Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Szerintem nagyon szarul mondja.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hunbasser
sztem arra gondol,h nagyon artikulál,meg úgy mondja a neveket,h "MMMárszelo"

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
most nem értelek,nem használtál "-t és ront,vagy azzal van a bajod hogy csak a neveket mondja és semmi egyebet,vagy esetleg az hogy nem fûz hozzá vérlázító és idióta mellékneveket,mint Horti "mester"?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Z
A Sport1-en futó Brazília - Törökország meccs kommentátora fantasztikusan pontosan mondogatja a játékosok neveit, ami dögunalmassá alacsonyítja a meccset. <#wow3><#zavart2>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Taranov
Ez a túlzott szóismétlés valóban bosszantó tud lenni, Horti esetében pl. a "vitézkedik" kifejezés folyamatos ismételgetése zavar.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY!!!!!!!! És még Gundi is visszajött! 😊)))))))) B*zi RTL Klub meg takarodjon a sport színterérõl!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

B0B0
Asszem az Horváth Feri 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Melyik az az idióta aki állandóan hajtogatja a fiú szócskát?Pl, svéd fiú(Ljungberg-re aki már nem éppen fiú)francia fiú(Makalele) de ezt eléggé sûrûn egy meccsen és eléggé zavaró tud lenni.
Ja és Faragótól is kiráz a hideg mostanában néha...

daver88
ki az a Horti?? hol közvetít??? tuti, hogy ismerem, csak nem ugrik be, hogy honnan!

hunbasser
ez korrekt 😊

csak Méhes Gabi sok sztorit kitalál az a baj,egyébként jó kommentátor.
meg még Horti nekem is egyik kedvencem 😊 mint kommentátor közel sem a legjobb,de stílusa van,és élmény végignézni egy meccset az õ kommentálásával.

persze Hajdú B.a legjobb,ez egyértelmû(legalábbis sztem)

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Hajdúbé
Faragó
Tóth Csaba v. Horti

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

B0B0
Hmmm, kommentátorokról beszéltünk, nem bohócokról! 😄

Hajdúbé
Méhes
Horti 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Nálam:

Hajdúbé
Faragó
Méhes

ForzaInter
Tóth Csaba<#wilting><#wilting>

Hajdú B. István
-
-

Yo, Bitch!

Taranov
Nektek is az a megfigyelésetek, hogy Hajdú B. beszél legtöbbet? BL-meccseken néha a félidõig meg sem áll, csak mondja-mondja.

zaki
Nálam a top3:

Hajdú B. István
Méhes Gábor
Tóth Csaba

galmat
Sztem a két legjobb kommentátor Magyarországon a Knézy és a Faragó. Sztem se jó a Fülöp, mer mikor magyar meccset közvetíti mindig ezt tolja: "Jaj jaj csak nehogy gólt kapjunk.."(ez megy 15 percig) elég pesszimista, így meg gáz meccseket végigszurkolni..A sportklubos szerencsétlenségekrõl meg nem mondok semmit...

B0B0
Ez a #1655 tipikus esete 😊

Taranov
Azért olyan eset is gyakran megfigyelhetõ, hogy a kommentátor siránkozik, hogy "ebbõl a kameraállásból nem igazán látni..." stb., aztán valójában a hozzá nem értõ is látja, hogy mi történt.

B0B0
Elzárkózni??? Szerintem pontosan, hogy állandóan ítélkeznek (a rosszabbik fajta ugye)

Taranov
Vakok. Próbálnak a konkrét véleménnyilvánítástól elzárkózni, de ha mégis megteszik, pont az ellenkezõjét mondják, mint ami történt 😊

jbal
Gyulai az élvezkedéseivel?<#wilting>

B0B0
Fülöp és Horváth néha majd' elalszanak a meccseken.

hunbasser
kis Knézy tényleg jó,fõleg Sipivel,de Sipi csak szakkommentátor.
Fülöp Laci és Horváth Feri? <#wilting> hát,sztem nem olyan jók,fõleg HF.

Hajdú B. meg igenis jó sztem,Faragó meg nekem nem jön be.azt hiszi,h humoros,meg azok a sipákolásai,ááá,én meg attól mászok a falra -.-
ya,meg hát színvak csöppet.

