905
  • Shiwo
    tréningszoba alatt értem a kis diskeket, amiket belehet gyüjteni.. minden emberkének van 1 diskje, ha begyűjtötted, az adott karival betucc menni vele..és a főhadiszálláson tudod megcsinálni őket.. vagy 1ből, mikor megtalálod..
  • Maak
    na és a tréningszoba az hol leledzik?
  • Shiwo
    hopsz..ez az #540-re ment válasznak, sry...
  • Shiwo
    fáklya tényleg jó a csapatba..legalábbis nekem nagyon bejött a lángszóró-üzemmód, mikor csak lenyomva tartom az 1es erőt és addig süti az ellent, míg az meg nem fekszik... (vagy valaki más le nem nyom egy taslit :) elektrával nem igazán jáccottam még, gőzöm nincs, hogy mennyire hatékony..nahmeg pókica is jól tud sebezni a hálójával, én úgy vettem észre...
  • Shiwo
    a fejlesztéses dolgot jól látod, sztem is bukta van ha átöltözött..amúgy hősöket legjobban a tréningroom-ban lehet felfejleszteni sztem..legalábbis én ott szedtem össze sok érmét..mondjuk nem tom hogy számolja, volt hogy meghaltam és az összes megmaradt, volt hogy csak a fele..ill. azt nem próbáltam, hogy menet közbe fejlesztem a karit az összegyűjtött érmékből, majd meghal és újrakezdem a tréning-roomot akkor megmarad-e a képességre tett pont..ha megmarad, akkor csak türelem kell hozzá, meg hogy meglegyen a tréningszoba és lehet fejleszteni...
  • C7
    oké.akkor:szerintem Thor nagyon rendben van, Wolverine nélkül nincs marvel, deadpool is jó, csak nekem nem teccik, captain america helyett meg jobb lenne mondjuk mr. fantastic. nekem ez a csapatom, act 5be vok: wolverine, fáklya, elektra, ghost rider. a ghost ridert nem ismertem, de nagyon állat. simulatorba: thorral eccer próbáltam, a végéig repültem, ott kinyírtak, szal szépen lassan kell haladni. stormmal akárhogy megyek, ha ölök, akor is kinyírnak vhogy, nagyon béna, deadpoollal a dodzsempályán halok meg, beszorítanak, pedig mindenkit kinyírok, spider-man irtó menő, de dugant nem tom megvédeni, amerika kapitánnyal meg nem nagyon foglalkoztam, szal öt hiányzik, de szeretném a csapatomba a silver surfert, mire doomot nyírom. az act 5 átvezetőjébe mit csinált colossussal, nagyon kemény volt az a video
  • Maak
    Most már nem tudom...átraktam a numerikusra az "erőket"...a sima ütéseket a 0 és a ,-re...így egész jó...fifához is jó lenne a gamepad...de majd meglátom...van egyáltalán olyan amin ennyi gomb van? 8 gombos a max nem?

2. vagy a 3. pályán vagyok...összeállításom: deadpool,captain america,wolverine,thor...kit cserélnétek le? mondjuk nekem eddig bejön ez az összeállitás...

ha jól sejtem akkor akikkel játszol azok szintet lépnek folyamatosan...ez eddig ok...menet közben a kék és a piros bizbaszok amik az ellenségek leverésekor jönnek, azok visszatöltik az életerőt és a kéket nem tudom megfogalmazni jobban: képességhasználathoz szükséges szupererő...szal ezt...az aranytallérokat meg be lehet váltani a herok tulajdonságainak erősítésére...nade...volt olyan 10k körüli aranytallérom...ezt wolvrine képességei simán lenyelték még elég sem volt...hogy a pi-be fejlesztem fel minden hősömet? ráadásul ha göncöt cserélek akkor már ugrott is a fejlesztés:| vagy rosszul látom?

amiket egy-egy főgonosz legyőzésével kapok...ilyen gyűrű vagy mi...azokat csereberélni nem lehet? és kinél mit érdemes használni? bár gondolom van elég sok ilyen kütyü szal kétlem hogy valakinek meglenne listázva:|...na mindegy...tippeket tapasztalatokat mindenki írhatna...

