4727
-
ratgab #1132 Nem a színét fogom nézegetni, hanem a vértől csöpögő fegyvereit.... 
Egyébként meg Bahama Szindrómás biztos... lebarnult....
-
vzajcev #1131 Csokilapát és csoki kalapács
-
ratgab #1130 Belga- Az a baj... mert ilyenek vagyunk mi játékosok...(viccen kívül) -
STEAMen már megy a vita, hogy miért fekete a japán csaj :D -
ratgab #1128 Választható karakter lesz egy japó csaj katanával?? 
Már tudom kivel kezdem a zombiszeletelést!!!
-
vzajcev #1127 Föképp hogy van már csunyája neki
-
Ez a három nap nagyon lassan fog elmúlni
-
3/10 vagy 3/5?
Az 5-ös skálás értékelés a világ legbalfaszabb értékelése...3-nál meg még bugolva is jóval többet érdemel a progi,maga az élmény ha már ennyire a Left 4 Dead 1-2re hasonlítgatjuk akkor sokkal szebb jobb komolyabb.:) -
Valaki kapott már visszajelzést a GS/CDG párostól? -
"We deeply regret that it was not possible to make the final patched version of Dead Island available to players at launch in North America.
We apologize for any issues you may have experienced while playing the game, the final patched version will be made available to North American players today.
Other territories are not affected by this situation, the fully patched game will be available on Friday as announced. "
-
Ez azon ritka esetek egyike amikor örülök a szokásos három napos csusztatott megjelenésnek. A patchek miatt mi így jobban járunk. -
Így jó lesz, nem? -
Jaka: Én voltam. De nyugodtan csináljatok off topikot neki, én kirakom felülre.
YESSSS. Lejárt a büntim. -
Eh, EDGE-nél kapott 3 pontot. o,0 -
Törölték mert warez. -
Jéé, hova tűnt a hozzászólásom? -
doggy90 #1115 tehat ha jol ertem, akkor veletlenul egy korabbi fejlesztoi verziot sikerult kiadniuk pc-re? ez eleg mereszen hangzik. -
Meglehetne csinálni faszára.Esetleg beletenni jetskit és átruccanni közeli kis szigetre help-ért meg hasonlók! -
Wykos #1113 Amikor azt írtam h a az egész map 1/3 van csak kidolgozva akkor azért támadt egy olyan érzésem h ezt a játékot még folytatni akarják egy ideig igaz h csak vázlat de ott van és mi a faszért lenne ott ha nem lehet odamenni:)Én személy szerint a szupport miatt is kiváncsi lennék a játékra ugyanis kimeríthetetlen ötletek tárháza ez az egész világ...mind fegyverek szempontjából mind küldetések szempontjából ez a játék ha rendesen supportolva lesz akkor rendesen kifogja majd magát nőni és lehet h nem most de később fog durranni lehet hasonlítgatni fallout diablo és borderlands az is lehet h később megunják a fegyverkészítgetést és beledobják a progiba a randomfegyó generátort is.Annak személy szerint örülnék:PAddig is fejlesztgessék csak sokat várok tőle... aztán jöhet majd bele egy kis versus és kész a tökéletes szendbox játék ami nem MMO -
Pls ezt ne. Ha akartok, csináljatok neki topikot, akkor kirakom felülre. -
Pénteken jön a patch, amit linkeltem :D -
Gondolom a fejlesztők keveset aludtak az utóbbi napokban és nem kicsit kezdenek megőszülni :D
Remélhetőleg hamar javítanak minden hibát. -
Igaza van.
Faszt kell mindenbe belekötni. -
Techland ráállt a problémára! -
Aki repkedni akar az húzzon az anyjába repszimulátorozni...
Nap beszólása
-
-
Nem tudom csak ebben az a szép,ha kidolgoznának minden szart aprólékosan még aztis amit épphogy látunk akkor a gépigény egekbeszökne azabaj..Hameg nincs kidolgozva a nagymesszeségben minden amit nem látunk akkormeg azabaj mert repkedés közben ami hivatalosan csak egy bug és nem a játék része, akkor meg az a baj...Aki repkedni akar az húzzon az anyjába repszimulátorozni... -
Valaki még abban az álomban él hogy a falakon meg akadályokon kívül is van játék? :P
omg. -
Jah hát erre igen nehéz nem bunkón válaszolni. :)
Miért mit vártak a játékosok? :) -
Igen ha repkedsz spectatorba és olyan dolgokat nézel amit amúgy az egész játék folyamán a földről legfeljebb iszonyatosan nagy távolságból messze látnál...Ez minden játékban így van erre itt most nagy dobra fújják. -
Ez a full eredeti játékban van? -
Azért így hogy ideoda repkednek nem nehéz bármit szétszarozni,akármelyik játéknál ha "spectatorként" tudsz repkedni rendesen iszonyat lményromboló látványokban lehet részünk.... Ez azért már valahol a grafikai lehúzásegyik legszánalmasabb módja... -
Megjelenéskor semelyik játék sem tökéletes. Ne írd le egyből... ha meginogtál, akkor meg simán várj pár napot, vagy hetet, azt meglátod majd. -
Wykos #1098 Sztem ezek után sokan visszalépnek a játéktól sajnos:S Ami viszont érdekes volt h az egész sandbox pálya/sziget 1/3 a sincs kihasználva vannak még plusz városok csak szarul megrajzolva szigeten fekvő kastély a levegőben lógó irányítóözpon ilyen pánikszoba szerűség azon már én is mosolyogtam egy picit...cheat nélkül be se lehet oda menni akkor a szálloda tetején van egy repülő túlélő komolyan mondom rossz volt nézni,hallgatni ahogy ezek szétszarozták a játékot.őszintén szólva én is meginogtam egy kicsit. -
Igen.
Ezt olvastam én is. De még nem jött a patch, tuti kijavítják, mire mi is játszunk. -
Wykos #1096 huh.Rákattoltam ma erre a coop streamre és elborzadtam egy pillanatra...az Y billentyű megnyomásával a tesztelő srácok egyszerűen körbe repülték a pályát keresztül bokrokon falakon mindenen. akárhova letudják pakolni magukat ahová csak akarják.Ez azért sztem brutális hiba volt a cég részéről h kiadás előtt ilyet nem vettek észre :D ja és lenyomták a sztrímet is gyorsan :D ez lol -
Az eddigi bugok, glitchek... glitchek... ezt hogy mondják szép magyarosan?
és a javítások egy része eddig. -
vzajcev #1094
-
Ahogy nézem, a srácok élvezik. Nekem még mindig bejön.
Most van az amcsiknak három napjuk, hogy teszteljék, bugokat keressenek :D -
PC COOP STREAM
Most kezdték.