!

van mindenem, sd4hide, sr7stop, poweriso, daemontools, fel vok szerelkezve<#idiota><#idiota><#idiota>

szerintem jó lesz, a x-men legends 2 is jó volt, de télleg lapos. nem unalmas, csak annak láccik.

Alwares
Leszedtem el is vittem egy darabig, hát elég lapos lett ez a játék, csak az ad némi felüdülést hogy marvels karikkal kell menni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

azt gondoltam, melyik honlapról? mind1 már, találtam 1et, ami 20-30-cal jön állandóan. nagyon kira, legkésõbb hétfõn márnagybantolom<#violent><#idiota>

Bucser
torrentrõl.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

szerintem Wolverine-re gondolt. te honnan töltötted??

Bucser
Wolf? az kicsoda?

aff... most elkezdtem az isohunt.comról tölteni, 38 seed, 11 leech, de nemigen jön le hétvégére. az elõzõnél 7% seed vót😄 sose jön le!!! kéne egy jó honlap, mondjatok már, nektek mennyi idõ volt??? lécci??? meghalok a várakozástól!!!

Hello.Király a game!Az én felállásom Wolf,spiderman,Captain amerika,Dead Pool.Egyenlõre ott tartok hogy kinyírtam azt a nagy robotot a cirkuszban...Nagyon durva ez a cirkusz!
demo van???

Amikor besziv a föld, és van 4 db piros pont.

Bucser
eléggé sokmindent😊 melyik részre gondolsz?

kösz. mind1, töltöm a mininováról, még vagy 1 hét😞

Tudja valaki mit kell Doom kastélyában csinálni?

zinternetrõl...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem gond, azt hittem, a megnyertekkel összesen lesz 20. honnan szedtétek le?

BlackShadow
azért mert trükközni kellett volna..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a robbanós pókokat rácsalni a teleportra, h bennt robbanjanak és utána mehetsz verni mandarint

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
nekem is szürke az advanced lightnings 😞 pedig én is oyan grafot akarok amit Amda linkelt 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

"picit csaltam", a godmod picit? lol...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sarapetike
ja már megvan picit csaltam és az volt a baj mert az ellenégem is halhattalan lett a cslást kikapcsoltam és már meg is tudtm verni. lol !!!mikvannak.

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
nem tom legyözni Mandarint már csk öt kéne ötni de szinte nem sérül es azok a röbbano bogarak meg csak jönnek ütöm vágom de semmi ????

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

ezeken az alapokon nyugszik de azért vannak benne újítások de sajnos gyengébben megoldott dolgok is. rremélem nem haragszol ha nem sorolom fel mind a 20 szereplõt.Ha olvastad az eddigi hozászólásokat nagyából összeáll a kép sztem. pár kariról nem volt még csak szó.

Van pár plusz küldetés is amit nem kötelezõ megcsinálni és vmilyen szinten szabad is vagy arra mész amerre akarsz de ígyis-úgyis ugyqanott kötsz ki csak más úton.