Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Ja értem
Azért lássuk be ha valóban zombikat (igazi zombikat nem szörnyeket) gyilkolsz annak van egyfajta hangulata, varázsa
SZilaJMaGGoT
Tök mind1, azt mondta a felsorolt játékok közül mid1ik agyatlan hent... Nahmeg ha azt nézzük a ghoulok is olyan zombifélék. Itt a gameplay volt a lényeg, nem a téma.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

elitehun
Hány túlélõ zombis rpg-t ígértek be amibõl agyatlan hent lett?

SZilaJMaGGot:Az nem zombis
SZilaJMaGGoT
A fallout agyatlan hent? 😄

Érdekesnek hangzik amit irnak róla de szerintem csak hype az egész, hogy vegyék meg minél többen. Régóta várok már én is egy normális Survivor zombi rpg-re, de ált mindig agyatlan hentet kapunk. Sajnos egyetértek a mai játékpiac teljesen elkurvult, casual agyatlan játékok vannak, ahol eléd raknak mindent, se meglepetés se izgalom, csak nyomd a tüz gombot. Sajnos ilyen a mai játékos társadalom, föleg a konzolos részleg, és ezekre épitenek. Szép grafika 0 tartalom, 0 játékidõ tucatjátékok.
A trailer érdekes de magárol a játékrol semmit nem mond el, a képek alapján pedig hent lesz. 😞 Ingame video van már valahol 5 év után?
A felsorolt játékok mind hent akciok, ha ezekböl gyurják össze nem értem hogy lesz az amit igérnek.
De ennek ellenére reménykedek a csodában.

SötétBarom
Bowling golyót elég nehéz bármivel is összeeszkábálni.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Prince23
Lesz PC-re és ha meg is említik a híreknél, mindig az utolsó helyen szerepel a PC. legalábbis mindig az "utolsó sorba" írják ezek :S

mijki
Eszembe jutott: buzogány 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
A trailer nagyon faxa. Kivácsi leszek hogy mennyi 9mm-s stuki lesz, és pl. egy ugró kötelet, és egy bowling golyót össze leeht e rakni egy kis szög segítségével azzá a középkori valamivé, nem jut eszembe a neve.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

byzhouse
eddigi legjobb játék trailer amit láttam (Y)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

grebber
Manapság ez a menõ konzolokat említeni.

Next PC upgrade: 2022

nem hiszem hogy kihagynák ha jól emlékszem az volt az alap terv
mijki
"Bár a Techland játéka csak novemberben fog megjelenni X-Box 360-ra és PlayStation 3-ra"

Akkor ez a játék nem lesz PC-re?

grebber

elitehun
A félelem az jogos, de én nem aggódok emiatt
SZilaJMaGGoT
Ez teljesen jogos.

SötétBarom
Mert a játékipar mostanában olyan, hogy van egy csodálatos hír, majd megjelenik egy MÁSFÉL TONNÁS SZARDARAB a játék helyett, így én például azért aggódom, mert PONTOSAN egy ilyen játékra várok évek óta, és ha a lengyel srácok elbasszák, akkor várhatok megint 8 évet, mire valaki megpróbálkozik a témával újra.

elitehun
Ja bár nem feltétlenül. Míg a l4d-ben lövöldözöl és húszmillió zombi jön rád itt ütsz és kevesebb zombi lesz 😊
Prince23
Left 4 Deadnek alaposan alá vágnak majd a lengyel skacok 😊

mijki
akk I will survive 😄

elitehun
Nem értem, most mért asszociál mindenki arra hogy egy folyamatos hent lesz a játék? A készitõk is megmondták hogy fegyver alig lesz és inkább a túlélésre kell fókuszálni...
mijki
jaja, nem kéne hogy 6 milliárd zombi legyen a szigeten, nem akarok én se folyamatosan zombik százai között lenni, ha csak nem kapok minigun-t, vagy minimum M4-et. De szerintem, azért pisztolyokat, ilyesmiket bõven lehet majd találni, mert hát rendõrbõl is van pár darab. 😄

elitehun
Zombikat gyilkolsz benne nem? Akkor minek nevezzék?
SötétBarom
Dead Risingot is azért voltam képtelen végigjátszani (sõt, gecidurván meguntam) mert megállás nélkül hentelni kell, ráadásul ha picit odafigyel az ember, akkor a zombik még veszélyt sem jelentenek. Örülnék neki, ha itt nem ugranánk be 50 közé evezõlapátokra szigszalagozott láncfûrésszel, mert egyszer poén, kétszer elmegy, aztán unalomba fullad.

SötétBarom
"belsõ nézetû zombi gyilkoló akció RPG"

elitehun
a szöveg melyik része miatt gondolod hogy agyatlan hent lesz?
SötétBarom
Nem hangzik jól :|
A leírtak alapján inkább lesz ez is agyatlan hent, mintsem survival...

elitehun
Sztem katonaság nem lesz.
Amúgy persze lesznek benne fegyverek
SZilaJMaGGoT
Igéretes, bár remélem azért nem hagyják ki a lõfegyvereket sem(persze korlátozott számban). Mert ugye lesznek ott biztonsági õrök, rendõrség, katonaság közbelépése... 😊

elitehun
Jó játék lesz ez 😄
Mit jó? Kúrva jó 😄
grebber
Az elsõ Dead Island információk!

Hosszú idõ után elõször tegnap adott életjelet magáról a sokak által már réges régen eltemetett Dead Island, melyet még 2007-ben jelentett be a Call of Juarez sorozatot készítõ Techland.

