Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ja és Faragótól is kiráz a hideg mostanában néha...
csak Méhes Gabi sok sztorit kitalál az a baj,egyébként jó kommentátor.
meg még Horti nekem is egyik kedvencem 😊 mint kommentátor közel sem a legjobb,de stílusa van,és élmény végignézni egy meccset az õ kommentálásával.
persze Hajdú B.a legjobb,ez egyértelmû(legalábbis sztem)
ReaL MaDRid x siempre
Faragó
Tóth Csaba v. Horti
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Méhes
Horti 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Hajdúbé
Faragó
Méhes
Fülöp Laci és Horváth Feri? <#wilting>#wilting> hát,sztem nem olyan jók,fõleg HF.
Hajdú B. meg igenis jó sztem,Faragó meg nekem nem jön be.azt hiszi,h humoros,meg azok a sipákolásai,ááá,én meg attól mászok a falra -.-
ya,meg hát színvak csöppet.
ReaL MaDRid x siempre
A Sport 1,2-bõl:Matuz Krisztián,Gyulai Miklós,Fülöp László,Horváth Ferenc,Gundi.
Viszont Hajdú B.valami borzalom.Amikor azt mondja hogy hööööö(pl.odalépnek valakinek),falra mászom.Egyébként meg beképzelt,régebben sokkal normálisabb volt.
Hogy lehetett rábízni a VB döntõt??Bár egy olyan stábból.....
példa: látom a lassításon, ahogy xy védõ szanaszét könyököli a párbajban résztvevõ soros ellenfelét, miközben a komm. azt szajkózza, hogy: iiiiigeeeen, és nem történt semmi! Tisztán látszik, hogy nem érte el a lábát.
Közben miért nem az egész képet nézik? Vagy miért nem a megfelelõ képet? 😄
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"
amúgy a "jó' van fiam -.-"-nál is ott a smiley,és egyáltalán nem volt sértõ"
aha amit te mondasz soha nem sértõ csak amit én
"tehát ha vmi után nem teszek smileyt,már azt jelenti,h teljesen komolyan gondolom?hagy ne fûzzek hozzá kommentet"
ez csak a te hozzászólásaidra igaz?
no jó,itt fejezzük be,míg komolyabb flém nem lesz belõle -.-
ReaL MaDRid x siempre
-.-
haggyálmár ha annyira ott van a szmájli akkor rakjál ki normális szmájlit ne ilyen hülyeségeket
amúgy a "jó' van fiam -.-"-nál is ott a smiley,és egyáltalán nem volt sértõ.TE ÁLLÍTSD LE MAGAD!
ReaL MaDRid x siempre
" ' "
ez aztán a szmájli.na állítsd le magad elõbb gondolkozz el h mit mondtál vagy aludj egy kocsiban mit bánom én
2.nem voltam szar,most sem vagyok szar,azt hiszem cseppet tiszteletlen vagy másokkal szemben(nem csak velem szemben)
3.tehát ha vmi után nem teszek smileyt,már azt jelenti,h teljesen komolyan gondolom?hagy ne fûzzek hozzá kommentet
<#wilting>#wilting>smileyval meg igen csak bunkó voltál
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
"nyáron lehet sátorozni is 😄DDDDddd"
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
ReaL MaDRid x siempre
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"