Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Igen, Gio tökén a szõrszál fél centivel hosszabb lett, mint tav...És itt gólt lõtt a Barcelona, miközben én mesélek."
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Horti legalább a meccset kommentálja,persze mellékesen lehet mondani dolgokat,de ne errõl beszéljenek már 50-60 percet egy meccsen...
ReaL MaDRid x siempre
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Tényszeruen elmondta a kommentátor, hogy milyen feltételrendszernek kell megfelelniük a stadionoknak, elmondta, hogy más pályákon milyen híres játékosok hiányoznak a csapatból, melyik meccset nem tudták megrendezni stb. stb. stb.
És mindezt normális stílusban.
Sajnos ilyen infókat Hortitól sosem hallottam.
Ez a brazil meccseknél nem is volt gond, mert ahhoz a bajnoksághoz nem értek, de azért a Bundesligával kapcsolatos információkat meghallgatnám szívesen konzervatív stílusban is.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azzal mi a gond? Teljesen értelmezhetõen beszél. Meccset magadelõtt látva meg teljesen jól közvetítette az eseményeket. Az eszével meg a bszélõkéjével nincs semmigond, más a stílusa, a viccesebb oldaról közelíti meg. Szemben Lédererrel, Világival, Hetthéssyvel, nekik nincs stílusuk + hülye a kiejtésük, + nem értenek hozzá annyira.
Sport1-esekkel van pariban, csak a stílus különbözik
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
hát ezaz :DD
De mindig csak a szakma, ne legyetek már így besavanyodva. :DD
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Egyébként a játékosokról szóló pletykák viszonylag érdekesek, ha pedig valami történik a pályán, akkor azt õk jól tudják kommentálni.
Szokták mondani, hogy a hagyományos kommentátorok csak a lapról olvasnak, Horti pedig a meccsrõl beszél, de én pont fordítva látom.
Gyakran vettem észre, hogy megy a támadás, és Horti csak hülyeségeket dumál. A másik dolog, amirõl már írtam ebben a topicban, hogy Horti csakran csak a kulcsszavakat mondja el, amikbõl nem kerekedik egész, értelmes mondat. Ilyen volt pl. a legutóbbi belinkelt mp3-ban ez a szójáték dolog.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
,,A Hertha kapusa örületett, hogy Király Gabi elment, mert végre nem szálkás a feneke a kispadtól" :DDD
De inkább Sport1
Hajdú B. és Faragó pedig a legjobbak jelenleg.
Hajrá Magyarország!
Mondjuk én sem biztos, hogy 90 percig helyes nyelvtannal tudnám mondani a hülyeségeket, de nem is tennék rá kísérletet.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Az elsõ alkalommal meglepõ és mulatságos volt, hogy ilyen is létezik, de azért az jobban feküdt, amikor a Sport1-en normális kommentátorok közvetítették a Bundesligát.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
maunika :P
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.