4724
-
#1184 ha megjelent, értem, öreg vagyok már bohócnak...
bár cirkuszigazgatónak még fiatal, így még tanulok... -
#1183 várunk.
de innen jönnek majd a csíterek is a multiban. -
ratgab #1182 Miért? Ma jelent meg Usa-ban.... Meg ki is szivároghatott már előbb... Szóval nem nagyon értem a meglepődésed... Ez minden játéknál így megy, többé kevésbé -
#1181 Nincs ebben semmi meglepő. És az sem segít, hogy preloadolni lehetett steamen. -
#1180 pc-n van..
nem lehetne kinn...
ez már nem az arany-lemez időszaka.... -
ratgab #1179 Ebben semmi meglepő sincs... -
#1178 megint előbb van warez, ezt ki érti????? -
#1177 Aki nem bír a vérével péntekig, az használja az off topikot. Itt csak hírek legyenek a játékról még pár napig köszi. -
#1175 Van warez topic már. Nyitva.
Ne szpemeljétek már tele a totyikot péntekig légyszi, és képeket se, könyörgöm, mert elbőgöm magam, legyen már 9.! : D -
ratgab #1164 Vagy fejszével, vajazó késsel, vagy fogpiszkálóval... ez már részletkérdés! -
exoterm #1163 A bőre is inkább barna mint sárga. -
ratgab #1162 Akkor kínai... Nekem mindegy! Egzotikus keleti hölgyemény hatalmas karddal, nekem ennyi elég! -
exoterm #1161 Xian Mei is an employee at the Royal Palm Resort, born and raised in China....
Így se hiszed el? :D -
#1160 szar dx11 mi? -
ratgab #1158 Hát ő japónak tűnik... És még csak nem is feketének... Nem Purnára gondoltam (ő a fekete tudtommal)! -
#1157 Azért még így only dx11 látvánnyal is rendesen üti szerintem a Deus Ex 3 látványát itt ott... Főleg ha a fal és pálya textúrákat nézem... -
ratgab #1156 Igen! -
#1155 Látod a marketing elveszi a játékosok ítélőképességét. :)
Remélem nem drága dx11-es karit vettél. :) -
#1154 Még mindig nem jött megerősítő email tőlük.... -
#1153 pákó megy nomná a "Mogdogles hulye kocsog!!..." szöveget XD POWnolna mindent az tuti Már látom is az első hun modot XD Pákó speak sound 1.0... -
#1152 Szerintem ez totál szubjektív... :) -
vzajcev #1151 Vinnék mint a cukrot. -
#1150 Mivel nem elég szerethetőek a karik így az eladások is csökkenhetnek...
Félreértés nem az a bajom hogy nigrók. Az a bajom hogy tipikus idegesítő nigró karakterek amik a hangulatot rombolják.
A RE5 Sheeva-ja szerethető volt...Ez a butafejű fákolgatós liba ocsmány....A gangszta nigró pedig alapból nem illik a képbe, és rettenetesen unalmas hogy már lassan minden játékban szerepelnije kell egy ilyen akcentussal angolt hányó idiótának...Annyira szerethető és olyan szépen beszél,ennyi erővel belerakhatnák Pákót valamelyik magyar játékba mint főhős...
-
#1146 Szerintem sem túl szerethetőek, ami elég nagy baj egy ilyen játéknál. -
#1145 És szerinted izgat valakit, hogy számodra nem szimpatikusak ezek a karakterek? :D -
exoterm #1144 Japó csaj katanával? Xian Mei egy kínai név, a csaj néger és fejsze van a kezében. Ugyanarról van szó?! lol -
#1143 Hát nemtom nekem nem tűnik a japó fekának...
Viszont a másik két feka iszonyatos unszimpatikus...
A nigró csaj tipikus Fák fákin fák fákin szöveggel és ronda balta arccal a nigró gangszta arc meg a tipikus akcentusos rasztarapper szerü szövegeléssel...Pfeh.. -
#1142 Checkpoint már láttam a menüjében. De save menüpontot azt nem. A checkpoint kevés. :( -
#1141 Dead Island bugfix, megjelenés napján -
#1140 Úgy tudom van benne checkpoint, meg valaki mondta, hogy elvileg X percenként autosave is van. Ez pl teljesen érthető egy ilyen szintezős játéknál. -
#1139 Sziasztok!
Van benne Save; Autosave; vagy csak checkpoint rendszer van?!?! -
#1138 Szerinted? -
#1137 Én már megvárom a pénteket ha már megvettem nem fogok bohóckodni a virágbolti verzióval :D -
#1136 mivel játszol? -
#1135 /sigh.
Na majd egyszer talán rá fogok jönni, hogy miért csinálnak ilyet az emberek. -
#1134 Na srácok!
Én elkezdtem játszani vele. Leszögezem se videókat se írásokat nem láttam a játékról nekem ez teljesen új! Leírom amit eddig tapasztaltam:
Tetszik a sziget koncpeció, jó a nagy bejárható terület kicsit olyan GTA FPS szerűség mert mindig elkell menni egy bizonyos helyre hogy ott megkapd a küldetést. Zombi ölésért XP-t kapsz > fejlődni lehet. Pénzt lehet szedegetni mindenhonnan zombi zsebből, ládákból, bőröndokből amit eddig csak fegyverjavításra tudtam használni (Később biztos lehet majd venni erősebb fegyókat is) Grafika nem rossz, laptopon tolom maxon 20-30FPS! Kb. ennyi ami az első benyomásom kb félórát játszottam vele. -
#1133 Meggyütt a zápdét STEAMre. -
ratgab #1132 Nem a színét fogom nézegetni, hanem a vértől csöpögő fegyvereit....
Egyébként meg Bahama Szindrómás biztos... lebarnult.... -
vzajcev #1131 Csokilapát és csoki kalapács -
ratgab #1130 Belga- Az a baj... mert ilyenek vagyunk mi játékosok...(viccen kívül)