1885
-
#1725 jaj de jó volt nézni,ill. inkább csak hallgatni :)
és voltak akik szidták annó,mert túlságosan szurkolt és mert meg merte mondani a tutit,miszerint haldoklik a magyar foci!!
az eredetit nem töltenéd fel valamelyik ingyenes one-click tárhelyre(rapid és társai)?mivel a feltöltés után még romlott a minősége,gondolom megérné -
#1724 Itt a videó!
Sajnos a feltöltés után a kép minősége romlott, illetve Bognár góljánál egy kicsit, Urbánénál teljesen elnyomja a zene a kommentárt. Sajnos nem volt jó minőségű a videó amiből dolgoztam, ill. nekem ez az első munkám. -
#1723 Időközben elkészült a videó, nincs szükségem több linkre.
A videót feltöltöm youtube-ra, ha kész akkor linkelem. -
#1722 tudnál adni hozzá egy linket?
amin ő közvetít
a többiektől is várom a további emlékezetes közvetítéseket, linkkel együtt.
és köszönöm az eddigieket. -
#1721 99-es BL döntő az 1ik legemlékezetesebb tőle nekem... -
#1720 köszönöm mindkettőtöknek.
ha van még akkor linkelhettek (youtube-ról lehet vhogy tölteni?)
össze szeretnék rakni egy kis videót Jenő emlékére. a legemlékezetesebb közvetítésekből. -
#1719 ugyan nem gól,de EZ örökzöld :D -
#1718 Utolsó meccse Jenőnek
de gongolom itt több gól is van:megyargólok -
#1717 Egy kis segítségeteket kérném:
olyan letölthető gólvideókat vagy ilyen rövidebb videókat keresek bármely sportágból, amelyeken id. Knézy Jenő közvetít.
Előre is köszönöm -
#1716 #1701-nél nem voltam vmi fair,elismerem :S mindenestre még mindig kiállok amellett,amit mondtam,ettől függetlenül jól közvetít,és persze jó is lenne,ha mindenki legalább olyan jó lenne mint ő.persze,senki sem tökéletes -
#1715 jó kommentátor :) -
#1714 Én sztem jó kommentár a Méhes. Tud rendesen szorítani mondjuk egy kézi vb-n a magyar csapatnak. -
#1713 Méhes Gábor szerintem a legjobb magyar kommentátor.
Amilyen átigazolási pletykát Te pl. kitaláltnak gondolsz, az nem kitalált.
Pusztán utánanéz az utolsó utáni hírnek is arról a két csapatról, amelyiknek meccséről közvetít.
#1701-ben leírt ocsmányságodat pedig inkább tartottad volna meg magadnak... -
#1712 PL meccsen dobta fel a hangulatot pár kitalált átig.pletykával régebben -.-
tudjátok,amik "Állítólag az xy csapat is megkereste őt és..."-el kezdődő mondatok ezek :S de néha olyan hülyeségeket mond -
#1711 Tegnap nem talált ki semmi érdekeset, halálra untam magam a 2. félidőben :) -
#1710 lehet,h nem hallottál még elég Méhes Gábor közvetítést -.-
tényleg,amiket kitalál az a pali... -
#1709 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd -
#1708 Hát igen, ákoskát én sem bírom...
-
#1707 ákoskát még nagy nehezen elviselem:D -
#1706 akkor a te fájdalomküszöböd nagyobb úgy látszik :) én az ákoskát sem bírom,ütni tudnám mindkettőt,azzal nem lenne gond :D
#1701:ő találja ki?ugyanmár! -
#1705 világi petikét énse vírom hallgatni, egyszerűen katasztrófa... -
#1704 Én arra jöttem rá mostanában, hogy minden kommentátort meghallgatok, ha muszáj, még ákoskát is, de egyet nem bírok!
Ha VILÁGI "TELEFONOSJÁTÉK" PETIKE közvetít, le kell vennem a hangot. -
#1703 A_S:D?_ASD -
#1702 Én is csipázom :) -
#1701 lehet,h sitten volt :DDDdddd
nem tudtak mind a két szemébe nézni a rendőrök,és azt hitték,h piás,így kapcsiból lecsukták -.-
én azt nem bírom benne,h a fele amit mond,azt ő találja ki.egy meccsen legalább 10 ilyen kitalált mesét elhint,h menjen vele az idő. -
#1700 és ezeket a Méhes Gabi követte el!szerintem ő az egyik legfelkészültebb és legjobb kommentátor.ahogy beleéli magát a meccsekbe,hát az valami óriási.mostanában nagyon eltűnt a színről,én valami súlyosabb okra gyanakszom,tényleg csak egy-kétszer volt hallható az elmúlt 3-4 hónapban :(
tehát úgy érzem ez a pár baki most belefért,főleg ilyen dögmelegben :)
tékecske -
#1699 azigen.
a múltkor meg Ákoska mondott vmi olyasmit,h "toszogatták a labdát" -
#1698 Bazzeg! Elfelejtettem! ÁÁÁÁ -
#1697 Nem tudom, ki közvetíti a Bremen - Bayernt, de nagyon sokat hibázik, pedig még el sem kezdődött a meccs.
