905
  • C7
    szerintem iron man jó, de azérvan mit csiszolni rajta, fáklya iszonyat jó, én atlantis végéig vele mnetem, öcsém meg most Dragon mannél vann, ő elejétl kezdve a végéig akar vele menni, nekem azér reed jobban teccik, thor viszont a repülősök között az ász, pókemberrel meg nem lehet jól pókhálózni, bármikor túlugrik. nekem csapatom volt: reed, fáklya, wolverine, iron man, később elektra, thing, wolverine, thor, most meg ghost rider, wolverine, thor, elektra. ghost rider nagyon jó.
  • C7
    amúgy nagyon jó game, csak a simulator küldik neheek. eddig reed van csak kész, próbáltam iron mant, de csak futottam, és a harmadik terem után a folyosón kinyírtak:D öcsém próbála wolverinet meg amcsi kapitányt, neki felrobbant a kapitánynál a bomba, wolverinet meg fél perc alatt kinyírták. nekem spider-man nem teccik, habár sose kedveltem
  • C7
    nagyot csalódtam ebben a játékban, azthittem, legalább 35 játszható kari lesz, erre meg csak 23.berakhatták volna mondjuk a Black Widowt, vagy Hank Pymet, prof X-et, árnyékot, jeant, bishopot, gambitot, küklópszot stb... ha úgy nézzük, hogy a marveben mennyi kari van, akkor kb. 100ból beraktak 10-et. sokkal több van nekik ennél
  • C7
    ti kit mentettetek meg? én jeant. árnyék meg segített mephistonak!
  • C7
    daredeil figurákból csak 5 van? nekem 4 van meg, Atlantisba hagytam 1et, és nem bírja felszedni. van több mint 5?
  • C7
    megvan Ghost Rider! nagyon jó, most már mindig benne lesz a csapatomban! ez az act 2 nem vmi hosszúé.
  • C7
    megvan
  • C7
    a cirkusz után vmi Mephisto izébe vok, vannak könyvek stb. azon a csatán vagyok, mikor a madarak jönnek, és nemtom, hogy kell! láttam valahol gyertykat 4-4 koponyával, felrobbantottam mindent, de nem tok tovább jutni, help!!!
  • C7
    megvan dr strange meg penge! ti mást is nyertetek a doki előtt?
  • Panzerfaust
    Van egy erőss ütése ami tölthető, az nagyon hasznos bossnál eleinte, meg van valami lézere, amit folyamatosan lehet nyomatni. Az akkor jó, ha nincs deadpool. Neki a második támadása amikor két pisztolyával lő, azt folyamatosan használva bárkit megfektetet, nem fogyaszt sokat, sőt, bossnál, gyakran kipotyog belőle még kék bogyesz is, extra táp.
  • C7
    már kész van Atlantis, de Kraken előtti részbe 3 x vhogy kimaradt
  • C7
    na látom, van banner, nagyon kira. kérdeznék vmit. a Stark torny előtti részekre hogy megyek vissza? az nem kell, mikor megszabott csapattal mentem. Atlantisba vok, nem teccik, hogy úszni kő. szemétség ez a játékfigura gyűjtés
  • Shiwo
    örülni ? :)
  • Gerbill
    Amikor legyőztem Dr Doomot, akkor mit kell csinálni?
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én még nem jácottam ki, de a gém könyvtárában megtaláltam valahol a töltőképernyőket, csak átkell őket nevezni png-re..nah és abba van egy olyan kép, amin egy olyan lény van, ami hasonlít a krampuszra...lehet nem ő az, de az is lehet, ha őt mented meg, akkor ő is valami übererejü lény lesz, mint a főnix...
  • BlackShadow
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én nightcrawlert mentettem meg, és a végén mikor megmutatta, h mi lehet a jövő.. írta, h mivel nem sikerült megmentenem ezért visszatért dark phoenix stbstb.. arra gondoltam, ha jeant mentem meg, akkor végső pillanatban nightcrawler mégis tudna vmi teleportálást nyomatni? :)
  • gerej
    Hello.Tudtok nekem adni egy cd-keyt?
  • Shiwo
    vagy érdemesebb a fáklya ?

