1885
-
#1645 úgy látom veled szóba állni sem lehet...senki nem kötött bele,csak te,senki nem volt bunkó,csak te.
amúgy a "jó' van fiam -.-"-nál is ott a smiley,és egyáltalán nem volt sértő.TE ÁLLÍTSD LE MAGAD! -
#1644 milyen szmájlit raktál te ki?
" ' "
ez aztán a szmájli.na állítsd le magad előbb gondolkozz el h mit mondtál vagy aludj egy kocsiban mit bánom én -
#1643 1.nem tudom ki az a hunbézer,sztem vkivel összekeversz,én hunbasser vagyok
2.nem voltam szar,most sem vagyok szar,azt hiszem cseppet tiszteletlen vagy másokkal szemben(nem csak velem szemben)
3.tehát ha vmi után nem teszek smileyt,már azt jelenti,h teljesen komolyan gondolom?hagy ne fűzzek hozzá kommentet
smileyval meg igen csak bunkó voltál -
#1642 szmájlit nem raktál
jól 'van hunbézer szar voltál -
#1641 látom nem érted.ha kisbusszal mennek,akkor ott is lehet aludni,ezt persze nem 100%-ig mondtam komolyan.úgyhogy,jó'van fiam,ügyes voltál -.- -
#1640 "de ha mondjuk autóval mennek,vagy kisbusszal,akkor még a szállásért sem kell fizetni"
"nyáron lehet sátorozni is :DDDDDddd"
-
#1639 azért mondom,Lola is olcsóbban vett SOKKAL minőségibb terméket,mint itt Magyarországon -.- -
#1638 most h így elgondolkodtam a kaja még olcsóbb mind itthon....csak egy példa egy milka csoki ami itthon olyan 180-200 Ft az ott 30-40 cent ami kb 100 Ft, a kenyér meg ilyesmi is olcsóbb....az éttermek se drágák, 50-100 euroból 3 fogásos ebédet v vacsorát kapsz 3 személyre :) -
#1637 Te magad, vagy a faszság, ha neked ez értelmetlen téma. Mellesleg nem fontos ide bejönni. -
#1636 nyáron lehet sátorozni is :DDDDDddd -
#1635 németországba kocsival érdemes menni...üzemanyag kb ugyanannyi sőt inkább olcsóbb ott most h újra drágult itthon, kaja nem drága (legalábbis tavaly decemberbe még nem volt vészes :)), szállás viszont húzós...50-100 euro egy 2-3 ágyas szoba már ha panzió v egy családi kis szálloda megfelel reggelivel 1 éjszakára, dehát ott az ilyen kisebb panziók is gyönyörűek és kényelmesek -
#1634 nem csak Londonban lesznek ám meccsek :P
Németország sincs messze,ráadásul nem is drága.Lola amikor még nem volt ennyire felkapott,volt egy fellépése vhol bajoroknál München környékén és olcsóbban megvette ugyanazt a fogkefét,amit itthon vett,meg minden olcsóbb volt mint itt.VAGY:Olaszország kifejezetten közel van,főleg Udinese,de Milánó és Torino sincs messze,ráadásul nem drága.
na mind1,ezt ne firtassuk,úgy sincs értelme :) -
#1633 A repülőjegy minimum 20000 Ft (fapados), a kaja 3x annyi mint itthon, a szállás horribilis. Egy ember 2-3 napos kint tartózkodása legalább 50000 Ft. -
#1632 épp ezért mondhatnál konkrét árakat :P én örülnék neki,de komolyan.engem sokminden érdekel :) -
#1631 Elég annyi, hogy az elmúlt 6 évebn háromszor voltam Londonban? Hmmm? -
#1630 lehet,h nem vagyok vele tisztában,de ha már vki cáfol,akkor konkrét dolgokkal cáfoljon :) ugyanis ha mondasz konkrét árakat,abból én is informálódok.
ne csak annyit mondjunk már,h "drágább" vagy,h "biztos,h nem annyi",ÁRAKAT! -.- -
#1629 Nagyon nem vagy tisztában az árakkal :) -
#1628 szép napot!
ha már így szóba kerültem, akkor énis hozzászólok a témához.
itt nem az a drága, hogy kimenni teszem azt Londonba, hanem, hogy ott kajálni, piálni, aludni kell. a repjegy sem dárga, viszont a meccs kurvadrága, hacsak nem vagy klubtag, nézzétek meg akármelyik utazáasi iroda fociútjait, hát személyenként 200.000HUF-nál kezdődik kb.
