1885
-
#1685 Szerintem nagyon szarul mondja. -
#1684 sztem arra gondol,h nagyon artikulál,meg úgy mondja a neveket,h "MMMárszelo" -
#1683 most nem értelek,nem használtál "-t és ront,vagy azzal van a bajod hogy csak a neveket mondja és semmi egyebet,vagy esetleg az hogy nem fűz hozzá vérlázító és idióta mellékneveket,mint Horti "mester"? -
#1682 A Sport1-en futó Brazília - Törökország meccs kommentátora fantasztikusan pontosan mondogatja a játékosok neveit, ami dögunalmassá alacsonyítja a meccset. -
#1681 Ez a túlzott szóismétlés valóban bosszantó tud lenni, Horti esetében pl. a "vitézkedik" kifejezés folyamatos ismételgetése zavar. -
#1680 KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY!!!!!!!! És még Gundi is visszajött! :))))))))) B*zi RTL Klub meg takarodjon a sport színteréről! -
#1679 olé olé olé olé, ollé ollé, ollááá -
#1678 Asszem az Horváth Feri :) -
faláb #1677 Melyik az az idióta aki állandóan hajtogatja a fiú szócskát?Pl, svéd fiú(Ljungberg-re aki már nem éppen fiú)francia fiú(Makalele) de ezt eléggé sűrűn egy meccsen és eléggé zavaró tud lenni.
Ja és Faragótól is kiráz a hideg mostanában néha... -
#1676 ki az a Horti?? hol közvetít??? tuti, hogy ismerem, csak nem ugrik be, hogy honnan! -
#1675 ez korrekt :)
csak Méhes Gabi sok sztorit kitalál az a baj,egyébként jó kommentátor.
meg még Horti nekem is egyik kedvencem :) mint kommentátor közel sem a legjobb,de stílusa van,és élmény végignézni egy meccset az ő kommentálásával.
persze Hajdú B.a legjobb,ez egyértelmű(legalábbis sztem) -
#1674 Hajdúbé
Faragó
Tóth Csaba v. Horti
-
#1673 Hmmm, kommentátorokról beszéltünk, nem bohócokról! :D -
DJ BP #1672 Hajdúbé
Méhes
Horti :) -
#1671 Nálam:
Hajdúbé
Faragó
Méhes -
#1670 Tóth Csaba
Hajdú B. István
-
-
-
#1669 Nektek is az a megfigyelésetek, hogy Hajdú B. beszél legtöbbet? BL-meccseken néha a félidőig meg sem áll, csak mondja-mondja. -
#1668 Nálam a top3:
Hajdú B. István
Méhes Gábor
Tóth Csaba
-
#1667 Sztem a két legjobb kommentátor Magyarországon a Knézy és a Faragó. Sztem se jó a Fülöp, mer mikor magyar meccset közvetíti mindig ezt tolja: "Jaj jaj csak nehogy gólt kapjunk.."(ez megy 15 percig) elég pesszimista, így meg gáz meccseket végigszurkolni..A sportklubos szerencsétlenségekről meg nem mondok semmit... -
#1666 Ez a #1655 tipikus esete :) -
#1665 Azért olyan eset is gyakran megfigyelhető, hogy a kommentátor siránkozik, hogy "ebből a kameraállásból nem igazán látni..." stb., aztán valójában a hozzá nem értő is látja, hogy mi történt. -
#1664 Elzárkózni??? Szerintem pontosan, hogy állandóan ítélkeznek (a rosszabbik fajta ugye) -
#1663 Vakok. Próbálnak a konkrét véleménnyilvánítástól elzárkózni, de ha mégis megteszik, pont az ellenkezőjét mondják, mint ami történt :) -
#1662 Gyulai az élvezkedéseivel? -
#1661 Fülöp és Horváth néha majd' elalszanak a meccseken. -
#1660 kis Knézy tényleg jó,főleg Sipivel,de Sipi csak szakkommentátor.
Fülöp Laci és Horváth Feri? hát,sztem nem olyan jók,főleg HF.
Hajdú B. meg igenis jó sztem,Faragó meg nekem nem jön be.azt hiszi,h humoros,meg azok a sipákolásai,ááá,én meg attól mászok a falra -.-
ya,meg hát színvak csöppet. -
hunter03 #1659 Az MTV kommentátorairól no comment... -
hunter03 #1658 A kedvenceim az Eurosportról:Gyulai Márton,Szabó Gábor, Sipi,Knézy Jenő.
A Sport 1,2-ből:Matuz Krisztián,Gyulai Miklós,Fülöp László,Horváth Ferenc,Gundi. -
hunter03 #1657 Nekem Faragó Richarddal nincs semmi bajom,szerintem jól közvetít,tök normális.
Viszont Hajdú B.valami borzalom.Amikor azt mondja hogy hööööö(pl.odalépnek valakinek),falra mászom.Egyébként meg beképzelt,régebben sokkal normálisabb volt.
Hogy lehetett rábízni a VB döntőt??Bár egy olyan stábból..... -
#1656 Szerintem a lassítást nézik ők is, csak egyszerűen gyökerek. Egyébként valóban tipikus -
#1655 Azt nem tudja valaki, hogy a lassításkor a kommentátorok mit néznek? Mert az esetek jelentős többségében nem azt mondják, mint ami történt...
példa: látom a lassításon, ahogy xy védő szanaszét könyököli a párbajban résztvevő soros ellenfelét, miközben a komm. azt szajkózza, hogy: iiiiigeeeen, és nem történt semmi! Tisztán látszik, hogy nem érte el a lábát.
Közben miért nem az egész képet nézik? Vagy miért nem a megfelelő képet? :D -
#1654 Hepi börszdéj tú jú! :) -
#1653 ebben azért van igazság, de tényleg béke, mert jön a rend őre :) -
#1652 Kissé kulturáltabb formában gondoltam... -
#1651 itt is béke van -
#1650 világi egy f*sz telefonfejű köcsög -
#1649 szerintem itt csak neked kell befejezni valamit
"
amúgy a "jó' van fiam -.-"-nál is ott a smiley,és egyáltalán nem volt sértő"
aha amit te mondasz soha nem sértő csak amit én
"tehát ha vmi után nem teszek smileyt,már azt jelenti,h teljesen komolyan gondolom?hagy ne fűzzek hozzá kommentet"
ez csak a te hozzászólásaidra igaz? -
#1648 Nyugi srácok! Inkább beszéljünk Világi "tökfej" Péterről! ;) -
#1647 hagyjál már a hülyeségeiddel :D
no jó,itt fejezzük be,míg komolyabb flém nem lesz belőle -.- -
#1646 mien szmájli?
-.-
haggyálmár ha annyira ott van a szmájli akkor rakjál ki normális szmájlit ne ilyen hülyeségeket