akik végigtolták, összeírhatnák (lehetőleg 1 kommentbe a sajátjukat az átláthatóság kedvéért) hogy melyik karikat próbálták, mi az erőségük/gyengeségük, stb.. mondjuk a játékba az a szemétség, hogy a tréningpályán, ahol valóban kitud jönni egy kari erősége, úgy kell megnyerni..
  • Shiwo
    és mire érdemes rágyúrni nála ? mondjuk majdnem mind1, mert vagy lvl 7 voltam, mire észrevettm, hogy aouton van a pontelosztás, oszt olyanok lettek a karik, amilyenek...megmit használtál, mikor lenyomtad a nagy dögöt ? mondjuk az se mellékes sztem, hogy ki milyen szintü karival megy neki, nem ? meg ha cserélek, lehet thorra..ő milyen szerintetek ? repülni elvileg tudnia kéne..
  • Shiwo
    az a trükkje, hogy nem enged hard-on kezdeni..
  • C7
    irtó jó game, simulatorból csak Captain America van meg. nem lehet visszamenni a Satrk tornya előtti részekre? a Black Widowt mikor kapom meg? már a 3,féle csapatommal nyomom, Elektra nem lett vmi jó, fáklya meg iron man viszont igen, Wolverine pedig nagyon király! Deadpool nem naon teccik benne, Mr. Fantastic viszont egész jó! a Black Widowval lehet 1általán menni?
  • C7
    benne van Hulk???!!!
  • C7
    nektek is lassan rakta fel?
  • C7
    végre lejött jeee!!!
  • C7
    aff.... már fél órája felkeltem a game miatt, oszt még vagy 1 óra!!!!
  • balvin
    ott én is hosszan szoptam:D egyszerűen bedobod a lávába a gnómokat, akkor elkezd ereszkedni a közepén levő oszlop. [spoiler] közben kezdj el gondolkozni h Jean Grey-t vagy Nightcrawlert mented meg:)
  • otomka1991
    GAgyi vok mert megint elakadtam most ott hogy a mefisto realmbe mentem a középen van egy láva tó benne egy oszlop körülötte 4 oltár és kis gnomok ujra termelödnek adigöltem hogy hamrincas lettem pokemberel+ironmannel de nem tom mit kell csinálni valaki meg tudja mondani?
  • C7
    a silver surfer biztos brutál, ha minden kell neki. ha kijáccom easyn, akkornormalon újra meg kell nyerni a karikat? esetleg ha kijáccom hardon, normalon nem, a normalért járó karit is megkapom? ha hard után újra jáccom easyn, a hardos karikkal mehetek easyn szórakozni?
  • C7
    nekem Amerika Kapitány meg Pókember szinte sose lesz a csapatomban, Thor talán néha. szóval Wolverinet nem kell megnyerni. aszhittem meg kell, mert mint mondjátok, nagyo ütős kari
  • C7
    aha. ebbe is fejlődsz, új támadások vannak? itt is bejön egy menü, támadásokkal, mint x-men legends 2be?
  • Panzerfaust
    Iron Manre.
  • C7
    iron manre vagy fáklyára gondolsz?
  • Panzerfaust
    Nállam csapattag volt végig, és bár nem ő volt az izom, marha jól bevált. Egyrészt csak ő tudott repülni, ami marha kényelmes helyenként. Azután két alap képessége is ritka jól szuperált felhúzva. Az a robot személy szerint fél perc se volt.
  • C7
    ja. nem gond.
  • Shiwo
    letudnám, de akkor semmi nem látszódna rajta..
  • C7
    én is offoltam a fórumot, de legalább a játékkal kapcsolatosan, hogy nekem mikor jön le. ne offolj ilyen baromságokkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!levadászlak!!!
  • C7
    ebbe is fejlődsz, új támadások vannak? itt is bejön egy menü, támadásokkal, mint x-men legends 2be?
  • C7
    Shiwo, le tudnád ezt a legkésőbbit kicsiníteni nekem 120x20 pixelre? beraknám sg-be. lécci lécci
  • Shiwo
    jabocs..má leírtad..
  • Shiwo
    ha esetleg leírnád, hogy hol akadtál el, tán még segíteni is fognak..