Marvel: Ultimate Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

király a képed Shiwo!!! <#worship>hajnalban MÁRNAGYBANTOLOM!!!<#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#violent><#violent><#idiota><#idiota>

Nick Fury, Prof X, Uatu jáccható kari?

bladet nem szeretem

BlackShadow
sztem a legjobb blade és deadpool.. health regen + def maxon és halhatatlanok 😊 blade dárdalövése isten.. deadpool ultija 2x sebez 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

valaki kérem holtalálom a kalapácsot amivel be kell vernem azt az erö mérõ kütyüt a bohoc pályán amin aegy kék x van
? kérlek válaszoljatok ha tudjátok
Voltan
Én is. Emlékszem, Captain America-val is megcsináltam a simulator küldetést, ami doszt ugyanolyan helyen van, meg az ellenfelek is ugyanazok. Õ úgy hasított át rajtuk, mint kés a vajon, Iron Mannel meg majdnem megmurdeltem, mire sikerült levernem 3-4 sima enemyt. 😞
Pedig ráadásul Captain America is max. a középmezõnyben van hatékonyság szempontjából.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
ne is mond..a sima ellenfeleken inkább átrohantam, mert annyira gyengusz volt..

de hol van a kalapács vagy a fegyver amit fel kell venni?????plz hamar válaszu
Voltan
Meg.

straining roomhoz itt is meg kell szerezni lemezeket, vagy nem?

aha. azér' kipróbálom, de elhiszem nektek. az ultimate avengers rajzfilmbe irtó jó volt. a Black Widowt mikor nyered meg? jó kari?

Voltan
Jaja. Vagy öt percig püföltem-lõttem-haraptam-rúgtam azt a francos robotot, mire megfeküdt...

Shiwo
fáklyát még nem próbáltam, de IM-nel már próbáltam a training room-ot..háát..télleg gyenge..

Voltan
Szvsz Fáklya nem rossz, egész ütõs lett, de Iron Man nagyon gyengusz szerintem.

szóval reed eleve van? kira!!! fáklya nem biztos lesz, iron man se biztos, de wolverine és elektra állandóak lesznek!!! köszi szépen az infót!

Atesz89
Mindegy kivel én átállítottam a gombkiosztást így fejbõl nem tudom melyik gomb de ha fegyver van nálad amit fölvettél csak 1 gombbal tudsz ütni úgyis

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Voltan
Nem kell hatástalanítani feltétlenül. Fel is robbanhat, csak húzz el messze a francba, mikor már villog.

balvin
egyiket sem kell megnyerni, õk vannak alapból, de õk sztem gyenguszok😄

balvin
utálom ha a játék túl könnyû lépést tár elénk😄

balvin
áááh kösz😄

meg kell nyerni Wolverinet, Elektrát Reedet, Fáklyát meg Iron mant?

de a kivel vagy az mind1? és a smash ütésta sima ötés vagy a különlegest?
Atesz89
kicsit hosszabban nyomd az ütés gombot és jó lesz...

na, laig várom, még mindig nemtom, meg kell-e nyerni Wolverinet meg Elektrát Reedet, Fáklyát meg Iron mant

jaj, de hát az smsweb. ahhoz smst kell küldeni jelszóér, nem? nekem az nem jó, 12 éves fejemmel mobil nélkül hogyan csináljam. de amúgy 7-8 körül nekem lejön, szal este 1 max 2 órát jáccok vele

valaki segitsen plz ott tartok hogy a bohoc nál van segy ilyen járék amivre rá kell ütni van rajta egy kék x mit csináljak és kivel hogy kinyiljon az ajto a csapatom: pokember amerika kapitány human thorch ice man kösz és plz minél hamarabb én a wanadoo.atw.hu rol töltöm 226 kb vel
na, mingyá lestoppolom a letöltést, mer jö ntesóm haverja délután, oszt lelövi nekem még a poént. habár sztem le se jönne addig

Shiwo
azaz 😊

aha. NWN=Neverwinter Nights? azt ismerem, az 1. megvan minden kiegészítõvel

Shiwo
az haggyám, de most jött ki a NWN 2 is..mire lejön, addigra kikéne jáccanom 😊 (ami nem fog összejönni, mert menek barátnõmhöz és ott nem tok jáccani rajta...)

bocs, hogy 2x küldtem el

na látom, te is mostanában szerezted meg. nekem ma éjjel jön le

na látom, te is mostanában szerezted meg. nekem ma éjjel jön le

8GB???!!! a fenébe! resóm azt mondja, a sok törölgetés teszi tönkre a gépet

Luke Cage meg Edwin Jarvis kicsoda?

BlackShadow
a 2 jeggyel a cirkusz sátron belül kell dumálni a 'jegybeszedõvel' iyen kis kocsi izében van 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
nah kivégeztetett 😊 várom a köv részt 😊

balvin
elakadtam az Arcade-os részen😞 megvan mind2 aranyjegyem, most hova? mentem már mindenhova😄 én teamem az Luke Cage, Dr. Strange, Wolverine és Blade😄 Blade-t a legmókásabb kilockolni. Nem tudjátok merre kéne mennem?

Shiwo
nyah, megy faszásan, a gémmel alapvetõen nincs gondom, de az Amerika-kapitányos training missionon kitépem a hajam..azt a qrva 2. bombát az istennek nem tom hatástalanítani, mindig a képembe robban..

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, hamachin keresztül probálkoznánk játszani de 2 nél több playert nem enged be. Nem tudjátok mi lehet a probléma? " fõvel minden gond nélkül megy akér Arcade akár cooperative módban. Elõre is kösz a válaszokat. 😊

GT: Halboy

easyn végigvittem a gamet szinte már fullosan. ha szeretném normalon is akkor totálisan újra kell kezdeni mindent? nem lehet a játékosok megszerzett cuccait, képességeit és szintjeit tovább vinni? mint az x-men legends 2-ben?

Shiwo
nabammeg..lejött végre a gém, és mit látok.. 8 giga hely kõ neki o.O
OMFG

amúgy a fórum címében mit jelentene ez: Krómpáncél és Bõrszerkó?

isohunt.com

töltsd le innen: isihunt.com. a proper-reloaded verziót keresd. irtó jólesz, 2-3 nap, inább 2,5 nap, és le is jön

ebbe is jön a menü a támadásokkal, és kiválasztod? vagy kombnációk vannak, mint a Fantastic 4ban? nem combókra gondolok, hanem pl. amikor a cosmicot nyomtam hozzá

LasDen
gondolkodom rajta hogy megnézem....csak nekem az RPG dolgok nem önnek be......szóval mennyi ilyen tipusó dolog van benne???
meg jó a gém???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Atesz89
Nah megoldódott csak tovább kellett nyomni az ütés gombot 😊
A Wolverine egy állat 😊
Amikor a piros körök megtelnek mellette az 1-es gombbal szinte mindenkit felszeletel maga körül nagyon tetszik 😄

Voltan
Htx, mefvan. Mit mondjak, elbíbelõdtem vele 😄

Az volt a halálom, amikor végre már majdnem rajta van a pók a teleporton, akkor odarohan Amerika Kapitány és leb*ssza a pajzsával. Na mondom, kösz szépen, kretén! <#boxer>