Marvel: Ultimate Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Bazz erre a fórumfõoldalra nem az életkor átlagot hanem az IQ átlagot kéne kiírni... lehet 80 alá esne...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ezek mik lennének a gamehez? Leyrást nem naon néztem tudja vki?

ja filmek tényleg zseniálisak. Az x-men legends2 -ben már be lehetett sz*rni a videóktól. x-men3 volt nagy csalódás azokkal a képregény jellegû állóképekkel.
éhes vgayok!!! még képeket lécci 😛

irtó jó, de azér túl x-men legends 2-s. de azér király! megadott küldik lesznek, vagy actok, ahol úgy mászkálsz, ahogy akarsz? kik az alapkarik?

Gerbill
Nekem is az tetszett a legjobban, meg a 4.act videója. Eszméletlenül van megcsinálva.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Amúgy a csapatom: Dr.Strange, Human Torch, Deadpool, Wolverin
Szinte mindig Wolverinnel vagyok(kivéve mikor félreugrok valahol és leesek, vagy egy fal összeprésel😛). Mivel az X-men képregényeket nem ismerem, így nekem a filmbõl is ismert kék farmer, fehér póló ruhaösszeállítás tetszik a legjobban és azt is használom.

mucsácsó
húh, én ACT II-n vagyok, de a bevezetõ videója nagyon nagyon ott volt!!!
úgy néztem 😄 nagyon nagyon jól megcsinálták az átvezetõ videókat, iszonyat nagy volt, ahogy Nightcrawler ott zúzott 😄
Akkor tud valaki privibe adni cheat kodot vagy mentést????Aki igen annak megköszönném.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Sarapetike

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
na nem is olyan nagy ez azt hittem nagyobb lesz a configom az aláirásban 😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
Tudom nagyok a képek de csak igy látszi hogy milyen a full gafika mondjuk ez csak 1280*1024 feljebb a monitorom nem biraja.van ugy hogy 12 FPS de nem szaggat az átlag 25 30 között van jól játszható vagy csak a fraps ir ki hülyeséget pasza nekem tetszik a játék de de jó lenne többen játszni nem csk igy egyedül na mindegy igy is jó

és mégegyszer bocs a nagy képekért

jaja ... AMD3000+ ati radeon 9600 128mb 512RAM és szaggatás nélkül megy 1024*768 2*élsimítás és high-on... az árnyék beállítások és az enchanted lights szürke.. azokat sajna nem tom bekapcsolni. Úgyhogy rakd fel a játék directX9 frissítésést meg a legújabb drivert a videokártyádhoz.. mennie kell!!!! (bár a csili vili fények nagyon hiányoznak... bár a láng és egyéb efffetek is széppé teszik. Amúgy a vicc hogy most jött le ps2-re és ott azér van csillogás... ez az idegesítõ. Tudom hogy ott az egy kamu technika mi csak utánnozza a nextgen enchantedlightinget de basszus ha egy 6 éves hardvernél a programozók szoftveresen meg tudták oldani (ahogy az új hitman , tombraider és destroyALLhuman2-nél is akkor igazán megcsináhatnák pc-n is. Jó persze pc-n pont az ilyen ge*iségek adják el nekünk szerencsétleneknek az újabb és újabb videokártyákat meg procikat)
Gerbill
Szerintem a tiéden is mennie kéne. Lehet hogy szoftverprobléma.

Gerbill
Nekem AMd 2600+ Ati 9600 128Mb 768Mb RAM-mal szaggatás nélkül megy, alapbeállításon(ahogy feltelepítete úgy hagytam)

AMD 2400+ Ati 9600 pro 128MB 1GB RAM Tudom hogy már szar a gépem de a hl 2 is jól ment vele és többet várnék tõle.Mindent minimumra levéve néha elég idegesítõen akadozik. De azt is elfogadom ha azt mondjátok vegyek új gépet. De ha tudtok vmi akkor segítsetek lécci.Köszi!
Voltan
Benne.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

csáó
tud valaki priviben egy csalást vagy valamit küldeni,hogy meglegyen az öszes karakter.Elöre is thx.Ja és Penge benne van???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

õk állandóak lesznek nálam, habár Deadpool nem biztos

neketek mennyi idõ volt a letöltés? kiket nem kell megnyerni? remélem, Elektrát, Wolverinet meg Deadpoolt nem kell

mucsácsó
hm, megpróbálom 😊
Bucser
Igazából ha a Particle Density-t levbeszed Low-ra meg az árnyékokat is nem fog akadni még advanced lightningal sem.. Hidd el nekem nekem is 6600GT-m van.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mucsácsó
nincs mit igazán, a játék tényleg gyönyörû lesz tõle, igazi next-gen (PS3,X360,Wii) grafika, de nem érdemes azokkal a kártyákkal sem bekapcsolni, amiken lehet, mert hal tõle az egész 😞 sajna...
oks... azért köszi
mucsácsó
ne akard bekapcsolni, Geforce 6600-zal, amivel be lehet kapcsolni, azzal is megy ilyen 10-15 fps-sel, szóval játszhatatlanná teszi az az effekt...
és ez normális, az Ati 9600 Pro nem tudja a shader 3.0-s effekteket, szóval ha még be is lehetne "átírkálással" kapcsolni sem érnél el semmit, mert szerintem nagy feketeség lenne, vagy fagyna a francba, mivel nem tudja a kártyád megjeleníteni...
de ha tudná, mondom akkor sem érdemes 😊
Hello! Mit kéne Doom kastélyában csinálni, ahol mindig besziv a föld ?