Azóta semmit nem halhattunk a programról, majd tegnap megjelent egy hangulatos trailer, ma pedig rengeteg dologról le is rántotta a leplet a kiadási munkálatokat magára vállaló Deep Silver. Tömören talán úgy lehetne összefoglalni a Dead Islandot, hogy ez egy "belsõ nézetû zombi gyilkoló akció RPG" lesz.

"Mindenki képzeljen el egy Borderlands játékmenetû, Just Cause 2 szintû szigettel és Left 4 Dead zombikkal megáldott játékot, melyben a Fallout 3-hoz hasonló küldetési rendszer és a Dead Rising 2 fegyverarzenálja található meg. Mindezt a Condemned harcrendszerével" - állítják a fejlesztõk a nyilatkozatukban.

És hogy ez hogyan mûködik majd a játékban? Az elsõ beszámolók szerint nagyon is jól. A történet szerint egy turistát alakítunk, aki a paradicsomi Banoi-szigeten nyaral a csodás környezetben fekvõ Royal Palms Resort Hotelben. Itt rögtön kicsit meg is állunk, hiszen a fejlesztõk elmondása szerint négy karakter közül választhatunk majd, akik mind más és más képességekkel rendelkeznek.

Megérkezésünk estéjén el is megyünk egy nagyot bulizni, melybõl magunkhoz térve azt tapasztaljuk, hogy mindent elleptek a zombik. Az élõhalottak már szinte mindenkit megöltek, de páran még életben vannak rajtunk kívül és velük összefogva kell elmenekülni a pokoli nyaralásból. A játékosok teljes szabadságot kapnak, a sziget minden egyes centiméterét bejárhatják, felfedezhetik.

Arra nem kaptunk magyarázatot, hogy a négy fõszereplõ karakter miért immunis a zombik harapásaira (tehát nem változunk át, ahogy az a többi szereplõvel történik), de az biztos, hogy aki lõfegyverekkel akarja irtani az élõhalottakat, az csalódni fog. A fejlesztõk elmondása szerint ugyanis a sziget nem egy katonai támaszpont, így csak azzal tudunk harcolni, amit találunk. Így - a Condemnedhez és Dead Rising 2-höz hasonlóan - csövekkel, baltákkal, napernyõkkel és hasonló "halálos eszközökkel" csaphatunk szét a zombik között.

Minden egyes fegyverhasználattal javulnak a képességeink, így amely tárgyat a legtöbbet használjuk, azzal leszünk a leghatásosabbak. Sajnos ezek a fegyverek elhasználódnak, így folyamatosan pótolnunk kell majd ezeket. Ráadásul nem csak egyféle zombi támad ránk. Alapból a lassan közeledõ élõhalottak keserítik majd meg életünket, de késõbb felbukkannak gyors és különbözõ extra képességekkel bíró rémek is.

A Dead Islandban lehetõségünk lesz 4-fõs ko-opra is, ráadásul mindenki lehet mindegyik karakterrel, így az is elõfordulhat, hogy mind a négyen ugyanazzal a személlyel harcolnak - csak más színû lesz a ruhájuk. Lesznek még mellékküldetések is, melyek újabb kihívásokat tartogatnak a játékosoknak.

A Dead Island az idei év meglepetése lehet és reméljük, hogy a fejlesztõk képesek lesznek felnõni a feladathoz.

info: SG.hu

SZilaJMaGGoT
Csak jöjjön már... 😄

Maxtreme
"A trailer nagyon megható, a fejlesztök nagyon eltalálták a trailert remélem a játék is olyan lesz mint a trailer.."

Magyar nyelvtan fail. <#nyes>

grebber
Még idén játszhatunk vele. + pár kép

Hm egész pofás lesz a game!!<#eljen>

SuperCharger
Nagyon jó trailer. Ha a játékmenet hozza ugyanezt a hangulatot meg érzelmi töltetet, tuti befutó.
Szerintem jó jel, hogy nem kapkodják el.

wedge31
Nagyon igaz, ez eddig egy nagy nulla, ha a gameplay is ilyen ütös lesz akkor lesz várós.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

adikakk
Jó estét.
Most halotam én is erröl a game röl elöször.
Nagyon várom iszonyat kemény.
A trailer nagyon megható, a fejlesztök nagyon eltalálták a trailert remélem a játék is olyan lesz mint a trailer..
Amugy valaki valamit tud a megjelenés idõpontjárol?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

elitehun
Most hallottam elõször errõl a játékról de nagyon durván várós 😄
Remélem hogy nem rontják el
Loál János
Ja, értem, gém szempontjából jogos.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

grebber
Engem nem hatnak meg mert továbbra sem tudok semmit meg a gamerõl.Engem nem vesznek meg ilyen nesze semmi fogd meg jól videókkal.

Fenrir
Pedig szerintem ez az utóbbi évek egyik leghangulatosabb trailer-e.

A halál csupán a kezdet...

grebber
Nem csak utálom amikor egy gamehez ilyen fost adnak ki.Ez semmi 0 annyi hogy ebben is vannak zombik.Egy 3 másodperces gameplay 10000000x többet ér számomra.

Loál János
Érzékeny a pici lelked? <#smile>

Nagyon ütõs trailer, #229.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Fpocok
Az a helyzet, hogy ez a trailer nagyon adja. DE.
Én már inkább néznék valami gameplay videót, mert már nagyon régóta készül.
Mellesleg ÉN IMÁDOM A ZOMBIS FPSEKET! <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez 100* jobb lesz mint a krózus2 szarság....
<#wave>

Prince23
Hát ilyen megható trailert rég láttam már

grebber
Fú de utálom az ilyen videókat😞<#levele>

bertino
metal <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SötétBarom
FUCK YEAH.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

lolSL
nagyon jó trailer
fogalmam sincs milyen game de elõrendelném 😄