905
  • BlackShadow
    környékbeli kis sátorban fexik a földön
  • otomka1991
    SENKI NEM TUDJA?
  • otomka1991
    HAHOOOOOOOOOOOOOO PLZ
  • Shiwo
    mondjuk úgy vettem észre, a pajzs-dobása elég jól pusztít..
  • otomka1991
    VALAKI HELP PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ NEM TOK TOVÁBB JUTNI ÉS IGY ROSSZ VALAKI SEGITSENNNNNNNNNNNN
  • Shiwo
    szerintem nincsenek benne..
  • Shiwo
    ha gondoljátok, tetessétek be vmelliket bannernek :)
  • Shiwo
  • BlackShadow
    Nick Fury-t ha végignyomtad kapod meg (legalábbis normálban) prof x nem, uatu szintén nem

se venom, se magneto, bulldoser ha jólemléxem bennevan :)
  • C7
    Venom, Magneto, Bulldózer benne van? vagy annyi van benne, amennyi a hivatalos oldalon van?
  • C7
    király a képed Shiwo!!! hajnalban MÁRNAGYBANTOLOM!!!
  • C7
    Nick Fury, Prof X, Uatu jáccható kari?
  • C7
    bladet nem szeretem
  • BlackShadow
    sztem a legjobb blade és deadpool.. health regen + def maxon és halhatatlanok :) blade dárdalövése isten.. deadpool ultija 2x sebez :)
  • otomka1991
    valaki kérem holtalálom a kalapácsot amivel be kell vernem azt az erö mérő kütyüt a bohoc pályán amin aegy kék x van
    ? kérlek válaszoljatok ha tudjátok
  • Voltan
    Én is. Emlékszem, Captain America-val is megcsináltam a simulator küldetést, ami doszt ugyanolyan helyen van, meg az ellenfelek is ugyanazok. Ő úgy hasított át rajtuk, mint kés a vajon, Iron Mannel meg majdnem megmurdeltem, mire sikerült levernem 3-4 sima enemyt. :(
    Pedig ráadásul Captain America is max. a középmezőnyben van hatékonyság szempontjából.
  • Shiwo
  • Shiwo
    ne is mond..a sima ellenfeleken inkább átrohantam, mert annyira gyengusz volt..
  • otomka1991
    de hol van a kalapács vagy a fegyver amit fel kell venni?????plz hamar válaszu
  • Voltan
    Meg.
  • C7
    straining roomhoz itt is meg kell szerezni lemezeket, vagy nem?
  • C7
    aha. azér' kipróbálom, de elhiszem nektek. az ultimate avengers rajzfilmbe irtó jó volt. a Black Widowt mikor nyered meg? jó kari?
  • Voltan
    Jaja. Vagy öt percig püföltem-lőttem-haraptam-rúgtam azt a francos robotot, mire megfeküdt...
  • Shiwo
    fáklyát még nem próbáltam, de IM-nel már próbáltam a training room-ot..háát..télleg gyenge..
  • Voltan
    Szvsz Fáklya nem rossz, egész ütős lett, de Iron Man nagyon gyengusz szerintem.
  • C7
    szóval reed eleve van? kira!!! fáklya nem biztos lesz, iron man se biztos, de wolverine és elektra állandóak lesznek!!! köszi szépen az infót!
  • Atesz89
    Mindegy kivel én átállítottam a gombkiosztást így fejből nem tudom melyik gomb de ha fegyver van nálad amit fölvettél csak 1 gombbal tudsz ütni úgyis
  • Voltan
    Nem kell hatástalanítani feltétlenül. Fel is robbanhat, csak húzz el messze a francba, mikor már villog.
  • balvin
    egyiket sem kell megnyerni, ők vannak alapból, de ők sztem gyenguszok:D
  • balvin
    utálom ha a játék túl könnyű lépést tár elénk:D
  • balvin
    áááh kösz:D
  • C7
    meg kell nyerni Wolverinet, Elektrát Reedet, Fáklyát meg Iron mant?
  • otomka1991
    de a kivel vagy az mind1? és a smash ütésta sima ötés vagy a különlegest?
  • Atesz89
    kicsit hosszabban nyomd az ütés gombot és jó lesz...
  • C7
    na, laig várom, még mindig nemtom, meg kell-e nyerni Wolverinet meg Elektrát Reedet, Fáklyát meg Iron mant
  • C7
    jaj, de hát az smsweb. ahhoz smst kell küldeni jelszóér, nem? nekem az nem jó, 12 éves fejemmel mobil nélkül hogyan csináljam. de amúgy 7-8 körül nekem lejön, szal este 1 max 2 órát jáccok vele
  • otomka1991
    valaki segitsen plz ott tartok hogy a bohoc nál van segy ilyen járék amivre rá kell ütni van rajta egy kék x mit csináljak és kivel hogy kinyiljon az ajto a csapatom: pokember amerika kapitány human thorch ice man kösz és plz minél hamarabb én a wanadoo.atw.hu rol töltöm 226 kb vel
  • C7
    na, mingyá lestoppolom a letöltést, mer jö ntesóm haverja délután, oszt lelövi nekem még a poént. habár sztem le se jönne addig
  • Shiwo
    azaz :)
  • C7
    aha. NWN=Neverwinter Nights? azt ismerem, az 1. megvan minden kiegészítővel