C7...ha egy percen belül két gondolatod van amit meg akarsz osztani velünk, halandókkal, akkor pls várj három percet, hátha még valami eszedbejut és akkor írd le egyben...
  • Shiwo
    jah, az teccik a gémbe, hogy a Lénnyelmeglehet csinálni azt, amit Kolosszus szokott..felkapja Wolvit és elhajítja...
  • C7
    még 1 simulatorba kellene a segítségetek. Spider-Mannal hogy csináljam meg, hogy Dugan ne haljon meg? mindig veszt, miután megmentem a nagy vmitől, és nemtom, ott hogy kéne akciózni, hogy ne lőjék annyit?
  • C7
    Amerika Kapitánnyal a simulator csak nem akar menni, mmég próbálkozok
  • C7
    öcsém az erőket átrakta num 1 2 3 7 8 9 / * ra. az extrém nálunk az F
  • Shiwo
    hát..1 játék miatt nem éri meg..de ha mindenfélét akarsz játszani vele, érdemesebb egy komolyabb (és drágább) gamepad-ot venni..
  • Maak
    ti most itten lebeszéltek a gamepad vételről? vagy csak nem éri meg hozzá mert nem használható?
  • Shiwo
    állítsd át akkor a billentyű-kiosztást :)
  • Voltan
    A numerikus billentyűs veryió syerintem nagyon jól működik, kicsit meg kell szokni, de amúgy jó.
  • Maak
    Tegnap próbáltam ki a gamet este...odabaszós az első videó, és jó hogy lehet karaktereket váltogatni, viszont ami nem jött be elsőre az az irányitás...érdemes küzdeni vele vagy gamepadot kellene beszerezni hozzá? annyira nem mélyültem el benne de ugye a mozgás az w a s d-vel megy...és az ütések rúgások stb nálam csak a felső számokkal jönnek elő...a numerikus billentyűzetnél max a 456-ra csinálnak valamit a hőseim...szal ez nekem annyira nem fasza így...
  • C7
    nagyon köszi, este ki is próbálom, én hülye fejemmel nem is néztem a érképet, ott rohangáltam körbe, melyiket lehetne
  • Shiwo
    a 4 kis konzol közül mindig az 1ik villog..azt lehet use-olni..3 után újraindúl az időzítő (bár asszem csak 40 sec-től).. ajánlott taktika: 2-őt useolj, majd kezd el ütni mellette a főgenyát, oszt mikor csak 10 sec van hátra, useold a 3. konzolt, és így újra meg újra...
  • C7
    megvan minden simulator disc, az act 4be most értem el az utolsó shield acces pointig. most a simulator küldiket csinálom. Amerika Kapitányt nem tudom, a végén hogy kell, mer beindítja a rakétákat, és ha nírom, nincs időm a rakétát megállítani, de akkor mikor nyírjam? nem tudtok vmi jó taktikát?
  • C7
    itt az item guidera kell menni, az lesz, mind az 5 actra
  • C7
    ez az, ami még azt is írja, kire szól a simulator
  • C7
    én 20-at találtam, ami nem teljes. csak abba van mindaz 5 act, ami csak a tárgyakat írja le, azt használom a simulator discekhez
  • Shiwo
    az, hogy "mindent" az nem pontos kifejezés..sőt..eléggé hiányos..nem mintha találtam volna még teljesset, de ebbe ahogy elnézem, egyedül az Act I van benne... ez se teljes, de szerintem több dolgot tartalmaz...
  • otomka1991
    tessékskacok élvezétek mindent leir de angol http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/marvel_ultimate_alliance.txt
  • C7
    már találtam olyat, ami csak a tárgyakat írja le. ilandrát ha megmentem, lehet menni vele? vagy mi van, ha megmentem? mer én úgy voltam vele, majd megmentem, ha minden más felrobbant, és amikor mentem volna, csak lehajtotta a fejét, nem tudtam semmit se csinálni vele, gondolom meghalt
  • C7
    én az act 4be vagyok, 2 mentőpont hiányzik, megvan azaz izé kristály, most kell majd a bolygót megmenteni Galactustól. lassan az act5 jön. nem túl hosszú game. vki tud mondani olyan címet, ahol olyan angol vagy magyar végigjátszás van, ami leíeja, milyen tárgyak hol vannak a pályákon? ha azt is leírja, hogy a simulator disc, amit felszedek, pontosan melyik, az maga lenne a paradicsom
  • balvin
    ejj az még valóban az elején van:D én Ymirt épp bezuztam de elfelejtettem menteniO_o
  • Shiwo
    ömm..utoljára a vasemberes küldit szereztem meg..szval valahol az első chapter felénél :) nem volt időm és lehetőségem jáccani..valami nagy sárkány-szerüséget nyomtam le a bossok közül uccsónak, ha jól rémlik..
  • C7
    sikerült! annyi, hogy fegyverrel a kezemben kell ett nekimenni a bunkósbotjának. te hol tartasz, Shiwo?
  • Shiwo
    passz, én még nem tartok ott..
  • C7
    léccike már vagy 1 órája itt vagyok
  • C7
    Ymirt hogy kell kinyírni? látom az x-et, 2x fel is kapaszkodtam, pontosan hogy kell?
  • C7
    jól meggyanúsítottuk szegén Black Widowt:D már csak egy helyre tudok a bázisból menni, az act 3-ba. asszem, lassan kész
  • C7
    na megvan már
  • C7
    lécci gyorsan segítsetek!
  • C7
    ebbe hogy lehet cuccokat eladni? kinél? fel tudnám szedni asgard pajzsát, erre inventory full. bazz
  • Shiwo
    talán majd jön kiegészítő ,) és abba bennelesznek még többen :)
  • Shiwo
    wolvi simán ment, amerika-kapitánnyal én is szívtam 1 sort..oszt rájöttem, ha Lbaszod, gyorsan kell nyomogatni a gombot és nem robbansz fel..főleg az uccsó a szemét, eleinte vagy 5 percig szívtam vele, mire sikerült hatástalanítani...az ujjaim görcsbe voltak már..amúgy nagy segítség a bombánál, ha átállítod a billentyűzetet (ugrás num8-ra, használat num4-re)
  • C7
    csak a karik számában csalódtam, de amúgy iszonyat jó game
  • Voltan
    Nagyot csalódtál? Gondolkozz, ember! Ez még így is minimum a duplája az eddigi játékokban játszható karaktereknek. Gondolj bele, hogy még az ilyen Street Fighter-es 2d-s bunyós cuccokban is soknak számított anno 23 karakter, nemhogy egy ilyen játékban.
    Persze, lehet tépni a szánkat, hogy Jaj, nincs benne ez, kimaradt az. A Marvel világban kb. 250 jó szuperhős van, azt mind csak nem lehetett belepakolni. A legnépszerűbbek itt vannak.