én az Arsenal meccset azért úsztam meg viszonylag jól, mert klubtag vagyok, így olcsón juthatok jegyhez, de nehezen.
és ebben a mondókában az a lényeg, hogy nem teheti meg azért egy sport tv sem havonta többször, hogy fejenkéne több százezerért utazgassanak meccsekre.
a viasat, és az m1 megint más tészta -
Csesza #1627 ekkora fasságon vitatkozni -
#1626 Most mi a fenének kené kimenniük minden nagyobb meccsre mikor itthonról is tudnak közvetíteni? Egyébként és meccsnézés közbe nem is figyelek a kommentátorra inkább zenét hallgatok közbe. -
#1625 mondom én:D -
#1624 igen,ő. -
#1623 vmvr- -
#1622 hidd el nekem,barátomék sem foglalták annyira hú de sokkal előbb a jegyet.
kérdezd csak meg tőle,jár az Arsenal topikba is :) -
#1621 lényegtelen h fapados v sem...minden járaton így van ezek az utascsalógató reklámok h van pár nagyon olcsó jegy a többi meg.. -
#1620 "...és ez nem is fapados járat volt." -
#1619 ya.nem tudom,h hányan mennek ki egy-egy meccsre,de sztem 5 ember bőven elég.operatőr,kommentátor,sminkes...ki kell még?ezekhez nem nagyon értek,de ha 5 emberrel számolunk,akkor 100.000-ből megvan az út + 2 napi szállás és kaja,de ha mondjuk autóval mennek,vagy kisbusszal,akkor még a szállásért sem kell fizetni.a kaja meg százezres nagyságrendeknél meg már igencsak aprópénz,főleg egy sport csatornánál. -
#1618 igen csak egy fapados járaton kb 2-3 ilyen nagyon olcsó jegy van...amit hónapokkal előtte kell lefoglalni -
#1617 Oda. -
#1616 egy barátom nemrég volt Londonban(ha olvassa ezt a topikot,magára fog ismerni),és azt hiszem úgy mondta,h 3 rugó volt a jegy,és 7 a reptéri illeték,összesen 10 volt,és ez nem is fapados járat volt. -
#1615 tényleg,ez nem is jutott eszembe -.- [pedig tudta] -
#1614 Támad a fene (egy Máté péter rajoingó ellen? :D) de hidd el, hogy nem annyi a fapados jegy mint amennyi a reklámokban van. Jön a reptéri illeték s egyéb költségek, amiket ugye nem reklámoznak, úgy, hogy a végén az egész jegy árát beszorozhatod 2,5-tel. Egy kommentátor nem egyedül megy, emiatt is rögtön szorzódik az összeg. Akkor ott a szállás, étkezés, stb... A végén csak kijön az az utazás több százezerre. -
#1613 Hát igen, a SportTV pedig ugye magyar -
#1612 igen a viasatnak ilyen tehetősek a tulajai
"A Modern Times Groupnak (MTG AB), a Viasat tulajdonosának, fõ üzleti területe a televíziózás. Az MTG a legnagyobb ingyenes és fizetõs tévéhálózatot müködtetõ szervezet Skandináviában és a Baltikumban, saját tévécsatornákat müködtet 21 európai országban, nézőinek száma több, mint 80 millió." -
#1611 nem :) most érzem,h támadásba fogsz lendülni ilyenekkel,h "akkor honnan a francból tudnád,h mennyire megrendíti a pénztárcát egy repjegy" meg hasonlók.jó,oké,nem olcsó,de sztem a sport tv-nek lesz annyi pénze,h havonta 1-2x elmehet egy-egy nagyobb meccsekre.most még nincs,mert ha lenne,akkor gondolom mennének is.de pl a viasatnak honnan van pénze kiutazgatni?ilyen jól állnak?ilyen tehetősek a tulajok?esetleg kapcsolatban állnak más tv csatornákkal?az tuti,h vhonnan van pénzük,mert azt hiszem,h van még vagy 3 viasatos csatorna(History és társai) -
#1610 Te dolgozol? -
#1609 5-6 év múlva azért csak megtehetik majd :P amúgy meg fapados repcsivel nem is olyan drága,esetleg autóval/busszal.de sztem még vonattal sem olyan súlyos -
#1608 Egyszer fizesd ki az utat, utána majd rájössz, hogy messze van az :) -
#1607 mondtam egy szóval is,h ki kéne menni minden hétvégén? egyébként Torino,Milano és egyéb észak-olaszországi városok nincsenek messze. -
#1606 de most szerinted ki kellene menniük minden hétvégén?azt hiszem ez eddig is érthető volt