ReaL MaDRid x siempre

Az MTV kommentátorairól no comment...<#violent>
A kedvenceim az Eurosportról:Gyulai Márton,Szabó Gábor, Sipi,Knézy Jenõ.
A Sport 1,2-bõl:Matuz Krisztián,Gyulai Miklós,Fülöp László,Horváth Ferenc,Gundi.
Nekem Faragó Richarddal nincs semmi bajom,szerintem jól közvetít,tök normális.
Viszont Hajdú B.valami borzalom.Amikor azt mondja hogy hööööö(pl.odalépnek valakinek),falra mászom.Egyébként meg beképzelt,régebben sokkal normálisabb volt.
Hogy lehetett rábízni a VB döntõt??Bár egy olyan stábból.....
B0B0
Szerintem a lassítást nézik õk is, csak egyszerûen gyökerek. Egyébként valóban tipikus

Z
Azt nem tudja valaki, hogy a lassításkor a kommentátorok mit néznek? Mert az esetek jelentõs többségében nem azt mondják, mint ami történt...
példa: látom a lassításon, ahogy xy védõ szanaszét könyököli a párbajban résztvevõ soros ellenfelét, miközben a komm. azt szajkózza, hogy: iiiiigeeeen, és nem történt semmi! Tisztán látszik, hogy nem érte el a lábát.

Közben miért nem az egész képet nézik? Vagy miért nem a megfelelõ képet? 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

B0B0
Hepi börszdéj tú jú! 😊

gabber_saviola
ebben azért van igazság, de tényleg béke, mert jön a rend õre 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

B0B0
Kissé kulturáltabb formában gondoltam...

gabber_saviola
itt is béke van

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jbal
világi egy f*sz telefonfejû köcsög

jbal
szerintem itt csak neked kell befejezni valamit
"
amúgy a "jó' van fiam -.-"-nál is ott a smiley,és egyáltalán nem volt sértõ"

aha amit te mondasz soha nem sértõ csak amit én

"tehát ha vmi után nem teszek smileyt,már azt jelenti,h teljesen komolyan gondolom?hagy ne fûzzek hozzá kommentet"

ez csak a te hozzászólásaidra igaz?

B0B0
Nyugi srácok! Inkább beszéljünk Világi "tökfej" Péterrõl! 😉

hunbasser
hagyjál már a hülyeségeiddel 😄

no jó,itt fejezzük be,míg komolyabb flém nem lesz belõle -.-

ReaL MaDRid x siempre

jbal
mien szmájli?
-.-
haggyálmár ha annyira ott van a szmájli akkor rakjál ki normális szmájlit ne ilyen hülyeségeket

hunbasser
úgy látom veled szóba állni sem lehet...senki nem kötött bele,csak te,senki nem volt bunkó,csak te.

amúgy a "jó' van fiam -.-"-nál is ott a smiley,és egyáltalán nem volt sértõ.TE ÁLLÍTSD LE MAGAD!

ReaL MaDRid x siempre

jbal
milyen szmájlit raktál te ki?
" ' "
ez aztán a szmájli.na állítsd le magad elõbb gondolkozz el h mit mondtál vagy aludj egy kocsiban mit bánom én

hunbasser
1.nem tudom ki az a hunbézer,sztem vkivel összekeversz,én hunbasser vagyok
2.nem voltam szar,most sem vagyok szar,azt hiszem cseppet tiszteletlen vagy másokkal szemben(nem csak velem szemben)
3.tehát ha vmi után nem teszek smileyt,már azt jelenti,h teljesen komolyan gondolom?hagy ne fûzzek hozzá kommentet

<#wilting>smileyval meg igen csak bunkó voltál

ReaL MaDRid x siempre

jbal
szmájlit nem raktál
jól 'van hunbézer szar voltál

hunbasser
látom nem érted.ha kisbusszal mennek,akkor ott is lehet aludni,ezt persze nem 100%-ig mondtam komolyan.úgyhogy,jó'van fiam,ügyes voltál -.-

ReaL MaDRid x siempre

jbal
"de ha mondjuk autóval mennek,vagy kisbusszal,akkor még a szállásért sem kell fizetni"
"nyáron lehet sátorozni is 😄DDDDddd"

<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

hunbasser
azért mondom,Lola is olcsóbban vett SOKKAL minõségibb terméket,mint itt Magyarországon -.-

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
most h így elgondolkodtam a kaja még olcsóbb mind itthon....csak egy példa egy milka csoki ami itthon olyan 180-200 Ft az ott 30-40 cent ami kb 100 Ft, a kenyér meg ilyesmi is olcsóbb....az éttermek se drágák, 50-100 euroból 3 fogásos ebédet v vacsorát kapsz 3 személyre 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

B0B0
Te magad, vagy a faszság, ha neked ez értelmetlen téma. Mellesleg nem fontos ide bejönni.

hunbasser
nyáron lehet sátorozni is 😄DDDDddd

ReaL MaDRid x siempre