1885
  • hunbasser
    sztem egyszerű:a sport tv-nek nincs pénze,kizárólag reklámokból tartja fenn magát,meg még régebben ilyenekkel próbálkoztak,h sport 1 mix meg ilyen baromságok.majd talán 5-6 év múlva megtehetik,h minden komolyabb meccset helyszínről közvetítenek.
  • B0B0
    Mindig keverem őket :)
  • B0B0
    Jaja
  • ProGabe #1602
    a bl meccsekre a m1 is kiküldi a kommentátort(pont a m1 ne tenné,hu-hú mi lesz majd az eb alatt,ígéretük szerint szinte majd átalakulnak sportcsatornává :),a sport1 meg persze hogy csak a nagyobb külföldi meccseket közvetíti helyszínről,sőt inkább úgy írom hogy csak évi 2-3 meccset,az indok pedig szerintem pofonegyszerű:nem költöztetnek ki kommentátort.Hiszen gondoljatok bele,minden héten közvetítenek,nagyon sok a hétközi,tehát vagy ott élne a komm. vagy sehogy,tehát ez az évi pár meccs teljesen érthető.A sport tv-nek milliárdjaiban van a jogdíjak megvétele,és talán maguk a kommentátorok sem költöznének ki szívesen,itthagyva mindent

és még egy kis m1:mindig,mindenhova mennek,vizí vb,atlétika,bírkózás,annó a forma1(khm,retek klub,lehet hogy ugyanazt kapják meg itt a monitorokon,de akkor is gááááááááz),stb,stb
  • banok
    A nagyobb meccsekre kiküldik a kommentátorokat a Sport TV meg a SportKlub. A Viasat3 mindig kiküldi a Hajdú B.-t (egy időben gyakran írt reptéri sztorikat a Képes Sportba), az m1 meg szerintem stúdióból közvetít. Egyébként a világon minden sportcsatorna így csinálja ezt.
  • Zsolti9014
    Hajdú B.-t nem Faragót :D
    (nem kötekedés).
  • jbal
    Inter-Milan-on is kint volt Fülöp
  • hunbasser
    viasat 3 is
  • gabber_saviola
    nekem nagyon bejön a csóka :DDDDDDDDDDd
    az a tegnapi 1860münkhenes meccs nagyon ott volt
  • B0B0
    Na de a Roma-Lazio-ra se mennek ki. :)
  • DJ BP
    pl. egy vasárnap 15:00-ai Atalanta-Ascoli meccsre minek kimenni :D
  • DJ BP
    jó hát ami itt van az országban, még szép hogy kimennek :)
  • vmvr
    a borsodi ligát a sport tv is a helyszínről adja
  • DJ BP
    Sport 1/2 pl. SuperBowlon is kinn volt. Tehát nagyobb nézettségű dolgoknál kimennek, ennyi :.)
  • Taranov
    Igen, azt én is megfigyeltem, hogy a BL-t mindig a helyszínről adják, illetve a Duna TV a Borsodi ligát is (szerintem)
  • B0B0
    Szerintem Sportklub és Sport1/2 nem megy ki sehova. Kapják a képet és itthonról nyomják a vakert, akárcsak Palikék a Forma1-nél. A Viasat mindig kiküldi Faragót, és az m1 is BL meccsnél kiküldi a kommentátorát. Bár az m1 szerintem mindig kiküldi.
  • jbal
    Sztem annyi h egy német 100-adosztályú meccsért nem mennek ki de pl. egy Milan-Interre vagy BL meccsre igen.
  • Taranov
    Azt mondjátok meg, hogy mitől függ, hogy a helyszínről közvetitenek-e vagy stúdióból.
  • DJ BP
    mindenesetre be is pisilt :DD
  • B0B0
    :DDD
  • Taranov
    Ha a hang is fel volt kapcsolva, akkor szerintem sokkot kapott :D
  • B0B0
    És mennyire ijedtél meg? :DD
  • gabber_saviola
    most láttam először a fejét :DDDDDdd
  • B0B0
    A legfölső az brutál
  • gabber_saviola
  • hunbasser
    Az egy marokkói gyerek volt,de az nem Reallal kapcsolatos volt,hanem vmi arab írás volt rajta,és másodszorra észrevette,h Thuramnak viszi.

egyébként volt pár hibája neki is
  • B0B0
    Nem gólnál volt az
  • DJ BP
    igen, úgy emlékszem a 3. Real gólnál (de jó is volt :D), vagy a 2. félidő elején
  • Taranov
    Berohant valaki a pályára?
  • B0B0
    Hethéssy
  • Z
    Ki közvetítette a Barca-Real-t? Egy IQ light manus, az tuti. Falt...Guti fekszik, és megszólal: Szálgádóra rájár a rúd...mutatják, hogy Guti az, 50 kameraállásból, de csak csendben nézi végig, hogy hülyeséget mond.

Amikor berohant a fiatal srác, akkor kb szintén 50 kameraállás, és lassítás után nem értette meg, hogy az a Barca drukker Thuram-ot fikázta. Azért vitte be a blanco mezt a kezében lobogtatva, hogy odadörgölje Thuram orra alá, hogy ő a 12. madridi játékos, mert olyan gyenge. :DDD

És nem értette, pedig már sokadszor mutatták. Látszik, hogy focipálya közelében nem volt az életében.
  • ForzaInter
    Ja télleg elírtam:DD
  • Taranov
    Kommentátor.
    Amit beszél, az a kommentár.
  • ForzaInter
    Horti-t az elején én se csíptem de most már nevetek rajta, jó kommentár egy sz*r magyar bajnokit is élvezhetővé tenne, Hethéssi-vel sztem semmi baj ő normálisan közvetítt, hát Léderer katasztrófa naon gyenge, Világi meg egy szerűen egy nagy pancser azt az embert hallgatni se bírom még 1 percig se az égvilágon semmit nem tud a fociról neveket nem tudja kimondani egyáltalán semmit nem tud, ennyi, a sport tv-s komentáttorok jók az igez hogy Horváth Feri naon tud unalmas lenne de azért ő is jó ott minden komentátor jó.
  • gabber_saviola
    [right] szerintem ez már ultragáz

• Zsolti9014
    ezt nem mondtam, én egyre jobban kedvelem, a dögunalmas meccseket is feldobja. az igaz hogy nem tárgyilagos, régebben csak azért maradt a SportKlubnál, mert nem volt más kommentátor, nem voltak elegen, de aztán egyre többen megkedvelték, így a főnökei is.
  • jober
    Mondjuk az tegnap este érdekes volt, hogy a SportKlubbon, a nem tudom melyik volt, talán a nagyonfelkészült Horti, a Karlsruhe-Köln meccsen végig Duisburgozta a hazaiakat. Következetesen. A csapatot, a várost, a stadiont, a szurkolókat.

De azért volt poén is:

XY kapust vonalkapusnak tartják, kijövetelben tök nokedli.

• DJ BP
    ,,ó, nem egy Szepesi, de talán ennak a srácnak van köze ahhoz, ami a pályán történik. Érződik a hangján, hogy nem csak azért ül le a mikrofon elé, mert az a munkája, és pénzt kap érte."

Ez a legjobb benne. :) Ő élvezi a mmunkáját, ez egyértelmű.
    Igazi kuriózum valóban.
    Sokan biztos szeretik az állandóságot, a monotonitást, ezért nem csípik. De én örülök, hogy végre egy kicsit mást is kapok. És az a röhej, hogy még az egyik legjobb közvetítő is.
  • Z
    Figyi srácok...Horti valójában vérfrissítés a mai zombik között. Jó, nem egy Szepesi, de talán ennak a srácnak van köze ahhoz, ami a pályán történik. Érződik a hangján, hogy nem csak azért ül le a mikrofon elé, mert az a munkája, és pénzt kap érte. Ez szerintem igenis sokat számít. Lehet, hogy később engem is bosszantani fog az állandó marhulással, de jelenleg egyáltalán nem ez a helyzet. Igazi kuriózum a pali.

A meccsközvetítés vs egyéb infok beolvasása dologhoz egy pillanatra hadd térjek ki. Nem rossz az, ha közvetíti a meccset. Rádióban nem tudom, hol adnak nem magyar bajnokikat. De sokszor van olyan, hogy csak megy a tévé, benne a meccs...nem azt bámulom folyamatosan, mert más dolgom is van. Ilyenkor kifejezetten jó, ha valaki normálisan magyarázza, hogy mi történik, mert a periférikus hallásommal, és a periférikus agyalapi mirigyemmel egész jól tudom rekonstruálni az eseményeket a kisagyam vizuális leképező enzimjeinek segítségével. Na már fáradok...szóval egyelőre úgy érzem, hogy nem olyan rossz, ha a hangon keresztül is tudom követni a meccset. Persze tök jó, ha elmondják, hogy Bekemnének épp mitől megy a hasa. De árral szemben meg a csávó, ez tetszik. A vébéken, ebéken korábban már levettem a hangot, és inkább zenét hallgattam, mert felidegesítettek a kommentátorok.

Uff,
    bocsi, megin' hosszú lett, hogy cs*ssze meg! :D
  • hunbasser
    kicsit idegesítő,ha vki mindenre azt mondja,h szánalmas :\