A hiányzóknál elfelejtette megemlíteni van Buytent, de ez csak egy dolog.
Aztán később arról beszél egész hosszan, hogy Sagnol beszélte rá Riberyt, hogy a Werder Bremenhez igazoljon. -
#1696 aki most nyomja a Sport Klubbon... Nagyon kész x)
-
#1695 -
#1694 kommentátor és sportja -
#1693 -
#1692 -
#1691 mintha én írtam volna :P
leszámítva az utolsó sort -.- -
#1690 Somos -
#1689 Abban igazad van, hogy nagyon sok marhaságot beszélnek a kommentátorok, ha egy hétvége folyamán megnézek 3-4 meccset, nekem is szúrja a szemem.
Legutóbb a Roma - Manchester meccset közvetítő srác tetszett, de a nevét sajnos elfelejtettem. -
#1688 "Urbányi értett hozzá"<--- huhuhúúúúúú na ezt nem kellett volna -
#1687 Ejnye, de hosszúra sikeredett. Pardon. -
#1686 Nem azzal van bajom, hogy ront...hanem azzal, hogy csak a neveket mondja. Ez pontosan olyan illúzióromboló, mint amikor az egyetemen egy tanár a jegyzetéből tartott előadást.
Azt én is látom a képen, hogy kinél van a labda. És számomra az, hogy a nevét mondogatja az épp labdát birtokló játékosnak totálisan redundáns info. Tegyen hozzá valamit. Amitől a meccs jobb lesz a hang által. Érted?
Nyilván nem minden meccset lehet feldobni a kommentárral. Mert van olyan meccs, ahol a kép önmagáért beszél. De abban az esetben, mikor altat az egyik oldal, vagy ocsmány biztonsági focit játszanak, stb. igenis jobbá teheti a riporter az eseménytelen pillanatokat.
Az pedig, hogy általad vérlázítónak, és idiótának titulát mellékneveket használ Horti, nem feltétlenül jelenti, hogy másnak nem tetszhet.
A kilencvenes években, mikor még a megboldogult Knézy Jenő közvetítette a meccseket, nagyon nem bírtam pl, hogy tudálékosan adta elő magát. Két mozdulatból levezette a taktikát. Lehülyézte Sir Alexet a BL döntőben '99-ben...pedig akkor nyerték meg. Annyi ostobaságot mondanak, ami nem is valós. Nem lát? OK. Vak, adjanak neki szemüveget. Én is hordok már egy ideje pályán kívül. De könyörgöm, ha nem ért hozzá, ne ültessék már bele abba a szerencsétlen székbe. Érződik, hogy soha életében nem játszott egy kemény nagypályás meccset. Tipikusan azok, akik képesek lennének 500-1000 méter közötti futásteljesítményre, és nulla! ütközésre a 90 perc alatt. Lassú gondolkodásúak. Nem értik a miérteket, mert nem csinálták az életben.
Ma is a NED-POR utánpótlás meccsen volt egy szitu, tök egyértelmű tizi. Védő rosszul helyezkedik. Mögé adják a labdát a csatárnak, az fedezi, és a védő úgy löki meg hátulról könyökkel a gerince környékén, hogy hasraesik. Erre azt mondja, hogy hát a csatár nem is akarta megjátszani a labdát. Miért?
Kötelessége megjátszani? Tilos a labdát fedezni? És a védőnek kötelessége a másikat fellökni? Nem. Nem. Nem.
Amúgy én a sok-sok vitás szitu miatt évek óta a videobírók bevezetése mellett vagyok. És az kifogás, hogy alacsonyabb osztályban nem megoldható, rossz kifogás. Az NFL-ben, a NHL-ben megoldották. Alacsony osztályban ott sincs videobíró. Mert nem is kell...nincs akkora tét. De egy VB arany, vagy ezüst/bronz, ne azon dőljön el, hogy ki tudja jobban megkajáltatni a bírót. Morientes két gólját érvénytelenítették a távolkeleti VB-n. Ha van videobíró, nem tudják lecsalni.
És ha van videobíró, akkor a Hajdu B., Faragó, meg a többiek is elismernék, ha tévednek. Így viszont nem túl gyakran vonják vissza a téves kijelentéseket. Ami engem személy szerint zavar.
Nem azt mondom, hogy Horti hibátlan. Természetesen neki is vannak hibái, de mivel már jó rég óta nézem a focit TV-n is, zavar, ha mindig a sablon dumákat hallom csak.
ZTE-MANU meccset pl élőbe néztem, és utólag hatalmasat röhögtem a: be kéne adni, Koplárovics góóóóóóól, felsikoltás megmagyarázásán...hogy ott nem elcsuklott a hangja, hanem felemelte a hangját, és kanyarintotta...ilyet hazudni lol. Meg, hogy ezt tanítani kell az ifjú riportereknek.
Uff ennyit akartam. Urbányi értett hozzá, csak ő meg beszélni nem tudott rendesen. Talán jobb is, ha edzőként tevékenykedik.