nekem ati radeon 9600 pro-m van. És a video options-ben nem engedi bekapcsolni az enchanted light-ot pedig más gaméban megy a dolog. Nem tudja valaki hol vana játék könyvtárában az a file ahol manuálisan tudnám bekapcsolni????? (rainbow6:lockdownba is sokmindent így tudtam bekapcsolni) mert e nélkül az effekt nélkül (mármint hogy csillog villog minden) elég gyér ahogyan kinéz.
Gerbill
Kösz a leírást.

helló 1 kis help kéne a cirkuszos pályán vok ahol a 2 jegyet kõ megszerezni a flipetes részen megszereztem de a másik részen az elején van 1 zárt kapu amin nem tok továbmenni
Bucser
Lehet. Mi próbáltuk haverral. Hamachin keresztül ment. (vagyis azt a virtualis network adaptert kell használni amin a Hamachi megy mert lehet választani). Viszont nagyon sok baromi idegesítõ dolog van a multiban. Egyenlõre csak cooperative módot próbáltuk. Jó poén, hogy bármely single player játékállást be lehet tölteni, együtt megoldjátok a helyzetet aztán lemented és singleben folytathatod. De idegesítõ, hogy minden human játékosnak azonos képernyõn kell lennie, nem tudsz elmészkálni a képrõl, mert valamielyen furcsa okból a másikhoz igazodik a képernyõ.. talán ezt majd javítják patchben... kicsit bután van megoldva a karakterkezelés is, mert ugye nem lehet 2 rozsomák a csapatban és ha az elején nem oda sorosolnak ahol lenni akarsz (ugye 4 fõ lehet max a csapatban) akkor az tömény szívás, mert nem tudsz átugrani másik karakterbe.. ha csak 3-an vagy 2-en vagytok akkor lehet megbeszélni cserét... Kapcsolat stabilitása erõsen múlik a hoston. havernak 1Mb DSL-je van és rendszeresen szétkapcsolt (igaz lehet, hogy a gyengébb gép miatt sem ment rendesen) én viszont folyamatosan tudtam hostolni (le is játszottuk együtt az utolsó harcot😄 nagyon poén volt😄 Ja és ha multiban unlockolsz valakit az mindkét kliensben unlockolódik. tehát lehet multiban tolni a kampányt ami sokat hozzáad az értékhez. viszont ilyenkor az érmeszerzés megosztódik játékosonként😊 Azaz nehezebb képességeket unlockolni mert nem egy nagy tarsoly van hanem mindenki magának harácsol😊 ÉS ugye azért ebben a Thing a nyerõ lévén minden érme megakad benne😄

Gerbill
Tört játékkal lehet intrneten jászani?

hopsz 7600GT

nekem AMDAthlon64-em van, videokártya GeForce 7800GT. nekem biztos menni fog

Hát ezután a Barracks nevû pályára kell menned...Meg kell találnod csak nagy elöl van,(nem arra amerre a furi)
Shep
#315-re senki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok lenne egy gondom a barátomnak nincs képe csak hang meg kurzor van pedig a gépe eléri azt a szintet amit a játék minimuma kér
Végre megvan megszereztem silver surfert is. Ütõs kari naon tettszik csak az a gáz hogy nincs új ruhája mindig uyagnúgy néz ki. Kitalálhattak volna vmit.Na hamarosan megkezdem normálon is a gamet aztán jöhet a hard.

jaws30
nem ordibáltam!

Shep
Az ûrhajón megsemmisítettem a kilõtt rakétát, de ezután hova merre beszéltem Furyval de semmi lényegeset nem mondott, nem kaptam új küldetést a hajón tudok bóklászni és ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bucser
kiabálás nélkül is értjük és a mentési helyeken kell tolni egy outfit-et átváltassz másikra (elõbb meg kell szerezned adott hõshöz)

jaws30
HOL LEHET RUHÁT VÁLTANI!!A MULTI MEG TÖK FASZA!!!

precision
hát akkor így jártam 😞

thx mindenkinek a választ

Bazinga!

79Alba
sziasztok tudnátok mentést küldeni nekem. íki végigtolta és megvan mindene. elõre is köszi

▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓

Nekem Captain America , Wolverine ,Spider man és Iron man . ( igy kapok 5% all resistet)
Gerbill
Ha dx 8-as a kártyád, akkor azért nincs kép.

Gerbill
Nálam is ezt írta ki, mégis majdnem fullon megy, hibásan van beírva.

Voltan
Nálam most Wolverine (szigorúan a klasszikus ruhában), Deadpool, The Thing és Spiderman van a csapatban. Illetve Spiderman sajna kidõlt, úgyhogy most ideiglenesen Storm helyettesíti.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

precision
<#rinya>

Bazinga!

szotyimutyi
Igen, nálam is u.e. írja ki. Nem fog menni rajta.Sajnos.

ha shader-el van baja attol pont nem csak szaggatni kéne..., minden msától szggatnia kell csak de ettõl nem..., evvan, hogy a nincs kép emiatt vane azt nemtom

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent