Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
németországba kocsival érdemes menni...üzemanyag kb ugyanannyi sõt inkább olcsóbb ott most h újra drágult itthon, kaja nem drága (legalábbis tavaly decemberbe még nem volt vészes 😊), szállás viszont húzós...50-100 euro egy 2-3 ágyas szoba már ha panzió v egy családi kis szálloda megfelel reggelivel 1 éjszakára, dehát ott az ilyen kisebb panziók is gyönyörûek és kényelmesek

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hunbasser
nem csak Londonban lesznek ám meccsek 😛
Németország sincs messze,ráadásul nem is drága.Lola amikor még nem volt ennyire felkapott,volt egy fellépése vhol bajoroknál München környékén és olcsóbban megvette ugyanazt a fogkefét,amit itthon vett,meg minden olcsóbb volt mint itt.VAGY😮laszország kifejezetten közel van,fõleg Udinese,de Milánó és Torino sincs messze,ráadásul nem drága.

na mind1,ezt ne firtassuk,úgy sincs értelme 😊

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
A repülõjegy minimum 20000 Ft (fapados), a kaja 3x annyi mint itthon, a szállás horribilis. Egy ember 2-3 napos kint tartózkodása legalább 50000 Ft.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hunbasser
épp ezért mondhatnál konkrét árakat 😛 én örülnék neki,de komolyan.engem sokminden érdekel 😊

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Elég annyi, hogy az elmúlt 6 évebn háromszor voltam Londonban? Hmmm?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hunbasser
lehet,h nem vagyok vele tisztában,de ha már vki cáfol,akkor konkrét dolgokkal cáfoljon 😊 ugyanis ha mondasz konkrét árakat,abból én is informálódok.

ne csak annyit mondjunk már,h "drágább" vagy,h "biztos,h nem annyi",ÁRAKAT! -.-

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Nagyon nem vagy tisztában az árakkal 😊

vmvr
szép napot!

ha már így szóba kerültem, akkor énis hozzászólok a témához.

itt nem az a drága, hogy kimenni teszem azt Londonba, hanem, hogy ott kajálni, piálni, aludni kell. a repjegy sem dárga, viszont a meccs kurvadrága, hacsak nem vagy klubtag, nézzétek meg akármelyik utazáasi iroda fociútjait, hát személyenként 200.000HUF-nál kezdõdik kb.
én az Arsenal meccset azért úsztam meg viszonylag jól, mert klubtag vagyok, így olcsón juthatok jegyhez, de nehezen.
és ebben a mondókában az a lényeg, hogy nem teheti meg azért egy sport tv sem havonta többször, hogy fejenkéne több százezerért utazgassanak meccsekre.

a viasat, és az m1 megint más tészta

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ekkora fasságon vitatkozni <#idiota><#idiota>

banok
Most mi a fenének kené kimenniük minden nagyobb meccsre mikor itthonról is tudnak közvetíteni? Egyébként és meccsnézés közbe nem is figyelek a kommentátorra inkább zenét hallgatok közbe.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ForzaInter
mondom én😄

Yo, Bitch!

hunbasser
igen,õ.

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
vmvr-

Yo, Bitch!

hunbasser
hidd el nekem,barátomék sem foglalták annyira hú de sokkal elõbb a jegyet.

kérdezd csak meg tõle,jár az Arsenal topikba is 😊

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
lényegtelen h fapados v sem...minden járaton így van ezek az utascsalógató reklámok h van pár nagyon olcsó jegy a többi meg..

hunbasser
"...és ez nem is fapados járat volt."

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ya.nem tudom,h hányan mennek ki egy-egy meccsre,de sztem 5 ember bõven elég.operatõr,kommentátor,sminkes...ki kell még?ezekhez nem nagyon értek,de ha 5 emberrel számolunk,akkor 100.000-bõl megvan az út + 2 napi szállás és kaja,de ha mondjuk autóval mennek,vagy kisbusszal,akkor még a szállásért sem kell fizetni.a kaja meg százezres nagyságrendeknél meg már igencsak aprópénz,fõleg egy sport csatornánál.

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
igen csak egy fapados járaton kb 2-3 ilyen nagyon olcsó jegy van...amit hónapokkal elõtte kell lefoglalni

B0B0
Oda.

hunbasser
egy barátom nemrég volt Londonban(ha olvassa ezt a topikot,magára fog ismerni),és azt hiszem úgy mondta,h 3 rugó volt a jegy,és 7 a reptéri illeték,összesen 10 volt,és ez nem is fapados járat volt.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
tényleg,ez nem is jutott eszembe -.-

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Támad a fene (egy Máté péter rajoingó ellen? 😄) de hidd el, hogy nem annyi a fapados jegy mint amennyi a reklámokban van. Jön a reptéri illeték s egyéb költségek, amiket ugye nem reklámoznak, úgy, hogy a végén az egész jegy árát beszorozhatod 2,5-tel. Egy kommentátor nem egyedül megy, emiatt is rögtön szorzódik az összeg. Akkor ott a szállás, étkezés, stb... A végén csak kijön az az utazás több százezerre.

B0B0
Hát igen, a SportTV pedig ugye magyar

9csöves9
igen a viasatnak ilyen tehetõsek a tulajai

"A Modern Times Groupnak (MTG A😎, a Viasat tulajdonosának, fõ üzleti területe a televíziózás. Az MTG a legnagyobb ingyenes és fizetõs tévéhálózatot müködtetõ szervezet Skandináviában és a Baltikumban, saját tévécsatornákat müködtet 21 európai országban, nézõinek száma több, mint 80 millió."

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hunbasser
nem 😊 most érzem,h támadásba fogsz lendülni ilyenekkel,h "akkor honnan a francból tudnád,h mennyire megrendíti a pénztárcát egy repjegy" meg hasonlók.jó,oké,nem olcsó,de sztem a sport tv-nek lesz annyi pénze,h havonta 1-2x elmehet egy-egy nagyobb meccsekre.most még nincs,mert ha lenne,akkor gondolom mennének is.de pl a viasatnak honnan van pénze kiutazgatni?ilyen jól állnak?ilyen tehetõsek a tulajok?esetleg kapcsolatban állnak más tv csatornákkal?az tuti,h vhonnan van pénzük,mert azt hiszem,h van még vagy 3 viasatos csatorna(History és társai)

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Te dolgozol?

hunbasser
5-6 év múlva azért csak megtehetik majd 😛 amúgy meg fapados repcsivel nem is olyan drága,esetleg autóval/busszal.de sztem még vonattal sem olyan súlyos

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Egyszer fizesd ki az utat, utána majd rájössz, hogy messze van az 😊

hunbasser
mondtam egy szóval is,h ki kéne menni minden hétvégén? egyébként Torino,Milano és egyéb észak-olaszországi városok nincsenek messze.

ReaL MaDRid x siempre

jbal
de most szerinted ki kellene menniük minden hétvégén?azt hiszem ez eddig is érthetõ volt

hunbasser
sztem egyszerû:a sport tv-nek nincs pénze,kizárólag reklámokból tartja fenn magát,meg még régebben ilyenekkel próbálkoztak,h sport 1 mix meg ilyen baromságok.majd talán 5-6 év múlva megtehetik,h minden komolyabb meccset helyszínrõl közvetítenek.

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Mindig keverem õket 😊

B0B0
Jaja

ProGabe
a bl meccsekre a m1 is kiküldi a kommentátort(pont a m1 ne tenné,hu-hú mi lesz majd az eb alatt,ígéretük szerint szinte majd átalakulnak sportcsatornává 😊,a sport1 meg persze hogy csak a nagyobb külföldi meccseket közvetíti helyszínrõl,sõt inkább úgy írom hogy csak évi 2-3 meccset,az indok pedig szerintem pofonegyszerû:nem költöztetnek ki kommentátort.Hiszen gondoljatok bele,minden héten közvetítenek,nagyon sok a hétközi,tehát vagy ott élne a komm. vagy sehogy,tehát ez az évi pár meccs teljesen érthetõ.A sport tv-nek milliárdjaiban van a jogdíjak megvétele,és talán maguk a kommentátorok sem költöznének ki szívesen,itthagyva mindent

és még egy kis m1:mindig,mindenhova mennek,vizí vb,atlétika,bírkózás,annó a forma1(khm,retek klub,lehet hogy ugyanazt kapják meg itt a monitorokon,de akkor is gááááááááz),stb,stb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

banok
A nagyobb meccsekre kiküldik a kommentátorokat a Sport TV meg a SportKlub. A Viasat3 mindig kiküldi a Hajdú B.-t (egy idõben gyakran írt reptéri sztorikat a Képes Sportba), az m1 meg szerintem stúdióból közvetít. Egyébként a világon minden sportcsatorna így csinálja ezt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zsolti9014
Hajdú B.-t nem Faragót 😄
(nem kötekedés).

Hajrá Magyarország!

jbal
Inter-Milan-on is kint volt Fülöp

hunbasser
viasat 3 is

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
nekem nagyon bejön a csóka 😄DDDDDDDDDd
az a tegnapi 1860münkhenes meccs nagyon ott volt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

B0B0
Na de a Roma-Lazio-ra se mennek ki. 😊

pl. egy vasárnap 15:00-ai Atalanta-Ascoli meccsre minek kimenni 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

jó hát ami itt van az országban, még szép hogy kimennek 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

vmvr
a borsodi ligát a sport tv is a helyszínrõl adja

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Sport 1/2 pl. SuperBowlon is kinn volt. Tehát nagyobb nézettségû dolgoknál kimennek, ennyi :.)

Taranov
Igen, azt én is megfigyeltem, hogy a BL-t mindig a helyszínrõl adják, illetve a Duna TV a Borsodi ligát is (szerintem)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Szerintem Sportklub és Sport1/2 nem megy ki sehova. Kapják a képet és itthonról nyomják a vakert, akárcsak Palikék a Forma1-nél. A Viasat mindig kiküldi Faragót, és az m1 is BL meccsnél kiküldi a kommentátorát. Bár az m1 szerintem mindig kiküldi.

jbal
Sztem annyi h egy német 100-adosztályú meccsért nem mennek ki de pl. egy Milan-Interre vagy BL meccsre igen.

Taranov
Azt mondjátok meg, hogy mitõl függ, hogy a helyszínrõl közvetitenek-e vagy stúdióból.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mindenesetre be is pisilt 😄D

B0B0
😄DD