Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Arab money
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
(chrome?)
Next PC upgrade: 2022
Ami az en olvasatomban azt jelenti, hogy:
"Bizony pajtik, a vilag legnepszerubb digitalis eloszto cege tamogatni fogja a dead islandet"...
azaz egy "IS" szocska hianyzik a mondatodbol 😊 Mivel nem latok kizarolagos vagy hasonlo szot a szovegkornyezetben... 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Egyébként az eddig lehozott cikkek alapján, nem hiszem, hogy vontatott lesz. Persze majd meglátjuk decemberben.
[merlinw.org]
Valve-nak (Left4Dead) tetszik a dolog és kommentálta is
Gondolom a zseniális trailer-t már mindenki látta:
[merlinw.org]
Pl. egy Doom IV-ben. :-|
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
yayy anyam...
nem baj en mantrazom folyamatosan, hogy jo lesz nekunk a dead state! jo lesz az, jo(nak kell) lesz(nnie)... szinte mondhatni kis tulzassal 32(33) eve varok egy gigamegafeelinges zoNpiZS gamera... meg azt a kis idot kibirom a vilag legoszoooomabb zoNbiZS gamejaig (<- dead state, utolso mentsvar style) 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Remélem tényleg ilyen lesz és nem olyan mint a Left 4 Dead 2-ben hogy kijön valami piros madzag a hasából és az a bele....
"but it looked a bit more complex than DR2’s “slap two items together”"
Hát reméltem is hogy nem olyan lesz, mert akkor nem igazán lehetne komolyan venni.
"they’re not going for the “silly humor”"
Szerencsére, ha itt is lehetne villamosszéket csinálni az elvenné a horror hangulatot.
XD ezen jót kacagtam